MOEiNsat98
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 8
- لایکها
- 0
این ارتشه یا ****؟
پدافند هوایی ارتش
این ارتشه یا ****؟
پدافند هوایی ارتش
thats my man ... Like ...ببین شما آموزشی هر جا باشی فرقی نمیکنه همش یه گوهه بلابه نصبتت.
دو ما هتعویق که راحته! یه سر برو **** وظیفه! فکر کنم دوشنبه صبح بود تایمش!
نخیر عزیز،به هیچ وجه تمدید نمیکنن.مگر اینکه متاهل باشی یا از بهزیستی یا کمیته امداد نامه ببری.
آقا الان رفتم **** وظیفه شهرمون پیش یکی از آشناها:specool:
گفت برو پلیس +10 اقدام کن برای اعزام و وقتی که برگه ی اعزام اومد بیا پیش من تا کاراتو ردیف کنم .
حالا یه سوال پیش اومده واسم .
برگه ی اعزام وقتی بیاد یعنی مشخص شده که خدمت من کدوم شهر و کدوم ارگانه ؟ ( **** ارتش و .. )
اینطوری که دیگه نمیشه کاری کرد !
یکی منو راهنمایی کنه بیزحمت
گفت برو پلیس +10 اقدام کن برای اعزام و وقتی که برگه ی اعزام اومد بیا پیش من تا کاراتو ردیف کنم .
برگه ی اعزام وقتی بیاد یعنی مشخص شده که خدمت من کدوم شهر و کدوم ارگانه ؟ ( **** ارتش و .. )
با سلام خدمت دوستان
کسی اینجا اطلاعاتی راجع ب دوره های تکمیلی کفایتی بسیج چیزی می دونه؟!
کجا باید پیگیر بشیم و یا کجا باید ثبت نام کنیم و یا چی کار باید بکنیم؟!
مثل این که اگر این دوره را بریم دیگه اموزشی لازم نیست بریم؟!اگر کسی از دوستان می دونه لطفا من را راهنمایی کنه؟!
یک سوال دیگر هم داشتم زمانی که پذیرش **** از یک پادگان گرفته می شه به این معنی است که بعد از اتمام دوره اموزشی حتما در همان جا خدمت می کنیم؟!
آقا من واسه امریه یه جایی رفتم گفتن می خوایمت
اما گفتن خودت پی گیری کن
چی کار باید کنم
الان از کجا باید نامه بگیرم
کسی اطلاعاتی داره؟
نخیر عزیز،به هیچ وجه تمدید نمیکنن.مگر اینکه متاهل باشی یا از بهزیستی یا کمیته امداد نامه ببری.
والا ما که رفتیم! هویجوری بهمون دادن! اونا رو می تونستی ببری واسه تایم زیادتر! پسرخاله من با این چیزا 10 ماه انداخت عقب!
منم پارسال اعزامی 4/1 بودم که با دو ماه تعویق شد 6/1 ! می خواستم کارامو درست کنم که نابود نشم که خوشبختانه شد!
بله،عقب میندازن ولی نه 2هفته مونده به اعزام.
کسی بخواد عقب بندازه باید یک ماه نیم پیش اقدام کنه که تقسیم نشده باشه.
دوستان محل آموزش بنده خورده : مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد نیشابور کد 123
لطفا اگر اطلاعی در موردش دارید بگید و اینکه کسی با کارت اموزش تکمیلی بسیج رفته اونجا ؟؟؟
مرسی منتظرم
از بهزیستی چه نامه ای باید ببریم؟موضوعش باید چی باشه؟متنش چی باید باشه؟
اونم میگن! سریش باشی اونم میشه! من کسی رو دیدم که برگه سفیدشم اومده بود! با من تعویق کرد!