• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
به به چه جايی افتادی من هم يه 3 ماهی هست اونجا هست ام . هتل ترين جای ارتش تو کل ايران ،
به پست های قبلی من نگاه کنی يه چيزايی دستت مياد

کاملا تایید میشه - من حدود 6 ماهی هست که خدمتم تموم میشه .... هم آموزشی 02 بودیم و هم دوره کد و خب خدمتم هم در 04 بیرجند بود .... 01 و 02 توی ارتش بهترین جاهایه .... سخت ترین دورانش 2 هفته اوله .... بعدش دیگه همه کار ها رو اتومات انجام میدین و سخت نیست به هر حال شاید این رو خیلی شنیدین که تا وقتی داخلش هستین منتظر یک مرخصی هستین که برین بیرون اما تموم که میشه خیلی دلتون تنگ میشه ... واقعا میگم .... البته راستش بخوای اینو بیشتر برای بچه های فوق دیپلم به بالا میگم ..... یک چیزه دیگه به این دلیل که ارتش بعد از دستورات ***** مبنی بر عطوفت اسلامی خیلی قابل نرم شدنه .... اگر مرخصی ندادن .. اگر تا شب داشتین رژه میرفتین خیلی محترمانه ( توجه کنید خیلی محترمانه ) در مراسم ها این رو با فرماندهی پادگان درمیان بذارید و ایشون معمولا اگر گزارشی مبنی بر کم کاری گروهانتون نباشه خیلی امتیاز ها بهتون میدن .... سعی کنید این صحبت ها قبل از یک عیدی یا چیزی باشه تا فرماندهی بهانه داشته باشند ..... بازم میگم خیلی محترمانه از سوی یک فرد واقعا با شخصیت و زبان دار و نکته یکی مونده به آخر اینکه همیشه همه پشت هم باشید .... اگر دیدید کسی میخواد جو گروهان رو بهم بریزه محل ندید اما اگر کسی واسه دفاع از یک عمل صحیح در گروهان اعتراض کرد پشتش رو بگیرید .... و نکته آخر اینکه به فرمانده گروهانتون واقعا احترام بذارید و رفتاری رفاقت گونه پدید بیاورید ....
////////////////04 بیرجند که واقعا معرکه بود امیدوارم خدا پدر فرمانده پادگان{ امیر جها....} رو رحمت کنه که خیلی خوب اونجا رو اداره میکنن و یاد سرهنگ جل.. و سرهنگ مح... در رکن 3 مرکز بخیر که با سرباز مثل پسر خودشون رفتار میکردند و ضمن خواستن نظم از سرباز با اون بسیار با شخصیت رفتار میکردند امیدوارم خدا موفقیت روز افزون به آنها بدهد . از یک نفر دیگر هم باید نام ببرم و اون هم سرهنگ --- معاون گردان یک که ایشون هم بسیار شخصیت انسانی داشتند و امیدوارم خدا همسر و فرزندشون رو که از دست دادن رحمت کند. ///////////////// س2پ کاظم خ

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
برادرا یک سوال.
تو پست اول تاپیک نوشته شبها باید با همون لباس نظامی بخوابیم.
هنوز هم همینجوریه وضعیت؟

nima.trojan

Registered User
لایک‌ها
0
==========================
بع قول یه بنده خدا کسایی که می افتن نیرو انتظامی از صبح تا ظهر میرن سر چهارراه میگن ماشینا از چپ به راست برن از ظهر تا شبم میگن از راست به چپ.

به قول یکی از دوستام که نیرو انتظامی مشهد بود می گفت خیلی سخته سر چهارراه بودن

و به قول یکی از دوستامون که تو اراک افتاده بود ی گفت یک سره تو جاده هستیم و همش از ان تصادف به اون تصادف میریم

و بعد هر چند ماه چند روز بیشتر مرخصی نمدن

ممنون از روحیه ای که دادید:lol:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
این برج و میگفتن نیرو کم آوردن ....امیدوارم بیوفتم تهران ....راستی اگر دوره آموزشی تهران باشی چقدر امکان داره دوره بلند مدتم همین تهران بیوفتی ؟
سلام خدمت دوستان

من 6/1 اعزامم امروز برگه سفیدمو گرفتم
نیروی انتظامی مرکز آموزش مالک اشتر اراک
دوستان کسی اطلاع داره چه جوریه؟کسی اونجا افتاده آشنا بشیم؟
کلا خدمت تو نیروی انتظامی چه طوره؟
نیروی انتظامی مثله ارتش دوره کد داره؟

نیما جان ساکن کجایی شما ؟میزان تحصیلاتتون رو هم بفرمایید .
کی اقدام کردین برای پست دفترچه؟

سلام منم هاشمی نژاد نیشابور افتادم .

