• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
سلام دوستان
من اعزامم ۶/۱ است برگ سفیدم رو گرفتم خوردم نیروی انتظامی ومحل آموزش شهید دستغیب جهرم دوستانی که اونجا بودن بگن چطور جاییه؟آیا خیلی سخت میگیرن؟
در ضمن لیسانس هم هستم،میگم الان هنوز فرصت هست تمدید کنم؟
به نظرتون بعد آموزشی کجا میفتم؟(بدبختی اینه که من برگ سبز بسیج هم دارم ولی ظاهرا همش کشک شد و دوباره باید آموزشی رو هم برم)

با توجه به اینکه کد خوردی بعید هست بتونی تمدید کنی

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
نبووووووووود 6 ماه

مرخصیم فردا تموم می شه باید برگردم یگان

اردبیل////شهرستان گرمی

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بروبچ،من اعزامم 1/6 فردا صبح میخوام برم پلیس +10ببینم کد کجا خوردم.
چه حالی میده تهران باشه......
دوستای عزیز هرکس کدش مشخص شده بیاد اینجا بگه ببینیم کی ب کیه.
با آرزوی سلامتی و خوش شانسی برای همه...:):):):)

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بروبچ،من اعزامم 1/6 فردا صبح میخوام برم پلیس +10ببینم کد کجا خوردم.
چه حالی میده تهران باشه......
دوستای عزیز هرکس کدش مشخص شده بیاد اینجا بگه ببینیم کی ب کیه.
با آرزوی سلامتی و خوش شانسی برای همه...:):):):)

انشاءالله که تهران باشی.من که تهران افتادم، نیرو هوایی، شهید خضرایی...تا خونمون 20 دقیقه است!:D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان چند سوال مهم
من 28 سال سنم هست و فوق لیسانس دارم.. کم کم باید برم سربازی
1- یک برادر دارم که سربازی رفته و الان خارج کشور هست پدرم هم نزدیک 70 سال داره و برادر دیگه ای ندارم ... خواهرم هم ازدواج کرده ...پدرم بازنشسته هست.... حالا می خوام بدونم من میتونم معاف بشم؟ یا نه؟

2- معافیت پزشکی میتونم بگیرم اما دو دلم چون بعد این معافیت پزشکی خیلی مشکل ایجاد میکنه تو کار پیدا کردن درسته؟ اگر معاف از رزم بشم و تو کارتم بزنن چی اونم مشکل ساز میشه؟

3- الان یک پیشنهاد واسه تدرسی تو پیام نور دارم میتونم گیر بدم بهم امریه واسه تدریس اونجا بدن ؟ پیش کی باید برم تا قبوا کنه
یک رهنماییم میکنید ؟ممنون...منتظرم

Last edited:

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان چند سوال مهم
1- یک برادر دارم که سربازی رفته و الان خارج کشور هست پدرم هم نزدیک 70 سال داره و برادر دیگه ای ندارم ... خواهرم هم ازدواج کرده ...پدرم بازنشسته هست.... حالا می خوام بدونم من میتونم معاف بشم؟ یا نه؟

2- معافیت پزشکی میتونم بگیرم اما دو دلم چون بعد این معافیت پزشکی خیلی مشکل ایجاد میکنه تو کار پیدا کردن درسته؟ اگر معاف از رزم بشم و تو کارتم بزنن چی اونم مشکل ساز میشه؟

3- الان یک پیشنهاد واسه تدرسی تو پیام نور دارم میتونم گیر بدم بهم امریه واسه تدریس اونجا بدن ؟ پیش کی باید برم تا قبوا کنه

نه عزیز،همه جا با پارتیه،نگران معافیت پزشکی نباش،مگه میخوای خلبان بشی:)

