• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hamed_ahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.
واسه من که آموزشی اشتباهی مشکین شهر اردبیل (نیروی انتظامی) خورده. رفتم مرکز استان شانس من اینترنت قطع بود و گفت نمیتونم واست تغییر بدم.(باید تغییر بدن چون من قبلاً 8 ماه **** خدمت کردم ). حالا قراره فردا باهاش تماس بگیرم که درستش کنه.

راستی من آموزشی شهدای کرمانشاه بودم. اردیبهشت 86 ماه. بعدش فوق لیسانس قبول شدم و .....
وقتی رفتین اونجا یه گروه میان واسه استقبال از شما(نترسین، شکلات و این چیزا میدن) جلوی پادگان منتظر میمونین. گوشی موبایل و این چیزاتونو ازتون میگیرن.
بعد به خط میشین و هر کی میفته یه گروهان.(هر گروهان 120 نفر)
به خط میرین گروهان، بعدش شما رو به ترتیب قد شماره گذاری میکنند و طبق اون بهتون تخت میدن. (کد من 17 بود)
بعدش هم بهتون پتو و این چیزا میدن. میرین ساتر اونجا هم لباس، پوتین و یه عالمه خرت و پرت میگیرین.روی پیراهنتون هم اینطوری کد میخوره از سمت راست کد سرباز-شماره گروهان-شماره گردان-دوره آموزشی..
شما رو با همین کد میشناسن. بعدش واستون ارشد گروهان، ارشد ورزش،... این چیزا انتخاب میکنند.
اردیبهشت 86 که من اونجا بودم اوائل هوا یه کم سرد بود. بعدش خیلی گرم شد، طوری که پشت گوشهای من سیاه شده بود(این چیزها رو موقعی که چند دور رژه برین تجربه میکنین!).
بعدش کم کم کلاسا شروع میشه ولی از همه گندتر همون رژه رفتنه که همش توی آفتابی. بیشتر کلاسا توی آسایشگاه گروهان تشکیل میشه، بعضی ها هم مسجد. کلاسا هم حال میده. چون همش توی چرتی.
یکی از کلاسها تاکتیک بود. واسه ما یه سروان اومد به اسم سامیر. بدن خیلی ورزیده ای داشت(این جور بدنا توی **** کم پیدا میشه!!!). اگه مربی شما شد، مخصوصا روز اول مواظب باشین! ماها رو به خط کرد، یهو گفت برین طرف مسجد. هر کی بعد از من برسه، جریمه میشه. قبل از اینکه حرفش تموم بشه دیدیم یه چیزی مثل یوزپلنگ داره میره طرف مسجد!!!(پاهای خیلی درازی هم داشت). خلاصه غیر از 20 نفر که با فاصله کمتری نسبت به خودش به مسجد رسیدن، 100 نفر بقیه تنبیه شدیم و باید مثل اسب میدویدیم!(نفس همه بند آمده بود و ارزوی مرگ میکردیم!!! یکی هم که تنگی نفس داشت افتاد و آمبولانس اومد) خلاصه هیچکدوم از بچه های ما اون روز رو از یاد نمیبرن. همون آقای سامیر بعداً با بچه ها اونقدر رفیق شد که همیشه دوست داشتیم گروهان ما باشه!. در کل آدم نازنینی بود و همه بچه ها دوسش داشتن.
نخواستم بترسونمتون. مطمئن باشین اونقدر بهتون خوش میگذره که تجربه هایی مثل این توی خاطرات خوبتون محو میشه.
در ضمن به بعضی فرمانده گروهانا و کلاً نظامیای اونجا که (به دلیل بی انظباطی شما یا هر خطای دیگر) تهدید میکنن که بعد از پایان اموزشی، شما رو به مناطق بدآب و هوا و دوردست میندازن توجه نکنین. اونا هیچ اختیاری ندارن. تعیین یگان خدمتی شما بستگی به یک سری معیارها دارد و هر چیزی امتیاز داره. الان بیشتر بچه ها توی شهر یا حداقل استان خودشون تقسیم میشن.
منم احتمالاً واسه گرفتن نامه معرفی به یگان باید برم شهدای کرمانشاه یا شاید هم نیشابور(هنوز که معلوم نیست)

امیدوارم دوره خوبی رو تجربه کنین. دوستان جدید پیدا کنید و کمی دور از خانه بودن و استقلال را تجربه کنید(اگر چنین تجربه ای نداشتین)
salam dadash,manam oftadam shohadaye kermanshah,1/2
enghad stress daram ke nemidonam chi kar konam vaghean! aslan doos nadaram beram :(

