• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
گتر کردن و نحوه بستن پوتین هیچ کاری نداره اگرم نمیدونی زیاد نگران نباش همون روز تو 40 ثانیه یاد میگیری درست میکنی (فقط بند سوراخ اول از رو بسته میشه بقیه از زیر ضبدری رد میشه تا سوراخ آخر هم باید ببندی و سوراخ آخر رو از رو رد می کنی باز)...
اما اگر تا 6ام برا لباس و مو مرخصی دادن حتما همون روز دیگه آرم و علائم لباست رو تکمیل کن و بهتره که با لباس نظامی بری تو (بهرحال لباس نظامی کامل شده رو همراهت ببر) همچنین موهات رو هم کوتاه کن.
در غیر این صورت هم مشکل خاصی برات پیش نمیاد فقط همش سرت غر میزنن تا یجوری خلاصه مشکلت حل بشه این وسط فقط خودت حرص خواهی خورد پس تا اون روز کامل کن وضعیتت رو.

ميبينم که بعد از يکی دو ماه نهست برگشتی ،06 مگه به شما مرخسی نميدادن؟
ما هم چنتا از بچه هامون افتادن پرندک ،خيلی ناراحت بودن ،
اميدوارم برای تو تک آوری نباشه ،

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها راسته که میگن **** اخیرا بخشنامه زده و قانون وضع کرده که فقط کسانی که سابقه بسیج دارن میتونن تو **** خدمت کنن؟
اگر این طور باشه واقعا ضدحال بزرگی زدن. من یه آشنا دارم که سرتیپ تمام هست. اونم نمیتونه کاری برام بکنه اگر همچین بخشنامه ای زده باشن؟

شما اگر آشنات سرتیپ تمام باشه ! یعنی بقله درجه سرتیپ 2 یه ستاره داشت باشه همه کار میتونه بکنه ! سرتیپ تمام که هیچ سرتیپ 2 هم باشه میتونه همه کار کنه ! میتونه نابودت کنه و میتونه کارتت رو ردیف کنه ! درجه سرتیپی درجه بالایی هستش و کسایی که خدمت کردن میفهمن من چی می گم

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره ما هم تقسیم شدیم. ما هم از 01 رفتنی شدیم.....

من افتادم مراتو (مرکز آموزش توپخانه اصفهان) یعنی همه بچه هایی که مثل من کد خورده بودن توی یگان افتادیم اونجا.

حالا باید رفت و دید توی مراتو چه آشی برامون پختن؟!:eek:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
چرا اقا ما هم هستیم یک شیش خوردیم اعزام کجا بیافتیم با خداست خدا کنه **** پذیرش داشته باشه
ارتش که برج چهار گرفت و **** اصلا نگرفت البته به غیر از اونایی که تکمیلی داشتن
امیدوارم واسه شهریور بگیرن:p
حالا **** بگیره کدوم پادگانا امکان داره بیوفتیم ؟ تهرانم میگیرن ؟بهترین جاها واسه بچه های تهران کدوم پادگانا هستن؟

Last edited:

mjs7

Registered User
لایک‌ها
174
سلام دوستان دوره ی آموزشی من توی 05 تموم شد. سوالی داشتید من در خدمتم...

en.javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قضیه کم شدن درجه ها چیه؟
بچه ها که دوره کد خوردن که همون ستوان 2 شدن

en.javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خواستم بدونم دوستانی که دیروز 01 بودند آیا اونجا نحوه بستن پوتین و یا گتر کردن شلوار و... را بهتون گفتند یا نه؟ به گروه ما که چیزی نگفتند و وقتی وسایل رو گرفتیم اومدیم سوار اتوبوس شدیم و برگشتیم. حالا برا ششم که باید اونجا باشیم باید لباس هارو بپوشیم یا با لباس شخصی بریم؟

چه یگانی افتادی؟من 514 افتادم

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
می خواستم بدونم دوستانی که دیروز 01 بودند آیا اونجا نحوه بستن پوتین و یا گتر کردن شلوار و... را بهتون گفتند یا نه؟ به گروه ما که چیزی نگفتند و وقتی وسایل رو گرفتیم اومدیم سوار اتوبوس شدیم و برگشتیم. حالا برا ششم که باید اونجا باشیم باید لباس هارو بپوشیم یا با لباس شخصی بریم؟

نحوه لباس پوشیدن و انظباط فردی رو روز اول شروع آموزش تو نیم ساعت براتون میگن.

از بستن سگگ کمربند تا پوتین و فرنچ و گت شلوار!

با لباس شخصی برید وارد یگان شدید عوض میکنید.

