• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
من فکر نکنم بزنم ...موهامم الان بلنده به شدت فک کنم 10 سانتی هست موهام ..بالا هم که میدم خیلی بد میشه ..... میزارم همون بعد از تحویل لباسا میزنم
من روزقبل تحویل لباسا :blink:موهامو میزنم شانس نداریم یه موقع دیدی نگه داشتن

aminjooooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه بروبچ 06 پاسداران ..این پستا رو از زیر خاک در اوردم مفیده:p

سلام دوستان
بالاخره آمورشی ما دوشنبه،06 پاسداران به پایان می رسه!!!!
انگار همین دو ماه پیش بود همینجا در مورد اینکه کجا میوفتیم بحث می کردیم
خداوکیلی اصلا زود نگذشت،سخت هم گذشت،ولی اصلا اصلا اصلا بد نگذشت.به نظر من یکی از بهترین دوره های
زندگیم بود،با اینکه خیلی سخت بود،ولی اصلا بد و عذاب آور نبود...
خوب مثل این دوره هم 06 باز وظیفه می گیره
ما دو ماه پیش مازاد بودیم ولی این دفعه مثل اینکه تو برگ سفید کد خورده!!!
رسما به کسایی که اونجا افتادن تسلیت می گمدوره تقریبا سختی رو پیش رو دارین،ولی اصلا غیر قابل تحمل و بد نیست.
2 هفته اول اصلا به فکر مرخصی نباشین،امکان نداره بهتون بدن.حتی 5شنبه جمعه ها،بعدش هم فقط 5شنبه جمعه میدن،تازه اگه نگهبان نباشین!!!!
هر روز می تونین ملاقاتی داشته باشین از ساعت 5 تا 7.
حتما شلوار راحت ببرین.اونجا با هر چی بخواین می تونین بخوابین.
حالا نمی دونم مارمضون چطوری باهاتون برخورد می کنن ولی سعی کنید حتما آمادگی بدنی داشته باشین،بعد از مارمضون روزی دو بار ورزش دارین به غیر از نطام جمع...
اونجا نگهبانی معمولا هر 4و5 روز بهتون میخوره،ماه دوم هم باید 4،5 بار گشتی بدین.
از لحاظ غدا،مواد اولیه ش واقعا خوبه یعنی اصلا گدا بازی نیست،غذا همیشه زیاده،هفته ای یکی دو بار کوبیده و جوجه میدین،همراه غذا همیشه ماست یا دوغ هست ولی از لحاظ طعم اصلا خوب نیست.یعنی رسما اشپزخانه پادگان نقش گند زدن به مواد اولیه رو داره!!!!
4 تا بوفه داره سعی کنین ازشون اسفاده کامل رو ببرین!!!
روزای اول اگه بهتون سخت گرفتن همه چیزو دایورت کنین،ولی سعی کنین حداقل هارو انجام بدین.
ما روزای اول که اونجا بودیم هر کی مارو می دید به ما دستور می داد(می ذاشت سر کار).یادتون باشه شما فقط و فقط و فقط از سلسله مراتب دستور می گیرین که کلا 4و5 نفر هستن،فرمانده گروهان،گردان،هنگ.... بقیه (دانش آموزا،دژبان های غیر مرکز،فرمانده بقیه گروهان هاو....) اصلا حق ندارن به شما چیزی بگن.
روزای بعد از مارمضون اگه زیاد دووندتون سعی کنید اصلا خودتون رو به مریضی و پا دردو...اینا نرنید اصلا عاقبت خوبی نداره(کلا).
حتما قرص سرماخوردگی و کپسول ببرید.با اینکه تابستون بود من اونجا دو بار سرما خوردم پدرم در اومد
چیزایی مثل دربازکن،غذای آماده،کتاب،روزنامه،مجله.... نبرید بدردتون نمی خوره.
چاقو،ژیلت،موزر میتونید ببرید.
همونطور که دوستمون گفت یه ساک متوسط ببرین که تو کیسه انفرادی جاشه.
عموما فرمانده های خوبی داره،گروهبان هاش هم خیلی سخت گیر هستن ولی آدمای بدی نیستن.
امتحاناش هم واقعا تخیلی بود!!!!!دو ماه کتاب رزم انفرادی رو هر روز به ما درس دادن،تو امتحان یه تست هم ازش نیومد و فقط در مورد ژ3 بود!!!!
سعی کنید اصلا موقع مرخصی تاخیر نکنید،حداقل دفترچتون یه هفته بازداشته!نهست هم نکنید،البته هیچ کاری نمی تونن بکنن ولی صددرصد یکی دو هفته بازداشت می شین(مرخصی نمی تونین برین).
اردو تون هم به احتمال 99% پرندکه(رسما بیابون)!مارو 7روز بردن.
....

