• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
آقا شما ماشین موزر ببر.تیغ بیخیال شو:)

میشه؟ مگه نمیگن لوازم برقی ممنوعه؟:rolleyes:

برج 4 همه بچه ها تهران 01 خوردن ...اما این برج از قرار معلوم بیشتریا خارج تهران افتادن
crazy.gif

شانسه دیگه ..
4743.gif

امیدوارم به همه تو این دوران خوش بگذره ...بعد 2 سال همه کارت به دست تور کوش اداسی و دوره دنیا
jawsmiley.gif

این دوره هم خیلیا 01 افتادن. فکر کنم بیشتر از همه جا!

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
میگن که جای خوبیه. آره روز اعزام باید کچل باشی.

چند روز پيش رفته بودم **** وظيفه - اونجا يه تابلو زده بود در مورد وسايلي كه بايد همراه داشته باشيم - همچنين نوشته بود كه زير ديپلم وديپلم كچل --- ليسانس و ... كوتاه و مرتب باشد :blink:

sadra_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شما بچه کجا هستید ؟؟؟
من از تهران هستم.

من از گرگانم. ولی اینجور که معلومه بچه های تهران خیلی افتادن اونطرفا. بحرحال امیدوارم دوران خوبی با هم داشته باشیم. ;)

sadra_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند روز پيش رفته بودم **** وظيفه - اونجا يه تابلو زده بود در مورد وسايلي كه بايد همراه داشته باشيم - همچنين نوشته بود كه زير ديپلم وديپلم كچل --- ليسانس و ... كوتاه و مرتب باشد :blink:

به نظر منم کچل باشی خیلی بهتر . رو برگه اعزامم نوشته موهای سر و صورت با نمره 4. در کل به ریسکش نمی ارزه. چون اگه به موهات گیر بدن مجبورت میکنن تو آرایشگاه پادگان کچل کنی که اونجام معلوم نیست تمیز باشه یا نه .

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0

مطمئنی زده بود بالای لیسانس کوتاه و مرتب؟؟؟!!!!!!!!!!:eek::eek:

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها کسی لینکی چیزی از این کتاب دانستنیهای سرباز داره ببینیم چی به چیه؟:f34r:

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
مطمئنی زده بود بالای لیسانس کوتاه و مرتب؟؟؟!!!!!!!!!!:eek::eek:

آره! این قانون وجود داره ولی تلویحی فسق شده!

یه چیزیم بگم قبل رفتنتون!
کلا تو پادگان متوجه میشه 99 درصد کادریا یک مشت آدم عقده ای هستند!(با عرض معذرت از اون یک درصد!) خیلیاشون اینو نشون نمی دهند تا بتونند باهاتون رفیق شن و ازتون کار بکشند!

پس حواستون رو جمع کنید! هیچوقت یک کادری پشت یه کادری رو خالی نمی کنه حتی اون یه درصدی که با این قضیه مخالفند! چون از سیستم طرد میشن! نتیجتا مثل کوه پشت هم وایسین تا بیچاره نشین! تجربه نشون داده افرادی که سعی کردند با *ایه مالی راحت تر خدمت کنند بیشتر تو پاچشون رفته! ما یه سرباز صفر داشتیم تو یگان زیر اب همه رو می زد تا فرمانده معرفیش کنه به امیر و 3 ماه سنواتش رو دودر کنه! جاتون خالی هم دوره ای هاش رفتن و همون فرمانده 3 ماه اضافه کرد تو پاچه اش! طرف جوش آورد و داد و بیداد راه انداخت فرمانده هم در کمال خوشحالی فرستادش یکجای ناجور! کردش نگهبان! 3ماه پایان خذمتتو بری تو برجک نابود میشی!:D

یه چیز دیگه! تا آنجا که ممکنه دودرش کتید تا بعدا عذاب وجدان نگیرید! (من اولش دودر نمی کردم پشیمون شدم! وجدان درد دارم!) ولی اگر گیر افتادید پاش وایسید! اینجور مواقع بهتون پیشنهادات بیشرمانه میشه مثلا میبرنتون تو یک پستی که زیر آب بقیه رو بزنید و 99 درصد این افراد به همون قضیه بالا دچار میشن! نتیجتا اگه یک وقت گیر افتادید پاش وایسین معمولا جواب میده! البته پشت هم باشین هیچ اتفاقی نمی افته!
در همین راستا بزارین یه خاطره بگم!
رو زمین بایست می خزیدیم! فرمانده گفت این طول 5 متری رو باید بخزید! گفتیم باشه می خزیم! یهو فرمانده هنگمون اومد گفت آماشالا برید دور میدون رو سینه خیز ببینم! بر و بچس بلافاصله برگشتن و رو زمین چمباتمه زدن و نگاش کردن طرف جف کرد رو کرد به فرمانده یگانمون گفت راستی اینا فیلم خزیدن در زیر تیر دشمن رو دیدن؟ فرمانده گفت نه! گفت آقا عملیشون که خوبه ببرشون اونو ببینند!:D

Last edited:

sadra_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره! این قانون وجود داره ولی تلویحی فسق شده!

