• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farzad1046

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم سلام.
انشالله کار شماهم جور شه.
شماکه تو خنکی هوا دارین میرین بهتون خوش میگذره چیزیکه من شنیدم بهارش خیلی قشنگه.زمستونشم که یکی دوهفته رو بخاطر سرماتعطیل کردن تابستونشم که خیلی گرمه.عقربو رتیلم چندتا دیدیم که شب میشینین موقع آمارگرفتن مراقب باشین.
بماچیزاییکه دادن اینابود:
یه ساک بزرگ -تقریبا-.دوتا زیر پیراهن،دوتا زیر شلواری،یه بلوز و پیژامه کرکی زمستونی،مسواک خمیردندون تاید،واکس ومتعلقات،کش برای گت کردن شلوار ،دوتا جوراب.مهرو قرآن. یه حوله بزرگ یه دونه هم کوچیک،دفتر باخودکارقرمزو آبی.علامتهایی که باید بچسبونی رو لباس،لباس و پوتین کلاه و اورکت.درمورد کلاه ولباس و پوتین همون موقع که گرفتی بیا بیرون امتحانش کن اگه مشکل داشت بتونی عوض کنی نه انگار یا باید چند هفته صبر کنی یاخودت بیرون بهترشو تهیه کنی...ژیلت یکبار مصرف و نمک و چراغ قوه میتونی ببری.خوراکی های خشک هم میتونی ببری.اوایل بمااجازه میدادن آبلیمو ببیریم ولی چون بعدش چند نفر مشروب آوردن دیگه اجازه ندادن اگه بشماهم اجازه ندادن بوفه میتونی تهیه کنی که البته زود تموم میشه.بوفه تقریبا همه چیز داره مخصوصا بوفه پایین که برای سرباز صفراست.از کارت تلفن تا بستنی و پودر میوه و چیپسو پفک....یه قفل 808 هم ببر.من که خریدم پیچ نداشت اگه بتونی پیچشم تهیه کنی خوبه برای کمدکه بهتون میدن استفاده میشه.البته تعدادماکه زیاد بود به بعضی هانرسید.لیوان پلاستیکی هم میدن که من استفاده نکردم.میتونی لیوان ببری.حتی بشقابم میتونی ببری.البته خودشون موقع غذابشقابهای مخصوصشونو میدن که خوبه..قاشق چنگال ببر.نخ وسوزن به کارت میاد.یعنی بدردمن که خوردچون بند ساکم پاره شد سعی کن زیاد سنگینش نکنی.چندتا کپی شناسنامه و کارت ملی ببر.بماگفتن چسب نواری بیاین که نفهمیدم چرا بقول یکی بهرحال قزوینه دیگه!!!شامپو وصابون.یه بطری کوچیک آب معدنی ببری برای تایدت خیلی خوبه هم خیس نمیشه هم حملو نقلش راحتتره. چسب زخم قرص چرک خشک کن وپمادبرای عرق سوزهم خیلی بکار میاد. یه ساندسیم همونجا میتونی بخری تا توش موقع تمرین آب بخوری.یه پارچه هم میتونی ببری مثل من که بندازی رو سرت بخاطرمگس های فوق العده زیاد وپررو یا روی پتو.یاشاید تختت روبری کولر باشه که این آخریا نصب کردن که بدردت میخوره.مرتب بودن تختو خیلی گیر میدن.من خودم دوست داشتم تختم بالابود چون پایین بچه میان میشینن..هفته آخرم لباسای تحلیفو بعداز آموزشی رو میدن.....
تو اساتیدتون یه حاج آقا مهدی زاده هست که خیلی طنزه تنهاکلاسی بودکه نخوابیدیم.حاج آقا مهدی زاده هم خوبه...بقیه شون تاروزای آخر فکر میکردیم سرهنگ بازنشسته ان که بعد فهمیدیم که چندتاشون حداکثر درجه ستوانی دارن.
درجه هاتون براساس نمره هاتونه البته اول از همه آشنایی شما بافرماندهان یعنی بند پ. آقای عبدی که تو ورزش صبحگاهی و کوهپیمایی زیارتش میکنید درجه هارو میده.ماگروهان 13بودیم برای 11 میگفتن فرماندشون تو نمرات تیراندازی دست میبره ازاین لحاظ هم هست.
اما ازایناگذشته چیزیکه مهمه:- از روی مدرک تحصیلیتون حداکثر وحداقل درجه مشخص میشه-اول تیراندازی بعد امتحان تستی رزمی و احکام. بعد مرخصی هاییکه میگیری بجز مرخصی که خودشون میدن بعدتعدادرفتن به بهداری که بهتره بیشتر از 3بار نشه.امتحان عملی هم هست.
در ضمن اگه معاف از رزم باشی درجه ت پایین میادخودبخود.اونجا دوتا ارشد انتخاب میکنن که به فرمانده گروهان کمک میکنه البته ماسه داشتیم گروهان دیگه یکی!!سه تا منشی انتخاب میکنن البته ما چهارتا داشتیم!! از بین معاف از رزم ها،که کلا خیلی بهشون خوش میگذره نه نگهبانی دارن نه گشتی نه رژه فقط اگه توکلاس رو آمار دادن تنبلی میکردن حرف میخوردن؛که باهشون اگه رفیق باشی حداقل ساعتهای نگهبانی رو میتونن بهت کمک کنن.مسيؤولای نظافت و سلف غذا و دستشوی هم ازبین معاف از رزماهستن.
همینا یادم میاد.اگه چیزی جاانداختم که میخواستی بدونی بگو.

