esmaeil.esf
کاربر تازه وارد
ولی خنده دار است نامردا انواع قانون ها را گذاشتند غیر از افزایش حقوق سربازا
چقدر اینها ادم های ...... هستند
اینها از نامرد گذاشتند...بچه های خودشون معاف شدند قوانین کسری رو کم کردند...هرچند من خودم خوشبختانه کسری نداشتم...ولی خنده دار است نامردا انواع قانون ها را گذاشتند غیر از افزایش حقوق سربازا
من تا دیروز ناراحت بودن که چرا دیر رفتم عضو بسیج شدم ولی الان مثل ... پشیمونم که چرا یه سال زود عضو بسیج شدم 1.5 ماه از کسریم پرید یعنی 1 سال سایقه بسیجی:wacko:فقط گفتند کسری بسیج تا 6 ماه کاهش یافت
تو این مدت هرچی سپاهی بود بچه های خودش را فرستاد خدمت اونم بعضیا فقط 2 ماه خدمت کردند خوب دیگه اونا شهروند درجه 1 حساب میشند و ما دانشجوها درجه 4 !!!!!!اینها از نامرد گذاشتند...بچه های خودشون معاف شدند قوانین کسری رو کم کردند...هرچند من خودم خوشبختانه کسری نداشتم...
من تا دیروز ناراحت بودن که چرا دیر رفتم عضو بسیج شدم ولی الان مثل ... پشیمونم که چرا یه سال زود عضو بسیج شدم 1.5 ماه از کسریم پرید یعنی 1 سال سایقه بسیجی:wacko:
ولی بازم خدا را شکر کلا دو سال سابقه بسیج دارم و 6 ماه کسری خنده داره چون همون سال اول رفتم تو شورا و سال دوم هم دوره تکمیلی را گذروندم
نه حکم شورا و تکمیلی به هیچ عنوان نمیتونه تغییر کنه چون با تکمیلی اگه تو **** افتداده باشی اصلا اموزشی نداریاشتباه نکن دوست من با قانون قبلی شما 6 ماه کسری میگرفتین
الان مسلما قانون محاسبش هم عوض میشه.
به نظر من مدت کسری شما یه چیزی حدود 3.5 ماه میشه(قانون جدید) اگه خیلی شانس بیاری.
.
اینم یه جمله از مادر عروسOZVE BASIJ SHODAN KE KASRI KHEDMAT BEGIRI AZ TAN FOROOSHI BAD TARE
EINSTEIN """ """"""""
نه حکم شورا و تکمیلی به هیچ عنوان نمیتونه تغییر کنه چون با تکمیلی اگه تو **** افتداده باشی اصلا اموزشی نداری
بازم من که نگران چیزی نیستم اصلا کم هم نکنن اشکالی نداره مثل مرد میرم 17 ماه خدمت میکنم عین خیالم هم نیست
چند ملیون باید پول بدیم اینا رو تهیه کنیم....بابا چه خبرهوسایل لازم واسه سربازی
برخی از چیزهایی که اجازه ندارید وارد پادگان کنید : رادیو، گوشی موبایل، تیغ ، چاقو ،شطرنج ، قیچی به جز قیچی های کوچک، کتری برقی ، دوربین.
سلام دوستان
آموزشی من تموم شد ( پادگان شهید بیگاری مشگین شهر ناجا )
افتادم فرماندهی انتظامی تهران بزرگ
نظرتون چیه بعدش کجا تقسیم میشم؟؟
امیدوار باش که روز اول که میری پادگان لیسانس ها را جدا نکنند و جای دیگری نفرستند.نه داداش لیسانس مدیریتم !
مدرس که هتل5ستارست.دوره ش هم45روز هستش
کَس نمی داند ز من جز اندکی
وز هزاران جرم و بدفعلی یکی
من همی آن دانم و ستّار من
جرم ها و زشتی کردار من
بر و بچز این دم آخری آنلاین باشین با هم باشیم
جو خیلی سنگینه...:hmm::hmm::hmm:
این بحثی که میگم مطمئنا به درد خیلیا میخوره
دوستانی که غیبت و 3 ماه اضاف دارن از این به بعد به طور کلی بخشیده نمیشه اضافه ها
هر پادگان فرماندش تصمیم میگیره که ببخشن
من در مورد **** میدونم که الان حدودا 70 نفر از پادگان بخشیده شدن
به این صورت که مسئولتون نامه میزنه که ازتون راضیه و میرین قرارگاه و کارگذینی
معرفی میشین به یه سرهنگ
و اگه راننده این ماشینتونو خوب نگه دارین ...
و یا میرین روخوانی قران میکنین ...
به همین راحتی !
الا پایه من پایینه وگرنه منم اقدام کرده بودم
3 ماه دیگه اقدام میکنم امیدوارم که منم 3 ماهم بخشیده بشه و زودتر ترخیص شم