• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
امروز صبح زود رفتم **** وظیفه میدون ****
سالن 3 اتاق 15
نوبت گرفتم و منتظر شدم

نوبتم که شد رفتم جلو و سلام و علیک کردم و برگه اعزامم رو نشون طرف دادم
گفتم من روز اخر فرجه ی ارسال مدارک اقدام کردم که تاریخ اعزامم دیر بیافته تا بتونم کنکور آخر اردیبهشت ارشد رو شرکت کنم
کلی هم هزینه کردم واسه کلاسای کنکور و الان برگه اعزامم اومده که باید اول اردیبهشت اعزام شم
الان اومدم اینجا شما لطف کنید یه دوره تاریخ اعزامم رو بندازید عقب تابتونم کنکور ارشد رو شرکت کنم

طرف اصلا به حرفامم گوش نمیداد و داشت با کامپیوتر ور می رفت که مشخصات منو وارد کنه
تا حرفام تموم شد دیدم برگه رو داد دستم و گفت برو به سلامت

گفتم تمدید کردید ؟
گفت آره برو تا ده روز برگه اعزام جدید میاد دم خونه
بعد دیدم زیر برگه ی اعزامم با خودکار نوشته اعزام تمدید شد به تاریخ 90/4/1
تشکر کردم و اومدم بیرون

به همین راحتی و بدون هیچ مشکلی یه دوره تمدید کردن

البته دم در که این مشاورا نشستن سوال کردم که آیا راحت تمدید میکنن یا نه ؟
زنه گفت بستگی به دوره داره که سرباز زیاد داشته باشن یا کم

ببخشید طولانی شد
خواستم دوستان که عین من استرس دارن واسه تمدید نگرانیشون برطرف بشه

تاریخ ثبت مدارک : 89/10/30
تاریخ صدور برگه اعزام : 89/11/06
تاریخ دریافت برگه اعزام توسط پست : 89/11/21
تاریخ اعزام به خدمت : 90/02/01

موفق باشید
یا علی

امروز بعد از حدود دو هفته برگه ی جدید تمدید شده اومد دم خونه
دقیقا این برگه سبز مثل برگه سبز اولی هستش
منتها وسطش به صورت اوریب نوشته " تمدید شد "

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به اساتید
اقا من معافیت پزشکی گرفتم منو فرستادن **** وظیفه حالا یک چند برگه دادن که باید فیش واریز کنی به مباق صد هزارتومان برای کارت معافیت کامپیوتری + 5+8+همچین چیزی حالا من موندم بعد نوشت برای جزای نقدی که اضافه خدمت داری به مدت 3 ماه باید بری خیابان بهشت پشت پارک شهر
اونجا تعین قیمت میکنن؟؟؟
ایا همچین چیزی مناسب ودرست هست بعد من اموزشی هم گذراندم؟؟؟؟
خواهش مندم جواب بدید

----------------------------------------------------------------
دمتون گرم خیلی سایت پیشرفت کرده دیگه کسی از دوستان جواب بنده را نمیده

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
masoudjamalzade , mongol yek bar post kardi basse chera dige ba fonte bozorg, aghab oftade, be jaye inke mesle dokhtaraye koor tu khune beshini paye computer montazer shi yeki behet javab bede , 2 ghadam boro nezam vazife ya police +10 unja madar jendehayi hastand ke javabeto bedan , javabe dorost, na inke inja har haroom loghmeyi ye chizi bege, chetor etemad mikoni , abalah

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام به اساتید
اقا من معافیت پزشکی گرفتم منو فرستادن **** وظیفه حالا یک چند برگه دادن که باید فیش واریز کنی به مباق صد هزارتومان برای کارت معافیت کامپیوتری + 5+8+همچین چیزی حالا من موندم بعد نوشت برای جزای نقدی که اضافه خدمت داری به مدت 3 ماه باید بری خیابان بهشت پشت پارک شهر
اونجا تعین قیمت میکنن؟؟؟
ایا همچین چیزی مناسب ودرست هست بعد من اموزشی هم گذراندم؟؟؟؟
خواهش مندم جواب بدید

----------------------------------------------------------------
دمتون گرم خیلی سایت پیشرفت کرده دیگه کسی از دوستان جواب بنده را نمیده

با سلام
من معافی نداشتم از دوستم برایتان پرسیدم ایشان گفتند که از ایشان 170 هزار تومان گرفتند و بعد از معافی باید مبلغی را واریز کتید. البته دوستان دیگه بهتر شما را راهنمایی خواهند کرد
معافی تان مبارک
موفق و پیروز باشید

Last edited:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
آقا از تجربیاتتون بما کمک کنید
رفتیم کمیسیون پزشکی و معاف از رزم شدیم و دممون رو انداختیم رو کولمون و اومدیم (نیاز نبود که وایسم مدرکی برگه ای چیزی بگیرم؟؟)
حالا برگه میاد دم خونه؟

با سلام
مدرک به منزلتان خواهد آمد. ولی می توانید برای گرفتن اطلاعات دقیق تر به پلیس +10 که مدارک را فرستادید مراجعه کنبد
موفق و پیروز باشید

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
یه سوال مهم دارم.

