• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
شرایط دار از جمله تک پسری رو 100% شک نکن که مجبورن اعمال کنند و شهر خودت بندازن. من خودم تک پسر بودم و اعمال کردن و افتادم تهران (پرندک، میگن جای خوبی نیست اما من رسته ام برق و مخابرات خورده و تازه به خونمون هم نزدیکتره سر همین فعلا که خوشحالم)

نه رفيق . من خودم ديدم که رو 2 نفر اعمال نشد ، البته خودشون هم روز اول گفتن که 100% نيست که شرايط در بيفته شهری که ميخواد
پرندک هم که افتادی با رسته مخ بايد خوب باشه ، بشرطی که هر روز برگردی ،
به هر حال رفتی بيا اينجا بگو اوضاع چطوره
اين 15 ماه رو با همديگه اينجا در ارتباط باشيم از اونجايی که با هم شروع کرديم ، .هر مدت يک بار بياين اينجا بگين چطور پيش ميره تا هر چه زود تر تموم شه

Farhad.ari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من افتادم 04 18 باید برم وسایل چی باید با خودم ببرم راستی کدوم برگه هارو باید با خودم ببرم واسه روز اعزام برگه سفید و سبز رو باید برم همون دو تا برگه ای که اومده یکی تاریخ اعزام یکی مکان اعزام؟

farzad1046

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
1/4/90 بردنمون جوادنیای قزوین اونجا برگه هایی رو که با برگه واکسیناسیون داده بودیم و دادن که تو پوشه بذاریمو امضا کنیم همراهش یه برگه بود که برای بعضی کد خورده بود برای بعضی هم نه ولی هیچکس نمیدونست یعنی چی؟ اگه کسی بگه ممنون میشم.
دوشنبه ساعت 7 باید اونجا باشیم با لباس خدمت....:f34r:

sevenstone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اقایون سلام...برگه سفید ما هم اومد نوشته مرکز اموزش نیروهوایی شهید ستاری تهران محل مراجعه: میدان ****......

1- 18 باید برم میدون ****؟ از اونجا ستاری؟
2- آموزشی ستاری چه جورجاییه؟

en.javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه های 01 من افتادم 514.چی ببرم؟درجه ها را کم کردن؟

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
آولاً تبریک میگم که هنگ یک افتادی برو حالشو ببر.

ثانیاً .اگه برای پذیرش میری سنگین نرو چون یه مرخصی کوچیک 3-4 روزه میدن بر میگردی.... واگه برای موندن میری وسایل ضروری رو ببر ...ولی چون بوفه اونجا تقریباً کامله بعضی چیزا رو لازم نیست ببری و ساک رو بیخودی سنگین کنی.

فقط یه فلچه واکس پدر مادر دار با خودت ببر که پوتینات رو برق بندازه حال کنی! اینی که ارتش خودش میده بد نیست ولی خیلی جواب نمیده!!

پودرلباسشویی و صابون و شامپو .... خودشون میدن و بوفه هم داره.

لباس زیر هم 2 دست میدن. ولی تو هم ببر.

حوله هاشون هم بد نیست. حوله حموم میتونی نبری با خودت.

رو بالشی یا یه ملحفه کلفت با خودت بیار که بندازی رو ملحفه تا سرت رو، رو ملحفه میزاری سیاه نشه... به ما کمی برای سیاه شدن گیر میدادن....

چیزای دیگه هم اکه دیدی لازمه... همون یکی دو روز اول میری بیرون پادگان میخری (خیابون پیروزی همون بغله همه چیز داره....یا میتونی با مترو راحت بری میدون امام حسین هرچی به ذهنت میاد بخری!) خوشبختانه ایستگاه مترو کلاهدوز هم نزدیکای پادگان هست(ولی نه خیلی نزدیک!!)

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
ارتش :
لیست شرایط خاص :
فرزند نظامی - متاهل - فرزند شهید - فوت پدر (قابلیت انتخاب یکی از شهرهای زیر)
دارای حکم قیومیت - تحت پوشش کمیته امداد - تحت پوشش بهزیستی - برادر در حال خدمت - تنها اولاد ذکور (امکان انتخاب یکی از استانهای زیر)
استانها و شهرهای قابل انتخاب :
تهران (تهران ، لشکرک ، پرندک، شهریار) - گلستان (گرگان) - قزوین (قزوین) - سمنان (شاهرود) - اصفهان (اصفهان ، کاشان) - فارس (شیراز ، کازرون) - خوزستان ( اهواز ، دزفول ، شوش ، دوکوهه ، اندیمشک ) - آذربایجان شرقی (تبریز ، عجب شیر ، مراغه ، میانه ، سراب) - آذربایجان غربی (ارومیه پسوه و قوشچی ) - لرستان (خرم آباد و بروجرد) - کرمان (کرمان) - سیستان و بلوچستان ( زاهدان و خاش) - خراسان رضوی (مشهد و تربت جام) - خراسان جنوبی (بیرجند) - کردستان (سنندج) - کرمانشاه (کرمانشاه و سر پل ذهاب)