یه چیزیم بگم قبل رفتنتون!
کلا تو پادگان متوجه میشه 99 درصد کادریا یک مشت آدم عقده ای هستند!(با عرض معذرت از اون یک درصد!) خیلیاشون اینو نشون نمی دهند تا بتونند باهاتون رفیق شن و ازتون کار بکشند!

پس حواستون رو جمع کنید! هیچوقت یک کادری پشت یه کادری رو خالی نمی کنه حتی اون یه درصدی که با این قضیه مخالفند! چون از سیستم طرد میشن! نتیجتا مثل کوه پشت هم وایسین تا بیچاره نشین! تجربه نشون داده افرادی که سعی کردند با *ایه مالی راحت تر خدمت کنند بیشتر تو پاچشون رفته! ما یه سرباز صفر داشتیم تو یگان زیر اب همه رو می زد تا فرمانده معرفیش کنه به امیر و 3 ماه سنواتش رو دودر کنه! جاتون خالی هم دوره ای هاش رفتن و همون فرمانده 3 ماه اضافه کرد تو پاچه اش! طرف جوش آورد و داد و بیداد راه انداخت فرمانده هم در کمال خوشحالی فرستادش یکجای ناجور! کردش نگهبان! 3ماه پایان خذمتتو بری تو برجک نابود میشی!:D

یه چیز دیگه! تا آنجا که ممکنه دودرش کتید تا بعدا عذاب وجدان نگیرید! (من اولش دودر نمی کردم پشیمون شدم! وجدان درد دارم!) ولی اگر گیر افتادید پاش وایسید! اینجور مواقع بهتون پیشنهادات بیشرمانه میشه مثلا میبرنتون تو یک پستی که زیر آب بقیه رو بزنید و 99 درصد این افراد به همون قضیه بالا دچار میشن! نتیجتا اگه یک وقت گیر افتادید پاش وایسین معمولا جواب میده! البته پشت هم باشین هیچ اتفاقی نمی افته!
در همین راستا بزارین یه خاطره بگم!
رو زمین بایست می خزیدیم! فرمانده گفت این طول 5 متری رو باید بخزید! گفتیم باشه می خزیم! یهو فرمانده هنگمون اومد گفت آماشالا برید دور میدون رو سینه خیز ببینم! بر و بچس بلافاصله برگشتن و رو زمین چمباتمه زدن و نگاش کردن طرف جف کرد رو کرد به فرمانده یگانمون گفت راستی اینا فیلم خزیدن در زیر تیر دشمن رو دیدن؟ فرمانده گفت نه! گفت آقا عملیشون که خوبه ببرشون اونو ببینند!:D

دم شما گرم.

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال
این ارتش تیم ورزشی ای چیزی نداره که برا بعده آموزشی برا اونجا اقدام کنیم؟
حالا یا بریم تو تیم شناشون یا بشیم مربی شنا؟
اصلا شدنی هست؟
اینو میپرسم چون امریه خودم تو **** برا تیم شنا بود
حالا ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه:wub:

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
عجب گیری کردیما
امروز رفتم دانشگاه از ساعت 8 تا 1 سگدو زدم برای ابطال معافیت تحصیلی که **** وظیفه گفته بود .
اما دانشگاه محترم میگه تا تصفیه حساب نکنی نمی تونیم هیچ گواهی برای شما صادر کنیم !
من چه غلطی کنم حالا ؟
یعنی من دیگه نمی تونم برم خدمت ؟
اگه اینطوره که ملت میرن دانشگاه مقداری از شهریه رو نمی دن دیگه خدمتم تشریف نمیبرن اینطوری **** وظیفه هم
باهاشون کاری نداره !
یکی بیاد منو راهنمایی کنه بگه من چیکار کنم آخه ؟
همش گیر همین 1 تیگه کاغذم
اه

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
میشه؟ مگه نمیگن لوازم برقی ممنوعه؟:rolleyes:

این دوره هم خیلیا 01 افتادن. فکر کنم بیشتر از همه جا!

جدی؟ فک نمیکنما! اینجا که کسی 01 نبود ... تهران فقط پاسداران و خضرایی بود:blink:
از دوستانتون کسی افتاده اونجا؟

doei

Registered User
لایک‌ها
14
سلام من 01 هستم
البته اعزام مجدد هستم قبلا 3 ماه خدمت كردم
حالا نميدونم آموزشي نگهم ميدارن يا نه؟!!