یه سوالی محل امریه به محل آموزشی ربط داره؟

دادا شما هم لطف کنید به سوالات بالا جواب بدین ..

سلام دوستان
من اعزامم ۶/۱ است برگ سفیدم رو گرفتم خوردم نیروی انتظامی ومحل آموزش شهید دستغیب جهرم دوستانی که اونجا بودن بگن چطور جاییه؟آیا خیلی سخت میگیرن؟
در ضمن لیسانس هم هستم،میگم الان هنوز فرصت هست تمدید کنم؟
به نظرتون بعد آموزشی کجا میفتم؟(بدبختی اینه که من برگ سبز بسیج هم دارم ولی ظاهرا همش کشک شد و دوباره باید آموزشی رو هم برم)

ساکن کجایید ؟ کی اقدام کردبن؟ من میترسم بیوفتم نیروی انتظامی ... امیدوارم همین تهران بیوفتم:p
انشاءالله که تهران باشی.من که تهران افتادم، نیرو هوایی، شهید خضرایی...تا خونمون 20 دقیقه است!:D
ایول ..

Last edited:

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
آره می بینیم همدیگه رو:D

شاید سوالم رو بد مطرح کردم. اینکه ارتش بیوفتیم یا **** به ارگان یا سازمانی که امریه رو قبول میکنه مرتبطه یا نه . من یک خبطی کردم نمیدونم الان وضعیتم چطوریه:wacko:

معمولاً سازمانهایی که امریه میپذیرند، کسایی که امریه اون سازمان میشند همگی یک سری جاهای مشخص میافتند.
مثلاً من از اون مسئول کارگزینی اون سازمانی که امریه شدم پرسیدم، گفت ما امریه هامون یا نیرو زمینی ارتش تهران (01، 02 و 06)، نیرو هوایی ارتش تهران (شهید خضرایی) یا نیرو دریایی ارتش (جاش رو نمیدونم کجا رو گفت) میفتن. اساساً کسایی هم که جاهایی غیر از اینجا ها میافتن امریه شون سوخت میشه. طرف تعجب کرده بود میگفت شما تا الان تنها کس از بین امریه های این دوره ما هستی که همون جایی که باید بیفتین افتادین، بقیه نمیدونیم چرا جاهای پرت و پلا افتادن، نیرو دریایی سیرجان و نیرو انتظامی و ....

امیدوارم سوالتون رو درست فهمیده باشم.

Last edited:

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیزی شنیدم دیگه درست و غلطشو نمیدونم:برای اعزامی های 1/6
میگن کسایی که تهران افتادن لباسشونو میدن میگن بعد ماه رمضون(10روز آخرش تو آموزشیه)بیاین.
بازم میگم درست بودن این خبر نمیدونم.

starrynight

Registered User
لایک‌ها
0
يه سوال داشتم
كسايي كه امريه هستن نامشون توسط محل پذيرش امريشون براي محل آموزشي فرستاده ميشه يا خود فرد بايد نامه ببره . يا از خود افراد در مورد داشتن يا نداشتن امريه سوال ميپرسن؟ آخه ميگن جيره امريه و بقيه يكسان نيست

jaf@r

Registered User
لایک‌ها
0
آره می بینیم همدیگه رو:D

شاید سوالم رو بد مطرح کردم. اینکه ارتش بیوفتیم یا **** به ارگان یا سازمانی که امریه رو قبول میکنه مرتبطه یا نه . من یک خبطی کردم نمیدونم الان وضعیتم چطوریه:wacko:

اره ارتباط داره. باید از مسوول اون اداره یا ارگان بپرسید. بعضی ارگان ها زیر نظر **** و بعضی ارتشند.

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
يه سوال داشتم
كسايي كه امريه هستن نامشون توسط محل پذيرش امريشون براي محل آموزشي فرستاده ميشه يا خود فرد بايد نامه ببره . يا از خود افراد در مورد داشتن يا نداشتن امريه سوال ميپرسن؟ آخه ميگن جيره امريه و بقيه يكسان نيست

خود همون جایی که پذیرش کردن شمارو یه نامه میزنن به **** وظیفه میگن ما این نیرو رو میخوایم.نیازی نیست شما کاری کنید.فقط مطمئن شو پذیرش شدی.

