• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

HRS Min Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه من که کدم مازاد خورده احتمالا کجا میفتم؟البته هنوز هم بهم نگفتند کدم مازاده.چون 16/3/90دفتر فرستادم-بعد خودم رفتم **** وظیفه-فقط بهم گفتند اول تیر بیا تا بفرسیمت-
باید حتما کچل کنیم؟ یا برمون میگردونن؟

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان
من پایه خدمتی اردیبهشت 90 هستم
پوتین رو خودشون میدن
من که میرفتم خیلی ها کچل کرده بودن ولی من نه تنها کچل نکرده بودم بلکه با ریش بزی هم رفته بودم
بسته به جرات خودتون داره میخوایید بزنید یا نزنید به نظر من ارزش ریسک داره
ما هم چند روزمون مونده که آموزش رو تموم کنیم
زیاد خودتون رو تحت فشار قرار ندید مثلا وقتی رژه میخوایید برید فرمانده میگه محکم پاهاتون رو به زمین بکوبید تا صدا در بیاد در حالی که این کار کاملا به مفصل زانو آسیب میزنه
خلاصه جو گیر نشید

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
کسی میدونه من که کدم مازاد خورده احتمالا کجا میفتم؟البته هنوز هم بهم نگفتند کدم مازاده.چون 16/3/90دفتر فرستادم-بعد خودم رفتم **** وظیفه-فقط بهم گفتند اول تیر بیا تا بفرسیمت-
باید حتما کچل کنیم؟ یا برمون میگردونن؟
نیازی نیست کچل کنی.وسیله (ساک و ...) با خودت نبر.فقط آماده رفتن باش.وسایلت رو جمع و جور کن
سلام دوستان
پوتین رو خودشون میدن
من که میرفتم خیلی ها کچل کرده بودن ولی من نه تنها کچل نکرده بودم بلکه با ریش بزی هم رفته بودم
زیاد خودتون رو تحت فشار قرار ندید مثلا وقتی رژه میخوایید برید فرمانده میگه محکم پاهاتون رو به زمین بکوبید تا صدا در بیاد در حالی که این کار کاملا به مفصل زانو آسیب میزنه
خلاصه جو گیر نشید

تائید تا میتونید بپیچونید.اصلا ارزش پا کوبیدن نداره

karbar2531

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فقط پارتی قوی و واسه درصد کمی هم شانس لازمه تا شمال بمونن
90 درصد میرن جنوب

یکی از بچه های دانشگاه رو پیدا کردم که حسن رود مونده رشته مدیریت صنعتی ساکن لنگرود گفت پارتی هم اصلا نداشته. خدا کنه منم همجین شانسی بیارم

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام دوستان
پوتین رو خودشون میدن
خلاصه جو گیر نشید

آخ جون پس من MP3 پلیر میارم جلوی فرمانده آهنگ گوش کنم. :D

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا:

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=198533

Last edited:

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان چند تا سوال
ببخشید اگه براتون عجیبه چون برام سوال شده:rolleyes:

1 - روز اول برای جاهای دور مثل مشهد که فاصلش بالای 12 ساعت هست تا تهران اگه 7 صبح هم راه بیفتن ساعت 11 یا 12 شب میرسن اونجا , همون ساعت 12 شب به صف میکنن و لباس و اینا میدن یا میگذران برای صبح و میفرستن بخوابیم ؟

2 - این رو از کسانی که رفتن اونجا پرسیدم گفتن میشه حالا گفتم از دوستان اینجا هم بپرسم
اونم بردن موبایل برای روز اول و توی مسیر هست که گفتن بعد از رسیدن به درب مرکز تحویل دژبانی میدید زمان ترخیص تحویل میدن ( که دیگه سالم موندنش موقع نرخیص پای خودتونه)
میخواستم بدونم در طول مسیر تو اتوبوس اگه باهاش با خونه تماس بخوای بگیری یا smd بدی یک گوشه ای موردی نداره ؟:D
کسی گیر میده تو مسیر ؟

3 - در مورد تقسیم بعد از اموزشی خوب برای نیرو انتظامی کارهای مثل راهور و ستاد و ... هست که خیلی بحثش شد
برای ارتش و نیرو هوایی و پدافندش تو یگان چه کارها و سمت هایی هست ؟

مرسی

karbar2531

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جناب kavehmech میشه شما هم خودتونو معرفی کنید و دانسته هاتونو درباره این پادگان به اشتراک بزارید؟

خدا رو چه دیدی شاید تو یه گروهان افتادیم

راستی برگه سفید شما هم اینو داره؟

امریه/جزبی: امریه دفتر عمومی

این دو تا وبلاگ اطلاعات خوبی در باره پادگان آموزشی شهید نامجو (هتل حسن رود) دارند یه کم قدیمی هستند و لی خب احتمالا هنوزم توصیه هاشون کار می کنه!

http://hamidlarge.persianblog.ir/

پادگان شهید نامجو یا هتل حسن رود دوره ۶۲

Last edited:

afsahizadeh

Registered User
لایک‌ها
0
تموووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووم شد ! آموزشی ما دیروز تموم شد ! 25/3/90
هتـــــــــــــــــــــــــــــــــــل مدرس دوره 22 ! بد نگذشت فقط آخرا خیلی گرم شده بود !