باز اگه سوالی بود در خدمتم.
امیدوارم بهتون مثل ما خوش بگذره

------------
من 1/6 اعزامم اونجا.
آقا چند سئوال:
1- شما لیسانسی؟
2- شما هم کدت 285 بود؟
3- الان 4 تا گردان میگیره؟ یعنی بدتر شده؟
4- توی ماه رمضون چطوریه؟ اونجا؟... ورزش و تمرین رژه هست؟ یه کمتره؟
5- ساک یا سامسونت یا کیف نسبتا متوسط شبیه لپ تاپ مشکلی نیست ببریم؟ چیزا رو بزاریم توش؟ قفل هم میخوره.
6- موها و ریش و اینا رو آرایشگاه داره چطوریه؟... چون شنیدم یه موزره برای شونصد نفر راسته؟
7- ژ3 میدن اونجا؟
8- گروهبانها چیکار میکنند مگه؟ سخت گیری منظورمه یعنی مثلا چه بلایی سرمون میخوام بیارن؟ یه مثال میزنی؟
9- بعد اینکه تو کدوم گردان بیوفتیم بهتره؟؟ یاسین؟ جواد؟ مهدی؟

ممنون میشم جواب بدی
شرمنده.
1.بله.من لیسانس هستم.کلا این دوره 5 گروهان لیسانس و 3 گروهان فوق دیپلم بود.
2.خیر.ما کلا مازاد بودیم.دوره ما همه مازاد بودن.
3.والا نمی دونم؟!!!نمیشه یه همچین پیش بینی ای کرد.در ضمن من شک دارم 4 تا گردان بگیره،چون اصلا جا نداره!!
الان دو تا گردان یاسین و جواد هست که قراره جواد ساختمونش پلمپ شه و منتقل شه به ساختمان فجر.غیر این دو ساختمون هم ساختمون خالی دیگه ای در حال حاضر نداره و به نظر من به احتمال بالا همون دو تا گردان رو می گیره.در ضمن اونا کلا علاقه ای به وظیفه گرفتن ندارن!!!!اصلا قرار نبود 1/6 بگیرن!!!بعید می دونم زیر بار 4 تا گردان برن!!!
4.نمی دونم.الان ما ورزش نداریم.ولی اصلا تو رژه کوتاه نمی یان،شاید به خاطر مراسم سردوشیه....پریروز 3 بار مراسم رو صبح تا ظهر اجرا کردیم گریمون در اومد!!!!
کلا انتظار نداشته باش کاری باهاتون نداشته باشن،اونجا چون آمورشگاه نظامیه کلا خیلی سخت گیر تر هستن،مطمئن باش حتی تو مارمضون حتی یک کلاس حتی یک ساعت هم تعطیل نمی شه و همه چیز طبق برنامه انجام می شه.100%**** جمع هم تو برنامتون هست.حالا رفتی اونجا خودت می فهمی داستان چیه.فرمانده هنگ فوق العاده سخت گیره واصلا تو هیچ مسئله ای کوتاه نمی یاد.
5.اصلا شکل ساک مهم نیست.ولی سعی کن متوسط باشه.نه کوچک و نه بزرگ.اونجا معمولا کسی قفل نمی زنه.ولی برای کمدت می تونی قفل بگیری.
6.آرایشگاه داره،من نرفتم ولی دوستان که رفتن شکایتی نداشتن،در ضمن خوب تو آرایشگاه های بیرون هم برای هر نفر یه موزر که استفاده نمی کنن!!!موزر هم می تونی ببری.
7.بله که میدن!!! یه ژ3 خوشگل میدن که تا آخر دوره با خودته!!!فکرکنم هفته دوم می دن.تو رژه و کلاس های **** جمع و بعضی کلاس های دیگه باید همرات باشه.
8.راستش توضیحش یه خورده سخته...معمولا برخورد گروهبانا با فرمانده ها فرق می کنه...گروهبانا باهات طوری رفتار می کنن که انگار سرباز صفری...بداخلاق و سخت هستن،یعنی اعصابتو به هم می ریزن،داد می زنن و...
توشون عقده ای هم کم نیست.ما که شانس آوردیم اصلا گروهبان نداشتیم ولی پدر بقیه گروهان هارو درآوردن!!
8.مهدی که الان دانش آموز داره.همونطور که گفتم فقط یاسین و جواد وظیفه هست.که جواد قراره منتقل بشه فجر.
ما یک جواد بودیم.فرمانده خیلی خوبی داشتیم،و چون گروهبان نداشتیم و بقیه گروهانا فوق دیپلم بودن به ما خیلی خوش گذشت
ولی کلا فرق نمی کنه،100% بستگی به فرمانده دازه.

