• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
اینجا رو ببینید، خیلیا 01 افتادن:

http://www.sarbazi.us/?page_id=951
یه نیگاه زدم اکثرشون که 01 افتادن از قرار معلوم بومی نیستن :wacko:
راستی یادمه یه لیستی اینجا بود که لوازم مورد نیاز برای سربازی رو گفته بود ...کسی میتونه لینک بده ..
بعد از دادن لباس و کفش معمولا چند روز وقت میدن تا اندازه کنیم ؟؟ به نظرتون بهترین جا برای تهیه پوتین
خوب کجاس ؟؟

Last edited:

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
آقا یک سوال فنی، شما اصلاً چجوری پلیس+10 مدارک ثبت کردی وقتی با دانشگاه تسویه حساب نکردی؟
دانشگاه اون نامه کذایی به **** وظیفه رو فقط وقتی میده که شما باهاشون تسویه کنید، بعد اون نامه رو میدید پلیس+10 که تو برگه اعزامتون مشخصات تحصیلی و وضعیت غیبت و... درج میشه. شما چطوری بدون نامه اصلاً برگه اعزام گرفتین؟

من مدارکم رو ثبت نکردم که .
آشنام توی **** وظیفه گفت که باید همچین نامه ای رو از دانشگاه بگیری تا بتونی مدارکت رو ثبت کنی و برای اعزام
اقدام ...
1 ساعت پیش هم زنگ زدم بهش جریان رو گفتم اونم گفت که کاری نمیشه کرد ، باید تسویه کنی تا نامه رو بدن بهت .
حالا که خودم سر عقل اومدم تصمیم گرفتم برم خدمت دانشگاه داره ضد حال میزنه .
با تشکر از عوامل پشت صحنه ...

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
یه نیگاه زدم اکثرشون که 01 افتادن از قرار معلوم بومی نیستن :wacko:
راستی یادمه یه لیستی اینجا بود که لوازم مورد نیاز برای سربازی رو گفته بود ...کسی میتونه لینک بده ..
بعد از دادن لباس و کفش معمولا چند روز وقت میدن تا اندازه کنیم ؟؟ به نظرتون بهترین جا برای تهیه پوتین
خوب کجاس ؟؟

بستگی داره کدوم پادگان باشید، معمولاً 3-4 روز رو فرصت میدن که بریم اندازه کنیم.
حدس من اینه که بهمون تا روز عید فطر وقت بدن، که بعد با خیال راحت و بی بهانه به حسابمون رسیدگی کنن....!!:D:D:D
در مورد نظامی فروشی ها هم، منطقاً روبروی هر پادگانی چند تایی مغازه اینکاره باید باشه که چون بیشتر از مغازه های جاهای دیگه از قوانین اون پادگان خبر دارن (مثل اینکه هر آرمی رو کجا بدوزند و...) اونا بهترین جا هستند برای تنظیم لباس. اما برای لوازم خریدن و ... امام حسین و حسن آباد (آگر تهران هستید البته) پره. یکی میگفت مارک بارا صنعت، یاران صنعت، یه همچین چیزی خوبه!

من مدارکم رو ثبت نکردم که .
آشنام توی **** وظیفه گفت که باید همچین نامه ای رو از دانشگاه بگیری تا بتونی مدارکت رو ثبت کنی و برای اعزام
اقدام ...
1 ساعت پیش هم زنگ زدم بهش جریان رو گفتم اونم گفت که کاری نمیشه کرد ، باید تسویه کنی تا نامه رو بدن بهت .
حالا که خودم سر عقل اومدم تصمیم گرفتم برم خدمت دانشگاه داره ضد حال میزنه .
با تشکر از عوامل پشت صحنه ...

خب آره دیگه برادر، شما اون نامه رو تنها زمانی میتونی بگیری که تسویه کامل کرده باشی.
بعید میدونم این دوره برسی به کارای تسویه ات. شما تسویه کن، برای دوره بعد ببین آشناتون کاری ازش بر میاد یا نه.
موفق باشی.