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam dadash,manam oftadam shohadaye kermanshah,1/2
enghad stress daram ke nemidonam chi kar konam vaghean! aslan doos nadaram beram :(
خدمت بیشتر از این که از نظر جسمی سخت باشه این استراس ها و القائات است که باعث میشه فرد از نظر روحی خراب بشه و بهش بد بگزره
از امروز شروع کن تو اگه بتونی روحیه خودت و اعتماد به نفست را بالا ببری مطمئن باش میتونی سخت ترین لحظات زندگیت را هم به شکل لذت بخش به پایان ببری من 01 تهران افتادم ولی خیلی دوست داشتم یه شهر دیگه مثل کرمانشاه بیفتم و با فرهنگ اونا اشنا بشم تهران که شهر نیست روستاست :D البته شوخی کردما تهرانیا داغ نکنن :D
تازه خدمت اونقدرا که میگند سخت نیست مطمئن باش خیلی بهت خوش میگزره فقط روحیت را حفظ کن و شادابی و اعتماد به نفست را از دست نده این تفکر انسان و مثبت اندیشی یا ایجاد موج منفی است که باعث میشه یه دوران سخت یا اسون بشه نه صرفا خود اون دوران
اگه بازم میترسی حتما قبل خدمت با یه روانشناس خوب مشورت کن اون میتونه ارومت کنه

Last edited:

negalit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از تو بیشتر استرس داشتم دوست عزیز.
فکر کردم وقتی از اتوبوس پیاده میشین یه عده میریزن سرمون و شروع میکنند به بشین پاشو دادن و سینه خیز بردن.
اما میبنی که از این خبرا نیست. **** اذیت نمیکنن.
اگه سخت بگیری خیلی سخت میگذره! به ما که خیلی خوش گذشت.(مطمئناً مثل خونه بهت خوش نمیگذره ولی اگه آسون بگیری و با رفقا باشی خیلی با آموزشی حال میکنی)

hamed_ahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت بیشتر از این که از نظر جسمی سخت باشه این استراس ها و القائات است که باعث میشه فرد از نظر روحی خراب بشه و بهش بد بگزره
از امروز شروع کن تو اگه بتونی رحیه خودت و اعتماد به نفست را بالا ببری مطمئن باش میتونی سخت ترین لحظات زندگیت را هم به شکل لذت بخش به پایان ببری من 01 تهران افتادم ولی خیلی دوست داشتم یه شهر دیگه مثل کرمانشاه بیفتم و با فرهنگ اونا اشنا بشم تهران که شهر نیست روستاست :D
تازه خدمت اونقدرا که میگند سخت نیست مطمئن باش خیلی بهت خوش میگزره فقط روحیت را حفظ کن و شادابی و اعتماد به نفست را از دست نده
merc dadashe golam,daram say mikonam roohiamo bebaram bala chon vaghean age ba in roohiye beram oonja daghoon misham o farari misham,omidvaram oonja ziad delam nagire o ziad del tang nasham,chon akhlaghe khodamo mishnasam,ishala bara shoma ham amoozeshiye khobi bashe daashi ;)

hamed_ahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از تو بیشتر استرس داشتم دوست عزیز.
فکر کردم وقتی از اتوبوس پیاده میشین یه عده میریزن سرمون و شروع میکنند به بشین پاشو دادن و سینه خیز بردن.
اما میبنی که از این خبرا نیست. **** اذیت نمیکنن.
اگه سخت بگیری خیلی سخت میگذره! به ما که خیلی خوش گذشت.(مطمئناً مثل خونه بهت خوش نمیگذره ولی اگه آسون بگیری و با رفقا باشی خیلی با آموزشی حال میکنی)
az toam mamnonam dadash,man lisance sanaye ghazayi daram (mohandesi keshavarzi) faghat toro khoda behem begoo yegan o khialam rahat bashe ke tehran mioftam?kojaye tehran migoftam?

negalit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
az toam mamnonam dadash,man lisance sanaye ghazayi daram (mohandesi keshavarzi) faghat toro khoda behem begoo yegan o khialam rahat bashe ke tehran mioftam?kojaye tehran migoftam?

گفتم احتمال اینکه توی شهر خودت بیافتی خیلی زیاده. نگران نباش. خیلی که دور باشی، میافتی استان بغلیتون، البرز.
در کل خیلی بیخودی نگرانیها. :happy: بی خیال و امیدوار باش.

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
دلتنگی مشکل اولتونه؟! از بچه های لیسانسه این حرفها بعیده بابا!

فرض کنید فوق لیسانس قبول شدید اونم زابل! رفتید خوابگاه... تازه اون یه ترمه... این که بعد یه ماه میان دوره یا نهایتاً دو ماه میاید مرخصی...

