به به چه جايی افتادی من هم يه 3 ماهی هست اونجا هست ام . هتل ترين جای ارتش تو کل ايران ،
به پست های قبلی من نگاه کنی يه چيزايی دستت مياد
کاملا تایید میشه - من حدود 6 ماهی هست که خدمتم تموم میشه .... هم آموزشی 02 بودیم و هم دوره کد و خب خدمتم هم در 04 بیرجند بود .... 01 و 02 توی ارتش بهترین جاهایه .... سخت ترین دورانش 2 هفته اوله .... بعدش دیگه همه کار ها رو اتومات انجام میدین و سخت نیست به هر حال شاید این رو خیلی شنیدین که تا وقتی داخلش هستین منتظر یک مرخصی هستین که برین بیرون اما تموم که میشه خیلی دلتون تنگ میشه ... واقعا میگم .... البته راستش بخوای اینو بیشتر برای بچه های فوق دیپلم به بالا میگم ..... یک چیزه دیگه به این دلیل که ارتش بعد از دستورات ***** مبنی بر عطوفت اسلامی خیلی قابل نرم شدنه .... اگر مرخصی ندادن .. اگر تا شب داشتین رژه میرفتین خیلی محترمانه ( توجه کنید خیلی محترمانه ) در مراسم ها این رو با فرماندهی پادگان درمیان بذارید و ایشون معمولا اگر گزارشی مبنی بر کم کاری گروهانتون نباشه خیلی امتیاز ها بهتون میدن .... سعی کنید این صحبت ها قبل از یک عیدی یا چیزی باشه تا فرماندهی بهانه داشته باشند ..... بازم میگم خیلی محترمانه از سوی یک فرد واقعا با شخصیت و زبان دار و نکته یکی مونده به آخر اینکه همیشه همه پشت هم باشید .... اگر دیدید کسی میخواد جو گروهان رو بهم بریزه محل ندید اما اگر کسی واسه دفاع از یک عمل صحیح در گروهان اعتراض کرد پشتش رو بگیرید .... و نکته آخر اینکه به فرمانده گروهانتون واقعا احترام بذارید و رفتاری رفاقت گونه پدید بیاورید ....
////////////////04 بیرجند که واقعا معرکه بود امیدوارم خدا پدر فرمانده پادگان{ امیر جها....} رو رحمت کنه که خیلی خوب اونجا رو اداره میکنن و یاد سرهنگ جل.. و سرهنگ مح... در رکن 3 مرکز بخیر که با سرباز مثل پسر خودشون رفتار میکردند و ضمن خواستن نظم از سرباز با اون بسیار با شخصیت رفتار میکردند امیدوارم خدا موفقیت روز افزون به آنها بدهد . از یک نفر دیگر هم باید نام ببرم و اون هم سرهنگ --- معاون گردان یک که ایشون هم بسیار شخصیت انسانی داشتند و امیدوارم خدا همسر و فرزندشون رو که از دست دادن رحمت کند. ///////////////// س2پ کاظم خ