• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farzad1046

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان هفته اول ما تو جوادنیای قزوین گذشت....چیزیکه هست گرمای زیادو تشنگی واینکه گاهی انگار زمان نمیگذره...شب هم داخل آسایشگاه گرمه وخفه... یکی دو نفرم از گروهان مارو بخاطر سیگار و موبایل گرفتن...جمعه باید ساعت 6 غروب خودمونو معرفی کنیم...دیگه از شنبه سختی هامون شروع میشه...الانکه دوست دارم این زمان خیلی زودتر تموم شه نمیدونم تاکی فشار میارن میگفتن شاید بخاطر ماه رمضان برنامه رو عوض کنن فشار بیشتری رو بذارن اینور ماه رمضان...:wacko:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام دوستان هفته اول ما تو جوادنیای قزوین گذشت....چیزیکه هست گرمای زیادو تشنگی واینکه گاهی انگار زمان نمیگذره...شب هم داخل آسایشگاه گرمه وخفه... یکی دو نفرم از گروهان مارو بخاطر سیگار و موبایل گرفتن...جمعه باید ساعت 6 غروب خودمونو معرفی کنیم...دیگه از شنبه سختی هامون شروع میشه...الانکه دوست دارم این زمان خیلی زودتر تموم شه نمیدونم تاکی فشار میارن میگفتن شاید بخاطر ماه رمضان برنامه رو عوض کنن فشار بیشتری رو بذارن اینور ماه رمضان...:wacko:
ماه رمضون کاریتون ندارن.از ظهر به بعد در اختیار خودتونید.

p.t

Registered User
لایک‌ها
180
21روز از خدمت گذشته اومدیم میان دوره.
تنبیه برامون عادت شده دیگه اسم تنبیه که میاد هیچکس چیزشم نیست.
دیروز بردن میدون تیر من هیچی به سیبل نزدم:(:Dامتیاز=0

mohsenjamali

Registered User
لایک‌ها
0
دیروز مثلا روز سوم آموزشی تو 01 بود که به هر دو هنگ، این دو روز تعطیلی رو مرخصی دادند منم بعد 3 روز خدمت برگشتم.توی یگانی که من افتادم(733) روز اول حسابی اذیتمون کردند کلی پیش پاشو رفتیم و یه چند دوری هم دور یگان دویدیم در صورتی که فقط یگان ما بود توی هنگ دو این بلا رو سرمون آوردند بدون اینکه حتی خطایی انجام داده باشیم ولی روز بعد فشار کمی کمتر شد و همچنین روز سوم فشار ها کمتر از روز دوم شد با این حال گرمای هوا حسابی پدر همه رو درآورده حتی فرمانده ها رو . چند دقیقه که میریم بیرون ، خیس عرق و شدیدا تشنه میشیم بعدش همه هجوم میارن سمت آبخوری :). من که یه بطری آب+ آبلیمو همیشه توی جیبم هست . سرهنگ حسین زاده که فرمانده هنگ دو هستش برامون گفتش فرمانده جدید پادگان خیلی با میاندوره موافق نیست اما پیگیر این هستیم که برا نیمه شعبان 3 روز میاندوره واستون بزاریم و تعداد نگهبان هارو هم کم می کنیم و فقط بچه های ساکن تهران رو برا نگهبانی میاندوره میزاریم که تمامی بچه های بقیه شهر ها بتونند برند میاندوره. جالبیش اینجا بود که اصلا فکرشو نمی کردیم که هفته اول چند روز برای تعطیلات مرخصی بدند چون آخه معمولا هفته اول رو توی 01 نگه می داشتند و به هیچ کس مرخصی نمی دادند حتی گفت از شنبه مرخصی روزبرگ به تمام تهرانی ها داده میشه ولی حیف که ما تهران ساکن نیستیم

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
21روز از خدمت گذشته اومدیم میان دوره.
تنبیه برامون عادت شده دیگه اسم تنبیه که میاد هیچکس چیزشم نیست.
دیروز بردن میدون تیر من هیچی به سیبل نزدم:(:Dامتیاز=0
من ردیفای آخر بودم اصلا سیبلی جلوم نداشتم .همش به میخورد به تپه :دی
آخرش رفتیم سیبل ها رو نگا کردیم.300 نفر هر کردوم 16 تا تیر انداخته بودیم، کل نوار سیبل 10 تا سوراخ نشده بود.
این تیراندازی فقط برای ریختن ترس از اسلحست.

scania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوره کد خوردم به مرکز اموزشی پشتیبانی فیض الله امانی - لویزان
با رسته اداری پرسنلی
دوستان لطف کنند از روز معرفی تا بقیه مواردی که یادشون هست راهنمایی کنند.

