• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
خیلی ممنونم دوست عزیز
حتما باید از طریق نظاو وظیفه اونجا رفت ؟ خودمون میتونیم مثلا در 2 اردیبهشت مراجعه کنیم؟

فکر کنم بشه
آخه موقع اعزام من به نیشابور یه تیکه کاغذ مثلا معرفینامه دادن که در پادگان دادیم بهشون و پذیرش شدیم
اگه اون برگ معرفینامه روز اعزام را بگیری خودتم میتونی بری پادگان

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
اعزامم یک اردیبهشته
مطمئنی که ولیعصر تبریز جای خوبی هست ؟ چون من از خیلی ها شنیدم که نیروی انتظامی جای بدی هست یعنی میگن هم سخت میگیرن و هم بعد از تقسیم یا از ساعت 6 صبح تا عصر 8 تو خیابونها و چهار راه ها میاستی یا هم اگه کلانتری بیافتی که بدتره و کشیش و اینها داره
به نظرات با این وجود نیروی انتظامی جای خوبیه ؟ بچه کجایی؟
دوستان در نیروی انتظامی چند درصد احتمال داره که سر چهار راهها نیافتیم ؟ آیا دست خودمونه ؟

تو آموزشی یکم سخت میگیرن
در ضمن وقتی تراکتور و یا شهرداری بازی دارن میبرنتون ورزشگاه ویا در خیابانهای منتهی به استادیوم با دست خالی می ایستید تا مردم ازتون حساب ببرن

saeedtizro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اعزامی مدرس کرج تاریخ 1/2/90
دوستانی که دوره قبل یا 2 دوره قبل اونجا بودن میتونن بگن وضعیت پادگان چطوریه؟
چقدر سخت میگیرن؟
اعزام نوشته 6 صبح میدون ****
قراره چه اتفاقی بیفته؟میبرن پادگان از اونجا ؟یا لباس ها رو میدن و میگن برین فلان روز برین پادگان؟
راستی لازمه پنج شنبه کچل کنیم؟

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اعزامی مدرس کرج تاریخ 1/2/90
دوستانی که دوره قبل یا 2 دوره قبل اونجا بودن میتونن بگن وضعیت پادگان چطوریه؟
چقدر سخت میگیرن؟
اعزام نوشته 6 صبح میدون ****
قراره چه اتفاقی بیفته؟میبرن پادگان از اونجا ؟یا لباس ها رو میدن و میگن برین فلان روز برین پادگان؟
راستی لازمه پنج شنبه کچل کنیم؟
پارتی کلفتی داشتی افتادی اونجا؟
بهترین پادگان آموزشی **** اونجاست...ضمن اینکه بهتون برگه میدند میگند کی پادگان باشید احتمالا بگند شنبه ساعت 9 مثلا پادگان باشید...ضمن اینکه نمیخواد کچل کنی

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50

همونطوری که در بند 5 پست قبلیم گفتم من یک تیر زدن اعزامم رو ولی میخواستم 1 اردیبهشت برم ، نمیدونم برم یا نه ؟ چون بعضا میگن که جاهای بدی که غیبت زیاد داره شما رو میفرستن
امروز هم رفتم **** وظیفه و پرسیدم که آیا معلومه کجا میخوایین ما رو اعزام کنید چون نه کد خوردیم و نه برگ سفیدمون صادر شده ، گفت تو هنوز یک اردیبهشت بیا ببینم جا میشه که بفرستمت یا میمونه واسه دوره ی بعد ، نمیدونم با این حرفی که تو **** وظیفه زدن حدس میزنم که احتمال اینکه جای خفنی بیافتم زیاده :blink:
البته اگه بمونم یک تیر میتونم بندازم **** ( البته به کرمانشاه ) ، من نه بسیجی هستم و نه کارتی دارم
خواهش میکنم نظراتتون رو بفرمایید که آیا بهتره همین 1 اردیبهشت برم و شانسم رو امتحان کنم ؟ یا اینکه نه بمونم و یک تیر برم **** ( کرمانشاه ) بهتره ؟
شما خودتون بودید کدوم راه رو انتخاب می کردید ؟ دلیلش رو هم بفرمایید

ممنون از دو دوست عزیز که نظراتشون رو فرمودند ، بقیه دوستان نظری ندارند ؟

negalit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پادگان آموزشی منم بلاخره مشخص شد: نیشایور!
من که آموزشی رو قبلاً رفتم، حالا واسه گرفتن یه نامه معرفی به یگان باید تا اونجا برم.
چقدر دوست دارن ملت رو علاف کنن! خوب مثل آدم بیارین در خونه تحویل بدین!

