• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از تمام مسعولینی که این پست رو میخونن میخوام به داد بچه های گروه 33 پرندک برس ن جدا جای خدمت نیست این پادگان . پر از سوسک مگس . غدا کم +نگیهبانی زیاد+ غدا یا سوخته هست یا خام یا توش سوسک + سرویس بهداشتی که جدا افتضاحه آب باسه شستن خودتون هم نیست . از مسعولین نیرو زمینی ارتش میخوام سرزده بیان از گردان پشتیبانی و پادگان بازدید کنن ! خدمت کردن تو این پادگان محال هست !
پاز از مسعولین میخوام که سر زده بیان بازدید نه اینکه با قرار قبلی !

منظورت مسئولین بود ؟؟
ایشالا که به دادتون برسن، ما هم براتون دعا میکنیم.

davood6385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یک تیر آموزشیم افتاده محمد رسول الله بیرجند ، شنیدم که اونجا فقط آموزش مرزبانی میدن ، درسته این ؟؟ یعنی بعد از آموزشی باید برم مثلا سیستان بلوچستان مرزبانی ؟؟؟؟ وای خدا رحم کن ! ، من لیسانس مکانیک دارم . هیچ کاری با پارتی نمیشه انجام داد ؟ کسی از بچه ها محمد رسول الله نبوده ؟ یکم توضیح بده . توروخدا جواب بدین

کسی نیست جواب مارو بده ؟

alchol12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من افتادم عجبشیر - 1/4 هم اعزامم
1. کسی اطلاعاتی از پادگان عجبشیر داره؟
2. شبی که خشم شب میزنن چه غذایی میدن؟
3. وقتی روز اول اعزام میریم بهمون مرخصی میدن؟
4. میتونیم مرخصی هامونو جمع کنیم یکجا بریم؟

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
سلام من قبلا آموزشي 02 تهران بودم و بعدش قبول شدم واسه دانشگاه ، آموزشي رو اونجا نموم كردم و بعدش افتادم زاهدان كه 10 روز اونجا بودم الان درسم تموم شده و تاريخ اعزامم خورده 1 شهريور ...كسي ميدونه تكليف من چيه ؟ معلومه كجا ميوفتم؟ آيا دوباره بايد آموزشي رو برم ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
سلام من قبلا آموزشي 02 تهران بودم و بعدش قبول شدم واسه دانشگاه ، آموزشي رو اونجا نموم كردم و بعدش افتادم زاهدان كه 10 روز اونجا بودم الان درسم تموم شده و تاريخ اعزامم خورده 1 شهريور ...كسي ميدونه تكليف من چيه ؟ معلومه كجا ميوفتم؟ آيا دوباره بايد آموزشي رو برم ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
شما روز اول میری همون پادگانی که توی برگ سفیدت مشخص خواهد شد. بعد یک سری مدارک هم باید ببری. مانند همون برگ سبزت که روز اخر اموزشی بهت دادند. همون جا شما را جدا می کنند و معرفی می کنند به یگان.
نیازی نیست دوباره آموزشی بری. فقط سعی کن یک جای خوب پذیرش بگیری.

شما که باید این جور چیزها را بدانید.

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
شما روز اول میری همون پادگانی که توی برگ سفیدت مشخص خواهد شد. بعد یک سری مدارک هم باید ببری. مانند همون برگ سبزت که روز اخر اموزشی بهت دادند. همون جا شما را جدا می کنند و معرفی می کنند به یگان.
نیازی نیست دوباره آموزشی بری. فقط سعی کن یک جای خوب پذیرش بگیری.

شما که باید این جور چیزها را بدانید.