توی آموزشی معاف از رزم ها دقیقا از چه کارهایی معاف هستند(می دونم جاش نظافت و... دارن ولی می خوام بدونم دقیقا چه کارهایی رو معاف هستن)

مثلا تو تمرینات ورزشی، تنبیهات بشین پاشو و سینه خیز و پیاده روی طولانی و ..... مثل بقیه هستن؟!

ممنون
سلام
بستگی به نوع بیماری داره
اما اکثرا از آمادگی جسمانی و دویدن و پیاده روی طولانی و گاهی حتی از حمل اسلحه و تیراندازی و ماسک گذاری هم معاف میشن

Eh262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب ما هم اردیبهشت اعزامیم.کم کم میخوام بدن رو آماده کنم. رفتم یه تردمیل برداشتم واسه دو! کلا تو خدمت دویدن ها و تنبیه ها چطوریاست؟
استقامت کار کنم یا سرعت؟؟؟؟

سلام
بیشتر سرعتی کار کن.کلا سعی کن تو خدمت تیز و فرز باشی.البته بعضی اوقات تبانی میکردیم و تنبلی درمیاوردیم.
حرکات کششی پاها یادت نره.واسه رژه هم سعی کن زانوت قفل باشه و گرنه تاندومات کش میاد.چنتا بچه ها روزای اول مصدوم شدن.

Eh262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال مهم دارم.

توی آموزشی معاف از رزم ها دقیقا از چه کارهایی معاف هستند(می دونم جاش نظافت و... دارن ولی می خوام بدونم دقیقا چه کارهایی رو معاف هستن)

مثلا تو تمرینات ورزشی، تنبیهات بشین پاشو و سینه خیز و پیاده روی طولانی و ..... مثل بقیه هستن؟!

ممنون

دقیقا تو همینایی که گفتی شرکت نمیکنند و معاف هستند.تیراندازی و رژه هم ندارند.

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
دنوشته ای از Max.Pain
یه سوال مهم دارم.

ممنون
گفتم که بستگی به نوع بیماری داره
مثلا کسی که پاهاش مشکل داره ممکنه از دو و پیاده روی و رژه و حمل سلاح معاف بشه ولی چون پا ربطی به تیر اندازی نداره پس از تیراندازی معاف نیست
اگه میدون تیر دور از پادگان باشه این افراد را با ماشین میبرن میدان تیر
در ضمن نظافت و نگهبانی برای همه هست و به نوبت همه این وظیفه را انجام میدن
من 1بار نگهبان آسایشگاه
1بار نگهبان سلف
1بار نگهبان دستشویی!!!!!!
1بار نگهبان تو محوطه باز بودم
خلاصه اینکه معاف از رزمها تو آموزشی در کل راحتترن

Last edited:

sevenstone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون سلام، من یک سوال فوری داشتم، من دارای ۱۴ ماه کسر خدمت هستم و غیبت هم خوردم و اینکه نمره چشمم ۸.۵ هست و دیپلم....امروز رفتم پلیس +۱۰ دفترچم که معافیت پزشکی‌ اقدام کردمو دادم همراه با نامه کسر خدمتم...بد به من گفتن نمی‌شه یا معافیت یا کسرخدمت یعنی‌ اعزام....من گفتم من باید بفرستم اگه معاف از رزم شدم و رفتم خدمت کسری داشته باشم گفت میتونی‌ از طریق یگان اقدام کنی‌ واسه کسر که البته ساله دیگه قانون تغییر میکنه و شاید کسری کم بشه یا قبول نکنن ...... آیا کسی‌ می‌دونه می‌شه با هم اقدام کرد یا نه؟!!یا راه دیگه؟ با تشکر

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
آقایون سلام، من یک سوال فوری داشتم، من دارای ۱۴ ماه کسر خدمت هستم و غیبت هم خوردم و اینکه نمره چشمم ۸.۵ هست و دیپلم....امروز رفتم پلیس +۱۰ دفترچم که معافیت پزشکی‌ اقدام کردمو دادم همراه با نامه کسر خدمتم...بد به من گفتن نمی‌شه یا معافیت یا کسرخدمت یعنی‌ اعزام....من گفتم من باید بفرستم اگه معاف از رزم شدم و رفتم خدمت کسری داشته باشم گفت میتونی‌ از طریق یگان اقدام کنی‌ واسه کسر که البته ساله دیگه قانون تغییر میکنه و شاید کسری کم بشه یا قبول نکنن ...... آیا کسی‌ می‌دونه می‌شه با هم اقدام کرد یا نه؟!!یا راه دیگه؟ با تشکر

