• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی خنده دار است نامردا انواع قانون ها را گذاشتند غیر از افزایش حقوق سربازا
چقدر اینها ادم های ...... هستند

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی خنده دار است نامردا انواع قانون ها را گذاشتند غیر از افزایش حقوق سربازا
چقدر اینها ادم های ...... هستند
اینها از نامرد گذاشتند...بچه های خودشون معاف شدند قوانین کسری رو کم کردند...هرچند من خودم خوشبختانه کسری نداشتم...

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط گفتند کسری بسیج تا 6 ماه کاهش یافت
من تا دیروز ناراحت بودن که چرا دیر رفتم عضو بسیج شدم ولی الان مثل ... پشیمونم که چرا یه سال زود عضو بسیج شدم :D 1.5 ماه از کسریم پرید یعنی 1 سال سایقه بسیجی:wacko:
ولی بازم خدا را شکر کلا دو سال سابقه بسیج دارم و 6 ماه کسری:) خنده داره :D چون همون سال اول رفتم تو شورا و سال دوم هم دوره تکمیلی را گذروندم

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینها از نامرد گذاشتند...بچه های خودشون معاف شدند قوانین کسری رو کم کردند...هرچند من خودم خوشبختانه کسری نداشتم...
تو این مدت هرچی سپاهی بود بچه های خودش را فرستاد خدمت اونم بعضیا فقط 2 ماه خدمت کردند خوب دیگه اونا شهروند درجه 1 حساب میشند و ما دانشجوها درجه 4 !!!!!!

marilyn66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا دیروز ناراحت بودن که چرا دیر رفتم عضو بسیج شدم ولی الان مثل ... پشیمونم که چرا یه سال زود عضو بسیج شدم :D 1.5 ماه از کسریم پرید یعنی 1 سال سایقه بسیجی:wacko:
ولی بازم خدا را شکر کلا دو سال سابقه بسیج دارم و 6 ماه کسری:) خنده داره :D چون همون سال اول رفتم تو شورا و سال دوم هم دوره تکمیلی را گذروندم

اشتباه نکن دوست من با قانون قبلی شما 6 ماه کسری میگرفتین
الان مسلما قانون محاسبش هم عوض میشه.
به نظر من مدت کسری شما یه چیزی حدود 3.5 ماه میشه(قانون جدید) اگه خیلی شانس بیاری.
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

.

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اشتباه نکن دوست من با قانون قبلی شما 6 ماه کسری میگرفتین
الان مسلما قانون محاسبش هم عوض میشه.
به نظر من مدت کسری شما یه چیزی حدود 3.5 ماه میشه(قانون جدید) اگه خیلی شانس بیاری.
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

.
نه حکم شورا و تکمیلی به هیچ عنوان نمیتونه تغییر کنه چون با تکمیلی اگه تو **** افتداده باشی اصلا اموزشی نداری
بازم من که نگران چیزی نیستم اصلا کم هم نکنن اشکالی نداره مثل مرد میرم 17 ماه خدمت میکنم :D عین خیالم هم نیست

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
OZVE BASIJ SHODAN KE KASRI KHEDMAT BEGIRI AZ TAN FOROOSHI BAD TARE

EINSTEIN """ """"""""

marilyn66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه حکم شورا و تکمیلی به هیچ عنوان نمیتونه تغییر کنه چون با تکمیلی اگه تو **** افتداده باشی اصلا اموزشی نداری
بازم من که نگران چیزی نیستم اصلا کم هم نکنن اشکالی نداره مثل مرد میرم 17 ماه خدمت میکنم :D عین خیالم هم نیست

آره دوست من این بهترین آمادگیه
من خودم هم دقیقا شرایط شما رو دارم ولی خودمو برا 17 ماه جبهه های حق علیه باطل آماده کردم:D
ایشالا که قانونش همون 2 ماه برا شورا و45 روز برا فعال بمونه ولی اگه عوض بشه هم کاریش نمیشه کرد...

