• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

pro-Mousavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیروز از خاتمی یزد ترخیص شدم اگه درباره پادگان سوالی داری بپرس تا بهت بگم

آقا سلام و تبریک بابت ترخیص! پس فردا هم تاریخ اعزام ما به اونجاست...

میگم که شما از تهران اعزام شدین؟ [اگه آره،] همون روزی که رو برگه سفیدتون نوشته بود اعزام شدین یا گفتن برین فلا روز بیاین فلان جا؟ از بابت بردن بار و بندیل (چیزایی که تو پست 1 این تاپیک نوشته، منهای چند قلم که دیگه جا نشد! حسابی سنگینه) میپرسم.

بعد، ژیلت مشکلی نداره؟ نمیگیرن؟ اگه چیز خاصی لازمه ببریم، یا چیزی که دونستنش ممکنه کمک کنه هم بگین ممنون میشم.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
کسی اگه از 01 که امروز ترخيس شدن بيان بگن چطور بود ، امريه اومد يا نه ، کلّا چی کار کرديد ، جشن تهليف ما که تو 02 هستيم فرداست
01 ها بيان بگن چطور بود

arash6381

Registered User
لایک‌ها
0
آقا سلام و تبریک بابت ترخیص! پس فردا هم تاریخ اعزام ما به اونجاست...

میگم که شما از تهران اعزام شدین؟ [اگه آره،] همون روزی که رو برگه سفیدتون نوشته بود اعزام شدین یا گفتن برین فلا روز بیاین فلان جا؟ از بابت بردن بار و بندیل (چیزایی که تو پست 1 این تاپیک نوشته، منهای چند قلم که دیگه جا نشد! حسابی سنگینه) میپرسم.

بعد، ژیلت مشکلی نداره؟ نمیگیرن؟ اگه چیز خاصی لازمه ببریم، یا چیزی که دونستنش ممکنه کمک کنه هم بگین ممنون میشم.

سلام
آره من از تهران اعزام شدم ، همون روز 6 صبح رفتیم **** وظیفه گفتن ساعت 7 عصر همون روز ترمینال جنوب باشین.
آره کافیه حتما بشقاب + قاشق + لیوان + آبلیمو + شکر ( برای شربت آبلیمو ) + ویتامین c با خودت ببر . هواش خیلی گرمه اگه دوست داشتی با خودت کرم ضدآفتاب + پودر بچه ( چون زودی عرق سوز میشی ) ببر.
ژیلت ممنوع هستش ولی میشه قایم کنی و ببری تو.
چیزی که دونستنش ممکنه کمک کنه تا میتونی بپیچون و زیاد به خودت سخت نگیر زود میگذره .

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
داداش لباس و جیره کی دادند بهتون ؟ بعدش بهتون مرخصی دادند روزای اول ؟

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
به به به احسان گل عزیز . . . .. هم پادگانی 01 خودم !!
آقا چی خودمون ببریم؟؟؟
واسه یه ساک کوچیک مشکلی هست؟؟

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اگه از 01 که امروز ترخيس شدن بيان بگن چطور بود ، امريه اومد يا نه ، کلّا چی کار کرديد ، جشن تهليف ما که تو 02 هستيم فرداست
01 ها بيان بگن چطور بود

نه امریه ها نیومدن گفتن پس فردا میاد
دوره خوبی بود من که احتمالا افسر اموزش همون 01 بشم
پس خرکی افتاده 01 سعی کنه بیفته یگان 714 که یه حالی بهش بدم
توصیه جدی به دوستانی که افتادن 01 سعی کنید هنگ 1 بیفتید یعنی شمارتون با 5 شروع بشه مثلا 514
خدمت خوبی داشته باشین
افسر اموزش 714 پادگان 01

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
اعزامی شهریور نبود ؟؟

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
آقا عطا همشهریم که هستی هوای ما رو داشته باش :D

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
چرا اقا ما هم هستیم یک شیش خوردیم اعزام کجا بیافتیم با خداست خدا کنه **** پذیرش داشته باشه

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
62 روز آموزشی من دیروز تموم شد و الان تهران هستم. روزای سختی برای من بود اما تموم شد.
شهید بیگلری مشکین شهر - اردبیل واقعاً جای با صفا و سرسبز با آب و هوای عجیب هستش! پادگان با بکگراند کوه سبلان!
دیروز حکم ها اومد. افتادم تهران - دانشگاه علوم انتظامی، ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی داره از این محل به من بگه.

vahidsolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب، ما تقسیم شدیم.
برای مازادها میگم (البته ما ساعت 6 رفتیم ولی تو برگه نوشته بود 12):
فوق دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس رو از هم جدا کردن، فوق دیپلم رو فرستادن کد 38، 04بیرجند باید باشه، لیسانس و فوق لیسانس رو تا جایی که من متوجه شدم همه 06 ارتش پاسداران تهران
من هم 06

موفق باشید

aghafarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
بنده اعزامی 06 نیرو زمینی ارتش ( پاسداران ) هستم. امروز ساعت 6 صبح رفتیم میدان ****. گفتند فردا 9 صبح پادگان پاسداران. دوستان خبر دارند فردا چه خبره؟ باید آماده ( ساک بسته و سر تراشیده ) بریم یا نه؟ فردا چه کار خواهیم کرد؟ چکار کنیم چکار نکنیم؟؟؟

Last edited:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
62 روز آموزشی من دیروز تموم شد و الان تهران هستم. روزای سختی برای من بود اما تموم شد.
شهید بیگلری مشکین شهر - اردبیل واقعاً جای با صفا و سرسبز با آب و هوای عجیب هستش! پادگان با بکگراند کوه سبلان!
دیروز حکم ها اومد. افتادم تهران - دانشگاه علوم انتظامی، ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی داره از این محل به من بگه.

به به NAKOOT عزيز :happy: رسيدن بخير... به سلامتي تهران تقسيم شدي... :rolleyes:

vahidsolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از 06 اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه. اوضاع چطوره؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
به به NAKOOT عزيز :happy: رسيدن بخير... به سلامتي تهران تقسيم شدي... :rolleyes:
قربونت
s187.gif
حالا باید برم تا ببینم اونجا چی پیش میاد.
127fs4555773.gif

shooji2008

Registered User
لایک‌ها
0
خب، ما تقسیم شدیم.
برای مازادها میگم (البته ما ساعت 6 رفتیم ولی تو برگه نوشته بود 12):
فوق دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس رو از هم جدا کردن، فوق دیپلم رو فرستادن کد 38، 04بیرجند باید باشه، لیسانس و فوق لیسانس رو تا جایی که من متوجه شدم همه 06 ارتش پاسداران تهران
من هم 06

موفق باشید
سلام دوست عزیز

منم جزو کسایی بودم که مازاد بودم و رفتم تو صف لیسانسه ها و آخر اون سروانه گفت 06

منم فردا ساعت 9 باید اونجا باشم

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من آموزشیم تو 01 تموم شده اگر سوالی دارید بپرسید.
شما روز اول که وارد 01 میشید بهتون مرخصی میدن که برید مو هاتون رو بزنید و لباس هاتون رو آرم و علائم بزنید بیاید. پس روز اول نیاز نیست با کله کچل برید اما یادتون باشه مرخصی دادن که این کارها رو انجام بدید پس حتما موهاتون رو با 4 بزنید و آرم و علائم رو دقیقا یاداشت کنید که چزوری باید بزنید تا تابلو نشید، روزها اول تمام تلاشتون رو بکنید که تابلو نشید کسانی که آرم و علائم رو درست نزدیند و یا مو رو اصلاح نکردند توی چشم میان و تا آخر دوره تابلو هستند. برای خودتون درد سر درست نکنید و فقط به جز مواقع ضرروری پررو بازی در نیارید.
اونجا بهتون حوله (کوچک و بزرگ) دو دست شرت و زیر پوش و جوراب،دمپایی، واکس و فرچه واکس، مسواک و خمیر دندان، شامپو، صابون و پودر لباس شویی، پتو و ملحفه میدن + یه ملحفه سفید با خودتون ببرید که نخاید آنکادر تختون رو بهم بزنید. + بهتر مایع دستشویی در یک ظرف کوچک که داخل جیب جا بشه با خودتون ببرید تا هر جا خواستید دستتون رو بشورید راحت باشید. برای شستن لباس پودر هست اما بهتر با مایع دستشویی یا مایع لباسشویی بشورید چون توی آب سرد پودر به راحتی حل نمیشه و به لباستون میمونه.
اگر ساک میبرید ساک کوچک ببرید که بشه بعدا توی کیسه انفرادی جا داد چون اجازه نمیدن ساکتون رو زیر تخت یا جای دیگه بزارید، ساک بزرگ و پر ببرید براتون درد سر میشه.
کیسه فریزر، دفتر خودکار، جعبه واکس اتکت پوتین جوراب صابون شامپو مایع دستشویی، آینه، کیسه فریزر، لیوان شیشه ای ، ساق پا برای جوراب های کوتاه، پوشه کاغذ کادو رو بوفه میفروشه میتونید بخرید اما روزای اول خیلی شلوغه
بازم سوالی بود من هستم