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
01 خوبه
من دارم از جنگل برگ سوزنی هارو پاک میکنم
بیاید در خدمت باشیم . منطقه ام از خیابون اصلی تا ساختمان عقیدتی سیاسیه

filit

Registered User
لایک‌ها
7
1ماه دیگه میشه یکسال

زود گذشت...

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
بچه ها کسی هست تاریخ اعزامش 18 تیر پادگان المهدی **** بابل باشه؟
اگه هست بگه تا با هم آشنا بشیم.
ممنون.

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
سلام.
بچه ها کسی هست تاریخ اعزامش 18 تیر پادگان المهدی **** بابل باشه؟
اگه هست بگه تا با هم آشنا بشیم.
ممنون.

آماری خوستی درخدمتم من امروز از اونجا ترخیص شدم

m3hdi_pro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره آموزشی ما هم تموم شد . ! امروز صبح اومدیم خونه 57 روز کامل. از 2/21 تا 4/15 حساب کردن.

از شر هر چی هتل ولیک راحت شدیم رفت.

m3hdi_pro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام

کد شناساییتو بگو ما هم شناساییت کنیم :);)

گردان ؟ گروهان ؟ کد ؟

مسه اون پسره نگی جلو فرمانده پادگان سوتی داد در حد بولدستیگا.!!!:blink:

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
من حیدری بودم

اون پسره هم اول دوره هم تختی خودم !بعد رفت خیریان
!

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای حیدری. حال شما خوبه؟
میشه کمی توضیح بدید که چه جور جاییه؟
آدماش چه جورین؟
چیکار کردین اونجا؟
ممنون.

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
سلام آقای حیدری. حال شما خوبه؟
میشه کمی توضیح بدید که چه جور جاییه؟
آدماش چه جورین؟
چیکار کردین اونجا؟
ممنون.

اسم گردان حیدری هست(سه تا گردان داره --حیدری انتقامی -خیریان

جای خوبیه ولی شما بد ترین زمان جوی (گرمای شدید )زمانی (طولانی بودن روز 4صبح تا 10/45 دقیقه شب)
یه چند روز دیگه هم که ماه رمضونه

غذا خوبه (من خودم یه چند روز اشپزخونه بودم-تمیزه در کل)
تا 20 روز آونجا موندگاری-مرخصی نمیددن پس هر چی وسیله داری ببر
(شامپو دمپایی برف لباس 3 دست بهت میدن پس از این وسایل اظافه نبر )
من خودم مازندرانی هستم با همه جوش میخوردم ولی این تهرانی ها دیگه دهنمون رو صاف کرده بودن تو کلاسه خیلی به خاطر فک زنی شون جریمه شدیم

آماره راه فرار هم خواستی در خدمتیم اگر هم خواستی شماره تل میدم تا اگه حیدری افتادی یه کم در موردش توضیح بدم

برنامه کلاسی

5 تا 5.45 نرمش 5.45 تا 6.15 صبحانه 6.15 تا 6.45 نضافت 6.45 تا 7.15 صبحگاه 7.30 تا 8.15 کلاس اول 8.30 تا 10 کلاس دوم 10.15 تا 11.30 کلاس سوم 11.45 تا 12.45 کلاس چهارم 12.45 تا 2.30 نماز خونه + ناهار
3.00 تا 4.15 کلاس چهارم 4.30 تا 6.00 کلاس پنجم 6 شامگاه
6 تا 8 بیکار میشین تا مو قع نماز که الان تقریبا ساعت 8.30 هست بعدشم شام و خاموشی ساعت 10.30

نمیخوام بترسونمت ولی هفته اول واقعا سخته به امیده هتل ولیک نیا چون هتل نیست !

m3hdi_pro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسم گردان حیدری هست(سه تا گردان داره --حیدری انتقامی -خیریان

جای خوبیه ولی شما بد ترین زمان جوی (گرمای شدید )زمانی (طولانی بودن روز 4صبح تا 10/45 دقیقه شب)
یه چند روز دیگه هم که ماه رمضونه

