• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دوره کد که گفتید احتمالاً کجا بیفتیم؟

بچه های قدیمی تر کجا ها میفتادن؟
دوره کد را اگه بخوریم باید همون 01 بگزرونیم
زیاد نگرانش نباش اسونه کلا کد خوردن بهتر از کد نخوردن است

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اعزامی های اول اردیبهشت
اگه سوالی در مورد 01 داشتید بپرسید .
من ا/10/89 رفتم آموزشی و تا اول اسفند اونجا بودیم......

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها همون روز اعزام که از میدون **** نمیفرستنمون نه؟ ما مازادیم :(

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
اگه دفترچه رو امروز بفرستیم مثلا، تاریخ اعزام حدودا کی میشه ؟ بین چند تا چند ماه ؟

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام دادا
بالاخره یک پیشکسوت پیدا شده
دادا هرچی می دونی به درد ما اعزامی های اخره هفته می خوره بگو
کارایی که نباید بکنیم چیزایی که باید ببریم کلا بگو دیگه
فدات

marlon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
غدا ها کم و مزخرفن، کنسرو، کمپوت، قرص ویتامین، قرص جوشان و هر خوردنی خشکی که فکر می‌کنی با خودت ببر.
یکی - دو هفته طول می‌کشه تا بتونی به اون غذا ها عادت کنی، این مدت رو باید یه خط در میون کنسور بخوری.

اومدم دوباره سوالم رو بپرسم دیدم جواب دادی.
مرسی.
البته در مورد کم بودنش بعضی از بچه ها می گفتند که غذا کم نیست ولی در مورد کیفیتش سایرین هم با شما موافق بودند. فقط خواستم بدونم مثلا چی میدن. به هر حال ناهار و شام توی یه هفته 10-15 وعده میشه.
همچنین در مورد میوه :) که میدن یا نه

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
سلام چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین
1-آیا هر کسی باید خودش بشقاب و قاشق ببره ؟ آخه اینطوری ماله همه یه مدل نمیشه که
2-بعد از غذا خوردن خودمون باید ظرفمون رو بشوریم ؟ آخه این همه آدم باید برن با هم یکجا ظرف بشورن ؟ مگه چند تا شیر آب دارن ؟
3- لباس ها رو کی میشورن ؟ خودشون میگن یا باید خودمون بشوریم ؟ فقط لباس های زیر رو میشورن ؟ لباس های دیگه رو بشوریم اتو باید بزنیم ؟ اتو از کجا گیر بیاریم ؟
4- بعد از شستن لباس ها چند تا طناب دارن که لباس ها رو روشون پهن کنیم تا خشک شن ؟ لباس ها قاطی نشن ؟
5-اعزام من یک تیر هست ولی قراره که یک اردیبهشت برم به نظرتون در تقسیم شدن ضرر نکنم ؟

farhadnamir_200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدوت دوستان
من متاهل هستم و سند ازدواج رو گم کردم.
باید چیکار کنم؟ خواهشا راهنمایی کنین.

تو رو خدا یکی جواب بده
اصلا برای متاهل ها چه مدارکی لازمه؟
سند ازدواج لازمه؟

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو رو خدا یکی جواب بده
اصلا برای متاهل ها چه مدارکی لازمه؟
سند ازدواج لازمه؟

سلام یکی به من گفت باید شناسنامه خودت و خانومت و سند ازدواج رو ببری دفاتر اسناد رسمی برابر با اصل کنی بعد با خودت ببری پادگان تا ثابت بشه که متاهلی ، اصلش رو نمی خواهد برابر اصلی

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام دستت درد نکنه
یه سوال اونجا یگان های مختلف خیلی با هم فرق دارند ؟ اگر آره کدومشون بهتره؟

دمت گرم عشق است بچه های 01

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2-بعد از غذا خوردن خودمون باید ظرفمون رو بشوریم ؟ آخه این همه آدم باید برن با هم یکجا ظرف بشورن ؟ مگه چند تا شیر آب دارن ؟
3- لباس ها رو کی میشورن ؟ خودشون میگن یا باید خودمون بشوریم ؟ فقط لباس های زیر رو میشورن ؟ لباس های دیگه رو بشوریم اتو باید بزنیم ؟ اتو از کجا گیر بیاریم ؟
4- بعد از شستن لباس ها چند تا طناب دارن که لباس ها رو روشون پهن کنیم تا خشک شن ؟ لباس ها قاطی نشن ؟
5-اعزام من یک تیر هست ولی قراره که یک اردیبهشت برم به نظرتون در تقسیم شدن ضرر نکنم ؟
برای اینکه ظرف نشوری یه بسته پلاستیک فریزر با خودت ببر و بکش روی ظروفت...البته خودشون بهت ظرف غذا میدند و لی قاشق چنگال ببر
لباسها رو هم خودت باید بشوری....حتی بهت مواد شوینده هم میدند که لباساتو خودت بشوری....لباسها رو میتونی پشت تخت بذاری تا خشک شه ولی قبل ساعت 7 باید برشون داری .....