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان من آموزشیم تو 01 تموم شده اگر سوالی دارید بپرسید.
شما روز اول که وارد 01 میشید بهتون مرخصی میدن که برید مو هاتون رو بزنید و لباس هاتون رو آرم و علائم بزنید بیاید. پس روز اول نیاز نیست با کله کچل برید اما یادتون باشه مرخصی دادن که این کارها رو انجام بدید پس حتما موهاتون رو با 4 بزنید و آرم و علائم رو دقیقا یاداشت کنید که چزوری باید بزنید تا تابلو نشید، روزها اول تمام تلاشتون رو بکنید که تابلو نشید کسانی که آرم و علائم رو درست نزدیند و یا مو رو اصلاح نکردند توی چشم میان و تا آخر دوره تابلو هستند. برای خودتون درد سر درست نکنید و فقط به جز مواقع ضرروری پررو بازی در نیارید.
اونجا بهتون حوله (کوچک و بزرگ) دو دست شرت و زیر پوش و جوراب،دمپایی، واکس و فرچه واکس، مسواک و خمیر دندان، شامپو، صابون و پودر لباس شویی، پتو و ملحفه میدن + یه ملحفه سفید با خودتون ببرید که نخاید آنکادر تختون رو بهم بزنید. + بهتر مایع دستشویی در یک ظرف کوچک که داخل جیب جا بشه با خودتون ببرید تا هر جا خواستید دستتون رو بشورید راحت باشید. برای شستن لباس پودر هست اما بهتر با مایع دستشویی یا مایع لباسشویی بشورید چون توی آب سرد پودر به راحتی حل نمیشه و به لباستون میمونه.
اگر ساک میبرید ساک کوچک ببرید که بشه بعدا توی کیسه انفرادی جا داد چون اجازه نمیدن ساکتون رو زیر تخت یا جای دیگه بزارید، ساک بزرگ و پر ببرید براتون درد سر میشه.
کیسه فریزر، دفتر خودکار، جعبه واکس اتکت پوتین جوراب صابون شامپو مایع دستشویی، آینه، کیسه فریزر، لیوان شیشه ای ، ساق پا برای جوراب های کوتاه، پوشه کاغذ کادو رو بوفه میفروشه میتونید بخرید اما روزای اول خیلی شلوغه
بازم سوالی بود من هستم

سلام دوست عزيز

شما كه آموزشي رو تموم كردين متوجه نشدين روز اول اونايي كه قبلا آموزشي رو رفتن و اعزام مجدد هستن كجا رفتن؟ اصلا چيزي نگفتن در اين مورد . آخه من قبلا 3 ماه خدمت كردم آموزشي و يك ماه يگان ...يك شهريور هست اعزامم نميدونم تكليفم چيه

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز

شما كه آموزشي رو تموم كردين متوجه نشدين روز اول اونايي كه قبلا آموزشي رو رفتن و اعزام مجدد هستن كجا رفتن؟ اصلا چيزي نگفتن در اين مورد . آخه من قبلا 3 ماه خدمت كردم آموزشي و يك ماه يگان ...يك شهريور هست اعزامم نميدونم تكليفم چيه

اعزام مجدد ها رو همون ابتدای کار جدا میکنند، نگران نباش ولی چون جدا شدند رفتن دیگه من نفهمیدم چی شد. اما در اولین مرحله پذیرش جدا میشن.

shooji2008

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
بنده اعزامی 06 نیرو زمینی ارتش ( پاسداران ) هستم. امروز ساعت 6 صبح رفتیم میدان ****. گفتند فردا 9 صبح پادگان پاسداران. دوستان خبر دارند فردا چه خبره؟ باید آماده ( ساک بسته و سر تراشیده ) بریم یا نه؟ فردا چه کار خواهیم کرد؟ چکار کنیم چکار نکنیم؟؟؟

سلام بنده هم مازد بودم 06 افتادم آقا آمار داری اینجا چه جور جاییه؟:)

بالا