eh3an2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وسایل لازم واسه سربازی
به درد من که خیلی خورد
کپی میکنم
وسایل و لوازم مورد نیاز برای دوره آموزشی(سربازی):
البسه شخصی:زیر پوش(کامل غیر رکابی)، بیژامه،چند جفت جوراب سیاه (با الیاف طبیعی غیر پلاستیکی)، چند عدد شرت با جیب زیپ دار، در ایام سرد البسه گرم خود را حتماً همراه بیاورید.
——————————————————————————
وسایل استحمام:شامپو، صابون، لیف و … . حوله حمام، تیغ یا داروی نظافت حمام.
مواد شوینده:پودر رخت شویی، صابون،فرچه،8 عدد گیره لباس (فلزی یا پلاستیکی)، طناب سبک و کوچک برای آویزان کردن لباسها، لوازم ظرفشویی (شامل: اسکاچ، مایع ظرفشویی)
لوازم واکس:واکس،فرچه، چند قطعه دستمال برای پاک کردن پوتین، یک بسته دستکش یکبار مصرف.
لوازم شخصی:صابون مایع، صابون صورت، حوله دست و صورت،ناخن گیر، مسواک، خمیر دندان،نخ دندان و …، وسایل نماز خواندن و …، چند قرص و داروی مجاز و غیر خواب آور( غیر کدئین)
لوازم متفرقه:حدود 10 عدد سنجاق قفلی، یک قطعه پارچه سفید به ابعاد 100×100 سانتیمتر و دو عدد دستمال سفید رنگ 40×40 (برای تمیز کردن اسلحه)، یک قطعه ابر کوچک( برای تمیز کردن کمد و لبه های تخت)، یک چوب لباس کوچک و یک قلاب پلاستیکی کوچک برای آویزان کردن لباس، لوازم، نایلونها و کلاه و …، یک جفت دمپائی حتی الامکان سبک و کم حجم و کوچک، یک آینه کوچک، یک بسته پلاستیک فریزر، چند بسته کوچک دستمال جیبی( دستمال کاغذی)، نخ و سوزن، قیچی کوچک، حداقل 10 عدد پلاستیک مشکی، 3 عدد قفل کوچک برای قفل درب کمد، درب کمد حمام و کیسه انفرادی، که هر قفل حداقل دو کلید داشته باشد، یک تقویم کوچک، 2 عدد دفترچه یادداشت کوچک،2 خودکار آبی، 1 خودکار قرمز و مشکی، کارت تلفن، کارت خودپرداز بانک، یکی از مدارک شناسایی تر جیحاً کارت ملی، یک پتوی مسافرتی کوچک یک نفره.
مدارک:کلیه مدارکی که با پاکت عودت مدارک بر می گردانند آورده شود، کارت واکسن، برگه تعیین مکان اعزام و پاکت آن، برگه تعیین زمان اعزام و پاکت آن، چند فتوکپی از صفحه اول شناسنامه، 2 عدد فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه، 2 فتوکپی از کارت ملی و گواهینامه، چند فتوکپی از گواهی فراغت از تحصیل.
وسایل غذا خوردن:قاشق، چنگال، بشقاب،کاسه، کارد میوه خوری،در بازکن،قاشق چائی خوری،لیوان پلاستیکی، لیوان استیلی یا لیوانی دسته دار.
مواد غذایی:به عنوان مثال چند عدد بیسکویت، مقداری شکلات، مقداری کشمش، چند بسته بادام کوهی، مقداری پسته، مقداری گز، مقداری نبات، مقداری گردو،چند عدد کمپوت و

وسایل لازم برای شروع دوره آموزشی

یک جفت پوتین سربازی که پا توش راحت باشه یعنی خیلی فیت پا نباشه. البته پوتین باید چرمی و ساده باشه ، پوتینهایی که توش برزنت به کار رفته باشه و یا بندی نباشه مورد قبول نخواهد بود. پا در پوتینهایی که مدتی استفاده شده باشند راحت تر است.