KinG_iR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که بالاخره نفهمیدم!!! رو برگه من زده مرکز آموزش: مرکز آموزش 01
توی همین پست زدید "کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز" یکی از بچه گفت تهرانه! داستان چیه! کدوم درسته؟

KinG_iR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کدم 01 یعنی ارتش تهران خورده، امروز دنبال امریه بودم که امریه وزارت دفاع رو ردیف کنم که گویا حل شده
به نظر شما خدمت تو ارتش بهتره یا امریه وزارت دفاع؟

nima.trojan

Registered User
لایک‌ها
0
نیما جان ساکن کجایی شما ؟میزان تحصیلاتتون رو هم بفرمایید .
کی اقدام کردین برای پست دفترچه؟

من ساکن تهرانم لیسانس مهندسی صنایع.
اردیبهشت دفترچه پست کردم اعزامم تیر افتاد برای امریه گرفتن انداختم عقب که نشد.
چه طور؟

rajoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان

من 6/1 اعزامم امروز برگه سفیدمو گرفتم
نیروی انتظامی مرکز آموزش مالک اشتر اراک
دوستان کسی اطلاع داره چه جوریه؟کسی اونجا افتاده آشنا بشیم؟
کلا خدمت تو نیروی انتظامی چه طوره؟
نیروی انتظامی مثله ارتش دوره کد داره؟

سلام
من پارسال همین 1/6 اونجا بودم، اولش یکم سخته چون عادت نداری وگرنه من که خیلی حال کردم تازه متاهلم بچه هم دارم از کارو زندگی هم افتادم، منظورم اینه که اونجا اگر سخت نگیری و خودتو تابلو نکنی، راحتی. ضمنا چیزی به عنوان مرخصی تشویقی پایان دوره وجود نداره، اگر یک ثانیه مرخصی داشتی همون موقع ازش استفاده کن.
خدمت تو ناجا همش پلیس راهور نیست یکم شانس بیاری جاهای توپی داره مثه فاوا، بهداری، پلیس سایبری، واحد مهندسی، معاونت تحقیقات، هواناجا و ..... بسته به نوع مدرک تحصیلیت و بند پ باید از همین الان اقدام کنی تا جایه توپ بیفتی ولی کلا ارتش و **** از ناجا بهترن چون با مردم سروکار ندارن

mx_2dar

Registered User
لایک‌ها
1
معمولاً سازمانهایی که امریه میپذیرند، کسایی که امریه اون سازمان میشند همگی یک سری جاهای مشخص میافتند.
مثلاً من از اون مسئول کارگزینی اون سازمانی که امریه شدم پرسیدم، گفت ما امریه هامون یا نیرو زمینی ارتش تهران (01، 02 و 06)، نیرو هوایی ارتش تهران (شهید خضرایی) یا نیرو دریایی ارتش (جاش رو نمیدونم کجا رو گفت) میفتن. اساساً کسایی هم که جاهایی غیر از اینجا ها میافتن امریه شون سوخت میشه. طرف تعجب کرده بود میگفت شما تا الان تنها کس از بین امریه های این دوره ما هستی که همون جایی که باید بیفتین افتادین، بقیه نمیدونیم چرا جاهای پرت و پلا افتادن، نیرو دریایی سیرجان و نیرو انتظامی و ....

امیدوارم سوالتون رو درست فهمیده باشم.

بله منظورم دقیقا همین بود. فکر کنم به ... رفتم :(

اره ارتباط داره. باید از مسوول اون اداره یا ارگان بپرسید. بعضی ارگان ها زیر نظر **** و بعضی ارتشند.
مرسی فردا میرم سوال میکنم عجب کاری کردم:(

Last edited:

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیزی شنیدم دیگه درست و غلطشو نمیدونم:برای اعزامی های 1/6
میگن کسایی که تهران افتادن لباسشونو میدن میگن بعد ماه رمضون(10روز آخرش تو آموزشیه)بیاین.
بازم میگم درست بودن این خبر نمیدونم.

99% همین اتفاق خواهد افتاد.

من که بالاخره نفهمیدم!!! رو برگه من زده مرکز آموزش: مرکز آموزش 01
توی همین پست زدید "کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز" یکی از بچه گفت تهرانه! داستان چیه! کدوم درسته؟

الان چند وقتیه دیگه کد نمیزنن روی برگه سفید. قبلاً فقط یه کد میزدن که تو اینترنت میگشتی و پیداش میکردی. الان دیگه اسم محل آموزشیت رو مینویسن. وقتی نوشته نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایرانی مرکز آموزش 01، یعنی شما تو 01 تهران واقع در افسریه باید آموزشی رو بگذرونی که جای خیلی خوبیه.

