نزاجا پاسداران کسی نبود؟
برگه سفید منم اومد (شنبه رسید) اول شهریور نیروی زمینی ارتش آموزشگاه نظامی نزاجا (پاسداران)
دوستان دیگه هر راهنمایی و توصیه مفیدی دارند در اختیارمون بگذارند
ارادتمند: مصطفی عشقی
تا الان شدیم 3 نفربرگه سفید منم اومد (شنبه رسید) اول شهریور نیروی زمینی ارتش آموزشگاه نظامی نزاجا (پاسداران)
دوستان دیگه هر راهنمایی و توصیه مفیدی دارند در اختیارمون بگذارند
ارادتمند: مصطفی عشقی
تا الان شدیم 3 نفر
منم همونجا افتادم
اقا ایمیل یا شماره تماس بزارین
قضیه اش اینه که بعد آموزشی 2ماه دوره کد داری میری یه جا واسه آموزش.این دوره کد واسه کسایی هستش که رشته تحصیلیشون به درد ارتش نمیخوره.معمولا رشته هایی به غیر کامپیوتر،عمران،حسابداری و یه چندتا دیگه که الان خاطرم نیست کد میخورن.
دوستان سلام
ببخشید این دوست من لیسانس هست و دفترچه رو فرستاده
الان حدود 1 هفته شده فکر میکنید اعزامش خیلی طول بکشه ؟؟؟؟
در ضمن حقوق لیسانسه الان چقدر هست ؟؟؟؟
امکانش هست بیافته تهران ؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم کمک کنید
راستی من خودم حدود 3 سال پیش رفتم (آموزشی هم افتادم عجب شیر دیپلم بودم یادش بخیر فقط آموزشی تو یگان حال نمیده خدمت ) پست من که تو صفحه 65 هست مربوط به 3 سال پیش هست
اینم لینکش تازه 3ماه هم اضاف خوردم تو ارتش بخاطر دیر کرد (عجب هی سرباز بود که میومد معافی میگرفت و میرفت و من همچنان در حال خدمت بودم ولی جام خوب بود افتادم تو تیپ3 مرند تو عقیدتی اونجا خدمت کردم راستی اسم تیپ 3 مرند رو فکر کنم گذاشته بودن جهنم سرخ بخاطر ساختمونهای قرمز رنگ شدش )
http://www.forum.persiantools.com/t87506-post2035133.html
ببخشید دیر جواب میدم.
پرسیدم گفت همون روز اول تکمیلی هارو میفرستن خونه.ولی از دستت میره چون خیلی بهش خوش گذشته بود هم هتل بود , گیر نمیدادن , چن بارم مرخصی گرفته بودن رفته بودن مشهد.مثال برای روشن کردن هتل بودن :میگه بچه های گروهانشون که بچه تهرون بودن با شلوار کردی و زیر پیرهن میرفتن نماز و سلف
سلام به همگی.من لیسانسه از تهران هم دوره آموزشی **** نیشابور افتاده ام پیشاپیش از آشنایی با هم دوره ای های عزیز خوشحالم.اگه شما اطلاعاتی دارین لطفن به اشتراک بگذارید.یک سوال اینکه باید ریش داشته باشیم یا مهم نیست!
کسی میدونه اگه کارت فعال بسیج داشته باشم از غیبت هام برای گرفتن امریه **** چشم پوشی می کنن یا نه ؟
خاک بر سر اون بی غیرتی که حاظره اسمش بره تو بسیج تا یه کسری یا پذیرش بگیره...
شرافت چه ارزان !
من که 13 ماه خدمتم و دیگه مخم کشش نداره حاظر نیستم کسری بسیج بگیرم
نیروی زمینی ارتش 01 تهران اعزام 1/6/90
بچه ها واسه فوق لیسانس 01 چجوریه؟ کسایی که اعزام میشن 01 معمولا چه مدرکی دارن؟ در کل 01 جای خوبی هست؟