==============
ماجراهای 06 پاسداران پادگان جواد الائمه
من نمی دونم که بد گذشتن چه طوریه
من هم تو ی همین گردان و گروهان همین بشر هستم
یعنی شاید هم تخت بقلیم باشه
من تو آسایشگاه 1 گروهان 1 جواد هستم
صبح تا 5 صبح به زور می تونی بخوابی
=============
والا تحمل آدما فرق می کنه،قدرت تحمل بعضیا بیشتره و بعضی ها کمتر...
من آس 2 هستم.
به نظرم شما کلا انتطارت و تفکرت در مورد دوره آموزشی اشتباه بوده...
خوب شما انتظار داشتی تو دوره آمورشی تا 10 صبح بزارن بخوابی؟
حالا که مارمضونه غیر یکی دوروز من تا 6 خوابیدم.
در ضمن من نگفتم آسون بوده،گفتم خوش گذشت.واقعا هم به من خوش گذشت.مخصوصا همون پرندک.
همونطور که گفتم به نظرم شما دوره آمورشی رو اشتباه فهمیدی،دوره آمورشی کلا سخته.اگه 5 صبح بیدار می شی،ساعت 10 می خوابی!یعنی شما بیشتر می خوای بخوابی؟
ورزش هم که ورزشه!!!جز برای خودت برای کس دیگه سودی نداره...
به نظر من جلیلیان هم آدم بدی نیست،من شخصا ازش خوشم میاد.معماری عوضیه...
این جوادیا تو اینترنتم، ولو,ان!!!! بابا دم همه بچه های 06 گرم. من گروهان 4 یاسینم. باهات موافقم. تو اونجا همه چی به خودت بسته گی داره. اگه سخت بگیری برات سخت میگذره. جلیلیان یا بختیاری یا سیف هم باید 30 سال از این راه نون بخورن. پس باید کارشونو درست انجام بدن. اینجا به نظر من یکی از بهترین پادگان های آموزشیه ارتشه. فقط مشکلش کم بودن مرخصیاش نسبت به 01 هست. ولی شرایطش از اونجا خیلی راحتتره. درباره ورزشم بابا چیزی نیس که ازش بترسی چون اونجا همه بچه ها تو یه سطحن. ما یه هم دوره ای داریم 120 کیلو وزنشه. با این ورزشی که این همه ازش بد میگن همش 6 کیلو لاغر شده. ! در کل اصلآ مال ترسیدن نیستن.
HSvazife عزیز ایشالا دوشنبه که ترخیص شدی بیوفتی همون جایی که می خوای.
حالا که ماه رمضون شده که تا 3.30
هر وز پدرمون رو در می آوردند توی این گرمای تیر و مرداد ما از صح ساعت 6.30 تا 12 ظهر و 3 تا 7 تو آفتاب بودیم
این سرگرد اسگل ما هم که عشق ورزش بودش کلا داغون بود
ساعت 5 بعد از ظهر مارو میبرد ورزش صبح ها که روی شاخش بود
داغونت می کنند
این سرهنگ دیوانه فرمانه هنگ ( سرهنگ سیف ) دیوانه دیوانه بود
ما که 2 شنبه ترخیس می شیم میریم یک خراب شده دیگه
7 روز اردو توی پرندک که داغون شدیم
سختیش 10 برابر اینجا بود
ولی 2 ساعت که بیکار می شدیم توی چادر عشق و حال بود
لعنت بر جلیلیان و معماری افشاری و سیف
اسگل اسگلند