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
ميبينم که بعد از يکی دو ماه نهست برگشتی ،06 مگه به شما مرخسی نميدادن؟
ما هم چنتا از بچه هامون افتادن پرندک ،خيلی ناراحت بودن ،
اميدوارم برای تو تک آوری نباشه ،

چه کنیم دیگه کمتر می اومدم....
جالبه برامممممم امروز ولتون کردن؟!!!!!! ما همش اعصاب خوردی و فهش و بدوبیراه به شانس خودمون میدادیم که بچه های 01 و 02 رو چند روز قبل ولشون کردن اما مارو تا 1ام اسیر کردن، حالا میبینم شما رو 1روزم دیرتر فرستادن. با روحیه ای که ما داشتیم اگر 1 ساعت بیشتر از مراسم تالیف می خواستن تو 06 نگرمون دارن همه فرار می کردن!

06 زیاد مرخصی روبراهی نداره خوب... 5شنبه و جمعه هارو از همون اولین هفته اگر نگهبان نباشی میزارن بری اما برا روزبرگ وسط هفته همش ناز میکردن و قصه های خودش....

نه من تکاوری نخوردم. من گروه 99 آج هستم با رسته الکترونیک و مخابرات تا خونمون اینطور که شنیدم 30دقیقه فاصلشه. دعا کنید خوب باشه.

قضیه کم شدن درجه ها چیه؟
بچه ها که دوره کد خوردن که همون ستوان 2 شدن

کم کردن دیگه نامردا کاریشم نمیشه کرد! کسایی که کد خوردن که اصلا درجه اشون مشخص نیست... اما اگر بخوایم اینطور حساب کنیم که بخاطر یه دوره 2ماهه آموزش اضافه شاید 1درجه بیشتر بدن احتمالش هست. اما الان برا هیچ کد خورده ای درجش مشخص نمیشه....

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان درجه اصلا ارزش و کلاس نداره وقتی سرگرد مملکت یا سرهنگ مملکت حرف زدنش رو بلد نیست چه اصراری دارید که با درجه کلاس بذارید بنده شخصا وقتی با لباس نظامی هستم خیلی خجالت میکشم و درجه ها رو زود در میارم با اینکه وظیفه هستم
زود آژانس میگیرم تا برم خونه و لباس شخصی به تن کنم
اگه نیاز به پاسپورت نداشتم عمرا نمیرفتم سربازی
اسراف و دروغ و فساد هم که تو پادگانها و بین کادری ها بیداد میکنه ، فقط از هم غیبت میکنن و زیرآب میزنن واقعا حالم از محیطهای نظامی و **** و نظامی گری به هم میخوره

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دوستان درجه اصلا ارزش و کلاس نداره وقتی سرگرد مملکت یا سرهنگ مملکت حرف زدنش رو بلد نیست چه اصراری دارید که با درجه کلاس بذارید بنده شخصا وقتی با لباس نظامی هستم خیلی خجالت میکشم و درجه ها رو زود در میارم با اینکه وظیفه هستم
زود آژانس میگیرم تا برم خونه و لباس شخصی به تن کنم
اگه نیاز به پاسپورت نداشتم عمرا نمیرفتم سربازی
اسراف و دروغ و فساد هم که تو پادگانها و بین کادری ها بیداد میکنه ، فقط از هم غیبت میکنن و زیرآب میزنن واقعا حالم از محیطهای نظامی و **** و نظامی گری به هم میخوره

Like به توان 10000000000000000000000000000000 :D:D:D محيط نظامي (مخصوصا در ايران) بسيار فاسد و كثيف و متعفن و مشمئزكننده است :hmm: نظامي ها هم كثيف ترين و دورو ترين و پست ترين آدمها هستن... (نظر من)
مرگ بر **** ونظامي گري و سربازي اجباري و ... :hmm::D

aghafarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان.
دیروز روز اول تو 06 رو گذروندیم.
اول از همه نتیجه همین یه روز رو بگم : " حالم از هر چی مربوط به **** و نظامیه به هم میخوره ".:mad:
گردانمون شد جواد.
بخاط یه دست لباس و تقسیم از 8 صبح رفتیم تا 6:30 عصر تو پادگان بودیم. :grrr:فرمانده تازه ساعت 6 هوس کرد همین جوری الکی الکی بشین پاشو بده ( البته زیاد نبود همش ده بیست تا بود ). هر کی هم خوب انجام نمیداد باید با اون وضع داغونش و با اون حالی که دیگه براش نمونده بود دور ساختمون رو دور میزد!:eek:hno:
بچه ها اکثرا اهل مسخره بازی ( فکر کنم حسابی به خار سوتی این و اون باید تنبیه بشیم )
تقریبا همه تهرانی هستند ( نمیدونم این خوبه یا بد):blink:
اما درجه ها؛ بله، اینجوری که ما هم شنیدیم لیسانسها ستوان سه میگیرند:hmm: و این جور که شنیدم به خاطر حقوق سربازی هست. یعنی درجه ها رو کم کردند تا اگه حقوق ها زیاد شد باز هم سربازا همون حقوق قبلی رو بگیرند!!! اگه درست باشه ببینید این ارتشی رو که بخاطر ده بیست تومن ارزش سربازاشو میاره پایین!!!.:mad:
فعلا تا سه شنبه 7 صبح مرخصی دادند.

aghafarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما رو هم امروز ول کردن ، از ديشب هم تو پادگان همش ضد حال خورديم ،
اول اينکه همه ستفان 3 شدن ، بيشتر جاهای خوب افتادن ، ولی چند نفری هم جاهای تخمی. من هم دوباره کد خوردم و تو همون 02 گه افتادم
جالب اينه که بی نظم ترين بچه ها جاهای خوب مثل ستاد مشترک افتادن .
همش پارتی . نمره فرماندهی و نهست و اينا همش کس و شر ، شاشيدم به اين ارتش

سلام.آقا به سلامتی...
به ما هم گفتند همه ستوان سه میشید...
والا ما که تازه اول راهیم ولی میخواستم بدونم واسه بعد آموزشی کجاها از همه بهتره ؟

aghafarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کم کردن دیگه نامردا کاریشم نمیشه کرد! کسایی که کد خوردن که اصلا درجه اشون مشخص نیست... اما اگر بخوایم اینطور حساب کنیم که بخاطر یه دوره 2ماهه آموزش اضافه شاید 1درجه بیشتر بدن احتمالش هست. اما الان برا هیچ کد خورده ای درجش مشخص نمیشه....

سلام.
آقا من رشته ام برق-قدرت هست، معلومه کد میخورم یا نه؟؟؟
من برای تهران بودن بعد از آموزشیم شرط تک پسری دارم ، پس حتما تهرانم ؟؟؟ این برگه ای که گفتند از ثبت احوال بگیریم بیاریم چیه ؟ نباید اول از پادگان یه چیزی بهمون میدادند؟؟؟
راستی من دو سه هفته پیش میخواستم واسه معافی اقدام کنم بابت دیسک کمر و پرولاپس دریچه قلب( البته جفتش خفیف هست ) ولی دیگه کارهام انجام شده بود و همه گفتند بهتره از داخل پادگان اقدام کنی، البته دکتر گفت معافی بعیده شاید معاف از رزم بدند. شما که 06 بودی همچین مواردی دیدی که کسی بخواد از داخل اقدام کنه؟ نتیجه ای داره؟

Last edited:

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
سلام.آقا به سلامتی...
به ما هم گفتند همه ستوان سه میشید...
والا ما که تازه اول راهیم ولی میخواستم بدونم واسه بعد آموزشی کجاها از همه بهتره ؟

هرجا تو تهران بيفتی خوبه جز پرندک ،منم تک پسر بودم ، ولی از شانس بد کد خوردم و تأثيری نداشت اگه نه ميافتم يه جای خوب تو تهران
بهترين جا مرکز بهداشت و درمان تو ميدان فاطمی و نياورن است که چنتا از بچه ها ی ما افتادن اونجا همشون هم پارتی نداشتند
ولی خوب چند نفر هم که با اينکه شرايط داشتند "تک پسر و متعهل " افتادند لشگر های مادر جنده زره اي تو شهر های تخمی
ولی تو هم به احتمال زياد کد بخوری تو همون 02 که من خوردم ، که خوبه ولی هنوز تکليفت روشن نيست
ولی اينو ميدونی که 99.9% دوباره تهرانی .
اينجور هم که ميگن اين دوره دوره کدی ها رو ساعت 2 تعطيل ميکنن ( دوره های پيش رو ساعت 4:40 تعطيل ميکردن) آره
خوبيه دوره کد هم اينه که يک ماه بينش ميپره .10 روز قبلش و 20 روز بعدش
از اونجايی هم که من آموزشيمتو همون 02 بوده و دوره کدی ها رو هر روز ميديدم ميدونم که همش الّافی و هيچ کاری نميکنن
هرچند ما همکه آموزشی بوديم کار زيادی نميکرديم وای ميستاديم تا ساعت 4 شه بيايم خونه
تو هم نگران آموزشيت نباش ، مخصوصاً که يک ماه از آموزشيتون ميخوره به ماه رمزون

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
آقا من رشته ام برق-قدرت هست، معلومه کد میخورم یا نه؟؟؟
من برای تهران بودن بعد از آموزشیم شرط تک پسری دارم ، پس حتما تهرانم ؟؟؟ این برگه ای که گفتند از ثبت احوال بگیریم بیاریم چیه ؟ نباید اول از پادگان یه چیزی بهمون میدادند؟؟؟
راستی من دو سه هفته پیش میخواستم واسه معافی اقدام کنم بابت دیسک کمر و پرولاپس دریچه قلب( البته جفتش خفیف هست ) ولی دیگه کارهام انجام شده بود و همه گفتند بهتره از داخل پادگان اقدام کنی، البته دکتر گفت معافی بعیده شاید معاف از رزم بدند. شما که 06 بودی همچین مواردی دیدی که کسی بخواد از داخل اقدام کنه؟ نتیجه ای داره؟