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
خدایا به حق همین روزای عزیز (3؛ 4 روز تا اعزام) به تمام اونایی که پارتیه کلفت ندارن شانسی خفن و یا حداقل سینه ای فراخ (صبری عظیم) جهت تحمل مشکلات عنایت بفرما........... آمییییین

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدایا به حق همین روزای عزیز (3؛ 4 روز تا اعزام) به تمام اونایی که پارتیه کلفت ندارن شانسی خفن و یا حداقل سینه ای فراخ (صبری عظیم) جهت تحمل مشکلات عنایت بفرما........... آمییییین
الهی آمین.....
خدا بزرگه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
پارتی مگه چیه ؟؟؟؟ مثلا از همین پی تی شروع میشه .... کسایی که بیفتن ارتش ، لشگر 92 زرهی بیان ما در خدمتشون هستیم :D با انواع مانور و کسر مرخصی و اضافی خدمت ...

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها یادتون نره تو خدمت حتما سهمیه طنابتون بگیریدا
طناب خوب هم بگیرید که پاره نشه:D

filit

Registered User
لایک‌ها
7
این بحثی که میگم مطمئنا به درد خیلیا میخوره

دوستانی که غیبت و 3 ماه اضاف دارن از این به بعد به طور کلی بخشیده نمیشه اضافه ها

هر پادگان فرماندش تصمیم میگیره که ببخشن

من در مورد **** میدونم که الان حدودا 70 نفر از پادگان بخشیده شدن

به این صورت که مسئولتون نامه میزنه که ازتون راضیه و میرین قرارگاه و کارگذینی

معرفی میشین به یه سرهنگ

و اگه راننده این ماشینتونو خوب نگه دارین ...

و یا میرین روخوانی قران میکنین ...

به همین راحتی !

الا پایه من پایینه وگرنه منم اقدام کرده بودم

3 ماه دیگه اقدام میکنم امیدوارم که منم 3 ماهم بخشیده بشه و زودتر ترخیص شم

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این که گفتی یعنی چی؟
این سهمیه طناب یه قضایایی برا خودش داره ایشالا بعدا براتون توضیح میدم

تا الان این قدر بدون که سهمیه طناب یه چند متر طناب ضخیم است با قدرت تحمل چند تن که بعد تو خدمت لباس ها را روی اون میندازی تا خشک بشند (االبته شوخی کردم فعلا بزار این سکرت بمونه تا چند نفر را تو خدمت سر این قضیه بزاریم سر کار :D البته از روی شوخی نه مسخره کردن;) )

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معاون قوانین و مقررات سازمان وظیفه عمومی ناجا با اعلام اینکه در حال حاضر برنامه‌ای برای افزایش مدت خدمت سربازی وجود ندارد، گفت: مقررات مربوط به مدت سربازی تا پایان آبان ماه امسال معتبر است.

سرهنگ حجت‌الله واعظی‌نژاد، در گفت و گو با ایسنا، اظهار‌کرد: مدت زمان خدمت سربازی در مناطق عادی ۱۸ ماه در مناطق محروم، بد آب و هوا ۱۷ ماه و در مناطق عملیاتی ۱۶ ماه است که این مقررات تا ۳۰ آبان ماه سال ۹۰ اعتبار دارد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برنامه‌ای برای افزایش مدت زمان خدمت سربازی وجود ندارد.

واعظی‌نژاد درباره مقررات معافیت ریالی برای مشمولان ایرانی خارج از کشور هم اظهار کرد: مقررات معافیت ریالی مربوط به مشمولان ایرانی خارج از کشور تا پایان سال جاری معتبر است و میزان تعرفه آن نیز ۱۰ میلیون تومان است.

وی به ایسنا گفت: ممکن است براساس قانون بودجه سال ۹۰ میزان تعرفه معافیت ریالی خدمت سربازی برای مشمولان خارج از کشور تغییر کند که در این صورت تعرفه‌های جدید اعلام خواهد شد
http://www.sarbazi.us/?p=1610

marlon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو آموزشی با چه لباسی میخوابن؟ :دی

eh3an2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام :hmm:
من افتادم نیروی انتظامی جهرم :blink:
راستشو بخواین کلی هیجان دارم واسش یعنی نیروی انتظامی باحاله!! :p
اول اردیبهشتم اعزامم
از بعضیا شنیدم که گفتن شنبه باید بری ولی ریسک نمیکنم
چون بابام جبهه داشت یه 13 ماهی کسری قبل از عید گرفتم ولی نمیدونم قبول کنن یا نه!
دانشجوم هستم این ترمو دانشگاه 500 هزارتومان پیادم کرد که بزاره برم سربازی
البته به طمع کسری دارم میرم
ولی از درسو دانشگاه افتادم بخاطرش
به چند تا بچه های سایت پی ام دادم که با هم باشیم ! :blush:
پسر عموم با فوق لیسانس اونجا بود اون از شانس من دقیقا یکم اردیبهشت آموزشیش تمومه :(
میگه فقط گرمه همین :wacko:
با فوق دیپلم دارم میرم :(

یکی از آشناهای فامیلی دورمونم اونجا کادریه :p
تا بینیم خدا چی میخواد :rolleyes:

دوستان کسی جهرم بود میل بزنه یا اس ام اس بده اشنا شیم :f34r:
به امید دیدار :lol:
[email protected]
09178354925

بالا