یک جفت دمپایی ارزون قیمت و نشون دار که قابل دزدیدن نباشه

یک عدد مایع ظرفشویی و چند عدد اسکاچ و سیم ظرفشویی (این لوازم مورد نیاز را در پادگان به شما نمی دهند و موجب زحمت شما در موقع ظرف شستن می شود)

لیوان پلاستیکی نشکن اندازه متوسط ، قاشق و چنگال (با خودتان چاقو نبرید چون احتمالا اجازه ورود نمی دهند)

ناخن گیر

ظرف غذای یکبار مصرف برای مصرف دو سه هفته (بعد از اتمام می توانید در موقع مرخصی از شهر تهیه کنید)

یک بسته کیسه فریزر (دارای کاربردهای زیاد در طول دوره)

یک لگن کوچک برای شستن جوراب و رخت (پودر رخت شویی به ما دادند) همراه با سه چهار عدد گیره فلزی

مایع دستشویی ترجیحا آنتی باکتریال

یک شامپوی مسافرتی کوچک و یک حوله کوچک (حمام رفتن در پادگان کمی سخت و دردسر ساز است بنا بر این بهتر است وسایل حمامتان کوچک باشد ، شامپوهای پادگان هم ممکن است برای شما مناسب نباشد).

کارت تلفن

خودکار و دو سه تا دفتر 100 برگ

ماژیک (برای نوشتن و علامت زدن روی پوتین و کلاه و موارد دیگر و جلوگیری از دزدی)

سوزن و نخ

کش در حدود یک متر

سنجاق قفلی (پر کاربرد به ویژه موقع آنکادر کردن ملافه ها)

قرص سرماخوردگی ، اسهال ، تب بر ، شربت سینه ، قرص آنتی بیوتیک و هر داروی مورد نیازتان (درمانگاه پادگان تقریبا هیچ دارویی ندارد واجازه خروج از پادگان هم به جز در اواخر هفته بسیار بسیار نادر است )

لباس های گرمی که بشود بدون جلب توجه زیر لباس سربازی پوشید (در صورتی که پاییز و زمستان عازم هستید)

ملافه تمیز دو عدد، برای مصرف در دو سه روز اول که هنوز به شما ملافه تحویل نداده اند و باید بر روی پتوهای خاکی دوره قبلی ها بخوابید.

یک قفل کمدی کوچک برای بستن در کمد شخصی و دو قفل آویزی کوچک برای قفل کردن زیپ ساک و بند کیسه انفرادی.

پول به اندازه کافی - در نظر داشته باشید برای 10 دوازده بار رفت و آمداز پادگان به شهر ، بازگشت به شهر خودتان، خرید یک دست لباس سربازی کامل، خرید سوقاتی ، سه چهار وعده غذا خوردن در رستوران با رفقای جدید، عکس گرفتن با رفقا ، رفتن به طاق بستان و بیستون ، تصفیه حساب با پادگان ، با خودتان پول همراه داشته باشید. این تصفیه حساب با پادگان هم خودش مطلب جالبی است. در روز آخر پیش از ترخیص افرادی می آیند و وضعیت ساختمان آسایشگاه شما را از نظر تخریب وسایل و سقف دیوارها بررسی می کنند و به صورت گشاده دستانه ای برای گروهان شما هزینه تخریب و استهلاک محاسبه می کنند.به این صورت که ترکی که روی دیوار وجود دارد،ریختگی رنگ دیوار و یا شکستگی و ترک خوردگی شیشه را هم محاسبه کرده و پول همه را می گیرند.مبلغ محاسبه شده هم معمولا قابل اعتراض نیست اما ارشد گروهان می تواند در این مورد کمی چانه بزند. لبته این هزینه بین همه سر شکن می شود اما ممکن است به هر نفر تا هفت هشت هزار تومن برسد!

نکته : در نظر داشته باشید فضایی که برای نگهداری از همه ی وسایلتان دارید یک کمد 30 x 50 x 30 است و یک کیسه انفرادی (گذاشتن ساک و هر چیز دیگردر زیر تخت ممنوع است) . در هنگام تجهیز نیز به شما 10 دوازده شامپو و یک جعبه پودر و تعدادی واکس و فرچه ، اورکت ، دو عدد شلوار و دو پیراهن هم می دهند که باید در همین مکانها آنها را جا دهید بنا بر این وسایل اضافه مانند پتو با خود همراه نبرید و هر چیز دیگری هم می برید در کوچکترین اندازه ممکن باشد.برای جادادن همین وسایل هم مجبور خواهید شد بخشی از جیره خود را (مانند پودرهای لباسشویی و پتوهای اضافی) در پادگان به قدیمی ها بفروشید.