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
رشته هایی که کد نمیخورند :
الف - کلیه های رشته های تحصیلی مقاطع فوق لیسانس و دکترا
ب - فوق دیپلم و لیسانس در رشته های ذیل:
کامپیوتر - عمران - حسابداری - حقوق - زیست شناسی میکروبیولوژی - روانشناسی - فیزیوتراپی - پرستاری - امور دفتری - پرستاری دندانپزشکی - اعضا مصنوعی - امور بانکی - هوشبری - مهندسی پزشکی - بهداشت کار دهان و دندان - دامپزشکی - علوم آزمایشگاهی - مهندسی معماری - پرتوشناسی رادیولوژی - بینایی و شنوایی سنجی - برق الکترونیک

گفتنی است ذکر رشته های فوق الذکر دلیل حتمی بر تقسیم برای ادامه خدمت نبوده و در هر دوره آموزشی بنا بر تشخیص هیئت رئیسه نزاجا و مصالح نیروی زمینی قابل تغییر میباشد و حتی در برخی مواقع رشته های دیگری نیز به این رشته ها اضافه گردیده است.

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
مدت دوره هشت هفته
یک هفته اول پذیرش
شش هفته آموزش پادگانی
یک هفته آموزش اردوگاهی

مدت زمان دوره آموزش رزم مقدماتی به ساعت :
پذیرش : 40
آموزش های عمومی و مشترک : 152
اموزش های رزم انفرادی و تیراندازی : 143 ساعت

تقسیم بندی ساعات:
هر هفته 40 ساعت آموزش اجرا میگردد
روزانه 7 ساعت (5 ساعت صبح 2 ساعت بعد از ظهر)
پنج شنبه ها 5 ساعت آموزش اجرا میگردد
ورزش در هفته 4 روز از ساعت 7 تا 8

آموزش تیراندازی به مدت 30 ساعت منظور شده است
آموزش اردوگاهی 6 روز روزانه 10 ساعت به غیر از روز آخر اردوگاه که به مدت 60 ساعت ضد استقرار در نظر گرفته شده است.

Farhad.ari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من افتادم 04 18 باید برم وسایل چی باید با خودم ببرم راستی کدوم برگه هارو باید با خودم ببرم واسه روز اعزام برگه سفید و سبز رو باید برم همون دو تا برگه ای که اومده یکی تاریخ اعزام یکی مکان اعزام؟

?! :f34r:

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
برنامه غذایی مصوب ارتش جمهوری اسلامی ایران در فصل بهار

ایام هفته - صبحانه - ناهار - شام
شنبه : کره مربا - زرشگ پلو با مرغ و سوپ جو - ماکارونی با زیتون
یکشنبه : پنیر با خرما - چلوخورشت قرمه سبزی - مرغ سوخاری با سیب زمینی
دوشنبه : خوراک لوبیا با گوشت - چلو کباب کوبیده با گوجه و دوغ - سیب زمینی با تحم مرغ همراه میوه
سه شنبه : کره عسل یا عدسی - چلوخورشت قیمه با ماست - استانبولی یا مخلوط گوشت چرخ کرده
چهارشنبه : پنیر با حلواشکری - سبزی پلو با تن ماهی یا عدس پلو - سیب زمینی با تخم مرغ
پنچ شنبه : عدسی - چلو جوجه کباب - کتلت با گوجه فرنگی
جمعه : پنیر با تخم مرغ - استانبولی پلو با ماست - کوکو سبزی با ماست

farzad1046

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدت دوره هشت هفته
یک هفته اول پذیرش
شش هفته آموزش پادگانی
یک هفته آموزش اردوگاهی

مدت زمان دوره آموزش رزم مقدماتی به ساعت :
پذیرش : 40
آموزش های عمومی و مشترک : 152
اموزش های رزم انفرادی و تیراندازی : 143 ساعت

تقسیم بندی ساعات:
هر هفته 40 ساعت آموزش اجرا میگردد
روزانه 7 ساعت (5 ساعت صبح 2 ساعت بعد از ظهر)
پنج شنبه ها 5 ساعت آموزش اجرا میگردد
ورزش در هفته 4 روز از ساعت 7 تا 8

آموزش تیراندازی به مدت 30 ساعت منظور شده است
آموزش اردوگاهی 6 روز روزانه 10 ساعت به غیر از روز آخر اردوگاه که به مدت 60 ساعت ضد استقرار در نظر گرفته شده است.