مرسي از راهنماييتون آخه گفتن قوانينش تغيير كرده و از اين حرفا ...
فقط يه چيزي منظورتون از يگان همون زاهدان هست كه قبلا يودم آخه بعد از آموزشي افتادم اونجا.... يا اينكه ممكنه همون پادگان آموزش ممكنه منو نگهداره ....رشتم كامپيوتره..ليسانس كامپيوتر

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
سلام بچه ها
من افتادم عجبشیر - 1/4 هم اعزامم

اگه از من ميپرسی نری و غيبت بخوری بهتره تا بری و فرار کنی ، رو سر در عجب شير نوشته "خر ميآی آدم ميری " يا يه خوروس کشيده زيرش عکس تخم مرغ ، اين شوخی نيست
شانس بدی داشتی رفتی اونجا
در کل همه کسايی که جاهای بد افتادن ، آقا نريد نهايتش اينه که غيبت ميخوريد و دوباره پست ميکنيد
ولی اگه رفتيد ديگه راهی نيست حتی اگه بعد از آموزشی هم نريد باز هم فراری محسوب ميشيد

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
مرسي از راهنماييتون آخه گفتن قوانينش تغيير كرده و از اين حرفا ...
فقط يه چيزي منظورتون از يگان همون زاهدان هست كه قبلا يودم آخه بعد از آموزشي افتادم اونجا.... يا اينكه ممكنه همون پادگان آموزش ممكنه منو نگهداره ....رشتم كامپيوتره..ليسانس كامپيوتر

من هم الان تو 02 هست ام ، فرماندتون کی بود؟
فرمانده ما اينجا ميگه که ما دورهای قبلی رو که بی نظم بودن رو اندخته زاهدان پس راست ميگفت ها ها
ولی الان که خيلی هتل شده هر چند من زياد از فوق ديپلمه ها خبر ندارم ما با ليسانسيم ولی به نظر براشون راحت مياد ، برا ما که خيلی خوبه

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
من هم الان تو 02 هست ام ، فرماندتون کی بود؟
فرمانده ما اينجا ميگه که ما دورهای قبلی رو که بی نظم بودن رو اندخته زاهدان پس راست ميگفت ها ها
ولی الان که خيلی هتل شده هر چند من زياد از فوق ديپلمه ها خبر ندارم ما با ليسانسيم ولی به نظر براشون راحت مياد ، برا ما که خيلی خوبه

والا حقيقتش يادم نمياد اسم فرمانده رو ولي خيلي جوون بود 45 سالش بود منتها درجه سرتيپ داشت به خاطر اين بود كه با مدرك دكتري رفته بود تو ارتش ... بعدشم همه چي الكيه اين كه ميگن نمرت پايين بشه تجديد دوره بشي و يا اينكه اذيت كني فلان ميكنيم همش الكيه ... يادمه يارو ازش مخدر گرفتن هيچكاريش نكردن ... نمره خود من از 100 شد 29 با اون كه نمرش شده بود 100 افتاديم زاهدان ... شانسي هست... تا ميتونيد خوش بگذرونيد ... سر پست بخوابيد.. بخوريد ... چون اضاف مضاف نداره آموزشي

alchol12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه از من ميپرسی نری و غيبت بخوری بهتره تا بری و فرار کنی ، رو سر در عجب شير نوشته "خر ميآی آدم ميری " يا يه خوروس کشيده زيرش عکس تخم مرغ ، اين شوخی نيست
در کل همه کسايی که جاهای بد افتادن ، آقا نريد نهايتش اينه که غيبت ميخوريد و دوباره پست ميکنيد
ولی اگه رفتيد ديگه راهی نيست حتی اگه بعد از آموزشی هم نريد باز هم فراری محسوب ميشيد

با نظرت موافق نیستم، کاری که باید انجام بشه ، زودتر انجام بشه بهتره، داستان اون محکوم روشنیدی که بهش گفتن : انتخاب کن یا ضربه شلاق بخور یا یک من پیاز بخور یا جریمه نقدی بده ؟ چند ضربه شلاق خورد ، گفت دیگه طاقت ندارم ، پیاز میخورم ، چند تا پیاز خورد ، گفت دیگه نمیتونم ، آخر سر جریمه نقدی داد.