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
یک چیزی از جد بزرگ خدمتیتون نصیحت بگیرین : اگر پارتی دارین خوبه اما واقعا پارتی باشه فامیل های درجه یک و دو --- الکی خودتون رو الاف خوش خدمت کردن و انتقالی و فرار از خدمت نباشید حالا که خودتون برگه خدمتتون رو پست کردین واعلام آمادگی کردین مثل مرد بند پوتینتون رو ببندید و برین خدمت کنید .همیشه به خوبی های جایی که هستین فکر کنید . من هنوز عاشق صبح های زود تهران و هوای عالی طرف های 01 و 02 هستم . صدای دعای عهد اون روز ها معرکه بود . هنوز طول روز هایی که پشت سر هم رژه میرفتیم و کلاس میرفتیم و میخندیدم رو یادم نرفته . هنور عصر هایی که می شستیم تو محوطه باز و چایی و شربت های صد تومانی سرطان زا رو با عشق میخوردیم بهترین خاطره هاست .... نگهبانی های نصف شب و سیلی خوردن از افسر نگهبان به خاطر چرت زدن ختم خاطره هاست .... باور کنید دو ماه آموزشی رو مثل یک اردو در نظز گرفته بودم و بهم هم خیلی خوش می گذشت نمیگم سخت نیست اما با افکار بد خودتون و فقط خودتون رو زجر میدین .... یک نفر بود دو تا تخت اون طرف تر من صبح که پا می شدیم میومد راه میرفت میگفت : باز صبح شد و بدبختی ها شروع شد .... سر کلاس غر میزد تا کی باید اینقدر بدبختی بکشیم ... شب قبل از خواب زمین و زمان رو نفرین میکرد و من می تونستم فقط بهش امید بدم... روز آخر آموزشی گفتم تو هم این دوره رو گذروندی منم گذروندم حالا خوب شد اینقدر ناله میکردی ؟ برگشت گفت خیلی خوش گذشت دلم تنگ میشه واسه همه چیز و گریه آخرین جملاتمون بود .... توی یگان هم که دیگه لیسانس به بالا هستین و تو ارتش واسه خودتون افسر شدین و وارد یگانتون که میشید گردن ها همه صاف ، فکر میکنید سرتیپ فلانی داره وارد میشه که همون لحظه ورود یکی داد میزنه میگه ک... موتور و همه پشماتون میریزه .روز اول میفهمید که همه چیز نه خیلی خوبه نه خیلی بد ..... فقط توکل به خدا ... ارتباط با خدا رو تقویت کنید همیشه حالش رو ببرید ...

آقا دمت گرم،آدم باید روحیه اینجوری داشته باشه.به شخصه از آدمایی که چرت وپرت زیاد میگن یا شایعه میکنن یااز همه چی میخوان فرار کنن بدم میاد،1.5سال خدمت دیگه بعضی کارا یا حرفارو نداره که.حاجی از چیزایی که اون بالا نوشتی خوشم اومد.دمت گرم

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
خب آره دیگه برادر، شما اون نامه رو تنها زمانی میتونی بگیری که تسویه کامل کرده باشی.
بعید میدونم این دوره برسی به کارای تسویه ات. شما تسویه کن، برای دوره بعد ببین آشناتون کاری ازش بر میاد یا نه.
موفق باشی.

سوال سوال سوال
دوره ی بعد ؟
کدوم دوره ؟
اصلا دوره ی چی ؟! :blink:
ممنون که پیگیر سوالات بی در و پیکر بنده هستی برادر :happy:

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
سوال سوال سوال
دوره ی بعد ؟
کدوم دوره ؟
اصلا دوره ی چی ؟! :blink:
ممنون که پیگیر سوالات بی در و پیکر بنده هستی برادر :happy:

دوره بعدی اعزام دیگه پسر خوب!
به 6/1 که نمیرسه اعزامت. برو زودتر کارهای تسویه حسابت رو بکن. نامه ات رو که گرفتی از آشناتون بپرس کی میتونه واسه ات کار بکنه، مثلاً برای ماه آبان، یا دی یا اول هر ماه زوج(البته نباید 6 ماه بیشتر از تاریخ فارغ التحصیلیت که تو اون نامه کذایی ذکر میشه بگذره، وگرنه غیبت میخوری). هر وقت گفت میتونم، بپر پلیس+10 مدارکت رو ثبت کن و برگ اعزامت رو چند روز بعد ازشون بگیر و بده به آشناتون و والسلام.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
میگم من که دانشجوی اخراجیم ( 2سال پیش اخراج شدم ) و الان دیپلم دارم کی اعزام میشم اگه مدارک رو ارسال کنم ؟
توی دفترچه نوشته دیپلم غایب هجدهم اولین اعزام .
منظورش چیه ؟

nima.trojan

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی از شما

میشه از برادرتون سوال کنین در مورد کارت تکمیلی بچه هایی که اونجا داشتن .؟؟؟

ببخشید دیر جواب میدم.
پرسیدم گفت همون روز اول تکمیلی هارو میفرستن خونه.ولی از دستت میره چون خیلی بهش خوش گذشته بود هم هتل بود , گیر نمیدادن , چن بارم مرخصی گرفته بودن رفته بودن مشهد.مثال برای روشن کردن هتل بودن :میگه بچه های گروهانشون که بچه تهرون بودن با شلوار کردی و زیر پیرهن میرفتن نماز و سلف:eek:

Hunter.me2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امریه خاتم، شما هم امریه هستی؟

ایول داریم زیاد میشم یه شعبه pt بزنیم :D

داداش یه سوال اساسی دارم
من فوق صنایع علم و صنعت خوندم امریه جور شده واسم هم قرارگاه خاتم و هم انرژی هسته ای...
حقوق و مزایای هسته ای 400-500 میشه ماهیانه تو دوران سربازی
میخوام بدونم قرارگاه چند حقوق مزایا میدن که ببینم ارزش کدوم بیشتره
ممنون میشم اطلاعاتتو به من بدی...
آیا قرارگاه میشه تعهد بعد از خدمت بدی حقوق بره بالا چند میره بالا
اگه ارقام بدی دادا ممنون میشم
مرسی

arian_pboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
تو برگه سفید من گرایش رشته تحصیلی مو اشتباه زده (مهندسی صنایع- تحلیل سیستم ها هستم که زده مهندسی صنایع- تولید صنعتی) این مشکلی برام پیش میاره یا نه مهم نیست
میشه درستش کرد؟تاثیری روی محلی که الآن کد خوردم نمیزاره که باعث شه عوض بشه؟
خیلی ممنون

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
میگم من که دانشجوی اخراجیم ( 2سال پیش اخراج شدم ) و الان دیپلم دارم کی اعزام میشم اگه مدارک رو ارسال کنم ؟
توی دفترچه نوشته دیپلم غایب هجدهم اولین اعزام .
منظورش چیه ؟

یعنی شما از دو سال پیش که اخراج شدی هیچ اقدامی واسه اعزام نکردی؟
شما از وقتی انصراف میدی یا اخراج میشی، فکر کنم چهار ماه وقت داری که مدارکت رو ثبت کنی. در غیر اینصورت سه ماه اضافه خدمت میخوری.
اگه اینجوریه که هر وقت بخوای میتونی اقدام کنی، چه یک سال چه ده سال بعد از اخراجتون هم پست کنی همون سه ماه اضافه رو میخوری.
ولی مشکل اینه که معمولاً برای کسایی که غیبت میخورن امریه و پذیرش و .... نمیدن. اگر هم دانشگاه قبول شی ترخیصت نمیکنن.

داداش یه سوال اساسی دارم
من فوق صنایع علم و صنعت خوندم امریه جور شده واسم هم قرارگاه خاتم و هم انرژی هسته ای...
حقوق و مزایای هسته ای 400-500 میشه ماهیانه تو دوران سربازی
میخوام بدونم قرارگاه چند حقوق مزایا میدن که ببینم ارزش کدوم بیشتره
ممنون میشم اطلاعاتتو به من بدی...
آیا قرارگاه میشه تعهد بعد از خدمت بدی حقوق بره بالا چند میره بالا
اگه ارقام بدی دادا ممنون میشم
مرسی

حقوق و مزایا که عرف این هست که همون حقوق سرباز رو میدن. حالا اگر انرژی اتمی به شما این حقوق رو میده که عالیه.
بعدشم شما هر کدوم که بری، بعداً اگه بخوای اونجا کار بکنی واسه خروج از کشور مشکل داری. اما اگر این برات مسئله مهمی نیست به نظر من شک نکن و 100% برو انرژی اتمی. از نظر محیط و کلاس کاری و ... چند درجه از خاتم بالاتره. فقط یادت باشه که هر دو جا رو اقدام نکنی که اگر اقدام کنی و درخواستت بره بالا هر دو تاش سوخت میشه.

سلام دوستان
تو برگه سفید من گرایش رشته تحصیلی مو اشتباه زده (مهندسی صنایع- تحلیل سیستم ها هستم که زده مهندسی صنایع- تولید صنعتی) این مشکلی برام پیش میاره یا نه مهم نیست
میشه درستش کرد؟تاثیری روی محلی که الآن کد خوردم نمیزاره که باعث شه عوض بشه؟
خیلی ممنون

مسئله مهمی نیست که مثلاً تو محل اعزامتون تاثیر داشته باشه. اگه فکر میکنی خیلی نگرانت میکنه، برو **** وظیفه بگو درستش کنن. ولی چیز مهمی نیست.

