• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

pasa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان و سربازای گل :)

من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و قراره برم سربازی :rolleyes:

میخواستم بدونم امریه شرکت نفت چه جوریه؟

چه جوری میگیرن؟ حقوقش چقدره؟

بعد خدمت استخدام میکنن؟

و در کل اگر شما بخواین یک جا را واسه امریه معرفی کنید به ترتیب چه جاهایی معرفی می کنید؟

ممنون میشم اگر کامل راهنمائیم کنید

Last edited:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام دوستان و سربازای گل :)

من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و قراره برم سربازی :rolleyes:

میخواستم بدونم امریه شرکت نفت چه جوریه؟

چه جوری میگیرن؟ حقوقش چقدره؟

بعد خدمت استخدام میکنن؟

و در کل اگر شما بخواین یک جا را واسه امریه معرفی کنید به ترتیب چه جاهایی معرفی می کنید؟

ممنون میشم اگر کامل راهنمائیم کنید

معدل بالا 17 میخوای یه 7-8 ماه قبلشم باید ثبت نام میکردی در سایتش
بیا تاپیک زیر
http://forum.persiantools.com/t196524.html

Masoud1363

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
من دوره آموزشیم تازه تموم شده و الان هم افتادم پادگان 04 بیرجند.
کسی هست که خدمتش رو اونجا گذرونده باشه؟ که یکم راهنماییم کنه.
ممنون

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
سلام
من دوره آموزشیم تازه تموم شده و الان هم افتادم پادگان 04 بیرجند.
کسی هست که خدمتش رو اونجا گذرونده باشه؟ که یکم راهنماییم کنه.
ممنون

ارتباط مستقیمی با میزان تحصیلاتت داره راحت بودنت :rolleyes:

alchol12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره اومدم میاندوره
تا 1 ماه دیگه آموزشیم تو عجبشیر تموم میشه

farzad1046

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
آخر هفته اومدیم مرخصی البته اسمم بین گشتی ها بود که آخرین لحظه گشتی لغو شد...
من جوادنیای قزوین خدمت میکنم
این هفته یلهفته بعد میدان تیر باید بریم تا اینجا که برای تیراندازی آموزششون جالب نبود
لطفا اگه کسی تجربه ای یاتذکری داره بگه...
ممنونم.

shooji2008

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من آموزشی 06 پاسداران هستم و برای مرخصی میاندوره تا روز دوشنبه مرخصی دادن منتهی تهرانیها باید یه روز برن واسه نگهبانی.شانس ما دیشب هم که همه داشتن میرفتن خونه ما گشتی داشتیم و ما رو تا ساعت 10 اموز نگه داشتن.
از بچه های اینجا کسی 06 گردان جواد هست؟ مرخصی روزبرگ به سختی میدن نه اینکه ندن ولی تا اینجاش که به من هنوز ندادن. بیشتر به متاهل ها میدن روزبرگ رو..حلاصه این آموزشی این نگهبانی و مخصوصن گشتیش خیلی سخته

shooji2008

Registered User
لایک‌ها
0
دادا این قضیه روز برگی چی هست اصلا ؟ یکی بیاد روشن سازی کنه ..
راستی به نظرتون شهریور ماهی ها دوباره ارتش میشن یا **** ؟ امکان داره نیروی انتظامی هم بیوفتیم ؟

روز برگ یعنی وقتی ساعت دوره ی آموزشیت که معمولن 5 بعد از ظهره تموم بشه میتونی اون روز بری خونه و فردا ساعت 6 دوباره برگردی پادگان

faridm

Registered User
لایک‌ها
0
تو میدون تیر احتمالا یه فشنگ بر میدارن میگن گم شده کلی حال بهتون میدن .میگن تا پیدا نشه اردو ترگ نمیشه چرت میگن سرکاریه

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من آموزشی 06 پاسداران هستم و برای مرخصی میاندوره تا روز دوشنبه مرخصی دادن منتهی تهرانیها باید یه روز برن واسه نگهبانی.شانس ما دیشب هم که همه داشتن میرفتن خونه ما گشتی داشتیم و ما رو تا ساعت 10 اموز نگه داشتن.
از بچه های اینجا کسی 06 گردان جواد هست؟ مرخصی روزبرگ به سختی میدن نه اینکه ندن ولی تا اینجاش که به من هنوز ندادن. بیشتر به متاهل ها میدن روزبرگ رو..حلاصه این آموزشی این نگهبانی و مخصوصن گشتیش خیلی سخته

همینجوریه داداش روزبرگ نمیدن اما همونطور که حتما دیدی مرخصی های روز 5 شنبه و جمعه رو اگر نگهبان نباشی از همون هفته اول میدن....
برید حال کنید دوره پیش که من اونجا بودم اصلا میان دوره ندادن!! اما شانسمون خوب بود تعطیلات زیاد بهمون خورد.

