میگم من که دانشجوی اخراجیم ( 2سال پیش اخراج شدم ) و الان دیپلم دارم کی اعزام میشم اگه مدارک رو ارسال کنم ؟
توی دفترچه نوشته دیپلم غایب هجدهم اولین اعزام .
منظورش چیه ؟
یعنی شما از دو سال پیش که اخراج شدی هیچ اقدامی واسه اعزام نکردی؟
شما از وقتی انصراف میدی یا اخراج میشی، فکر کنم چهار ماه وقت داری که مدارکت رو ثبت کنی. در غیر اینصورت سه ماه اضافه خدمت میخوری.
اگه اینجوریه که هر وقت بخوای میتونی اقدام کنی، چه یک سال چه ده سال بعد از اخراجتون هم پست کنی همون سه ماه اضافه رو میخوری.
ولی مشکل اینه که معمولاً برای کسایی که غیبت میخورن امریه و پذیرش و .... نمیدن. اگر هم دانشگاه قبول شی ترخیصت نمیکنن.
داداش یه سوال اساسی دارم
من فوق صنایع علم و صنعت خوندم امریه جور شده واسم هم قرارگاه خاتم و هم انرژی هسته ای...
حقوق و مزایای هسته ای 400-500 میشه ماهیانه تو دوران سربازی
میخوام بدونم قرارگاه چند حقوق مزایا میدن که ببینم ارزش کدوم بیشتره
ممنون میشم اطلاعاتتو به من بدی...
آیا قرارگاه میشه تعهد بعد از خدمت بدی حقوق بره بالا چند میره بالا
اگه ارقام بدی دادا ممنون میشم
مرسی
حقوق و مزایا که عرف این هست که همون حقوق سرباز رو میدن. حالا اگر انرژی اتمی به شما این حقوق رو میده که عالیه.
بعدشم شما هر کدوم که بری، بعداً اگه بخوای اونجا کار بکنی واسه خروج از کشور مشکل داری. اما اگر این برات مسئله مهمی نیست به نظر من شک نکن و 100% برو انرژی اتمی. از نظر محیط و کلاس کاری و ... چند درجه از خاتم بالاتره. فقط یادت باشه که هر دو جا رو اقدام نکنی که اگر اقدام کنی و درخواستت بره بالا هر دو تاش سوخت میشه.
سلام دوستان
تو برگه سفید من گرایش رشته تحصیلی مو اشتباه زده (مهندسی صنایع- تحلیل سیستم ها هستم که زده مهندسی صنایع- تولید صنعتی) این مشکلی برام پیش میاره یا نه مهم نیست
میشه درستش کرد؟تاثیری روی محلی که الآن کد خوردم نمیزاره که باعث شه عوض بشه؟
خیلی ممنون
مسئله مهمی نیست که مثلاً تو محل اعزامتون تاثیر داشته باشه. اگه فکر میکنی خیلی نگرانت میکنه، برو **** وظیفه بگو درستش کنن. ولی چیز مهمی نیست.