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان چند سوال مهم

سلام.
1- والا این حرفی بود که من از یه سرهنگ تو **** وظیفه شنیدم: اگر شما یک برادر سالم بزرگتر از خودتون داشته باشید، حتی اگر توی کره ماه هم باشه شما معاف نمیشید!
2- ببین بستگی به نوع معافیت پزشکیت داره، اونایی که معافیت پزشکی اعصاب و روان گرفته اند (کارتشون قرمزه فکر کنم) برای کار پیدا کردن اون هم تو ادارات دولتی به مشکل ممکنه بربخورن. اما باقی موارد دیگه به کار بستگی داره، مثلاً اگر شما به خاطر قلبتون معاف شدید، مثلاً نمیتونید برید تو فدراسیون کوهنوردی استخدام شید. ولی وقتی به فرض به خاطر پای پرانتزی معاف شدید، دیگه مسئله حادی نیست که کسی بخواد بهتون گیر بده! در ثانی، همه این حرفها واسه استخدام تو ادارات دولتی هست. الان کو استخدام، و اونم اداره دولتی!!
به نظرم اگر میتونید معافیت پزشکی بگیرید برید بگیرید، زیاد هم دنبال این حرفها نباشید. من خودمم فوق لیسانسم و معاف از رزم (ارتوپدی) اما همین معاف از رزمی کمک کرد امریه بگیرم.
3- حتماً، امریه تومنی دو زار با یگان رفتن توفیر میکنه، محیط اداری، لباس شخصی...
معمولاً تو سازمانهایی که پذیرش امریه دارند یه نفر هست تو اداره کارگزینی که مسئول همین امور امریه است، پیش اون باید برید. حالا اون دانشگاه هم اگه نشد، میتونید سازمانهای دیگه سر بزنید که پذیرش میکنند.البته یکی از شرایط زیر رو باید معمولاً داشته باشید:
1- بند پ
2- معاف از رزم
3- تاهل
4- عضویت بسیج

امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشید.

شما رفتی پلیس +10؟
مدرکت تحصیلیت چیه؟

بله، دیروز.
فوق لیسانس عمران

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام.
1- والا این حرفی بود که من از یه سرهنگ تو **** وظیفه شنیدم: اگر شما یک برادر سالم بزرگتر از خودتون داشته باشید، حتی اگر توی کره ماه هم باشه شما معاف نمیشید!
2- ببین بستگی به نوع معافیت پزشکیت داره، اونایی که معافیت پزشکی اعصاب و روان گرفته اند (کارتشون قرمزه فکر کنم) برای کار پیدا کردن اون هم تو ادارات دولتی به مشکل ممکنه بربخورن. اما باقی موارد دیگه به کار بستگی داره، مثلاً اگر شما به خاطر قلبتون معاف شدید، مثلاً نمیتونید برید تو فدراسیون کوهنوردی استخدام شید. ولی وقتی به فرض به خاطر پای پرانتزی معاف شدید، دیگه مسئله حادی نیست که کسی بخواد بهتون گیر بده! در ثانی، همه این حرفها واسه استخدام تو ادارات دولتی هست. الان کو استخدام، و اونم اداره دولتی!!
به نظرم اگر میتونید معافیت پزشکی بگیرید برید بگیرید، زیاد هم دنبال این حرفها نباشید. من خودمم فوق لیسانسم و معاف از رزم (ارتوپدی) اما همین معاف از رزمی کمک کرد امریه بگیرم.
معمولاً تو سازمانهایی که پذیرش امریه دارند یه نفر هست تو اداره کارگزینی که مسئول همین امور امریه است، پیش اون باید برید. حالا اون دانشگاه هم اگه نشد، میتونید سازمانهای دیگه سر بزنید که پذیرش میکنند.البته یکی از شرایط زیر رو باید معمولاً داشته باشید:
1- بند پ
2- معاف از رزم
3- تاهل
4- عضویت بسیج

مشکل خونریزی روده دارم ...3 با یا بیشترم عمل شدم ... مشکل هم پا برجاست... این رو معافی میدن یا فقط معاف از رزم ؟ بعد ارزش گرفتن معافی داره واسه کار بنظرتو به مشکل نمیخورم... آخه خیلی ها میگن معافی پزشکی بگیری جایی بهت کار نمیدن از این حرف ها
ممنون از پاسختون ...
راستی اون بند پ که فرمودین چیه؟

Last edited:

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
مشکل خونریزی روده دارم ...3 با یا بیشترم عمل شدم ... مشکل هم پا برجاست... این رو معافی میدن یا فقط معاف از رزم ؟ بعد ارزش گرفتن معافی داره واسه کار بنظرتو به مشکل نمیخورم... آخه خیلی ها میگن معافی پزشکی بگیری جایی بهت کار نمیدن از این حرف ها
ممنون از پاسختون ...
راستی اون بند پ که فرمودین چیه؟

والا من دقیق نمیدونم که شامل شرایط معافیت پزشکی میشید یا فقط معاف از رزم میدن. ولی یه جایی هست که یه دکتری یه دفتر و دستکی راه انداخته و مشاوره میده که آیا میتونی معاف بشی یا نه. خودش هم چون دکتر نیروهای مسلح بوده به همه فوت و فن داستان وارده. این آدرس وبلاگشه:
http://www.sarbazei.blogfa.com/
آدرسش هم نزدیک ایستگاه متروی قلهک هست. البته یه مقدار پولکیه یارو.
اما این که میگن کار نمیدن و ... 90% ادارات هیچ مشکلی ندارن، اون 10% بقیه هم اصولاً کسی رو استخدام نمیکنن!