دوستان اگه کسی جواب سوالاتم رو داره بگه لطفا

alchol12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تا میتونید رو پاهاتون کار کنید ، من که اضافه وزن هم دارم الان یک هفته است که صبح ورزش میکنم ، بعد از ظهر هم ورزش میکنم ، 10 روز دیگه هم اعزاممه ، از هفته پیش با پوتینی که خریدم میرم بیرون ، سرم رو هم از حالا تراشیدم ببینم چه حالی میده.
اصلا به حرفای اینو اون که میگن نرید ، غیبت بخورید بهتره و از این قبیل حرفا گوش ندید، برید و زود تر از این مصیبت که نمی تونید چیزی به نامتون بزنید ، حتی گواهینامه نمی تونید بگیرید ، هر لحظه ممکنه بگیرن ببرنتون سربازی و از این قبیل ماجرا ها خلاص بشید
فقط به توصیه دوستان در مورد وسایل مورد نیازتون دقت کنید:
1. پاهاتون بیشترین فشارو تحمل خواهند کرد به نظافت و ورزششون اهمیت بدین
2.دارو های مورد نیاز یادتون نره
3.خرما و کشمش یادتون نره
4. یک چیز جالبی هم خودم پیدا کردم: بدن به 28 ویتامین احتیاج داره که 14 تاش حیاتی است ، جالبه که تو گرده گل که زنبور عسل جمع میکنه هر 28 ویتامین وجود داره ، از عسل فروشی ها میتونین بخرین بعد با عسل قاطی کنین بخورین. فقط غذای سنگینیه.
5. قفل 808 برای در کمد
6. قفل و زنجیر ظریف برای ساکاتون
7. پول هم باید ببرید ، طبق توصیه دیگران اصلا به هیچ کس پول قرض ندهید(ارزش نداره مالتون رو بعدا گدایی کنید)
8.اسلحه بهتون میدن ، بعضی وقتا برای اذیت کردنتون میان یواشکی خشابشو بر می دارن - مواظب باشین

امید وارم هرجا که اعزام میشید بهتون خوش بگذره و یادتون باشه که ما تو قفسی زندگی میکنیم که ذهنمون برامون میسازه ، همه چی رو خوب و آسون فرض کنید و راحت با همه چی روبرو بشین

Last edited:

olip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تا میتونید رو پاهاتون کار کنید ، من که اضافه وزن هم دارم الان یک هفته است که صبح ورزش میکنم ، بعد از ظهر هم ورزش میکنم ، 10 روز دیگه هم اعزاممه ، از هفته پیش با پوتینی که خریدم میرم بیرون ، سرم رو هم از حالا تراشیدم ببینم چه حالی میده.
اصلا به حرفای اینو اون که میگن نرید ، غیبت بخورید بهتره و از این قبیل حرفا گوش ندید، برید و زود تر از این مصیبت که نمی تونید چیزی به نامتون بزنید ، حتی گواهینامه نمی تونید بگیرید ، هر لحظه ممکنه بگیرن ببرنتون سربازی و از این قبیل ماجرا ها خلاص بشید
3.خرما و کشمش یادتون نره
4. یک چیز جالبی هم خودم پیدا کردم: بدن به 28 ویتامین احتیاج داره که 14 تاش حیاتی است ، جالبه که تو گرده گل که زنبور عسل جمع میکنه هر 28 ویتامین وجود داره ، از عسل فروشی ها میتونین بخرین بعد با عسل قاطی کنین بخورین. فقط غذای سنگینیه.
5. قفل 808 برای در کمد
7. پول هم باید ببرید ، طبق توصیه دیگران اصلا به هیچ کس پول قرض ندهید(ارزش نداره مالتون رو بعدا گدایی کنید)
8.اسلحه بهتون میدن ، بعضی وقتا برای اذیت کردنتون میان یواشکی خشابشو بر می دارن - مواظب باشین