در جواب شما دوست عزيز اولا بايد بگم كه زياد به اين شايعه هاي حذف كسري خدمتي و... گوش نكن ودر جواب سوالت هم بايد بگم كه آره نميشه هم كسري رو ثبت كرد هم واسه معافيت پزشكي اقدام كرد بايد دلتو بزني به دريا يكي رو انتخاب كني يا اعزام به خدمت در هرصورت يا اقدام به معافيت پزشكي كه معلوم هم نيست در نهايت معاف بشي يانه؟!

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2

----------------------------------------------------------------------
سلام اقا اگه از من می شنوی چون من خودم معافیت پزشکی گرفتم چشمم 8.75 هستش و حالا دارم دونبال کارت معافیت میگردم
شما چون کسری خدمت داری برو خدمت کن تمام شه کارت پایان خدمت بگیری درست
بعد من نیروی انتظامی بودم من دویدم برای معافیت به من زمان کمیسیون دادن و بعد من معاف از رزم شدم
ولی سریع باید بری از بهداری اقدام کنی راستی اگر تونستی از دکتر یک نامه بگیر که نباید هیچ گونه به چشمت فشار بیاری ؟؟؟؟
من نه رزه میرفتم نه اسلحه تحویل گرفتم و نه کار های سخت انجام میدادم ؟؟؟؟
حالا خود دانی
اونجا که به ما زمان کمیسیون دادن یکی از بچه ها زرنگی کرد گفت زمان کمیسیون را خیلی عقب انداخت و چون نامبرده که کمیسون باید میرف تا زمان کمیسیون معاف از خدمات رزمی میباشد.
بعد برای بچه ها زده بود اون هایی که اعصاب وروان بودن نامبرده تا زمان کمیسیون معاف از حمل اسلحه معاف از رژه معاف از نگهبانی میباشد.
حالا ببین چیکار میکنی امیدوارم کارت زود به اتمام برسه
باتشکر

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
گفتم که بستگی به نوع بیماری داره
مثلا کسی که پاهاش مشکل داره ممکنه از دو و پیاده روی و رژه و حمل سلاح معاف بشه ولی چون پا ربطی به تیر اندازی نداره پس از تیراندازی معاف نیست
اگه میدون تیر دور از پادگان باشه این افراد را با ماشین میبرن میدان تیر
در ضمن نظافت و نگهبانی برای همه هست و به نوبت همه این وظیفه را انجام میدن
من 1بار نگهبان آسایشگاه
1بار نگهبان سلف
1بار نگهبان دستشویی!!!!!!
1بار نگهبان تو محوطه باز بودم
خلاصه اینکه معاف از رزمها تو آموزشی در کل راحتترن
کلاً به نظر من کسایی که مشکلشون زیاد حاد نیست دنبال معاف از رزم نرن بهتره . چون کلاً جو خوبی نیست براشون توی خدمت . همیشه جارو دستشونه و طی . بچه ها هم دست میگیرن . خود فرمانده گروهان هم روز اول گفت برادرای معاف از رزم نگران استخدامیشون نباشن بعد از خدمت چون بعد از آموزشی یه برگه بهشون میدیم که ببرن شهرداری در جا استخدامشون کنه

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
سلام این قانونی که برای جبهه پدر کم میکنن از خدمت آیا در سال 90 هم هست یا نه ؟
در ضمن کی و چگونه باید اقدام کرد؟
نمیدونید افرادی که این روزها مدارکشون رو از پلیس +10 ارسال کردن تاریخ اعزامشون به کی میخوره ؟ البته با مدرک لیسانس وبالاتر منظورمه
برای لیسانسها این درسته که **** فقط در گیلان غرب و کرج محل آموزشی داره ؟
در تبریز و یا در مناطق آذربایجان آیا **** جایی برای آموزش لیسانسها داره ؟
شهید قاضی تبریز فقط برای دیپلم هاست ؟
خیلی خیلی مهمه ممنون میشم یه نفر راهنمایی کنه

Delusion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال مهم دارم.

ممنون

هفته دوم تعطیلات هتل مالک اشتر.