Last edited:

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
یعنی شما از دو سال پیش که اخراج شدی هیچ اقدامی واسه اعزام نکردی؟
شما از وقتی انصراف میدی یا اخراج میشی، فکر کنم چهار ماه وقت داری که مدارکت رو ثبت کنی. در غیر اینصورت سه ماه اضافه خدمت میخوری.
اگه اینجوریه که هر وقت بخوای میتونی اقدام کنی، چه یک سال چه ده سال بعد از اخراجتون هم پست کنی همون سه ماه اضافه رو میخوری.
ولی مشکل اینه که معمولاً برای کسایی که غیبت میخورن امریه و پذیرش و .... نمیدن. اگر هم دانشگاه قبول شی ترخیصت نمیکنن.

بله ،
من از همون موقع که اخراج شدم هیچ اقدامی نکردم .
اتفاقا یکی از آشناها توی **** گفت نباید غیبت داشته باشی تا بتونم ببرمت **** .
من سابقه بیماری داشتم البته .
هنوزم بیمار هستم ، اما برای اونم اقدام نکردم !
به نظرتون می تونم با پیشینه ی بیماری غیبت هام رو حذف کنم ؟
خیلی حیاتیه ..

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
بله ،
من از همون موقع که اخراج شدم هیچ اقدامی نکردم .
اتفاقا یکی از آشناها توی **** گفت نباید غیبت داشته باشی تا بتونم ببرمت **** .
من سابقه بیماری داشتم البته .
هنوزم بیمار هستم ، اما برای اونم اقدام نکردم !
به نظرتون می تونم با پیشینه ی بیماری غیبت هام رو حذف کنم ؟
خیلی حیاتیه ..

والا من در این زمینه زیاد اطلاع ندارم. ولی بعید میدونم بشه.
شما همون دو سال پیش اقدام میکردی واسه معافیت پزشکی، که نهایتاً اگر معاف هم نمیشدی غیبت نمیخوردی.
با غیبت هیچ کاری نمیشه کرد.
حالا باز شاید بقیه دوستان بیشتر بتونن کمکت کنن.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
ممنون از همه ی راهنماییاتون دوست عزیز
موفق باشید

mohammad7822

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی.من لیسانسه از تهران هم دوره آموزشی **** نیشابور افتاده ام پیشاپیش از آشنایی با هم دوره ای های عزیز خوشحالم.اگه شما اطلاعاتی دارین لطفن به اشتراک بگذارید.یک سوال اینکه باید ریش داشته باشیم یا مهم نیست!

sadra_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی.من لیسانسه از تهران هم دوره آموزشی **** نیشابور افتاده ام پیشاپیش از آشنایی با هم دوره ای های عزیز خوشحالم.اگه شما اطلاعاتی دارین لطفن به اشتراک بگذارید.یک سوال اینکه باید ریش داشته باشیم یا مهم نیست!

سلام دوست عزیز. خوشحالم از آشناییتون. کلان اینو بگم که پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور پادگان نمونه **** شده و یکم سخت تر میگیرن ولی در کل میگن هم جاش خیلی تمیزه هم آب و هواش خوبه....
امیدوارم درکنار هم دوران خوبی داشته باشیم...

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
اگه کسی از این منطقه یعنی کد ۱۰۱ : دزفول **** خبری داره بی زحمت آمار بده ! :f34r:

KinG_iR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسانی که امریه وزارت دفاع میگیرن دوره 2ساله دارن یا 5ساله؟

اگه 2ساله با چقدر حقوق هست و اگه 5ساله با چقدر خقوق؟

lake_house

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1-6 مالک اشتر اراک دستا بالا!:eek:
تنها نکته جالبش اینه که با بدشانس های دیگه اشنا میشم!!
یه سوال از اساتید فن آش خوری!..
من بعد از اینکه دفترچه فرستادم پسوند فامیلی خذف کردم
یعنی اونمقع که فرستادم پسوند داشتم
حالا اگه بخوام روی مدارکم بدون پسوند باشم باید چه کنم؟؟:f34r:

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
ســــــلام
وای خدا انگار همین دیروز بود که توی این فرم میپرسیدم 02 چطور جایی هست ؟ سربازی سخت هست یا نه ؟ و 101 سوال بی جواب ! ولی امروز که اون روز ها رو میبنمخودم خندم میگیره ! الان هم 11 ماه هست توی پرندک هستم و داره خدمتم نموم میشه ! راستی اگه کسی هست که پول میگیره و میتونه سنوات من رو کاری کنه که بخشش بخوره (( با پول )) ممنون میشم خبر بدید ! (( با پیام خصوصی )) یا یک جورایی 3 ماه کسری جور کنه ! :blink:

بالا