esmaeil.esf
کاربر تازه وارد
دوره کد را اگه بخوریم باید همون 01 بگزرونیماین دوره کد که گفتید احتمالاً کجا بیفتیم؟
بچه های قدیمی تر کجا ها میفتادن؟
زیاد نگرانش نباش اسونه کلا کد خوردن بهتر از کد نخوردن است
دوره کد را اگه بخوریم باید همون 01 بگزرونیماین دوره کد که گفتید احتمالاً کجا بیفتیم؟
بچه های قدیمی تر کجا ها میفتادن؟
اگه دفترچه رو امروز بفرستیم مثلا، تاریخ اعزام حدودا کی میشه ؟ بین چند تا چند ماه ؟
سلام به همه اعزامی های اول اردیبهشت
اگه سوالی در مورد 01 داشتید بپرسید .
من ا/10/89 رفتم آموزشی و تا اول اسفند اونجا بودیم......
غدا ها کم و مزخرفن، کنسرو، کمپوت، قرص ویتامین، قرص جوشان و هر خوردنی خشکی که فکر میکنی با خودت ببر.
یکی - دو هفته طول میکشه تا بتونی به اون غذا ها عادت کنی، این مدت رو باید یه خط در میون کنسور بخوری.
سلام خدوت دوستان
من متاهل هستم و سند ازدواج رو گم کردم.
باید چیکار کنم؟ خواهشا راهنمایی کنین.
تو رو خدا یکی جواب بده
اصلا برای متاهل ها چه مدارکی لازمه؟
سند ازدواج لازمه؟
سلام به همه اعزامی های اول اردیبهشت
اگه سوالی در مورد 01 داشتید بپرسید .
من ا/10/89 رفتم آموزشی و تا اول اسفند اونجا بودیم......
برای اینکه ظرف نشوری یه بسته پلاستیک فریزر با خودت ببر و بکش روی ظروفت...البته خودشون بهت ظرف غذا میدند و لی قاشق چنگال ببرسلام چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین
1-آیا هر کسی باید خودش بشقاب و قاشق ببره ؟ آخه اینطوری ماله همه یه مدل نمیشه که
2-بعد از غذا خوردن خودمون باید ظرفمون رو بشوریم ؟ آخه این همه آدم باید برن با هم یکجا ظرف بشورن ؟ مگه چند تا شیر آب دارن ؟
3- لباس ها رو کی میشورن ؟ خودشون میگن یا باید خودمون بشوریم ؟ فقط لباس های زیر رو میشورن ؟ لباس های دیگه رو بشوریم اتو باید بزنیم ؟ اتو از کجا گیر بیاریم ؟
4- بعد از شستن لباس ها چند تا طناب دارن که لباس ها رو روشون پهن کنیم تا خشک شن ؟ لباس ها قاطی نشن ؟
5-اعزام من یک تیر هست ولی قراره که یک اردیبهشت برم به نظرتون در تقسیم شدن ضرر نکنم ؟
سلام چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین
1-آیا هر کسی باید خودش بشقاب و قاشق ببره ؟ آخه اینطوری ماله همه یه مدل نمیشه که
2-بعد از غذا خوردن خودمون باید ظرفمون رو بشوریم ؟ آخه این همه آدم باید برن با هم یکجا ظرف بشورن ؟ مگه چند تا شیر آب دارن ؟
3- لباس ها رو کی میشورن ؟ خودشون میگن یا باید خودمون بشوریم ؟ فقط لباس های زیر رو میشورن ؟ لباس های دیگه رو بشوریم اتو باید بزنیم ؟ اتو از کجا گیر بیاریم ؟
4- بعد از شستن لباس ها چند تا طناب دارن که لباس ها رو روشون پهن کنیم تا خشک شن ؟ لباس ها قاطی نشن ؟
5-اعزام من یک تیر هست ولی قراره که یک اردیبهشت برم به نظرتون در تقسیم شدن ضرر نکنم ؟
تیرماه برو و بیفت **** چون ارتش بیفتی دو ماه آموزشی داری...دو ماه هم کد میخوری...معلوم نیست تقسیمت هم کجا بیفته ولی توی **** شرایط فرق میکنه...احتمال اینکه توی تقسیم تهران بیفتی زیاده
همونطوری که در بند 5 پست قبلیم گفتم من یک تیر زدن اعزامم رو ولی میخواستم 1 اردیبهشت برم ، نمیدونم برم یا نه ؟ چون بعضا میگن که جاهای بدی که غیبت زیاد داره شما رو میفرستن
امروز هم رفتم **** وظیفه و پرسیدم که آیا معلومه کجا میخوایین ما رو اعزام کنید چون نه کد خوردیم و نه برگ سفیدمون صادر شده ، گفت تو هنوز یک اردیبهشت بیا ببینم جا میشه که بفرستمت یا میمونه واسه دوره ی بعد ، نمیدونم با این حرفی که تو **** وظیفه زدن حدس میزنم که احتمال اینکه جای خفنی بیافتم زیاده :blink:
البته اگه بمونم یک تیر میتونم بندازم **** ( البته به کرمانشاه ) ، من نه بسیجی هستم و نه کارتی دارم
خواهش میکنم نظراتتون رو بفرمایید که آیا بهتره همین 1 اردیبهشت برم و شانسم رو امتحان کنم ؟ یا اینکه نه بمونم و یک تیر برم **** ( کرمانشاه ) بهتره ؟
شما خودتون بودید کدوم راه رو انتخاب می کردید ؟ دلیلش رو هم بفرمایید
جز هتل ژادگانهای خوب ایران هستmohammad jan dadash az padegane shohadaye kermanshah chizi nashnidi?niroo zamini sepah
jedi?merc daashiجز هتل ژادگانهای خوب ایران هست
بله 1-2روز قبل میاندوره به آژانس زنگ بزن و زمان رزرو بلیط را بپرسخیلی ممنون فقط راحت بلیط گیر می آد دیگه؟باید از کجا برای بلیط اقدام کنم؟از هود راه آهن یا برم نیشابور...ممنون از راهنمائی شما