سلام برای تابستونو ماه رمضون هم همینجوریه؟چیزی گفتن؟
من جوادنیای قزوینم لباسامو گرفتم فردا صبح - دوشنبه - باید اونجا باشم.

shooji2008

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان.
دیروز روز اول تو 06 رو گذروندیم.
اول از همه نتیجه همین یه روز رو بگم : " حالم از هر چی مربوط به **** و نظامیه به هم میخوره ".:mad:
گردانمون شد جواد.
بخاط یه دست لباس و تقسیم از 8 صبح رفتیم تا 6:30 عصر تو پادگان بودیم. :grrr:فرمانده تازه ساعت 6 هوس کرد همین جوری الکی الکی بشین پاشو بده ( البته زیاد نبود همش ده بیست تا بود ). هر کی هم خوب انجام نمیداد باید با اون وضع داغونش و با اون حالی که دیگه براش نمونده بود دور ساختمون رو دور میزد!:eek:hno:
بچه ها اکثرا اهل مسخره بازی ( فکر کنم حسابی به خار سوتی این و اون باید تنبیه بشیم )
تقریبا همه تهرانی هستند ( نمیدونم این خوبه یا بد):blink:
اما درجه ها؛ بله، اینجوری که ما هم شنیدیم لیسانسها ستوان سه میگیرند:hmm: و این جور که شنیدم به خاطر حقوق سربازی هست. یعنی درجه ها رو کم کردند تا اگه حقوق ها زیاد شد باز هم سربازا همون حقوق قبلی رو بگیرند!!! اگه درست باشه ببینید این ارتشی رو که بخاطر ده بیست تومن ارزش سربازاشو میاره پایین!!!.:mad:
فعلا تا سه شنبه 7 صبح مرخصی دادند.

سلام عزیز روز اول تو 06 انصافا علافی بود 3 ساعت زیر آفتاب واسه خوندن 600 تا اسم! مثل اینکه کلن خدمت یه همچین چیزیه.
ما رو ساعت 5 تعطیل کردن.بچه هایی که با ما بودن کمتر دلقک بازی در آوردن برا همین زیاد گیر ندادن. خلاصه اگه تو یه گروهان افتادیم در خدمتیم سرباز وظیفه شجاعی!:)

shooji2008

Registered User
لایک‌ها
0
آقا بچه هایی که 06 اموزشی بودن پیش از این چه جوریه؟ روزای تعطیل رسمی میذارن بریم خونه ؟ الان ما 3 شنبه تازه میخوایم بریم چهارشنبه بعد از ظهر تعطیلمون می کنن؟:cool:

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
آقا بچه هایی که 06 اموزشی بودن پیش از این چه جوریه؟ روزای تعطیل رسمی میذارن بریم خونه ؟ الان ما 3 شنبه تازه میخوایم بریم چهارشنبه بعد از ظهر تعطیلمون می کنن؟:cool:

داداش من دوره پیش اونجا بودم. پیشتر توضیح دادم. به ما از همون هفته اول هم مرخصی دادن اما سبک مرخصی هاش اینجوریه که از پنجشنبه ساعت 14 مرخصی میزنن تا جمعه ساعت 17 (تقریبا 26 ساعت) اگر خیلی دستمال بازی دربیارید و شانستون برش فرماندتون زیاد باشه و یا یه پارتی کوچیکی داشته باشید میتونیدتا شنبه ساعت 6 صبح بگیرید ولی عرفش همونه که گفتم. (پنج شنبه ها تعطیل نیست اتفاقا تا ساعت 12 برنامه عادی شایدم سنگینتر از روز معمول دارید) روزهای تعطیل رسمی هم به همین صورت میتونید برید البته هردوی اینها در صورتی هست که اون روزاا نگهبان نباشید.

shooji2008

Registered User
لایک‌ها
0
داداش من دوره پیش اونجا بودم. پیشتر توضیح دادم. به ما از همون هفته اول هم مرخصی دادن اما سبک مرخصی هاش اینجوریه که از پنجشنبه ساعت 14 مرخصی میزنن تا جمعه ساعت 17 (تقریبا 26 ساعت) اگر خیلی دستمال بازی دربیارید و شانستون برش فرماندتون زیاد باشه و یا یه پارتی کوچیکی داشته باشید میتونیدتا شنبه ساعت 6 صبح بگیرید ولی عرفش همونه که گفتم. (پنج شنبه ها تعطیل نیست اتفاقا تا ساعت 12 برنامه عادی شایدم سنگینتر از روز معمول دارید) روزهای تعطیل رسمی هم به همین صورت میتونید برید البته هردوی اینها در صورتی هست که اون روزاا نگهبان نباشید.

چقدر بد ...اینجوری که عملن جمعه ات هم از دست میره!! بعد مثلن این هفته که پنج شنبه تعطیله و جمعه چه جوری میشه؟ میگن چهارشنبه یعد از ظهر برید جمعه عصر بیاید یا پنج شنبه عصر بیاید؟

vahidsolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقدر بد ...اینجوری که عملن جمعه ات هم از دست میره!! بعد مثلن این هفته که پنج شنبه تعطیله و جمعه چه جوری میشه؟ میگن چهارشنبه یعد از ظهر برید جمعه عصر بیاید یا پنج شنبه عصر بیاید؟

این هفته رو کلا دورش خط بکش، وسط آموزشیم. خیلی بعیده مرخصی بدن این هفته

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0
به ما یه دست کرکی دادن و لباس نظامی هم فقط یه دست. میتونم یه دست کرکی هم خودم بخرم ببرم یا گیر میدن. آخه گفتن شخصی نیارین.
جوادنیای قزوین

Farhad.ari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست راهنمایی کنه؟!

بالا