واقعا ! :blink:
ای بابا خدا نکنه من بیوفتم اسلامشهر دوره
عجب مکافاتی داریما
منم 1 تیر شهید حضرایی افتادم ... مدرکم مهندسی صنایع است کارشناس - اسلام شهر !؟!؟ مگه پادگان امام حسین نیست؟:blink:
واقعا ! :blink:
ای بابا خدا نکنه من بیوفتم اسلامشهر دوره
عجب مکافاتی داریما
کل پادگان 3 تا گردانه.منم 1 تیر شهید حضرایی افتادم ... مدرکم مهندسی صنایع است کارشناس - اسلام شهر !؟!؟ مگه پادگان امام حسین نیست؟:blink:
1. از دوستان کسی میدونه که آیا می توان برای دوره آموزشی چاقو سوئیسی (چند کاره مثل چاق و پیچ گوشتی و دربازکن و قیچی و ...) همراه برد؟
یا یک چیزی مثل اون؟
2. دوره های آموزش تئوری که میدن چیه؟ بیرون کتاباش گیر میاد زود تر از بر کنیم؟
یه گروپ تشکیل بدین توش حرف بزنیم اینجا رو شلوغ نکنیمممنون از هادی عزیز.. جدید ترین پیشکسوتمون :*
الان اینجا 4 نفریم که اول تیر افتادیم خضرایی
با این تفاسیر من واسه میدون **** موهامو نمی زنم، می خوام دلبری کنم =))
من معاف شدم يه لطف يه تيكه آهن پاره ولي ميشه چاقو كوچك برد... جاساز كن يه جا ببر تو ديگه يارو نيم كيلو هروئين رو توي معدش از مرز رد ميكنه ديگه يه چاقو كه چيزي نيست
مرگ بر خدمت اجباري... مرگ بر اخدمت اجباري... نريد خدمت به خدا... يه راهي پيدا كنيد معاف بشيد... قرآن حفظ كنيد، نظريه و تز بدين... اختراع ثبت كنيد... رشوه بدين... كفالت بگيريد... هركاري ميكنيد مهم نيست ولي خدمت نريد...
چقد شما مجهزین... پوتینم گرفتین از الان؟ دمتون گرم ... من فقط یه شلوار گرمکن میخوام ببرمچاقو سوئیسی رو درستش کردم - چاقوش رو در آوردم حالا دیگه مشکل نداره - هم پیچ گوشتی چهار سو داره هم در بازکن هم قیچی و بدون گیر میتونم ببرمش - پوتینم رو هم دادم دور دوزی کردن
عجبشیر آماده باش که اومدم
کی می گفت سر پیری داره میره سربازی؟ منم همینطور ولی وقتی فکر میکنم که 2 ماه بدون موبایل و کامپیوتر قراره بگذره خوشحال هم میشم، استراحت اجباری!!!
چاقو سوئیسی رو درستش کردم - چاقوش رو در آوردم حالا دیگه مشکل نداره - هم پیچ گوشتی چهار سو داره هم در بازکن هم قیچی و بدون گیر میتونم ببرمش - پوتینم رو هم دادم دور دوزی کردن
عجبشیر آماده باش که اومدم
کی می گفت سر پیری داره میره سربازی؟ منم همینطور ولی وقتی فکر میکنم که 2 ماه بدون موبایل و کامپیوتر قراره بگذره خوشحال هم میشم، استراحت اجباری!!!
ما هم اونجاییم
شما از کدوم شهری و رشتتون چیه؟