بله منظورم دقیقا همین بود. من دو جا درخواست امریه دادم یکی انرژی اتمی و یکی هم خاتم الانبیا
ولی انرژی اتمی رو 100 بار رفتم و زنگ زدم و بلاخره اوکی کردم ولی خاتم الانبیا فقط یه بار رفتم که گفت کد محل آموزشت رو برامون بیار . یعنی امکان داره انرژی اتمی اقدام نکرده باشه و خاتم الانبیا فرستاده باشه ؟
الان که شهید هاشمی نژاد افتادم زیر نظر سپاهه . فکر کنم به ... رفتم :(

مرسی فردا میرم سوال میکنم عجب کاری کردم:(

یک نکته ای که هر جا من برای امریه رفتم تاکید داشتن این بود که به هیچ وجه دو جا درخواست امریه ندید. اگر هر دو درخواست به دست ستاد کل نیروهای مسلح برسه هر دو امریه باطل میشه. یکی از دوستان من اعزامی تیر ماه همین اشتباه رو کرد و امریه اش باطل شد.
در هر صورت انشاءالله که برای شما همچین اتفاقی نیفتاده باشه و لا اقل امریه خاتم الانبیاتون درست شده باشه که **** پذیرش شدید.

nima.trojan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من پارسال همین 1/6 اونجا بودم، اولش یکم سخته چون عادت نداری وگرنه من که خیلی حال کردم تازه متاهلم بچه هم دارم از کارو زندگی هم افتادم، منظورم اینه که اونجا اگر سخت نگیری و خودتو تابلو نکنی، راحتی. ضمنا چیزی به عنوان مرخصی تشویقی پایان دوره وجود نداره، اگر یک ثانیه مرخصی داشتی همون موقع ازش استفاده کن.
خدمت تو ناجا همش پلیس راهور نیست یکم شانس بیاری جاهای توپی داره مثه فاوا، بهداری، پلیس سایبری، واحد مهندسی، معاونت تحقیقات، هواناجا و ..... بسته به نوع مدرک تحصیلیت و بند پ باید از همین الان اقدام کنی تا جایه توپ بیفتی ولی کلا ارتش و **** از ناجا بهترن چون با مردم سروکار ندارن

سلام
ممنون از راهنماییتون.من مدرکه لیسانس مهندسی صنایع دارم ساکنه تهرانم.به نظرتون واسه یگان کجا ممکنه بندازن؟ امکان داره تهران نیوفتم؟شما خودتون یگان کجا افتادین؟
راستش من چون برادرم سربازه میتونم بندازم آخره خدمتش یعنی برج 12 به نظره شما برای اینکه نیروی انتظامی نرم می ارزه 6 ماه بندازم عقب؟
در مورد آموزشی مالک اگه مطلبه دیگه ای واسه راهنمایی هست بفرمایید ممنون میشم

jaf@r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از راهنماییتون.من مدرکه لیسانس مهندسی صنایع دارم ساکنه تهرانم.به نظرتون واسه یگان کجا ممکنه بندازن؟ امکان داره تهران نیوفتم؟شما خودتون یگان کجا افتادین؟
راستش من چون برادرم سربازه میتونم بندازم آخره خدمتش یعنی برج 12 به نظره شما برای اینکه نیروی انتظامی نرم می ارزه 6 ماه بندازم عقب؟
در مورد آموزشی مالک اگه مطلبه دیگه ای واسه راهنمایی هست بفرمایید ممنون میشم

خدمت در نیروی انتظامی برای خیلی ها تحملش سخته. در اکثر موارد اگر بند پ نباشه و نتونید خودتون سرنوشت خودتون رو بعد از آموزشی در دست بگیرید احتمالا جای خوبی نمی افتید. اما اگر میخواید نیرو انتظامی نیفتید فکر کنم یه راه دیکه بجز صبر کردن 6 ماه باشه. و اونم اینکه که روز اعزام نرید و یه گواهی پزشکی جور کنید تا دوباره تقسیم بشید.

البته این راه حل رو من از یکی از دوستان شنیدم که انجام داده بود اما راست و دروغشو مطمئن نیستم. بهتره بیشتر تحقیق بشه.

بالا