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
تموووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووم شد ! آموزشی ما دیروز تموم شد ! 25/3/90
هتـــــــــــــــــــــــــــــــــــل مدرس دوره 22 ! بد نگذشت فقط آخرا خیلی گرم شده بود !

تازه بدبختی هات شروع میشه :دی

m3hdi_pro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من افتادم هتل ولیک بابل پادگان المهدی بابل

جای خوبیه من 39 روزه که اونجام این دو روزم تشویقی گرفتم اومدم تهران یه آب و هوایی عوض کنیم ، خداییش اونجایی که من افتادم واقعا هتله هتله بخصوص برای بچه های تهران که گوششون به هیچی بند نیست روز دوم بعد اینکه خاموشی زدن 144 نفری که تو آسایشگاه بودیم زدیم رقصیدیم دژبان اومد تذکر داد خوابیدیم دوباره بلند شدیم انقدر اذیتشون کردیم که اومدن تو آسایشگاه انداختنمون بیرون تا 1 خبر دار وایستادیم :دی

خوب درباره جیره بگم که **** همه چی بهتون می ده ملحفه - پتو - 6-8 شورت - 6 جوراب - 2 تا پوتین - 4 تا واکس پودر لباس شویی شامپو صابون خلاصه انقدرا چیز می دن بهتون که دیگه جا نداره کمدتون بزارین ....
فقط هر چی می خوایین همون روز اول با خدتون ببرید که دیگه نمیزارن بیارین !! منظورم قا قالیلی بود...

واقعا ما پادگان رو به تخمون گرفتیم اونا هم دیگه از بس تنبیه دادن خسته شدن دیگه کاریمون ندارن ... 2 هفته دیگه تموم می شه ...

اونجا تا میتونین زرنگ بازی در بیارید تا یه مسئولیتی چیزی بگیرین که از پست دادن و نظافت و این حرفا راحت شین !!!

واقعا هتل هتله ...

فقط این کلاس هایی که می زارن سخته ، البته اونجورایی هم که فکر کنید نه مربی میاد باهاون انقدر حرف می زنه که کم کم دیگه اونجاتون دایورت می کنید و بیشتری بچه ها می خوابن . فقط به یه چیز اونجا فکر می کنی 1- پایان دوره 2- خواب خواب خوابببب.

==============

راستی اونایی که افتادن این پادگان گردان ما هم هستن یه کد آموزشیمو بگم شاید بشناسن ما ر و :دی

آموزشگاه المهدی (عج) بابل کد 145.

گردان شهید انتقامی ، گروهان 2 دسته 2 کد 144 . (مسئول غذای کل گردان انتقامی).

اینم آی دیم : [email protected]

Last edited:

p.t

Registered User
لایک‌ها
180
نیروی دریایی **** پادگان احمدابن موسی.شیراز
بعد 10روز آموزشی بهمون مرخصی دادن .
هتلی هست برای خودش فقط یه روزش سخت بود انقد زیر آفتاب تنبیه کردن تو میدون صبحگاه نزدیک صد و خورده ای بیهوش شدن:D:D
چقد آدم گیج تو خدمت هست بخاطرشون هر روز تنبیه میشیم.اعصاب آدم به هم میریزه.

avizoon2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

3 روز ديگه دوره آموزشيم تموم ميشه!
از اساتيد محترم كمك ميخوام
دوره آموزشيم تو مركز اموزش شهيد بيگلري ناجا هست{اردبيل -مشكين شهر}
خودم ا ز رشت رفتم
حالا كه دارم تقسيم ميشم احتمالا چند درصد وجود داره كه تو شهر يا استان خودم باشم
و اينكه ميشه تو رده ناجا تو جايي باشم كه از صبح كارم شروع بشه و تا ساعت 2 تموم شه و بقيه ساعت در اختيار خودم باشم
امكان پزير هست

karbar2531

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من لیسانس مکانیک هستم از رشت
درمورد هتل حسنرود خیلی جستجو کردم.یکی از بهترین منبع ها هم واسه این پادگان همین وبلاگی هست که شما گفتین
کلا جای خوبیه
من بیشتر به بعد این 2 ماه فکر میکنم.وگرنه این دو ماه خیالم جمعه
تو برگه سفید من چیزی در مورد امریه ننوشته
چون دنبال امریه نرفتم

چه عالی!
من 4 سال رشت بودم دانشجوی دانشگاه گیلان. شما که ساکن رشت هستید فکر کنم احتمالش بیشتر از بقیه باشه که اونجا بمونید چون معمولا هوای بچه های بومی رو بیشتر دارند. اینو به این دلیل می گم که اکثر کسایی که همونجا موندن گیلانی بودن. پنج شنبه و جمعه رو هم می رن خونه.

اگه بابت این دو ماه خیالتون راحته بعدش هم به احتمال زیاد به همین شکل هست. یکی از سال بالایی های ما (ساکن رشت) که پارسال آموزشی اونجا بود الان بندر عباس افتاده. کتاب های کنکورش رو هم با خودش برده بود اونجا داشت درس می خوند خیلی هم راضی بود.

واسه منم اگه طبق سالهای قبل نتایج ارشد هفته اول شهریور اعلام بشه من فقط باید دوره آموزشی رو برم بعدش مرخص تا دو سال دیگه :)

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25

cebitir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1/4/90 پادگان خاتمی یزد

جالبه کسی و ندیدم یزد باشه تو اینجا:D

chelsea_8fc8

کاربر تازه وارد