• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
اعزام مجدد ها رو همون ابتدای کار جدا میکنند، نگران نباش ولی چون جدا شدند رفتن دیگه من نفهمیدم چی شد. اما در اولین مرحله پذیرش جدا میشن.

مرسي عزيزم
اميدوارم شديم يه كم :D

من همه وسايلم رو دارم مثله كيسه انفرادي و پتو و هر چيزي كه اون موقع بهمون دادن به نظرتون همراه خودم ببرم همون 1 شهريور كه ميريم پادگان آموزشي

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي عزيزم
اميدوارم شديم يه كم :D

من همه وسايلم رو دارم مثله كيسه انفرادي و پتو و هر چيزي كه اون موقع بهمون دادن به نظرتون همراه خودم ببرم همون 1 شهريور كه ميريم پادگان آموزشي

دوست عزیز اعزام مجدد ها رو تا 25 اردیبهشت بهشون مرخصی دادن
یعنی نع می خواد کچل کنی نه وسایل ببر
اعزامی 1/2/90 پادگان 01 یگان 714
موفق باشید

vahidsolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

منم جزو کسایی بودم که مازاد بودم و رفتم تو صف لیسانسه ها و آخر اون سروانه گفت 06

منم فردا ساعت 9 باید اونجا باشم

سلام
حتما همدیگه رو دیدیم :)
فردا میبینمتون پس :)

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز اعزام مجدد ها رو تا 25 اردیبهشت بهشون مرخصی دادن
یعنی نع می خواد کچل کنی نه وسایل ببر
اعزامی 1/2/90 پادگان 01 یگان 714
موفق باشید

جدي اي ول ...آقا دستت درد نكنه كلي خوشحالمون كردي:rolleyes:

karbar2531

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من امروز صبح رفتم واسه اعزام رفتم **** وظیفه گرگان. سرباز واسه نیشابور تهران سمنان و بیرجند خیلی زیاد بود همون جا هم همه رو سوار اتوبوس کردند بردند اما واسه پادگان ما (شهید نامجو انزلی) فقط 5 نفر بودند به خاطر همین هم مارو از اونجا اعزام نکردند. قراره امروز ساعت 5 از ترمینال گرگان تعاونی همسفر اعزام بشیم تا پادگان حدودا 10 ساعت راه هست، بنابراین نصف شب میرسیم اونجا.
تو این چند ساعت که بیکار بودم ذفتم امریه ام رو پیگیری کنم که شکر خدا موافقت شده باهاش. بنابراین میرم آموزشی بعد هم می روم تو یه اداره ای تو شهرمون. هفته اول شهریور هم قراره نتایج نهایی ارشد منتشر بشه و به امید خدا از خدمت مرخص می شم تا دو سال دیگه.

امیدوارم کار همه بچه ها به همین شکل پیش بره و همه سربازی رو به راحتی پشت سر بزارند.
خب دیگه الان ساعت 15:30 هست دیگه کم کمباید آماده شم برم ترمینال .....

Last edited:

hdmilani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره ما نفهمیدیم فردا که قراره بریم 06 ساک هامونم بریم یا نه؟

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خیلی مخلصم شرام جونییییی

داداش حالا که من دارم می رم آموزشی آمدی ولی حالا چرا..

داداش بی زحمت این خرگوش ما رو نگه دار بش آب و دون بده تا برگردم

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
خیلی مخلصم شرام جونییییی

داداش حالا که من دارم می رم آموزشی آمدی ولی حالا چرا..

داداش بی زحمت این خرگوش ما رو نگه دار بش آب و دون بده تا برگردم

محثن از من به تو نصیحت، نمی دونم ارتش چطوریه اما اگر امتحان دانستنی های سرباز + تیراندازی داشت، این 2 تا رو شدیداً جدی بگیر، بقیه کلاس ها و رژه و این چیزا رو بپیچون.
فقط این دو تا تاثیر دارن برای درجت و بس!
2296.gif

2 هفته اول فشار عصبی و جسمی میارن روت، طاقت بیاری بعدش سربازان که می مالن به فرمانده ها
s026.gif

خودت رو هم هیچ رقمه تابلو نکن.
برو چیزم پشت و پناهت
f_sabzmoom_58d78cf.gif

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
محثن از من به تو نصیحت، نمی دونم ارتش چطوریه اما اگر امتحان دانستنی های سرباز + تیراندازی داشت، این 2 تا رو شدیداً جدی بگیر، بقیه کلاس ها و رژه و این چیزا رو بپیچون.
فقط این دو تا تاثیر دارن برای درجت و بس!
2296.gif

2 هفته اول فشار عصبی و جسمی میارن روت، طاقت بیاری بعدش سربازان که می مالن به فرمانده ها
s026.gif

خودت رو هم هیچ رقمه تابلو نکن.
برو چیزم پشت و پناهت
f_sabzmoom_58d78cf.gif
خیلی چوکرم عمو شری
بدیش اینه من بد رقم تابلو ِ خدایی هستم حالا سعیم رو می کنم
تیراندازی رو هم رو چشمم
می بوسمت

