mohsen_mehr
Registered User
- نوشتهها
- 266
- لایکها
- 0
من كه روز شماري مي كنم اول شهريور بشه برم سربازي :blink: ميگن اونجا از اين غذا ها ميدن ( پرسيدم )
آره عزیز،حتما.اونا هم منتظرن تا شما بری پیششون.
من كه روز شماري مي كنم اول شهريور بشه برم سربازي :blink: ميگن اونجا از اين غذا ها ميدن ( پرسيدم )
اگه **** تهران بخواین باشین باید حتماً گواهی دوره تکمیلی داشته باشید وگرنه تحت هیچ شرایطی **** تهران پذیرش نمیگیره. برای گذروندن دوره تکمیلی هم باید کارت فعال داشته باشید. راستی کارت فعال رو هم با درس آمادگی دفاعی نمیدن. شما بعد اینکه عضو عادی بسیج میشی با فعالیت و حضور و ... میتونید کارت فعال بگیرید، به این شیوه ای هم که دوستان میگن نیست.
عزیز از کجایی؟
منم پاسدارانم.از تهران هستم.
کامپیوتر کد نمیخوره.
من هیچ کدوم از این کارایی که میگی رو نکردم
خیلی از دوستان من هم نکردن پذیرش هم گرفتیم داریم خدمتون هم تموم میکنیم
دارید خدمتتون رو تموم میکنید، پس از تغییرات جدید خبر ندارید. به همون جایی که گفتم سر بزنید تا متوجه شید.
بازم سوال !
دانشگاه توی نامه ی ابطال معافیت تحصیلی چه تاریخی رو به عنوان اخراج من درج می کنه ؟
آخه من 2 سال پیش اخراج شدم اما الان تازه می خوام برم تصفیه حساب کنم با دانشگاه تا این نامه ی مسخره رو بدن به من .
تاریخ الانو میزنن یا همون 2 سال پیش رو ؟
دارید خدمتتون رو تموم میکنید، پس از تغییرات جدید خبر ندارید. به همون جایی که گفتم سر بزنید تا متوجه شید.
تو آموزشی خدمت کسی که معاف از رزم هست دقیقا چه کارایی رو انجام نمیده؟
همه کار انجام میده
نگی معاف از رزمی سنگینتری
ولی اگه اوضات خیلی بد باشه میشی منشی
قانوناً معاف از رزم معاف از نگهبانی هم هست و میتونه معاف از رژه هم باشه(بستگی داره به نوع معافیت)
ولی این قانون تقرباً تو هیچ پادگانی رعایت نمیشه
بازم سوال !
دانشگاه توی نامه ی ابطال معافیت تحصیلی چه تاریخی رو به عنوان اخراج من درج می کنه ؟
آخه من 2 سال پیش اخراج شدم اما الان تازه می خوام برم تصفیه حساب کنم با دانشگاه تا این نامه ی مسخره رو بدن به من .
تاریخ الانو میزنن یا همون 2 سال پیش رو ؟