اين تو نبودی که 2 ماه پيش اينارو ميگفت . خوشحالم که ميبينم نظرت عوض شد . "لبخند " ولی نگران نباش اين اموزشی فرق ميکنه
دوست عزیز درسته من همون حرف ها رو زدم و اگه باز هم برگردم به اون زمون همین حرف رو میزنم ، چون اولا سلامتی کامل جسمی داشتم و بدنسازی کار میکردم و اصلا فکر نمیکردم که ممکنه برام مشکل جسمانی پیش بیاد و دوما الان که ما رو اضافه فرستادن آموزش ببینیم در واقع یه چیزی هست اضافه بر سازمان تمام استان ها تقسیمات رو انجام داده ولی ستاد فرماندهی آذربایجان شرقی اومده الکی همه رو داده یگان ویژه که یه هفته اونجا آموزش ببینیم و دوباره تقسیم کنه در واقع برای ما این آموزش به زور تحمیل شده
مطمئن باش آموزش در یگان ویژه هم سخت تر از بقیه جاهاست من دوران آموزش خودمون رو با وجود اینکه سخت تر از ارتش و بقیه جاها بود ( آموزش ما بیشتر از ارتش اسلحه یاد داد مثلا ما با 3 نوع سلاح خودمون تیر اندازی کردیم در حالی که در 01 فقط ژ3 بود ما رو زودتر از 6 و نیم عصر ول نکردن حتی گاها تا موقع شام آموزش میدیدم یعنی تا ساعت 8 عصر ) من باز این آموزش خودمون رو با این روحیه ای که قبلا داشتم به خوبی ردش کردم ، من از هفته دوم آموزشی زانو مصدوم شد و به شدت درد میکرد در حالی که پزشک من رو معاف از دویدن کرده بود فرمانده های عوضی ما اکثر من رو مجبور می کردن که بدوم و وقتی که کمی شروع به لنگیدن میکردم توهین میکردن و یه بار پیش بچه های دیگه به من گفت فلج
البته من چون روحیه یب قبلی خوبی داشتم و این رو قبول کرده بودم حرف هاشون در من اثر نمیکرد
بعد از آموزشی راحت شده بودم چون پیش خودم خیال میکردم دیگه آموزشی تموم شده و دیگه دویدن و رژه نداریم و زانو کم کم درست میشه
الان این آموزش تو یگان ویژه رو که برای ما اضافه بر سازمان گذاشتن دیگه اعصابم رو به هم ریخته ، دیروز که با دوستم برای شناسایی محل رفته بودیم ، دژبان اونجا با دوستم آشنا در اومد و رفتیم کمی حرف زدیم میگفت که به سرباز ها انواع اهانت ها رو میکنن و کسی که نتونه به هر دلیلی بدو بایست بره با فحش و کتک تنبیهش میکنن
بابت یاد آوری که کردی ممنونم ، البته نظر من عوض نشده و باز هم همون اعتقاد رو دارم و چیزهایی که من الان گفتم در تضاد با حرفهایی نیست که قبلا زدم
البته قبل از رفتن به جایی که آموزش ببینی معمولا دو جور حرف میزنن یکی مثل اون دژبانی که روحیه ی آدم رو خراب میکنه
یکی مثل من که دو ماه پیش میخواستم به همه روحیه بدم
البته نمیدونم شما چرا خوشحالی که نظر من عوض شده و این همه بلا سر منی اومده که دو ماه پیش به همتون امید میدادم !!!