پس نگران خرگوشم نباشم؟ دست تو سپردم هااا

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
خیلی چوکرم عمو شری
بدیش اینه من بد رقم تابلو ِ خدایی هستم حالا سعیم رو می کنم
تیراندازی رو هم رو چشمم
می بوسمت

پس نگران خرگوشم نباشم؟ دست تو سپردم هااا

خرگوشت رو ببر لازمت می شه! چون از همون اول تاااااا آخرش نثار ن ظ ا م می کنیش
f_sabzmoom_58d78cf.gif

kavehmech

Registered User
لایک‌ها
0
درود
امروز 7 صبح رفتیم **** وظیفه گیلان. و چون ما نیروی دریایی انزلی افتادیم و نزدیک بود گفتن خودتون ساعت 11 برین نامجو
خلاصه 11 رفتیم و تا ساعت 3 طول کشید تا یه سری توضیحات دادن و لباس ها رو دادن و گفتن برین شنبه 6 صبح اینجا باشین
300 نفری بودیم و همه بومی.غیر بومی ها هم تو این چند روزه میرسن

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

دوره آموزشی من هم توی 06 به پایان رسید (همین امروز 1/4/90)
اگر کسی راهنمایی بخواد در خدمتش هستم.
اون آقایی که در مورد ساک سوال کرده بود حیف که همین الان سولش رو دیدم وگرنه جوابم اینه که فعلا لازم نیست هیچ وسیله ای ببری

راستی یه خبر اینکه به همه بچه های ما که کد نخورده بودن از جمله خود من ستوان سومی دادن:blink::( نامردا کردن تو پاچمون نتیجه اینکه درجه ها تو ارتش کم شده وسلام....

فعلا خیلی دپرسم چون همین الان از پادگان برگشتم. خودم هم به گروه99پدافند هوایی پرندک تهران باید معرفی کنم با درجه ستوان سومی.............................

HRS Min Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما امروز رفتیم که اعزام بشیم-من داوطلب رفتم(تعجیل)-کدم هم همین امروز خورد-نیروی دریایی **** -پادگان احمدبن موسی-شیراز-گفتند فردا ساعت 2 ترمینال باشین تا ببریمتون-کسی اونجا بوده؟

aghafarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

دوره آموزشی من هم توی 06 به پایان رسید (همین امروز 1/4/90)
اگر کسی راهنمایی بخواد در خدمتش هستم.
اون آقایی که در مورد ساک سوال کرده بود حیف که همین الان سولش رو دیدم وگرنه جوابم اینه که فعلا لازم نیست هیچ وسیله ای ببری

راستی یه خبر اینکه به همه بچه های ما که کد نخورده بودن از جمله خود من ستوان سومی دادن:blink::( نامردا کردن تو پاچمون نتیجه اینکه درجه ها تو ارتش کم شده وسلام....

فعلا خیلی دپرسم چون همین الان از پادگان برگشتم. خودم هم به گروه99پدافند هوایی پرندک تهران باید معرفی کنم با درجه ستوان سومی.............................

سلام دوست عزیز.
آقا به سلامتی ...:p
چطور بود ؟ بالاخره اونجا روزبرگ میدن یا نه ؟ کدوم گروهان و فرمانده خوبه کدوم بد ؟ نکته ای چیزی هست که بهتره رعایت کنیم ؟ کلا چه گذشت ؟
راستی چرا ستوان سومی ؟!!! شما مدرکتون چیه ؟

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
ستوان سه که خوبه تو نیروی انتظامی به خیلی از لیسانسها استوار دو دادن به عده ای استوار یک و به تعداد خیلی کم هم ستوان سه یعنی اصلا و ابدا به لیسانس ستوان دو نمیدن
به فوق لیسانس ها هم ستوان سه و به فوق لیسانسهایی که امتیازشون خیلی بالا بود ستوان دو دادن

البته یه نکته ای بگم و اون اینه که درجه تاثیر نداره به خصوص تو نیروی انتظامی که یه گروهبان کادر میاد به ستوان وظیفه دستور میده
عزیز زیاد سر درجه ناراحت نباش سر و تهش سرباز هستی

en.javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.ما هم رفتیم 01 و برگشتیم. افتادم 514
514 چطوره؟؟:D

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
ستوان سه که خوبه تو نیروی انتظامی به خیلی از لیسانسها استوار دو دادن به عده ای استوار یک و به تعداد خیلی کم هم ستوان سه یعنی اصلا و ابدا به لیسانس ستوان دو نمیدن
به فوق لیسانس ها هم ستوان سه و به فوق لیسانسهایی که امتیازشون خیلی بالا بود ستوان دو دادن

البته یه نکته ای بگم و اون اینه که درجه تاثیر نداره به خصوص تو نیروی انتظامی که یه گروهبان کادر میاد به ستوان وظیفه دستور میده
عزیز زیاد سر درجه ناراحت نباش سر و تهش سرباز هستی