تو برگه سفید من زده نیرو زمینی ارتش(پاسداران) این همون 06 هستش؟آخه کد نداره تو برگه
آخر ما نفهمیدیم خوبه اینجا یا بد.هرکی یه چیزی میگه
ما که خودمونو سپردیم دسته خدا و اماده کردیم واسه شرایط سخت

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان کسی که امریه میشه چه مزایایی داره و اینکه چقدر حقوق میدن به امریه ها؟

دوستانی که امریه ادارات میشن لباس نظامی نمی پوشن و کار اداری انجام میدن
حقوق فرقی نداره همون حقوق سربازی هست

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
اقایون یه سوال اگه منی که اعزامم شهریوره نرم و بخام ابان برم و الان کد میروی انتظامی اراک خوردم ایا ابان کد جدیدی می خورم یا نه بازم همون اراک میشم لطفا راهنمایی کنید

سلام شما چرا اینقدر دیر به فکرش افتادید خیلی بعید میدونم که تمدید کنند بخصوص که کد هم خوردید

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستانی که در مورد زدن مو در تردید هستند بنظر من بزنید برید بهتره
اولا قانون خاصی نیست یهو دیدید نگه داشتند خب اونوقت اونجا با هزار مصیبت باید موهاتونو بزنید
مورد بعدی هم اینه که اگه برگردوندن که چیزی از دست ندادید ( بجز چند تار مو) اونوقت بهش عادت میکنید همینطور خونوادتون دیگه بعد چند روز برگشتید مامانتون با سر کچل شما رو دید نمیزنه زیر گریه
من خودم اعزامی تیر89 بودم 31 خرداد موهامو زدم رفتیم مرکز آموزش همون 1 برگردوندن گفتند 4 بیایید

filit

Registered User
لایک‌ها
7
کسی در مورد کسری جبهه پدر اطلاعاتی داره ؟

من این ماه کسری گرفتم ولی یه سری میگن 9 روز حساب میشه یه سری هم میگن همون 18 روزه

پایه خدمتیه من : 18 4 89

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
عزیزم شما اعزام هشتاد و نه هستید با قانون قدیم و 18 روز حساب می شه مثل خود من .

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
ما که تصمیمون رو گرفتیم شهریور نمرم خدمت میزارم برا ابان فقط یه سوالی برام پیش اومده باید دوباره برم ثبتنام کنم یعنی دوباره باید دفترچه بگیرم و.... ؟ یا نه ؟
سوال بعدیم اینه برا ابان بخوام برم دوباره کد میخورم نه ؟؟؟؟و احتمال داره **** یا ارتش بیافتی ؟؟
و اگه اضاف دفترچه ای داشته باشی بارم میتونی با بند پ بیافتی **** ؟؟؟؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
عمو مایکل ایشالا که همینطور باشه و 3 ماه اضاف هم بخشیده بشه کلی حال میکنم...

