• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Q & Q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی هست که اطلاعاتی درباره پایگاه نوژه همدان بده ( مخصوصا آموزشی )

ali agha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من لیسانس نرم افزار هستم و اعزام 1 شهریور دانشگاه 01 ارتش ،دوستانی که آموزشی 01 ارتش بودند
1) به نظرتون چند درصد احتمال داره بعد از آموزشی تهران بیافتم اگه جای شک وجود داره بیوفتم دنباله پارتی!!!
2) راستی اگه ممکنه مواردی که بشه دستاویزی قرار داد تا شهر خودمون بیوفتیم نام ببرید ؟؟(غیر از پارتی)
3) من از تهران هستم شنیدم کلا توی تهران نیرو کم دارن از شهرستان ها هم بعد از آموزشی تهران می اندازن درسته ؟؟
4) این بنده (پ) چیه که آدم نداشته باشه کد نمیخوره ؟
5) آیا اگه کسی کد نخوره شهر خودش میوفته (منظورم اینه که موقع تقسیم شهری می افته که آموزشی اونجا بوده) ؟؟؟
با تشکر پیشاپیش ....

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من لیسانس نرم افزار هستم و اعزام 1 شهریور دانشگاه 01 ارتش ،دوستانی که آموزشی 01 ارتش بودند
1) به نظرتون چند درصد احتمال داره بعد از آموزشی تهران بیافتم اگه جای شک وجود داره بیوفتم دنباله پارتی!!!
2) راستی اگه ممکنه مواردی که بشه دستاویزی قرار داد تا شهر خودمون بیوفتیم نام ببرید ؟؟(غیر از پارتی)
3) من از تهران هستم شنیدم کلا توی تهران نیرو کم دارن از شهرستان ها هم بعد از آموزشی تهران می اندازن درسته ؟؟
4) این بنده (پ) چیه که آدم نداشته باشه کد نمیخوره ؟
5) آیا اگه کسی کد نخوره شهر خودش میوفته (منظورم اینه که موقع تقسیم شهری می افته که آموزشی اونجا بوده) ؟؟؟
با تشکر پیشاپیش ....

1- هیچ حساب و کتابی نداره، ولی معمولاً فوق لیسانس به بالاها ولایت خودشون میفتن.
2- امریه اگه میتونستی قبل از اعزامت بگیری خب تو یه اداره دولتی تو تهران میتونستی باشی و خیالت از این بابت جمع بود. الان واسه امریه ات دیر شده. اگر تک پسر باشی میافتی شهر خودتون. غیر از اون شانس یا پارتی.
3- نمیدونم
4- بند پ همون پارتی
5- معلوم نیست.

موفق باشید.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
آقا آخر نگفتین با برگه ی اعزام به خدمت میشه رفت آموزشگاه رانندگی ثبت نام کرد برای گواهینامه یا نه ؟
مرسی

filit

Registered User
لایک‌ها
7
آقا آخر نگفتین با برگه ی اعزام به خدمت میشه رفت آموزشگاه رانندگی ثبت نام کرد برای گواهینامه یا نه ؟
مرسی

شما باید اموزشی رو تموم کنید و در یگان خدمتی از کارگزینی برگه ی اشتغال به خدمت دریافت و به اموزشگاه رانندگی تحویل بدید

HRS Min Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورت از اینکه آمار بدم یعنی چی؟ما که تو **** حالش را بردیم-حالا هم افتادم بندر عباس-کلا خلیج فارس شده مال ****-درسیای عمان شده مال ارتش

max2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما آموزشیمون تموم شد.پادگان احمدبن موسی شیراز.نیروی دریایی **** بودم.اگه کسی سوالی داره در خدمتیم

سلام دوست عزیز
معاف از رزمی هم داشتین اونجا
لطف کن یه توضیحات کلی که به نظرت به کار میاد بده :چی ببریم چیکارا کنیم و چیزایی که اگه میدونستی به نفعت میشد دیگه
ممنون

chevrolet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا کسی هست خدمتش رو در پایگاه شکاری شهید نوژه همدان(نیروی هوایی ارتش) گذرانده باشه ؟؟

ممنون میشم برام توضیح بدید چطور جاییه ( سخت میگیرند ؟ ) آموزشیش چطوره ؟ ;)

من دیپلم کامپیوتر هستم و معاف از رزم

chevrolet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال: من 5/18 باید به عنوان نیروی مازاد اعزام میشدم ولی به دلایلی نرفتم و تمدیدش کردم برای 6/18 حالا اگر برگه سفید بیاد باز هم نیروی مازاد میشم.