حرف شما درسته، به هر حال وقتی قرار باشه درجه پایین بیاد برای همه کم میشه و درکل مهم اینه که وظیفه هستی و فرقی نمی کنه اما اینکه خوب هرچی باشه کلاس ستوان 2 خیلی بیشتر بود و اینکه تا همین دوره پیش ستوان 2 میدادن باعث میشه آدم حرصش از شانس تخمی خودش دربیاددددد:hmm:

سلام دوست عزیز.
آقا به سلامتی ...
چطور بود ؟ بالاخره اونجا روزبرگ میدن یا نه ؟ کدوم گروهان و فرمانده خوبه کدوم بد ؟ نکته ای چیزی هست که بهتره رعایت کنیم ؟ کلا چه گذشت ؟
راستی چرا ستوان سومی ؟!!! شما مدرکتون چیه ؟

سلام. قربونت
راستش رو بخوای تو 06 اصلا بهت خوش نمیگذره نترسیا اصلا نمی خوام تو دلتو خالی کنم به هر حال آموزشی هست و نه جای خوش گذرونی اما بهرحال آره دیگه.....
خوبیاش اینه که تو جای با کلاس شهر هست. آب و هواش فکر میکنم بهترین باشه تو کل کشور!! بهداشتش هم بدک نیست (توالتاش خوبه، قابل تحمله) حمام هفته ای 2 سه روز دارید اما اگر صبحا تیز از خواب پاشی هر روز هم میتونی حموم بری. بوفه و سلمونی و عکاسی و ساندویچی و... هم در سطح خیلی خوبی توش هست (100جور فیلم و عکس یادگاری باکیفیت دارم)

اما بحث شیرین مرخصی اینکه یمقدار اذیت می کنن. تو دوره ما با اینکه 90% شهرستانی بودن اما خیلی بد مرخصی روزبرگ میدادن!!!! تقریبا آخرای دوره که روزبرگ زیاد شده بود 10 یا 11 نفر هر روز میرفتن تازه اونم نه همه بچه تهرانا بلکه شهرستانی ها هم زرنگ شده بودن جای مارو میگرفتن! تو گروهان ما اینجوری بود که خایه مالا میتونستن با مخ زنی فرمانده روزبرگ بگیرن:f34r:

دوره قبل 2تا گردان فجر و جواد داشت که گردان فجری ها بهشون سخت گرفته میشد و گردان جواد بهتر بود... تو گردان جواد تقریبا همه فرماندها خوبن زیاد خودتو درگیر این چیزا نکن چون انتخاب دست خودت نیست و هرجا خودشون بندازن باید بری.

بازم اگر سوالی باشه در خدمتم.

mohsenjamali

Registered User
لایک‌ها
0
می خواستم بدونم دوستانی که دیروز 01 بودند آیا اونجا نحوه بستن پوتین و یا گتر کردن شلوار و... را بهتون گفتند یا نه؟ به گروه ما که چیزی نگفتند و وقتی وسایل رو گرفتیم اومدیم سوار اتوبوس شدیم و برگشتیم. حالا برا ششم که باید اونجا باشیم باید لباس هارو بپوشیم یا با لباس شخصی بریم؟

Last edited:

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
می خواستم بدونم دوستانی که دیروز 01 بودند آیا اونجا نحوه بستن پوتین و یا گت کردن شلوار و... را بهتون گفتند یا نه؟ به گروه ما که چیزی نگفتند و وقتی وسایل رو گرفتیم اومدیم سوار اتوبوس شدیم و برگشتیم. حالا برا ششم که باید اونجا باشیم باید لباس هارو بپوشیم یا با لباس شخصی بریم؟

گتر کردن و نحوه بستن پوتین هیچ کاری نداره اگرم نمیدونی زیاد نگران نباش همون روز تو 40 ثانیه یاد میگیری درست میکنی (فقط بند سوراخ اول از رو بسته میشه بقیه از زیر ضبدری رد میشه تا سوراخ آخر هم باید ببندی و سوراخ آخر رو از رو رد می کنی باز)...
اما اگر تا 6ام برا لباس و مو مرخصی دادن حتما همون روز دیگه آرم و علائم لباست رو تکمیل کن و بهتره که با لباس نظامی بری تو (بهرحال لباس نظامی کامل شده رو همراهت ببر) همچنین موهات رو هم کوتاه کن.
در غیر این صورت هم مشکل خاصی برات پیش نمیاد فقط همش سرت غر میزنن تا یجوری خلاصه مشکلت حل بشه این وسط فقط خودت حرص خواهی خورد پس تا اون روز کامل کن وضعیتت رو.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
ما رو هم امروز ول کردن ، از ديشب هم تو پادگان همش ضد حال خورديم ،
اول اينکه همه ستفان 3 شدن ، بيشتر جاهای خوب افتادن ، ولی چند نفری هم جاهای تخمی. من هم دوباره کد خوردم و تو همون 02 گه افتادم
جالب اينه که بی نظم ترين بچه ها جاهای خوب مثل ستاد مشترک افتادن .
همش پارتی . نمره فرماندهی و نهست و اينا همش کس و شر ، شاشيدم به اين ارتش

بالا