آره! این قانون وجود داره ولی تلویحی فسق شده!
یه چیزیم بگم قبل رفتنتون!
کلا تو پادگان متوجه میشه 99 درصد کادریا یک مشت آدم عقده ای هستند!(با عرض معذرت از اون یک درصد!) خیلیاشون اینو نشون نمی دهند تا بتونند باهاتون رفیق شن و ازتون کار بکشند!
پس حواستون رو جمع کنید! هیچوقت یک کادری پشت یه کادری رو خالی نمی کنه حتی اون یه درصدی که با این قضیه مخالفند! چون از سیستم طرد میشن! نتیجتا مثل کوه پشت هم وایسین تا بیچاره نشین! تجربه نشون داده افرادی که سعی کردند با *ایه مالی راحت تر خدمت کنند بیشتر تو پاچشون رفته! ما یه سرباز صفر داشتیم تو یگان زیر اب همه رو می زد تا فرمانده معرفیش کنه به امیر و 3 ماه سنواتش رو دودر کنه! جاتون خالی هم دوره ای هاش رفتن و همون فرمانده 3 ماه اضافه کرد تو پاچه اش! طرف جوش آورد و داد و بیداد راه انداخت فرمانده هم در کمال خوشحالی فرستادش یکجای ناجور! کردش نگهبان! 3ماه پایان خذمتتو بری تو برجک نابود میشی!
یه چیز دیگه! تا آنجا که ممکنه دودرش کتید تا بعدا عذاب وجدان نگیرید! (من اولش دودر نمی کردم پشیمون شدم! وجدان درد دارم!) ولی اگر گیر افتادید پاش وایسید! اینجور مواقع بهتون پیشنهادات بیشرمانه میشه مثلا میبرنتون تو یک پستی که زیر آب بقیه رو بزنید و 99 درصد این افراد به همون قضیه بالا دچار میشن! نتیجتا اگه یک وقت گیر افتادید پاش وایسین معمولا جواب میده! البته پشت هم باشین هیچ اتفاقی نمی افته!
در همین راستا بزارین یه خاطره بگم!
رو زمین بایست می خزیدیم! فرمانده گفت این طول 5 متری رو باید بخزید! گفتیم باشه می خزیم! یهو فرمانده هنگمون اومد گفت آماشالا برید دور میدون رو سینه خیز ببینم! بر و بچس بلافاصله برگشتن و رو زمین چمباتمه زدن و نگاش کردن طرف جف کرد رو کرد به فرمانده یگانمون گفت راستی اینا فیلم خزیدن در زیر تیر دشمن رو دیدن؟ فرمانده گفت نه! گفت آقا عملیشون که خوبه ببرشون اونو ببینند!