اگر مازاد نشدم کاری نمی شه کرد که دوباره مازاد بشم آخه می خواهم به عنوان نیروی مازاد برم پایگاه نوژه همدان :rolleyes:

اگر از پایگاه نوژه اطلاعاتی دارید بگید.

chevrolet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی دوستان همینطور که گفتم تاریخ اعزام من 6/18 و برگه سفیدم هنوز نیامده و ایده آل ترین سربازی برای من اینه که در پلیس راهور خدمت کنم ( سر چهار راه ) که شبها بیام خانه دوستان چکار میتونم بکنم که پلیس راهور بیافتم؟؟؟

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
:)
راستی دوستان همینطور که گفتم تاریخ اعزام من 6/18 و برگه سفیدم هنوز نیامده و ایده آل ترین سربازی برای من اینه که در پلیس راهور خدمت کنم ( سر چهار راه ) که شبها بیام خانه دوستان چکار میتونم بکنم که پلیس راهور بیافتم؟؟؟
جالبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!همه به دنبال این هستن که نیفتن نیروی انتظامی که بعدش تو راهنمایی رانندگی تو سرما و گرما اذیت بشن،این دوستمون میگه ایده آل ترین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما دمت گرم به این پشتکار،خیلی مردی:)

Last edited:

chevrolet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:)
جالبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!همه به دنبال این هستن که نیفتن نیروی انتظامی که بعدش تو راهنمایی رانندگی تو سرما و گرما اذیت بشن،این دوستمون میگه ایده آل ترین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما دمت گرم به این پشتکار،خیلی مردی:)

نه دوست عزیز ایده آل ترین که **** خودم میدونم ، و به هزار کس و ناکس رو انداختیم ولی **** نشد که نشد برای من خیلی مهم که بیام خونه ( چون از یه سرباز سر چهار راهی پرسیدم گفت که اینجا هیچ کاری نمی کنم ؛ ظهر هم میرم خونه شب هم میرم خونه ) به نظر من که خیلی عالیه :wacko:

راستی کسی نبود جواب سوالهای منو بده :hmm:

filit

Registered User
لایک‌ها
7
نه دوست عزیز ایده آل ترین که **** خودم میدونم ، و به هزار کس و ناکس رو انداختیم ولی **** نشد که نشد برای من خیلی مهم که بیام خونه ( چون از یه سرباز سر چهار راهی پرسیدم گفت که اینجا هیچ کاری نمی کنم ؛ ظهر هم میرم خونه شب هم میرم خونه ) به نظر من که خیلی عالیه :wacko:

راستی کسی نبود جواب سوالهای منو بده :hmm:

شما فکر کردی میفتی دم خونتون ؟!
شاید سرباز صفر باشه که صد برابر یه ستوان 1 داره بیشتر حال میکنه...شرایط متفاوته

chevrolet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما فکر کردی میفتی دم خونتون ؟!
شاید سرباز صفر باشه که صد برابر یه ستوان 1 داره بیشتر حال میکنه...شرایط متفاوته

اگر مثل ماه قبل مازاد باشم با توجه به بند پ به احتمال فراوان شهر خودم می افتم...

راستی نگفتید من که ماه قبل مازاد بودم آیا باز هم مازاد میشم؟؟؟:blink:

webnama

Registered User
لایک‌ها
5

farzad1046

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
دوران آموزشی ماهم تو شهدا جوادنیا قزوین تموم شد...
امریه صنایع الکترونیک رو گرفتم سه شنبه باید تهران باشم تا ببینیم کجا می افتیم
میگن قسمت های مختلف داره که یه خوبی هایی نسبت بهم دارن اگه کسی اینجا اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه...

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز farzad1046 ، اگه امریه صنایع الکترونیک ایران (صاایران) رو گرفتید که دیگه جاتون معلومه!نمیدونم شما ساکن تهران هستی یا نه؟

بالا