• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
شانسه گند منم افتادم نیرو انتظامی اراک (اراکیا بگن اینجا هر کی افتاده)ولی بدیش اینه که بعدش اذیت میشی متاسفانه یا می افتی پاسگاه یا باید بری سر چهارراه ولی من جاش بودم مینداختم عقب اخه هر کی رفته دهنش سرویس شده .کسی هست از دوستا اراک رفته باشه بهش خوش گذشته باشه راستی بعد از تقسیم چه جاهایی می شه افتاد ؟؟

آقا نترس،من از هرکسی شنیدم گفتن مالک اشتر اراک خوبه نگران نباش.به حرف بقیه توجه نکن فاز منفی زیاد میدن.بعد آموزش هم شهر خودت میفتی.تهرانیا که اینجوری بودن.

ali_mas

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون به منم همین رو گفتن که یا نامه از کمیته اماد یا بهزیستی باید داشته باشید.به نظر شما اگه کسی انگشتش از بند در رفته باشه حالا به هر طریقی و نزدیکای اعزامش باشه مثلا 10 روز به اعزام می تونه از این طریق بندازه عق یا نه ؟؟؟مثلا باید بره **** وظیفه با اون وضعش یا نه باید از طریق پزشکی جایی اقدام کنه ؟؟؟من هر طور شده باید بندازم عقب حالا اگه راه دیگه بلدید بگید ؟؟؟

من می تونم برای پدرم از بهزیستی نامه بگیرم.با این نامه میشه عقب انداخت؟

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
والا من از **** وظیفه پرسیدم گفتن یا باید از بهزیستی یا از کمیته امداد نامه داشته باشی همین

=================================

کسی سوال ما رو بلد نیس جواب بده ؟؟؟
اگه کسی انگشتش از بند در رفته باشه میتونه برا تمدید اعزامش اقدام کنه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
والا من از **** وظیفه پرسیدم گفتن یا باید از بهزیستی یا از کمیته امداد نامه داشته باشی همین

=================================

کسی سوال ما رو بلد نیس جواب بده ؟؟؟
اگه کسی انگشتش از بند در رفته باشه میتونه برا تمدید اعزامش اقدام کنه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا باید بری کمیسیون پزشکی **** وظیفه اگه دکتر اونجا تایید کنه میتونی عقب بندازی.بعدش در رفتن انگشت چیز خاصی فک نکنم باشه زیاد روش حساب نکن،نهایتا 1هفته بهت مرخصی واسه درمانش میدن.

Last edited:

nima.trojan

Registered User
لایک‌ها
0
راستی از حالا برنامه ریزی کن واسه حموم نرفتن چون اونجا اوضاع حمومش خرابه، من چون متاهل بودم افتادم شهر خودم، شما رو نمیدونم. اصلا ارزش نداره دیر بری، الان فصل خوبیه، خدمت یک روز هم که زودتر بری به نفعته، تا شش ماه دیگه ممکنه یهو خدمت بشه 24 ماه، اصلا حساب کتاب نداره، از خدمت رفته ها بپرسی همه میگن زودتر شرشو بکن، بازم میل خودته.

یعنی این قدر وضعه حمومش افتضاحه؟شما بعده تقسیم کجا افتادید؟راهور؟

شانسه گند منم افتادم نیرو انتظامی اراک (اراکیا بگن اینجا هر کی افتاده)ولی بدیش اینه که بعدش اذیت میشی متاسفانه یا می افتی پاسگاه یا باید بری سر چهارراه ولی من جاش بودم مینداختم عقب اخه هر کی رفته دهنش سرویس شده .کسی هست از دوستا اراک رفته باشه بهش خوش گذشته باشه راستی بعد از تقسیم چه جاهایی می شه افتاد ؟؟

داداش اگه خواستی بری بگو باهم آشنا شیم .

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
يه سوال درباره مدت زمان سربازي :wacko:

45 روز آموزشي جزو 18 ماه است و يا غير از آموزشي - 18 ماه ديگه هم بايد بريم :eek::eek::eek:

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
يه سوال درباره مدت زمان سربازي :wacko:

45 روز آموزشي جزو 18 ماه است و يا غير از آموزشي - 18 ماه ديگه هم بايد بريم :eek::eek::eek:

نه جز خدمت حساب میشه دیگه
ابته 45 روز نیست دقیقا 58 یا 57 روز هست

ha123di

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اون 2ماه کسری به خاطر داشتن دوره تکمیلی شامل نیروی انتظامی هم میشه؟

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
بالاخره دیروز تموم شد!

بعد از 5 سال از شروع این تاپیک

مرده شورشو ببرن

mx_2dar

Registered User
لایک‌ها
1
آره. منم امریه گرفتم. درسته میگن اونجا امریه ها رو جدا آموزش میدنو آسایشگاشون فرق میکنه؟

اینو نمیدونم ، یه سرچی هاشمی نژاد زده بودم میگفتن هتله در کل همه جا هتله :lol: ولی **** فکر نکنم زیاد سخت باشه
دمای هواشم که مثل تهرانه یکی دو درجه هم خنکتر

Last edited:

sadra_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو نمیدونم ، یه سرچی هاشمی نژاد زده بودم میگفتن هتله در کل همه جا هتله :lol: ولی **** فکر نکنم زیاد سخت باشه
دمای هواشم که مثل تهرانه یکی دو درجه هم خنکتر

آره میدونم. یه سرچ دیگه هم بزنی خاطراته یه بنده خدارو پیدا میکنی که از روز اول تا روز آخر آموزشیش رو نوشته. جای بدی نباید باشه. ;)

nima.trojan

Registered User
لایک‌ها
0
آره میدونم. یه سرچ دیگه هم بزنی خاطراته یه بنده خدارو پیدا میکنی که از روز اول تا روز آخر آموزشیش رو نوشته. جای بدی نباید باشه. ;)

برادرم پارسال 6/1 اونجا آموزشی بود , برید حال کنید هتله هتل.
منم اعزامم 4/1 امسال بود اقدام کردم برای امریه خاتم با اینکه آشنا هم داشتم ولی قسمت نشد , حالا 6/1 نیروی انتظامی افتادم :(

starrynight

Registered User
لایک‌ها
0
امريه هاي **** مثلا قرارگاه خاتم الانبيا رو معمولا كجا آموزشي ميبرن ؟جاي خاصي هست؟
در مورد مركز شهداي كرمانشاه جديدا اطلاعي دارين كه وضع چجوريه . خوبه يا نه ؟

بالا