amoohamed24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از شما دوست عزیز
------------------------------------------------
یه سوال دیگه من 6/1 اعزام بودم تمدید کردم واسه 8/1 الان میتونم برم دنبال امریه؟
سلام...داداش چه جوری اعزامتو عقب انداختی؟؟کی اقدام کردی؟؟من 18 شهریور اعزامم. میتونم؟؟؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز خیلی ممنونم بابت راهنمایی هایی که کردی ان شاء الله شما هم جای خوبی برای یگان خدمتی بیفتی

ha123di

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...داداش چه جوری اعزامتو عقب انداختی؟؟کی اقدام کردی؟؟من 18 شهریور اعزامم. میتونم؟؟؟

والا با هزار بدبختی یه نامه پزشکی جور کردم تمدید کردم
شما به پلیس +۱۰مراجعه کنید اگه کد نخورده باشید تمدید میکنن وولی اگه کد خورده باشین سنته ولی شدنیه در ضمن اگه میخواین تمدید کنین باید مطمئن باشیذ که بعد 2ماه مثلا **** میفتید وگرنه بازم همین کد رو میخورین

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کسی هست که 1 شهریور پادگان 01 ارتش تهران افسریه اعزام باشه؟
اگه هست بگید. ممنون.

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان تا جایی که من شنیدم 02 بیشتر از 01 و 06 سرباز می گیره اما توی اینترنت 01 ایا و 06 ایا بیشترن چرا آیا؟ خوب کسی نیست از اعزامیا تیر یا قبل تر که 02 بوده باشه به ما هم اطلاعات بده؟

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
بچه های 06پاسداران شماره تماس بزارن باهم باشیم.فقط بچه های تهران

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
من لیسانس نرم افزار هستم و اعزام 1 شهریور دانشگاه 01 ارتش ،دوستانی که آموزشی 01 ارتش بودند
1) به نظرتون چند درصد احتمال داره بعد از آموزشی تهران بیافتم اگه جای شک وجود داره بیوفتم دنباله پارتی!!!
2) راستی اگه ممکنه مواردی که بشه دستاویزی قرار داد تا شهر خودمون بیوفتیم نام ببرید ؟؟(غیر از پارتی)
3) من از تهران هستم شنیدم کلا توی تهران نیرو کم دارن از شهرستان ها هم بعد از آموزشی تهران می اندازن درسته ؟؟
4) این بنده (پ) چیه که آدم نداشته باشه کد نمیخوره ؟
5) آیا اگه کسی کد نخوره شهر خودش میوفته (منظورم اینه که موقع تقسیم شهری می افته که آموزشی اونجا بوده) ؟؟؟
با تشکر پیشاپیش ....

1- زیاد - مخصوصا رشتت کامپیوتره میتونی تو همون آموزشی جذب شی یه جاییی
2- نمره امتحان میگن مهمه
3-ممکنه
4-کد ربطی به اینا نداره و به رشتت بستگی داره. کامپیوتر کد نمیخوره مطمئنا
5- به نمره و ... بستگی داره

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
man 4 mahe tu 02 hast am , be post haye ghabliye man negah kon ye chizayi dastet miad.r

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان تا جایی که من شنیدم 02 بیشتر از 01 و 06 سرباز می گیره اما توی اینترنت 01 ایا و 06 ایا بیشترن چرا آیا؟ خوب کسی نیست از اعزامیا تیر یا قبل تر که 02 بوده باشه به ما هم اطلاعات بده؟
man 4 mahe tu 02 hast am , be post haye ghabliye man negah kon ye chizayi dastet miad.r