سلام. رشته هایی که کد نمی خورند رو توی گردان فجر میگن رو دیوار زدن اما من هیچ وقت نرفتم نگاه کنم فقط از زبون بچه ها شنیدم نوشته از برق تنها الکترونیک کد نمی خوره (رشته خودم هم الکترونیک بود) ولی هیچ حسابی روش نکردم چون هیچی مشخص نیست اما خوشبختانه یا متاسفانه درست بود و تو دوره ما هیچ کدوم از الکترونیکیا کد نخوردیم ولی سایر گرایش ها خودم دیدم چندتایی رو که خوردند.

شرایط دار از جمله تک پسری رو 100% شک نکن که مجبورن اعمال کنند و شهر خودت بندازن. من خودم تک پسر بودم و اعمال کردن و افتادم تهران (پرندک، میگن جای خوبی نیست اما من رسته ام برق و مخابرات خورده و تازه به خونمون هم نزدیکتره سر همین فعلا که خوشحالم)
از پادگان یک نامه بهت میدن که باید ببری ثبت احوال محل صدور شناسنامه پدر و مادرت و برای هر کدوم یک نامه (در کل 2نامه) بیاری بدی به منشیتون. فقط یادت باشه دائم این قضیه رو پیگیری کنی که خدایی نکرده منشیه کون گشاد بازی در نیاره.

در مورد معاف از رزم باید بهت بگم که تو 06 همه این حرفها رو به تخمشون حساب می کنن (مگر یه حالت خاص که الان میگم) بنابراین بهت پیشنهاد میکنم الکی بد نامی اش رو برای خودت نخری و معاف از رزم برای خودت درست نکنی!!!! فقط در صورتی دنبالش برو که مشکل حاد داشته باشی و معاف از رژه و معاف از ورزش بتونی بگیری در اون صورت تو ورزش ها و رژه ها نمی برنت (که خیلی خوبه) اما نگهبانی های سبک و ... رو باز هم داری. پس حرفم رو جدی بگیر و در صورتی که حاد هست دنبالش برو وگرنه بیخود رو کارتت یه معاف از رزم میندازن.... تازه چون گردان جواد هستی این پیشنهادو بهت کردم اگر فجر بودی باید کلا قید همچی رو میزدی. (حالا نترسی فکر کنی میخوان پوستتون رو بکنن! نه فقط میخوان همینجوری الکی کسی نپیچونتشون خودت میری می بینی) از داخل هم بعله می تونی اقدام کنی که با توضیحاتی که دادم بعد از بررسی جوانب بهتره همین کارو بکنی.

در کل جای خوبیه نسبت به سایر پادگانهای خارج از استان تهران و خوب یا بد میگذره و تموم میشه.
سوالی دیگه باشه در خدمتم.

icmaster

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان.
دیروز روز اول تو 06 رو گذروندیم.
اول از همه نتیجه همین یه روز رو بگم : " حالم از هر چی مربوط به **** و نظامیه به هم میخوره ".:mad:
گردانمون شد جواد.
بخاط یه دست لباس و تقسیم از 8 صبح رفتیم تا 6:30 عصر تو پادگان بودیم. :grrr:فرمانده تازه ساعت 6 هوس کرد همین جوری الکی الکی بشین پاشو بده ( البته زیاد نبود همش ده بیست تا بود ). هر کی هم خوب انجام نمیداد باید با اون وضع داغونش و با اون حالی که دیگه براش نمونده بود دور ساختمون رو دور میزد!:eek:hno:
بچه ها اکثرا اهل مسخره بازی ( فکر کنم حسابی به خار سوتی این و اون باید تنبیه بشیم )
تقریبا همه تهرانی هستند ( نمیدونم این خوبه یا بد):blink:
اما درجه ها؛ بله، اینجوری که ما هم شنیدیم لیسانسها ستوان سه میگیرند:hmm: و این جور که شنیدم به خاطر حقوق سربازی هست. یعنی درجه ها رو کم کردند تا اگه حقوق ها زیاد شد باز هم سربازا همون حقوق قبلی رو بگیرند!!! اگه درست باشه ببینید این ارتشی رو که بخاطر ده بیست تومن ارزش سربازاشو میاره پایین!!!.:mad:
فعلا تا سه شنبه 7 صبح مرخصی دادند.

در **** به لیسانسهای بدون سابقه عضویت در بسیج استوار 2 میدن!

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسی میدونه که تو سال اول خدمت میشه تو کنکور دکترا شرکت کرد و در صورت قبول شدن ترخیص میکنن؟

بالا