• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

avan

Registered User
لایک‌ها
207
توی همون ماه رمضون میبرنتون شک نکنید.

mx_2dar

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستای عزیزم.
من افتادم نیشابور. کد 123. تاریخ اعزامم هم 1 شهریور هستش. هم دوره ای کسی هست؟؟

فعلا شدیم 3 نفر:D

====
مثل اینکه بعد تقسیم شدن تغییر کد تقریبا غیرممکنه! مخصوصا از **** به ارتش!

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
نيروي هوايي مشهد چه جور جايي بيد

فكر كنم به ... رفتيم :wacko:

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
من که تو دوره کد تو 02 هستم . و ساعت 2 ميامديم خونه ، فکر ميکرديم ماه گه رمزون همچی بهتر ميشه
ولی خيلی بد تر شد، نه تنها ناهار نميدن ،بلکه تا ساعت 5:30 بايد بمونيم برای کلاس قران و کسشر
همه چيزای قبلی هم سر جاشه ،در کل خيلی سخت شده .
کسای ديگه هم بين بگن پادگان اونا چطور شده تو اين ماه شوم

jaf@r

Registered User
لایک‌ها
0
من که تو دوره کد تو 02 هستم . و ساعت 2 ميامديم خونه ، فکر ميکرديم ماه گه رمزون همچی بهتر ميشه
ولی خيلی بد تر شد، نه تنها ناهار نميدن ،بلکه تا ساعت 5:30 بايد بمونيم برای کلاس قران و کسشر

میتونی انتقاد کنی ولی ادب رو نصبت به قرآن و ماه مبارک حفظ کن.

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0

میزان تحصیلات؟رشته؟کدکجاخوردی؟

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
يه سوال داشتم:wacko:
فقط در دوره آموزشي موبايل نمي تونيم ببريم و يا بعد از آموزشي هم باز موبايل نمي تونييم داشته باشيم ؟:blink: ( در ضمن امريه هم ندارم ) :(:(:(

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
يه سوال داشتم:wacko:
فقط در دوره آموزشي موبايل نمي تونيم ببريم و يا بعد از آموزشي هم باز موبايل نمي تونييم داشته باشيم ؟:blink: ( در ضمن امريه هم ندارم ) :(:(:(

آموزشی که فکرشو نکن.واسه بعدش هم که بستگی به اونجایی که میفتی داره.

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
راستي به سربازا پلاك ميدن ؟:blink:

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
اقا یه سوال فوری فوتی هر کی می دونه راهنمایی کنه ؟؟
من می خوام خدمتم رو بندازم برج 8 اخه 6 اعزامم حالا می خواستم بدونم راهی وجود داره یا نه از نظر پزشکی مشکلی ندارم ولی می خوام بدنم میشه یه جوری دورش زد ؟؟
مثلا ایا اگه انگشت دست یا پا از بند در بیاد میشه از این طریق خدمت رو عقب انداخت منظورم اینه ایا باید از دکتر خاصی مجوز بگیری یا نه هر جایی میشه رفت برای معاینه و ..؟لطفا راهنمایی کنید

doei

Registered User
لایک‌ها
14
من می خوام خدمتم رو بندازم برج 8 اخه 6 اعزامم حالا می خواستم بدونم راهی وجود داره یا نه از نظر پزشکی مشکلی ندارم ولی می خوام بدنم میشه یه جوری دورش زد ؟؟
مثلا ایا اگه انگشت دست یا پا از بند در بیاد میشه از این طریق خدمت رو عقب انداخت منظورم اینه ایا باید از دکتر خاصی مجوز بگیری یا نه هر جایی میشه رفت برای معاینه و ..؟لطفا راهنمایی کنید

من 2 3 سال پيش اينكارو كردم ،رفتم **** وظيفه تهرون ، اونجا برگ سبز روازم گرفتن و گفتن به سلامت..هيچ دليلو مدركي هم نخواستن
جديدا خود **** وظيفه هاي شهرستان ها اينكارو ميكنن ، البته ميدونم كه تاريخ رو زودتر ميندارن مثلا 1/6 رو ميكنن 1/4 ولي بر عكسشو نميدونم

sadra_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حاجی من تاریخ اعزامم 1 تیر بود کردم 1 شهریور هیچ مشکلی هم پیش نیومد.
فقط کافیه اون جناب سرهنگی که تو **** وظیفیست تایید کنه. که بری پیشش 5مین باش بحرفی قبول میکنه.
راستی 20 روز دیگه هم دارم میرم خدمت. :(

rajoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از راهنماییتون.من مدرکه لیسانس مهندسی صنایع دارم ساکنه تهرانم.به نظرتون واسه یگان کجا ممکنه بندازن؟ امکان داره تهران نیوفتم؟شما خودتون یگان کجا افتادین؟
راستش من چون برادرم سربازه میتونم بندازم آخره خدمتش یعنی برج 12 به نظره شما برای اینکه نیروی انتظامی نرم می ارزه 6 ماه بندازم عقب؟
در مورد آموزشی مالک اگه مطلبه دیگه ای واسه راهنمایی هست بفرمایید ممنون میشم