بند پ هم که مهمترین قسمت داستان هست «پارتی» داشتن در اون سازمانی هست که میخواید امریه بشید. بدون پارتی باید معدل و رزومه خیلی خوبی داشته باشید که بتونید امریه بگیرید.

حاجی شما که امریه داشتین پس تاثیر گذار بوده;)

جداً؟ والا نمیدونم! ایشالله شما هم همین تهرون موندگار شی:)

Last edited:

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
1- بند پ
2- معاف از رزم
3- تاهل
4- عضویت بسیج

بله، دیروز.
فوق لیسانس عمران

میگن عمران کد نمیخوره روز اعزام معلوم میشه،چرا شما کد خوردی؟

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
میگن عمران کد نمیخوره روز اعزام معلوم میشه،چرا شما کد خوردی؟

دوست عزیز، اون کد خوردن که میگن «دوره کد» هست که مال بعد از دوره آموزشی هست که به بعضی از رشته ها تعلق میگیره و یه سری آموزشهای اضافه رو شامل میشه. مثلاً یک سری انتخاب میشن برای این که برن تو پادگانها به ورودیهای جدید آموزش بدن (که بهشون میگن اراشد وظیفه یا یه همچین چیزی) بعضیا میرن دوره دژبانی و ... این کدها هم روز آخر آموزشی معلوم میشه و شامل یه دوره دو ماهه کد هست که تو اصفهان شیراز یا تهران معمولاً انجام میشه.
رشته های عمران، برق، الکترونیک و کامپیوتر و همینطور تا جایی که اطلاع دارم اونایی که میرن نیرو هوایی دوره کد ندارند.

این کدی که الان خوردیم، که قبلاً کد محل آموزشی بود و الان دیگه کد نمیزنن و اسم محل آموزش رو میزنن یه چیز دیگه است. به همه هم میدن، فقط به کسانی که مازاد میشن میگن روز اعزام بیاید هر جا ظرفیت داشت اونجا تقسیم میشید که این اصلاً چیز خوبی نیست چون آدم تا روز آخر نمیدونه کجا میفته.

KinG_iR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرکز آموزش 01 نیروی زمینی ارتش کجا میشه؟

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کسی میدونه این که واسه من زدن یعنی چی؟خود پاسداران مگه چندقسمته؟

مرکزآموزش:آموزشگاه نظامی نزاجا(پاسداران)
آدرس محل مراجعه:تهران_میدان ****

آموزشی من تهران افتادم؟سوال من اینکه مرکز آموزشم مشخص شده زده پاسداران اما محل مراجعه رو زده سازمان وظیفه عمومی ناجا.یکی گفت چون پاسداران خودش چندتا ساختمان یا بخش داره واسه تقسیم تو اون بخشا باید بری **** وظیفه

Last edited:

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کسی میدونه این که واسه من زدن یعنی چی؟خود پاسداران مگه چندقسمته؟

مرکزآموزش:آموزشگاه نظامی نزاجا(پاسداران)
آدرس محل مراجعه:تهران_میدان ****

آموزشی من تهران افتادم؟سوال من اینکه مرکز آموزشم مشخص شده زده پاسداران اما محل مراجعه رو زده سازمان وظیفه عمومی ناجا.یکی گفت چون پاسداران خودش چندتا ساختمان یا بخش داره واسه تقسیم تو اون بخشا باید بری **** وظیفه

شما 06 نیروی زمینی ارتش افتادی.
تهران، پاسداران.

کسایی که تهران میافتند رو روز مراجعه میگن بیان میدون ****. بعد از اونجا میرید پادگان لباس و ... میگیرید میبرید اندازه میکنید چند روز بعد میرید پادگان و شروع داستان.

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
شما 06 نیروی زمینی ارتش افتادی.
تهران، پاسداران.

کسایی که تهران میافتند رو روز مراجعه میگن بیان میدون ****. بعد از اونجا میرید پادگان لباس و ... میگیرید میبرید اندازه میکنید چند روز بعد میرید پادگان و شروع داستان.

آقا دمت گرم،خیلی حال دادی:):):):)

بالا