سلام به دوستای عزیزم.
من افتادم نیشابور. کد 123. تاریخ اعزامم هم 1 شهریور هستش. هم دوره ای کسی هست؟؟
نيروي هوايي مشهد چه جور جايي بيد
فكر كنم به ... رفتيم :wacko:
من که تو دوره کد تو 02 هستم . و ساعت 2 ميامديم خونه ، فکر ميکرديم ماه گه رمزون همچی بهتر ميشه
ولی خيلی بد تر شد، نه تنها ناهار نميدن ،بلکه تا ساعت 5:30 بايد بمونيم برای کلاس قران و کسشر
همه چيزای قبلی هم سر جاشه ،در کل خيلی سخت شده .
کسای ديگه هم بين بگن پادگان اونا چطور شده تو اين ماه شوم
من که تو دوره کد تو 02 هستم . و ساعت 2 ميامديم خونه ، فکر ميکرديم ماه گه رمزون همچی بهتر ميشه
ولی خيلی بد تر شد، نه تنها ناهار نميدن ،بلکه تا ساعت 5:30 بايد بمونيم برای کلاس قران و کسشر
همه چيزای قبلی هم سر جاشه ،در کل خيلی سخت شده .
کسای ديگه هم بين بگن پادگان اونا چطور شده تو اين ماه شوم
يه سوال داشتم:wacko:
فقط در دوره آموزشي موبايل نمي تونيم ببريم و يا بعد از آموزشي هم باز موبايل نمي تونييم داشته باشيم ؟:blink: ( در ضمن امريه هم ندارم )
فعلا شدیم 3 نفر
====
مثل اینکه بعد تقسیم شدن تغییر کد تقریبا غیرممکنه! مخصوصا از **** به ارتش!
اقا یه سوال فوری فوتی هر کی می دونه راهنمایی کنه ؟؟
من می خوام خدمتم رو بندازم برج 8 اخه 6 اعزامم حالا می خواستم بدونم راهی وجود داره یا نه از نظر پزشکی مشکلی ندارم ولی می خوام بدنم میشه یه جوری دورش زد ؟؟
مثلا ایا اگه انگشت دست یا پا از بند در بیاد میشه از این طریق خدمت رو عقب انداخت منظورم اینه ایا باید از دکتر خاصی مجوز بگیری یا نه هر جایی میشه رفت برای معاینه و ..؟لطفا راهنمایی کنید
من می خوام خدمتم رو بندازم برج 8 اخه 6 اعزامم حالا می خواستم بدونم راهی وجود داره یا نه از نظر پزشکی مشکلی ندارم ولی می خوام بدنم میشه یه جوری دورش زد ؟؟
مثلا ایا اگه انگشت دست یا پا از بند در بیاد میشه از این طریق خدمت رو عقب انداخت منظورم اینه ایا باید از دکتر خاصی مجوز بگیری یا نه هر جایی میشه رفت برای معاینه و ..؟لطفا راهنمایی کنید
سلام
ممنون از راهنماییتون.من مدرکه لیسانس مهندسی صنایع دارم ساکنه تهرانم.به نظرتون واسه یگان کجا ممکنه بندازن؟ امکان داره تهران نیوفتم؟شما خودتون یگان کجا افتادین؟
راستش من چون برادرم سربازه میتونم بندازم آخره خدمتش یعنی برج 12 به نظره شما برای اینکه نیروی انتظامی نرم می ارزه 6 ماه بندازم عقب؟
در مورد آموزشی مالک اگه مطلبه دیگه ای واسه راهنمایی هست بفرمایید ممنون میشم
راستی از حالا برنامه ریزی کن واسه حموم نرفتن چون اونجا اوضاع حمومش خرابه، من چون متاهل بودم افتادم شهر خودم، شما رو نمیدونم. اصلا ارزش نداره دیر بری، الان فصل خوبیه، خدمت یک روز هم که زودتر بری به نفعته، تا شش ماه دیگه ممکنه یهو خدمت بشه 24 ماه، اصلا حساب کتاب نداره، از خدمت رفته ها بپرسی همه میگن زودتر شرشو بکن، بازم میل خودته.