ببین دوست عزیز من خودم اونجا بودم و خیلی سختی کشیدم. دائما به شانس خودمون فحش میدادیم و از این حرفا
اما بزار یه نصیحتی بهت بکنم که اگر از ته دل به حرفم گوش بدی همین شرایط سخت برات هتل میشه (بعید میدونم گوش کنی)
فقط تو یه جمله بهت بگم که وقتی بیای یگان متوجه میشی اونجا داشتی تو بهشت زندگی میکردی!!! از اون پادگان تو بهترین جای شهر
با بهترین آب و هوا تو کل کشور (البته الان تابستونه و هوا داغونه ولی از همه جا بهتر اونجاس) و دار و درخت و امکانات فراوون (اونم تو گردان جواد)
بهترین استفاده رو بکن! داداش به خدااااااااا اونجا بهشته اینو از صمیم قلب بهش باور پیدا کن و با این امید ادامه بده
وقتی بیای یگان میفهمی من چی میگم.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
همینجوریه داداش روزبرگ نمیدن اما همونطور که حتما دیدی مرخصی های روز 5 شنبه و جمعه رو اگر نگهبان نباشی از همون هفته اول میدن....
برید حال کنید دوره پیش که من اونجا بودم اصلا میان دوره ندادن!! اما شانسمون خوب بود تعطیلات زیاد بهمون خورد.

ببین دوست عزیز من خودم اونجا بودم و خیلی سختی کشیدم. دائما به شانس خودمون فحش میدادیم و از این حرفا
اما بزار یه نصیحتی بهت بکنم که اگر از ته دل به حرفم گوش بدی همین شرایط سخت برات هتل میشه (بعید میدونم گوش کنی)
فقط تو یه جمله بهت بگم که وقتی بیای یگان متوجه میشی اونجا داشتی تو بهشت زندگی میکردی!!! از اون پادگان تو بهترین جای شهر
با بهترین آب و هوا تو کل کشور (البته الان تابستونه و هوا داغونه ولی از همه جا بهتر اونجاس) و دار و درخت و امکانات فراوون (اونم تو گردان جواد)
بهترین استفاده رو بکن! داداش به خدااااااااا اونجا بهشته اینو از صمیم قلب بهش باور پیدا کن و با این امید ادامه بده
وقتی بیای یگان میفهمی من چی میگم.

از يگان خودت اصلاً نگفتی که چطوريه ، چی کار ميکنی ، کی ميآی کی ميری ، شرايط چطوره

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
بچه ها نیروی هوایی ارتش برا خدمت چه طوره؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
والا آموزشی افتادم منطقه هوایی اصفهان.
بعدش کجاها امکان داره بیفتم؟

یعنی هنوز نرفتی؟؟

واللا اصفهان فکر نکنم خوب باشه :دی ، بعد مدرک تحصیلیتون چیه؟؟؟

نیرو هوایی شیراز ، بندر عباس بیفتی خوبه ، چون نظامش خشک نیست ، اما بندرعباس از گرما میمیری :دی

شیراز بهترین جاست!! و دزفول بدترین جا! البته تهران هم یکی دو تا پایگاه هست که تعریفش رو شنیدم ..

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
یعنی هنوز نرفتی؟؟

واللا اصفهان فکر نکنم خوب باشه :دی ، بعد مدرک تحصیلیتون چیه؟؟؟

نیرو هوایی شیراز ، بندر عباس بیفتی خوبه ، چون نظامش خشک نیست ، اما بندرعباس از گرما میمیری :دی

شیراز بهترین جاست!! و دزفول بدترین جا! البته تهران هم یکی دو تا پایگاه هست که تعریفش رو شنیدم ..

نه دیگه تازه برگه سفید اومده.
اینکه بیفتیم شیراز یا بندرعباس یا تهران یا دزفول صددرصد شانسی و رندم هست؟
راستی آموزشی تو ماه رمضون چه طور هست؟

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
نه دیگه تازه برگه سفید اومده.
اینکه بیفتیم شیراز یا بندرعباس یا تهران یا دزفول صددرصد شانسی و رندم هست؟

نگفتی مدرک تحصیلیت چیه؟؟
چون اگر اصفهان باشی و پاسداری بخوای بدی ، خیلی سخته.

در مورد تقسیم هم در وحله ی اول بند پارتی همه چیز رو تعیین میکنه ، بند بنده خ ( دیگه خودت حدس بزن ) :دی

بعد از اونم میشه به خدا سپرد و از او کمک خواست :> ( البته قانونا اول باید از خدا کمک بخوای ) منتهی تو **** اینچیزا سرش گرد میشه :D

darkmind

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خواهشن زود جواب بدین کارم گیره
من پام آسیب دیده واقعا با سختی دارم دوره رو میگذرونم
میخوام روز اردوگاه رو استعلاجی بگیرم و نرم اردو
نرفتنم به اردوگاه باعث تجدید دوره میشه یا نه؟ یکم میترسم خواهشن کمک کنید

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
سلام

من افتادم كهريز اروميه نيروي انتظامي-امام سجاد ع

كسي مي دونه برنامه هاشون براي ماه رمضان چطوريه؟ 21 روزش مونده كه فكر كنم 8 روزش مي افتده تو اين ماهي كه گفتم...

بالا