والا تو ارتش کمیسیون هست به نام کمسیون گرفتارها که به چنین مواردی رسیدگی میکنه.سلام
من برگه سفیدم اومد و **** افتادم.
یه مادر بزرگ تنها دارم که از عهده انجام کارهاش برنمیاد و من کمکش می کنم.
می تونم از این موضوع برای اینکه بعد از آموزشی **** شهر خودمون خدمت کنم استفاده کنم؟
البته یه دایی دارم که تو یه شهر دیگه زندگی میکنه!
ممنون
والا تو ارتش کمیسیون هست به نام کمسیون گرفتارها که به چنین مواردی رسیدگی میکنه.
**** م باید یه چنین چیزی داشته باشه.
رفتی پادگان یه سوال بکن.
جالبه..
من یه آشنا گیر اوردم که بیافتم **** و کاراشم کردم
حتی برگه سبزم هم برد ستاد مشترک!!
اما گفت اعلام کردن **** برج 4 نیرو نمی گیره!! یه دوره بنداز عقب که مام بی خیال شدیم و الانم افتادم نیرو هوایی
اما اینجور که پیداس **** نیرو گرفته و ما رو به فلانشونم حساب نکردن!!
ینی تنها چیزی که فهمیدم این بود که تو این مملکت چیزی حساب کتاب ندارهای بابا عجب ضد حالی !!!
ایراد نداره ارتش هم مزایای خودش رو داره. سخت نگیر حاج مسن:happy:
جالبه..
من یه آشنا گیر اوردم که بیافتم **** و کاراشم کردم
حتی برگه سبزم هم برد ستاد مشترک!!
اما گفت اعلام کردن **** برج 4 نیرو نمی گیره!! یه دوره بنداز عقب که مام بی خیال شدیم و الانم افتادم نیرو هوایی
اما اینجور که پیداس **** نیرو گرفته و ما رو به فلانشونم حساب نکردن!!
رفیق شما سابقه بسیج داری؟
بدون داشتن سابقه بسیج نمیتونید پذیرش **** بگیرید . یعنی نمیشه قبل از سربازی بگید من میخوام برم **** اما ممکنه تو تقسیمات بیفتید **** . ولی خب طبیعتا شانس شما کمتره . چون خیلی از بسیجی ها و ... رفتن پذیرش گرفتن و خیلی از جاها گرفته شده
با پارتی همه کار میشه کرد
مسعود جان من پرسیدم از چند نفر هر کس یه چیزی میگه. پسرعمه من تا همین دو ماه پیش سرباز **** بود و سابقه بسیج نداشت. این خودش تو بخش نیروی انسانی بود و میگفت کارت سبزا میان پیش من و هستن کسایی که بدون سابقه بسیج تو **** پذیرش میگیرن.
ازطرفی این آشنای ما سرتیپ تمام هست و گفتن همه کار میتونه برات بکنه اما خب اگر اخیرا بخشنامه زده باشن خیلی ضدحال هست.
بعد از آموزشی مستثنیات چقدر در تقسیمات تاثیر داره ؟
من سرباز ناجا هستم در ولیعصر تبریز خودم هم تبریزی هستم
والا اینجور که من فهمیدم قانونش خیلی هم سفت و سخت نیست . مثلا چند ماه بسیج الکی هم داشته باشی ( فعال لازم نیست ) راحت پذیرش میگیری . یا مثلا اگر ظرفیت ها پر نشده باشه . با پارتی هم که همه چیز حله
من فکر میکنم این قانون رو گذاشتن که بسیجی ها در اولویت باشن ، بعد اگر جا بود بقیه هم بیان موردی نداره
رفیق شما سابقه بسیج داری؟
فکر میکنی این آشنا نخواسته کاری برات انجام بده بهت دروغ گفته؟
بدون داشتن سابقه بسیج نمیتونید پذیرش **** بگیرید . یعنی نمیشه قبل از سربازی بگید من میخوام برم **** اما ممکنه تو تقسیمات بیفتید **** . ولی خب طبیعتا شانس شما کمتره . چون خیلی از بسیجی ها و ... رفتن پذیرش گرفتن و خیلی از جاها گرفته شده
با پارتی همه کار میشه کرد
اهاااااااا**** برج 4 نیرو میگرفته ولی باید تکمیلی داشته باشی. چون این ماه آموزشی ندارند و اونایی که گواهی تکمیلی دارند نیاز نبود برند آموزشی...
خلاصه که ما مثل مرد داریم میریم ارتش.
**** برج 4 نیرو میگرفته ولی باید تکمیلی داشته باشی. چون این ماه آموزشی ندارند و اونایی که گواهی تکمیلی دارند نیاز نبود برند آموزشی...
خلاصه که ما مثل مرد داریم میریم ارتش.
1/4/90 پادگان خاتمی یزد
جالبه کسی و ندیدم یزد باشه تو اینجا