اصلاً شما الان باید تشکیل زندگی بدید برید مستقل شید ... حالا چند ماه یه بار هم به فامیلا سربزنید :cool:

negalit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلتنگی مشکل اولتونه؟! از بچه های لیسانسه این حرفها بعیده بابا!

فرض کنید فوق لیسانس قبول شدید اونم زابل! رفتید خوابگاه... تازه اون یه ترمه... این که بعد یه ماه میان دوره یا نهایتاً دو ماه میاید مرخصی...

اصلاً شما الان باید تشکیل زندگی بدید برید مستقل شید ... حالا چند ماه یه بار هم به فامیلا سربزنید :cool:

موافقم 100 درصد!
من یادمه لیسانس هم که یزد بودم به علت دوری از گرگان هر 3 تا 6 ماه یکبار میرفتم خونه.
سعی کنین سنگدل باشی. یه جاهایی به درد میخوره!

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کرمانشاه. شما هم که از اصفهانید؟

01 چه طور جاییه؟ تا اینجا که خوندم تو تاپیک خیلی جای بدی به نظر نمیاد... درسته؟
بله از اصفهان هستم
خدمت هر جا بیفتی خوبه
اینجا هم که همه باسواد و باکلاسند جای بدی نیست
ایشالا خوش میگزره من اسماعیل هستم اگه دوست داشتی شمارم را هم بهت میدم که یه کم اشنا بشیم و انجا رفیق بشیم

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای negalit شماره تا به این گل پسر بده و یه کم باهاش حرف بزن الکی ترسوندیش :D
ولی جالبه تهرونیه میفته کرمانشاه
کرمانشاهیه میفته تهران

Last edited:

negalit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای negalit شماره تا به این گل پسر بده و یه کم باهاش حرف بزن الکی ترسوندیش :D

نه بابا. ترس کدومه! دلبسته و عاشقه. خوب بابا یه ماه تنهاش بذار بیشتر عاشقت میشه ها!
اگه کاری داشتی یا چیزی خواستی بپرسی هم من در خدمتم.

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
بله از اصفهان هستم
خدمت هر جا بیفتی خوبه
اینجا هم که همه باسواد و باکلاسند جای بدی نیست
ایشالا خوش میگزره من اسماعیل هستم اگه دوست داشتی شمارم را هم بهت میدم که یه کم اشنا بشیم و انجا رفیق بشیم

انشاءالله جمعه اونجاییم دیگه......

تا 4 تا پست دیگه تو انجمن بدیم تمومه! این فیلمه از 01 خیلی با حال بود.... اگه اونجوری باشه که کارمون ساختس!!

من دو تا پشتک اونجوری بزنم از وسط نصف میشم :blink:

hamed_ahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hamatoon doos daram ke enghad khoob behem aramesh dadin,kashki oonja ham refighayi messe shoma peyda konam,faghat doos dashtam too in anjoman ye ham khedmati peyda konam ke hade`aghal baham berim kermanshah,vali aslan engar hich ki kemranshah nayoftade !!!

marilyn66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا یکی نبود ولیعصر تبریز باشه
آخه منم دل دارم
یه موقع میشکنه هاااااا:(
اگه کسی اعزامی تبریز میشناسه دایورت کنه اینجا ما هم بشناسیمش
خیلی مخلصیم

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 1 اردیبهشت زده. که از کرمانشاه به سمت تهران می فرستنمون پس جمعه میشه روز اول شروع آموزش دیگه!
نه بابا
5 شنبه میریم اونجا لباس و اینا میدند و دوباره برمیگردیم به شهر خودمون تا لباسها را اماده کنیم و وسایل ببریم
فکر کنم تا 7 اردیبهشت مرخصی باشیم و بعد بریم برا اموزشی
اموزشی هم راحته این پشتک و اینا هم یاد میگیری چیزی نیست
من این دوره ها را تو بسیج گذروندم سخت نیست

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته ما نزاجا 01 ها هم به احتمال زیاد کد میخویم و تا 4-5 ماه اموزشی داریم
خلاصه از همه بیشتر بهمون خوش میگزره چون اموزشیمون بیشتره

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
hamatoon doos daram ke enghad khoob behem aramesh dadin,kashki oonja ham refighayi messe shoma peyda konam,faghat doos dashtam too in anjoman ye ham khedmati peyda konam ke hade`aghal baham berim kermanshah,vali aslan engar hich ki kemranshah nayoftade !!!

خوش به حالت کرمانشاه افتادی..... احتمالاً پادگانهای بیرون شهر که دامنه کوهه بیفتی واقعاً بهار خیلی قشنگ میشه اونجا...

هر جا بشینی قورباغه و مارمولک از زیرت در میره :blush:

بالا