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
عجب گیری کردیما
امروز رفتم دانشگاه از ساعت 8 تا 1 سگدو زدم برای ابطال معافیت تحصیلی که **** وظیفه گفته بود .
اما دانشگاه محترم میگه تا تصفیه حساب نکنی نمی تونیم هیچ گواهی برای شما صادر کنیم !
من چه غلطی کنم حالا ؟
یعنی من دیگه نمی تونم برم خدمت ؟
اگه اینطوره که ملت میرن دانشگاه مقداری از شهریه رو نمی دن دیگه خدمتم تشریف نمیبرن اینطوری **** وظیفه هم
باهاشون کاری نداره !
یکی بیاد منو راهنمایی کنه بگه من چیکار کنم آخه ؟
همش گیر همین 1 تیگه کاغذم
اه

آقا یک سوال فنی، شما اصلاً چجوری پلیس+10 مدارک ثبت کردی وقتی با دانشگاه تسویه حساب نکردی؟
دانشگاه اون نامه کذایی به **** وظیفه رو فقط وقتی میده که شما باهاشون تسویه کنید، بعد اون نامه رو میدید پلیس+10 که تو برگه اعزامتون مشخصات تحصیلی و وضعیت غیبت و... درج میشه. شما چطوری بدون نامه اصلاً برگه اعزام گرفتین؟

جدی؟ فک نمیکنما! اینجا که کسی 01 نبود ... تهران فقط پاسداران و خضرایی بود:blink:
از دوستانتون کسی افتاده اونجا؟

اینجا رو ببینید، خیلیا 01 افتادن:

http://www.sarbazi.us/?page_id=951

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
یک چیزی از جد بزرگ خدمتیتون نصیحت بگیرین : اگر پارتی دارین خوبه اما واقعا پارتی باشه فامیل های درجه یک و دو --- الکی خودتون رو الاف خوش خدمت کردن و انتقالی و فرار از خدمت نباشید حالا که خودتون برگه خدمتتون رو پست کردین واعلام آمادگی کردین مثل مرد بند پوتینتون رو ببندید و برین خدمت کنید .همیشه به خوبی های جایی که هستین فکر کنید . من هنوز عاشق صبح های زود تهران و هوای عالی طرف های 01 و 02 هستم . صدای دعای عهد اون روز ها معرکه بود . هنوز طول روز هایی که پشت سر هم رژه میرفتیم و کلاس میرفتیم و میخندیدم رو یادم نرفته . هنور عصر هایی که می شستیم تو محوطه باز و چایی و شربت های صد تومانی سرطان زا رو با عشق میخوردیم بهترین خاطره هاست .... نگهبانی های نصف شب و سیلی خوردن از افسر نگهبان به خاطر چرت زدن ختم خاطره هاست .... باور کنید دو ماه آموزشی رو مثل یک اردو در نظز گرفته بودم و بهم هم خیلی خوش می گذشت نمیگم سخت نیست اما با افکار بد خودتون و فقط خودتون رو زجر میدین .... یک نفر بود دو تا تخت اون طرف تر من صبح که پا می شدیم میومد راه میرفت میگفت : باز صبح شد و بدبختی ها شروع شد .... سر کلاس غر میزد تا کی باید اینقدر بدبختی بکشیم ... شب قبل از خواب زمین و زمان رو نفرین میکرد و من می تونستم فقط بهش امید بدم... روز آخر آموزشی گفتم تو هم این دوره رو گذروندی منم گذروندم حالا خوب شد اینقدر ناله میکردی ؟ برگشت گفت خیلی خوش گذشت دلم تنگ میشه واسه همه چیز و گریه آخرین جملاتمون بود .... توی یگان هم که دیگه لیسانس به بالا هستین و تو ارتش واسه خودتون افسر شدین و وارد یگانتون که میشید گردن ها همه صاف ، فکر میکنید سرتیپ فلانی داره وارد میشه که همون لحظه ورود یکی داد میزنه میگه ک... موتور و همه پشماتون میریزه .روز اول میفهمید که همه چیز نه خیلی خوبه نه خیلی بد ..... فقط توکل به خدا ... ارتباط با خدا رو تقویت کنید همیشه حالش رو ببرید ...

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام رو چند تا سایت دیدم که معاف از رزم بودن موجب بخشش 2 ماه خدمت سنواتی میشود آیا صحت دارد و من که در ستاد کل ارتش هستم این قانون شامل من هم میشه و آیا 2 ماه از 3 ماه اضافه ام بخشیده میشود؟

بالا