امید وارم هرجا که اعزام میشید بهتون خوش بگذره و یادتون باشه که ما تو قفسی زندگی میکنیم که ذهنمون برامون میسازه ، همه چی رو خوب و آسون فرض کنید و راحت با همه چی روبرو بشین

کاملا موافقم:rolleyes:

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام به همگی
من باید ساعت 6 صبح دوشنبه خودمو به پایگاه نیرو دریایی در نوشهر معرفی کنم...به نظرتون اگه 3-4 ساعت دیرتر برسم اشکال نداره؟!؟ یا اینکه غیبت میخورم؟!؟

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
سلام به همگی
من باید ساعت 6 صبح دوشنبه خودمو به پایگاه نیرو دریایی در نوشهر معرفی کنم...به نظرتون اگه 3-4 ساعت دیرتر برسم اشکال نداره؟!؟ یا اینکه غیبت میخورم؟!؟

na baba moshkeli nist yadame khodam 2 ruz dir raftam chizi nagoftan

davood6385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی هیچکی محمد رسوالله بیرجند نیفتاده ؟ یا خبری ازش نداره ؟ راسته که مرزبانی آموزش میدن ؟ بعدش باید بریم لب مرز ؟ یکی که اطلاعات داره لطفا جواب بده

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3.خرما و کشمش یادتون نره
5. قفل 808 برای در کمد

دوست عزیز من هم اضافه وزن داشتم و کلاً بخاطر مشکل تنفسی نمی تونستم ورزش کنم، به همین دلیل توی آموزشی خیلی اذیت شدم، ولی خب بعدش دو سه هفته دیگه عادت می کنی. کلاً خوبه که آمادگی داشته باشی، ولی بدون که آموزشی کلاً یه بازیه، سعی کن توش نبازی و از این روزهای سخت و خاطره انگیز لذت ببری.

s.majid.s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آقا یه سوال.شما یعد از اینکه درست تموم شد دویاره رفتی پلیس +10 مدارکتو دوباره ارسال کردی؟بعد برگه سبز اومد واست؟

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان روز های تعطیلی ( رسمی ) کاملا در اختیار خود هستیم ؟
یعنی اصلا هیچ کدوم از کار هایی که روز های دیگه انجام میشه مثل بیدار باش و صف و رژه و سخنرانی و امار و ... نیست ؟
ساعت های شام و ناهار و ... چطور ؟

اول تیری ها 4 شنبه 1 تیر باید بریم
که مثلا برای مرکز من گفتن تا 3 شنبه 7 تیر مهلت میدن از اون ورم 5 شنبه 9 تیر و بعدش هم جمعه 10 تیر هم که تعطیلیه
اون 3 و 4 شنبه هم که توضیحات و اموزش هست

یعنی رسما از شنبه 11 تیر کار رسمی و سختش شروع میشه

این 11 روز هم از اموزشی کم میشه و حساب میشه درسته ؟
چون گفتن از 1 تیر رسما سرباز هستیم و حساب میشه

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی چی تا 7 تیر مهلت میدن ؟

abbasrahmati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این چه حرفی . . . . . منم افتادم بیگلری اردبیل تا حالا از اغوش گرم خانواده ذره ای دور نشدم . . . . هیج ابایی هم ندارم که درو شم اولش سخته ولی درست میشه ماها الگو هایی مثل امام علی داریم ما اسطور ه هایی مثل تختی داریم . . . . . یه امریکایی از هزاران کیلومتر میاد عراق و افغانستام میجنگه . .. حالا ما از یه سربازی میترسیم . . . . باز خوبه شما افتادی ارتش توی عجب شیر (بخدا اسمش بزرگه) . . . . .من نیروی انتظامیه اردبیلم. . . . . توکلتون به خدا باشه خودش ردیف میکنه . . . .یا علی

بالا