برخی از چیزهایی که اجازه ندارید وارد پادگان کنید : رادیو، گوشی موبایل، تیغ ، چاقو ،شطرنج ، قیچی به جز قیچی های کوچک، کتری برقی ، دوربین.

Last edited:

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وسایل لازم واسه سربازی
برخی از چیزهایی که اجازه ندارید وارد پادگان کنید : رادیو، گوشی موبایل، تیغ ، چاقو ،شطرنج ، قیچی به جز قیچی های کوچک، کتری برقی ، دوربین.
چند ملیون باید پول بدیم اینا رو تهیه کنیم....بابا چه خبره

Last edited:

mr-mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
آموزشی من تموم شد ( پادگان شهید بیگاری مشگین شهر ناجا )
افتادم فرماندهی انتظامی تهران بزرگ
نظرتون چیه بعدش کجا تقسیم میشم؟؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سلام دوستان
آموزشی من تموم شد ( پادگان شهید بیگاری مشگین شهر ناجا )
افتادم فرماندهی انتظامی تهران بزرگ
نظرتون چیه بعدش کجا تقسیم میشم؟؟

من امروز اعزامم اونجا، روز اول مرخصی می دن؟ کلاً اوضاع چطوری هستش ممنون می شم توضیح بدید.

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان من 18 برج 3 یا 4 اعزام دارم به نظرتون کدام ارگان ما رو جذب میکنه

پ.ن : اول کاری 3 ماه اضاف خوردم :دی

t25818

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه داداش لیسانس مدیریتم ! :)
امیدوار باش که روز اول که میری پادگان لیسانس ها را جدا نکنند و جای دیگری نفرستند.
من خوندم که دوره های قبل این کار را کرده اند.
خب پس تا حالا شد سه نفر
saeedtizro، شما و من.

marilyn66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کَس نمی داند ز من جز اندکی
وز هزاران جرم و بدفعلی یکی

من همی آن دانم و ستّار من
جرم ها و زشتی کردار من

بر و بچز این دم آخری آنلاین باشین با هم باشیم
جو خیلی سنگینه...:hmm::hmm::hmm:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
درسته که می گن اصلاح شماره 4 برای دیپلم به پایین هاست؟ : |

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کَس نمی داند ز من جز اندکی
وز هزاران جرم و بدفعلی یکی

من همی آن دانم و ستّار من
جرم ها و زشتی کردار من

بر و بچز این دم آخری آنلاین باشین با هم باشیم
جو خیلی سنگینه...:hmm::hmm::hmm:

پایتم
بچه کجا رفتن: حتما دارن وسایل می بندن:p
اقا تا شب اینجا رو بترکونید

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
این بحثی که میگم مطمئنا به درد خیلیا میخوره

دوستانی که غیبت و 3 ماه اضاف دارن از این به بعد به طور کلی بخشیده نمیشه اضافه ها

هر پادگان فرماندش تصمیم میگیره که ببخشن

من در مورد **** میدونم که الان حدودا 70 نفر از پادگان بخشیده شدن

به این صورت که مسئولتون نامه میزنه که ازتون راضیه و میرین قرارگاه و کارگذینی

معرفی میشین به یه سرهنگ

و اگه راننده این ماشینتونو خوب نگه دارین ...

و یا میرین روخوانی قران میکنین ...

به همین راحتی !

الا پایه من پایینه وگرنه منم اقدام کرده بودم

3 ماه دیگه اقدام میکنم امیدوارم که منم 3 ماهم بخشیده بشه و زودتر ترخیص شم

در صورت داشتن شرایط میتونید اون اضافه ها رو کنسل کنید .... مثلا متاهل باشید (کپی از سند ازدواج لازمه) و یا اینکه میتونید از در و همسایه استشهاد محلی جور کنید که سرپرست خانواده هستید یا پدرتون و یا مادرتون خدای ناکرده بیمار باشه و یا شرایط دیگه (که میتونید از خودتونم در بیارید و به امضای مسجد اون دورو برا برسونید و بعدم شورای اسلامی شهرتون هم زیرشون امضا کنه ..... )

زیادم کار سختی نیست .... البته اینایی که من گفتم مربوط به ارتش هست ... **** رو نمیدونم ولی در کل دوستمون درست گفت و این فرمانده ی اون پادگان هست که تصمیم نهایی رو میگیره .

بالا