راستی از حالا برنامه ریزی کن واسه حموم نرفتن چون اونجا اوضاع حمومش خرابه، من چون متاهل بودم افتادم شهر خودم، شما رو نمیدونم. اصلا ارزش نداره دیر بری، الان فصل خوبیه، خدمت یک روز هم که زودتر بری به نفعته، تا شش ماه دیگه ممکنه یهو خدمت بشه 24 ماه، اصلا حساب کتاب نداره، از خدمت رفته ها بپرسی همه میگن زودتر شرشو بکن، بازم میل خودته.

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0

آقا من رفتم بندازم عقب قبول نکردن.گفتن یا باید از کمیته امداد نامه داشته باشی یا متاهل باشی.کد ها هم مشخص شده نمیتونی.من 4شنبه هفته پیش **** وظیفه بودم.

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
ممنون از پاسختون به منم همین رو گفتن که یا نامه از کمیته اماد یا بهزیستی باید داشته باشید.به نظر شما اگه کسی انگشتش از بند در رفته باشه حالا به هر طریقی و نزدیکای اعزامش باشه مثلا 10 روز به اعزام می تونه از این طریق بندازه عق یا نه ؟؟؟مثلا باید بره **** وظیفه با اون وضعش یا نه باید از طریق پزشکی جایی اقدام کنه ؟؟؟من هر طور شده باید بندازم عقب حالا اگه راه دیگه بلدید بگید ؟؟؟

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
راستی از حالا برنامه ریزی کن واسه حموم نرفتن چون اونجا اوضاع حمومش خرابه، من چون متاهل بودم افتادم شهر خودم، شما رو نمیدونم. اصلا ارزش نداره دیر بری، الان فصل خوبیه، خدمت یک روز هم که زودتر بری به نفعته، تا شش ماه دیگه ممکنه یهو خدمت بشه 24 ماه، اصلا حساب کتاب نداره، از خدمت رفته ها بپرسی همه میگن زودتر شرشو بکن، بازم میل خودته.

شانسه گند منم افتادم نیرو انتظامی اراک (اراکیا بگن اینجا هر کی افتاده)ولی بدیش اینه که بعدش اذیت میشی متاسفانه یا می افتی پاسگاه یا باید بری سر چهارراه ولی من جاش بودم مینداختم عقب اخه هر کی رفته دهنش سرویس شده .کسی هست از دوستا اراک رفته باشه بهش خوش گذشته باشه راستی بعد از تقسیم چه جاهایی می شه افتاد ؟؟

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
اطراف تهران بویژه منطقه جنوب شرق زیستگاه یکی از شاهکارهای آفرینش یعنی آشخور است. همانطور که از نامش پیداست قوت غالب او آش می باشد. البته او از میوه های درختان بویژه توت نیز تغذیه می کند. تا کنون گونه های بسیاری از این موجود سخت پوست از جمله خاکی، سفید، لجنی،سیاه، سبز، آبی و ...شناسایی شده اند.درآمد ماهیانه این جاندار که بواسطه کار شبانه روزی و بعضاً بیگاری در سرما و گرما حاصل می شود از 20 تا 40 هزار تومان متغیر است. از نکات حائز اهمیت در مورد این جاندار برخورد مردم با اوست که چیزی بین احترام و ترحم است که در عین حال هیچ کدام هم نیست. علاقه بسیار این موجود به پیچاندن توجه دانشمندان بسیاری را به خود معطوف داشته است. نتایج تحقیقات نشان می دهد طول عمر این جاندار در طول تاریخ نوسانات بسیاری داشته است. گونه های قبلی آشخور از 20 تا 24 ماه عمر می کرده اند اما درحال حاضر عمر ایشان به 18 ماه کفاف نمی دهد. محققان علت عمده این تغییر را رشد بی رویه این جاندار در سالهای اخیر و در نتیجه کاهش تغذیه این جاندار عنوان کرده اند. دشمن اصلی و قسم خورده او دژبان است. دژبان ها موجوداتی بسیار خطرناک هستند که به محض دیدن آشخور، پاچه او را گرفته و ازهم می درند. متأسفانه دشمنان زیاد ، پراکندگی بیش از حد ، عدم تغذیه و درآمد مکفی، بقای این موجود نادر را با خطر انقراض روبرو کرده است. این در حالی است که اکولوژیست ها معتقداند آشخوران موجوداتی سازش پذیر بوده و به بومیان و بویژه همنوعان خود کمکهای شایانی می کنند؛ از آن جمله می توان به برقراری امنیت، آبادانی و ایجاد انگیزه برای کار و ادامه تحصیل در زیستگاهشان اشاره کرد.

بالا