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50

همونطوری که در بند 5 پست قبلیم گفتم من یک تیر زدن اعزامم رو ولی میخواستم 1 اردیبهشت برم ، نمیدونم برم یا نه ؟ چون بعضا میگن که جاهای بدی که غیبت زیاد داره شما رو میفرستن
امروز هم رفتم **** وظیفه و پرسیدم که آیا معلومه کجا میخوایین ما رو اعزام کنید چون نه کد خوردیم و نه برگ سفیدمون صادر شده ، گفت تو هنوز یک اردیبهشت بیا ببینم جا میشه که بفرستمت یا میمونه واسه دوره ی بعد ، نمیدونم با این حرفی که تو **** وظیفه زدن حدس میزنم که احتمال اینکه جای خفنی بیافتم زیاده :blink:
البته اگه بمونم یک تیر میتونم بندازم **** ( البته به کرمانشاه ) ، من نه بسیجی هستم و نه کارتی دارم
خواهش میکنم نظراتتون رو بفرمایید که آیا بهتره همین 1 اردیبهشت برم و شانسم رو امتحان کنم ؟ یا اینکه نه بمونم و یک تیر برم **** ( کرمانشاه ) بهتره ؟
شما خودتون بودید کدوم راه رو انتخاب می کردید ؟ دلیلش رو هم بفرمایید

Last edited:

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

همونطوری که در بند 5 پست قبلیم گفتم من یک تیر زدن اعزامم رو ولی میخواستم 1 اردیبهشت برم ، نمیدونم برم یا نه ؟ چون بعضا میگن که جاهای بدی که غیبت زیاد داره شما رو میفرستن
امروز هم رفتم **** وظیفه و پرسیدم که آیا معلومه کجا میخوایین ما رو اعزام کنید چون نه کد خوردیم و نه برگ سفیدمون صادر شده ، گفت تو هنوز یک اردیبهشت بیا ببینم جا میشه که بفرستمت یا میمونه واسه دوره ی بعد ، نمیدونم با این حرفی که تو **** وظیفه زدن حدس میزنم که احتمال اینکه جای خفنی بیافتم زیاده :blink:
البته اگه بمونم یک تیر میتونم بندازم **** ( البته به کرمانشاه ) ، من نه بسیجی هستم و نه کارتی دارم
خواهش میکنم نظراتتون رو بفرمایید که آیا بهتره همین 1 اردیبهشت برم و شانسم رو امتحان کنم ؟ یا اینکه نه بمونم و یک تیر برم **** ( کرمانشاه ) بهتره ؟
شما خودتون بودید کدوم راه رو انتخاب می کردید ؟ دلیلش رو هم بفرمایید
تیرماه برو و بیفت **** چون ارتش بیفتی دو ماه آموزشی داری...دو ماه هم کد میخوری...معلوم نیست تقسیمت هم کجا بیفته ولی توی **** شرایط فرق میکنه...احتمال اینکه توی تقسیم تهران بیفتی زیاده

marilyn66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من حتما برو
چون معلوم نیست که بعدا جای بهتری بیفتی
علافی بد دردیه داداش
حتما وسایلتو جمع کن و معطلش نکن
بعضی وقتا هم بخت واقبال با آدم یاره...

خبر بده تصمیمت چی شد:):):)

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
همون تیر برو
hiker.gif

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
پادگان 01 روز اول که برید تقسیم میشید و لباس میدن بعدشم تا 5 اردیبهشت مرخصی میدن که برید لباسهارو اندازه کنید و موهای سر رو بتراشید و 5ام برگردید. البته اگه کسی از شهر خیلی دور آماده و حوصله برگشتن نداشته باشه میتونه همونجا بمونه و مشکلی نیست.(اتوبوسهایی که بچه هارو از شهرهای مختلف میارن میمونن همونجا تا بعد از چند ساعت دوباره برگردوننشون !!)
فقط قاشق ، چنگال و لیوان با خودتون باید ببرید اما بقیه چیزهایی که لازم دارید رو میدن و هیچی نبرید. ( لباس اضافه اگه دوست داشتید ببرید چون بعد از ظهرها با لباس شخصی میشه از پادگان خارج شد )
خوراکی اگه به چیز خاصی علاقه دارید میتونید همراهتون ببرید اما بوفه خیلی خوب و کاملی داره و تقریبا" همه چیز توش پیدا میشه و میتونید هرچی لازمه از همونجا بخرید و بیخودی بار خودتن رو با خوردنی سنگین نکنید(پول ببرید).موبایل تو سربازی نمیشه برد اما اگه روز اول بردین بخصوص کسانی که از شهرستان میان و برمی گردن میتونن بیارن که با خانوادشون در تماس باشن.البته تلفن کارتی هم زیاد داره.

parsasa2500 خیلی فرق نداره کجا باشین همه یگانها خوبن و چون فقط لیسانس به بالا میگیره کلا آموزشی خوبی دارید اما اگه هنگ 1 باشی یکم بهتره(یگانهایی که شمارشون با 5 شروع میشه)

بازم هر سوالی هست بپرسید

Last edited:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
خیلی ممنون فقط راحت بلیط گیر می آد دیگه؟باید از کجا برای بلیط اقدام کنم؟از هود راه آهن یا برم نیشابور...ممنون از راهنمائی شما
بله 1-2روز قبل میاندوره به آژانس زنگ بزن و زمان رزرو بلیط را بپرس

بالا