دوست عزیز که میخوای نری

واسه خودت شر درست نکن سر این چیزا با هیچکس شوخی ندارن اذیتت میکنن

**** غایب نمیگیره مگر اینکه اشنات گردن کلفت باشه !

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
ما که تصمیمون رو گرفتیم شهریور نمرم خدمت میزارم برا ابان فقط یه سوالی برام پیش اومده باید دوباره برم ثبتنام کنم یعنی دوباره باید دفترچه بگیرم و.... ؟ یا نه ؟
سوال بعدیم اینه برا ابان بخوام برم دوباره کد میخورم نه ؟؟؟؟و احتمال داره **** یا ارتش بیافتی ؟؟
و اگه اضاف دفترچه ای داشته باشی بارم میتونی با بند پ بیافتی **** ؟؟؟؟

اول باید بری **** وظیفه درخواست بدی که اعزامت عقب بیفته
دوست عزیز فردا پنجشنبه پس فردا هم جمعه که تعطیله شنبه هم 29 مرداد
2 روز دیگه اعزام ازت قبول نمیکنن عقب بندازی
حالا اگه عقب افتاد ( 0.0001%) نیازی به ارسال دفترچه نیست دوباره برگ سبز میاد برات دوباره کد میخوری ولی تا جایی که من میدونم اونایی که کد خوردن دیگه تاریخ اعزامشون عوض نمیشه

ali6284

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.6.90 شهید بیگلری مشکین شهر. نبودددد 4 روزز. ای جانم میریم سربازیی. تنها ایی است که تنها یه فکر داریم اونم اینکه سربازیم فقط. نه فکر کار نه درس و امتهان. عشق است سربازی. اینم شعر پادگان شهید بیگلری
نوشتم نامه ای با برگ گل یاس به مشگین آمدم با کله تاس

زدن موی سرم تا پشت گردن شب وروزم شده آنکارد کردن

نوشتم نامه ای با برگ چایی کلاغ پر می برند مادر کجاییییییییییییییییییییی

نوشتم نامه ای با برگ کاهو بدو رو می روم مانند آهو

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
1.6.90 شهید بیگلری مشکین شهر. نبودددد 4 روزز. ای جانم میریم سربازیی. تنها ایی است که تنها یه فکر داریم اونم اینکه سربازیم فقط. نه فکر کار نه درس و امتهان. عشق است سربازی. اینم شعر پادگان شهید بیگلری
نوشتم نامه ای با برگ گل یاس به مشگین آمدم با کله تاس

زدن موی سرم تا پشت گردن شب وروزم شده آنکارد کردن

نوشتم نامه ای با برگ چایی کلاغ پر می برند مادر کجاییییییییییییییییییییی

نوشتم نامه ای با برگ کاهو بدو رو می روم مانند آهو

از کجا اعزام بیگلری هستی؟
امیدورام موفق باشی

aminjooooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که ارتش بودن میگن چیا بهشون دادن؟چون صفحه اول ماله سپاهه
لطفا دقیق بگید

HRS Min Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما آموزشیمون تموم شد.پادگان احمدبن موسی شیراز.نیروی دریایی **** بودم.اگه کسی سوالی داره در خدمتیم

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
آقا ما آموزشیمون تموم شد.پادگان احمدبن موسی شیراز.نیروی دریایی **** بودم.اگه کسی سوالی داره در خدمتیم
یک مقدار از اونجا آمار بده ببینیم چجوریاست .
اصلا نیروی دریایی **** بهتره یا ارتش ؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
در هر حالتی یگان **** بهتره از ارتش

البته استثنا هم وجود داره

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
بچه های 06 پاسداران که دوره قبل اونجا بودن کسی هست؟؟؟؟

alchol12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ظاهران با پیام هایی که میگذاشتم شما رو دچار اشتباه کرده ام - تشویش و نگرانی نداشتم فقط با دقت زیادی مشغول تهیه هرچیزی که میتوانست در دوره آموزشی مفید باشه بودم و اونرو مطرح میکردم تا دوستانی چون شما هم استفاده کنید - امیدوارم دوره رو بدون دردسر پشت سربزارید - از توجهی که به پیام هایم داشتید سپاسگذارم
موفق باشید

بالا