دوست عزیز شما ذهنیت اشتباهی نسبت به معاف از رزم دارید ، بچه های معاف از رزم مالک اشتر از کلیه امور نظافتی و خدماتی معاف شدن.
حدود 110 نفر معاف از رزم داریم که قراره حدودا 150 تا پست نگهبانی آسایشگاه بدن ، یعنی هرکس 1 بار یا نهایتا 2 بار نگهبان آسایشگاه هست. تازه اگه از قبل اعلام کنید که نمیتونید پست بدید و پست دادن براتون ضرر داره ، از همون 1 بار هم معاف میشید.
در تمرینات ورزشی که قراره 4-5 بار دور زمین چمن بدوید ، شما روبروی پرچم می ایستید و اگه دوست داشته باشید حرکات سبک کششی رو به صلاحدید خودتون انجام میدید.
هنگام رژه ، اون موقع که همه دارن مثل پتک ، پوتین رو به زمین میزنن و تا مغز سرشون رژه رو احساس میکنن ، بچه های معاف از رزم در دسته جداگونه ای راحت راه میرن.
بشین پاشو و سینه خیز و ........ رو ندارن.
شما از همیاری (پاک کردن مرغ ، خورد کردن گوشت، حمل بار و .....) معاف هستید.
احتمال زیاد امسال بچه های معاف از رزم از ماموریت های نوروزی ناجا معاف هستن.
شما اگه دوست نداشته باشید سلاح دست بگیرید، اعلام میکنید که براتون ضرر داره ، و سلاح به دست نمیگیرید.
شما از رفتن به اردو معاف هستید.
در تقسیم به یگان ، اگر پیگیر باشید سر 4راه نمی افتید ، توی کلانتری مامور دستگیری و.... نمیشید ، در مرزبانی که مجبور به گرفتن سلاح هستید ، شرایطتون خیلی راحت تر میشه.
در زمان جنگ (منظورم پس از دوران پایان خدمت هست) ، بچه های معاف از رزم از جنگیدن و حمل سلاح معاف هستن.
در کل میگم : تمام این مزایا ، حق شماست. حتی بیشتر از این هم حق شماست. ما خودمون باید حقمون رو بگیریم. اگر شما معاف از رزم هستید خودتون باید این درخواست ها رو از فرماندهانتون داشته باشید. اون دوستانی که جارو دست گرفتن یا نگهبانی های غیر آسایشگاه دادن یا همیاری رفتن خودشون نتوستن حقشون رو بگیرن.
البته به فرماندهان هم بستگی داره ، که انصافا فرماندهان مالک اشتر بسیار منطقی و فهمیده هستن .
نحوه برخوردشون با بچه های تحصیلکرده بسیار خوبه. (ما توی پادگان از فوق دیپلم داریم تا بچه های دکتری)

در ضمن در مورد مرخصی ها و تعطیلات بگم : حدود 16 روز مرخصی (پنج شنبه و جمعه دارید) ، 1 هفته تعطیلات عید ، حدود 4-5 روز تعطیلات پایان دوره. یعنی عملا در بدترین شرایط شما 30- 40 روز آموزشی دارید.

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سلام . خدمت من هم پنجشنبه تموم شد ..
حالا بریم سر کار و زندگی ... :D
براتون آرزوی موفقیت دارم

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
بچه های اردیبهشتی بدنشون رو آماده میکنن یا نه؟؟ دویدن ها رو شروع کنین آموزشی اذیت نشین

kh123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال حیاتی داشتم!!
تاریخ اعزامم 1390/02/01 افتاده و امروز (15 اسفند 89) رفتم برای امریه اقدام کردم. با توجه به اینکه زمان زیادی تا اعزامم باقی نمونده و مراحل اداری انجام امریه ممکنه طول بکشه، میشه بعد از اعزام و هنگام طی آموزشی در صورتی که با امریه ی من موافقت شد آن را به **** وظیفه یا پادگان محل آموزشی بدهم و بعنوان امریه مشغول به خدمت بشم!!؟:(

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
نظامی نشستن رو تمرین کنید :D
مخصوصا اگه اضافه وزن دارید ...
پدر زانو ها در میاد :wacko:

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان یه سوال حیاتی داشتم!!
تاریخ اعزامم 1390/02/01 افتاده و امروز (15 اسفند 89) رفتم برای امریه اقدام کردم. با توجه به اینکه زمان زیادی تا اعزامم باقی نمونده و مراحل اداری انجام امریه ممکنه طول بکشه، میشه بعد از اعزام و هنگام طی آموزشی در صورتی که با امریه ی من موافقت شد آن را به **** وظیفه یا پادگان محل آموزشی بدهم و بعنوان امریه مشغول به خدمت بشم!!؟:(

دوست عزیز بقول اداره ها شما 2 ماه قبل از اعزام باید نامه ات فرستاده بشه. بخش نامه هست براشون. ولی حداکثر حداکثر تا 45 روز قبل از اعزام باید تو **** وظیفه کدت بخوره.
یعنی همه کارها انجام شده باشه و تا 45 روز قبل اعزام کدت صادر بشه. شما باید زودتر اقدام میکردین. خدمت خوبی داشته باشین

بالا