غذا خوبه (من خودم یه چند روز اشپزخونه بودم-تمیزه در کل)
تا 20 روز آونجا موندگاری-مرخصی نمیددن پس هر چی وسیله داری ببر
(شامپو دمپایی برف لباس 3 دست بهت میدن پس از این وسایل اظافه نبر )
من خودم مازندرانی هستم با همه جوش میخوردم ولی این تهرانی ها دیگه دهنمون رو صاف کرده بودن تو کلاسه خیلی به خاطر فک زنی شون جریمه شدیم

آماره راه فرار هم خواستی در خدمتیم اگر هم خواستی شماره تل میدم تا اگه حیدری افتادی یه کم در موردش توضیح بدم

برنامه کلاسی

5 تا 5.45 نرمش 5.45 تا 6.15 صبحانه 6.15 تا 6.45 نضافت 6.45 تا 7.15 صبحگاه 7.30 تا 8.15 کلاس اول 8.30 تا 10 کلاس دوم 10.15 تا 11.30 کلاس سوم 11.45 تا 12.45 کلاس چهارم 12.45 تا 2.30 نماز خونه + ناهار
3.00 تا 4.15 کلاس چهارم 4.30 تا 6.00 کلاس پنجم 6 شامگاه
6 تا 8 بیکار میشین تا مو قع نماز که الان تقریبا ساعت 8.30 هست بعدشم شام و خاموشی ساعت 10.30

نمیخوام بترسونمت ولی هفته اول واقعا سخته به امیده هتل ولیک نیا چون هتل نیست !

من گردان انتقامی بودم.

شب دوم یه بلایی سرشون اوردیم که خود فرمانده گردان اومد تا از اسایشگاه انداختمون بیرون / تا 2 خبر دار بودیم چه کارهایی که بچه های تهران با اینا نکردن !!

اگه تهرانی هستی می خوای بری ولیک میوفتی گردان انتقامی به احتمال 90 درصد!

ماه رمضون خیلی بهتره این کلاسایی که دوستمون گفت یه خورده عوض می شه جاهاش !!

از ساعت 2 که موقع ناهار می شه بیکار می شید تا ساعت 5 بعدش 1 کلاس می زارن مثل عقیدتی این حرفا (که می ری سر کلاس می شینی) بعدش نماز و افطار و خاموشی ...

غذاشونم تو ماه رمضون ویژه می شه خیلی بهتون می رسن از نظر برنامه غذایی تضمین میدم . :)

اونجا هم تا می تونی زرنگ بازی در بیار تا گفتن مسئولیت کی می خواد قبول کنه دستتو بالا بگیر تا می تونی یکاری کن که بهت مسئولیت بدن مسئول غذا - مسئول آسایشگاه - مکبری و ... چون مسئولیت که می گیری نه پست می دی شب ها / نه نظافت آساشگاه و دور اطراف پادگان رو انجام می دی / نه پست برجک ... من که هیچ کاری نکردم جز 2-3 تا تنبیه که اونم به خاطر کارایی که باهاشون کردم بود.

اگه بچه تهرانی pm بده به yahoo اینم ایمیل از همه چی با خبرت می کنم.
[email protected]

masoud_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انگار همین دیروز بود من اومدم اینجا در باره پادگاه نیرو دریائی سیرجان پرسیدم...
الان تقریبا مرخصی پایان دوره هم تموم میشه!

واقعا جای بیخودی بود!! با اینگه صداش زیاد درنیومده ولی خوب پوست میکنندها!! :)

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
خب بالاخره من هم تصمیم گرفتم سوار خر شیطون بشم و برم سربازی .
قبل از هر چیزی باید بگم به نظرم الان 5 سالی شده که مشمولم .
دیروز بعد از کلی صحبت با دوستان تصمیم بر این شد نیروی دریایی ارتش رو برای رفتن به خدمت انتخاب کنم .
البته می دونم که من هیچ حق انتخابی بدون داشتن پارتی ندارم اما خوشبختانه آشنایی در **** دارم که امیدوارم بازی در نیاره و مثل بچه ی آدم کاری کنه تا ارتش بیافتم .
چند تا سوال دارم
اول اینکه نظرتون در مورد خدمت در ارتش چیه ؟
نیروی دریایی خوبه ؟ مشکلی با سختگیری و این چیزا ندارم .
بعد اینکه من الان 24 سال دارم و با توجه به اینکه دانشکده افسری از 19 تا 22 سال دانشجو میپذیره آیا من می تونم به طرقی مثل گواهی بیماری در گذشته و یا ... اقدام کنم تا بتونم وارد دانشکده افسری نیروی دریایی بشم ؟

راستش چون 2 3 نفر از دوستان توی نیروی دریایی آشنا دارن و می تونن برای من کار جور کنن به همین دلیل پیشنهاد دادن که من برم نیروی دریایی . اگه هم بتونم دانشجو بشم همون موقع که دارم خدمت می کنم کلی به نفعمه و حقوقش خوبه و .... .
خلاصه اینکه راه برای رفتن به داخل این **** :f34r: تقریبا همواره . البته قبلش می خوام از شما دوستان راهنمایی کنید بنده رو . بعد یک سوال دیگه اینکه برم سراغ معاف از رزم یا نه .
قریون همه ی شما

masoud_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خب بالاخره من هم تصمیم گرفتم سوار خر شیطون بشم و برم سربازی .
قبل از هر چیزی باید بگم به نظرم الان 5 سالی شده که مشمولم .
دیروز بعد از کلی صحبت با دوستان تصمیم بر این شد نیروی دریایی ارتش رو برای رفتن به خدمت انتخاب کنم .
البته می دونم که من هیچ حق انتخابی بدون داشتن پارتی ندارم اما خوشبختانه آشنایی در **** دارم که امیدوارم بازی در نیاره و مثل بچه ی آدم کاری کنه تا ارتش بیافتم .
چند تا سوال دارم
اول اینکه نظرتون در مورد خدمت در ارتش چیه ؟
نیروی دریایی خوبه ؟ مشکلی با سختگیری و این چیزا ندارم .
بعد اینکه من الان 24 سال دارم و با توجه به اینکه دانشکده افسری از 19 تا 22 سال دانشجو میپذیره آیا من می تونم به طرقی مثل گواهی بیماری در گذشته و یا ... اقدام کنم تا بتونم وارد دانشکده افسری نیروی دریایی بشم ؟

راستش چون 2 3 نفر از دوستان توی نیروی دریایی آشنا دارن و می تونن برای من کار جور کنن به همین دلیل پیشنهاد دادن که من برم نیروی دریایی . اگه هم بتونم دانشجو بشم همون موقع که دارم خدمت می کنم کلی به نفعمه و حقوقش خوبه و .... .
خلاصه اینکه راه برای رفتن به داخل این **** :f34r: تقریبا همواره . البته قبلش می خوام از شما دوستان راهنمایی کنید بنده رو . بعد یک سوال دیگه اینکه برم سراغ معاف از رزم یا نه .
قریون همه ی شما

پسر من نیرودریائی دارم خدمت میکنم ،حال که نمیده هیچ، دهنمم سرویس شده
آموزشی که پوست از گردان ما کندند چون دوره تکاوری هم قرار بود بفرستند کلا بهونه دستشون بود. نصف آموزش های مابعد رو کردن تو پاچه مبارک
یگان ها هم همه تخیلی. من که 3 تا گردن کلفت پیگیر کارم بود به زور افتادم تهران وگرنه امریه خودم تیپ تفنگداران بندرعباس بود. یگان های دیگه هم که هر دوره شامل بیشترین نیروها میشه ایناست:

تیپ 1 (تیپ تفنگداران بندرعباس)
تیپ 2 (تیپ تفنگدران بوشهر)
ناوگان بوشهر
ناوگان بندرعباس
پایگاه بندرانزلی
کارخانه جات بندرعباس
پایگاه خرمشهر
مرکز آموزش سیرجان
ستاد رشت
ستاد فرماندهی تهران
پایگاه بندر جاسک
پایگاه و دوره اموزشی تنفگدرارن چابهار
پایگاه تکاوران منجیل

جاهای دیگه مثل لاوان، تنب کوچک، تبریز و... هم هست ولی ما که ندیدیم نیرو بگیرن، یا اگه بگیرن خیلی کم هست
اگر هم کادر میخوای بری الان نیرودریائی دانشکده درجه داری نیرو میگیره ولی در کل زیاد توصیه نمیکنم، نیروهوائی خییییییلی بهتره.

بالا