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
01 ارتش اعزامی فردا صبح !!!نبود !!؟؟
یه سوال، من ارشد قبول شدم و انتخاب رشته کردم، و مطمئنم که قبول میشم حد اقلش دیگه شبانه !
اما فردا صبح دارم میرم خدمت اموزشی.
یه چیزی خیلی ذهنمو مشغول کرده، جواب نهایتا تا 10 شهریور میاد، احتمال زیاد 6 یا 7 شهریور.
میخام بدونم مرخصی تو شهری میدن من برم جواشو بگیرم از کافی نت ؟
مخصوصا اگه هفته اول باشه !!
بعد اینکه قبول شدم مرخصی میدن برم دنبال کارام اگه کارنامرو نشونشون بدم ؟
چه نوع خاکی دقیقا باید بریزم به سرم !!!؟؟

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
آقا فردا که اعزام نیستی!
فردا میری مدارک رو میدی **** وظیفه، یه برگه میدن آدرس و زمان محل مراجعه به پادگان. که احتمالاً باشه پس فردا.
بعد میری پادگان لباس و ... رو بهت میدن، میگن برید لباس ها رو اندازه کنید بیاید دو سه روز دیگه. چه بسا که اصلاً بگن برید بعد از عید فطر بیاید.
01 هم تا جایی که من شنیدم مرخصی روز برگ میدن. بهشون بگو جریان چیه، مرخصی میدن احتمالاً
در هر صورت همین فردا که اعزام نیست.

برگه سبزو سفیدم اومده، تو محل نوشته 01 ارتش
روزشم نوشته 1 شهریور، بعد یه ادرس تو شهرمون داده که همه رو از اونجا میفرستن.
یعنی فردا مارو نمی برن تهران ؟!

خوبه اگر مرخصی ساعتی هم بدن من راضیم... اگه بگن عید بیاید که دیگه محشره...چون تا اون موقع جواب اومده و خودم میتونم برم دنبال کارام

dynasty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من جدیدا آموزشیم رو تموم کردم برج 4 اعزام بودم و آموزشیم رو توی پادگان شهدای کرمانشاه نیروی زمینی **** گذروندم لیسانس هم هستم
منتها روز آخر آموزش همه مدارک از جمله برگ سبز رو به ما دادن ولی برگ تقسیم و حکم درجه ما نیومد رفتیم دنبالش گفتن اون 2 تا برگه شما دست رابط هستن و بهمون گفتن 1 شهریور توی پادگان 15 خرداد تهران(آماد و پشتیبانی) حاضر باشیم تا اونا تقسیمتون کنن و بفرستن به یگاناتون.....
الان من واقعا نگرانم جریان چیه چرا اینجوری شد؟ اعزامی از تبریز بودم یعنی نمیخوان بدن شهر خودمون؟
تنها فرزند هم هستم نه خواهر دارم نه برادر

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
بچه های تهران که تهران افتادن اینو بدونن روز اول که میرن میدون **** لازم نیست وسیله با خودشون ببرن.روز بعدش هم که رفتین پادگان لازم نیست فقط یه ساک ببرین واسه لباسایی که بهتون میدن بزارین توش بیارین خونه.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
ممنون اما متاسفانه زمانی که جستجوی کلیه پستهای شما را می زنم فقط همین دو تا پست بالایی شما را نشون میده

02 oftadi? jaye khube az nazare emkanat az 01 behtar nist vali az nazare morkhasi o hotel budan az hamejaye artesh tu iran behtare , kheily khar tu khare ,

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
برگه سبزو سفیدم اومده، تو محل نوشته 01 ارتش
روزشم نوشته 1 شهریور، بعد یه ادرس تو شهرمون داده که همه رو از اونجا میفرستن.
یعنی فردا مارو نمی برن تهران ؟!

خوبه اگر مرخصی ساعتی هم بدن من راضیم... اگه بگن عید بیاید که دیگه محشره...چون تا اون موقع جواب اومده و خودم میتونم برم دنبال کارام

سلام
برادر من شما که ارشد قبول میشی هیچ نگران نباش بسادگی ترخیص میشی
روز موعود اعزام میشی به محل استحقاقیتو میگیری چند روز هم طبق روال عادی آموزش می بینی
همین که قبول شدی یه پرینت از کارنامت میگیری میری دانشگاه یه سری نامه رد و بدل میشه بعد تو آموزش هر چی بهت دادن ازت پس میگیرن ( بجز یه سری وسایل شخصی) از آموزش ترخیص میکنن
فقط بعد از ارشد دوباره دوره رو کامل طی میکنی

dynasty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من جدیدا آموزشیم رو تموم کردم برج 4 اعزام بودم و آموزشیم رو توی پادگان شهدای کرمانشاه نیروی زمینی **** گذروندم لیسانس هم هستم
منتها روز آخر آموزش همه مدارک از جمله برگ سبز رو به ما دادن ولی برگ تقسیم و حکم درجه ما نیومد رفتیم دنبالش گفتن اون 2 تا برگه شما دست رابط هستن و بهمون گفتن 1 شهریور توی پادگان 15 خرداد تهران(آماد و پشتیبانی) حاضر باشیم تا اونا تقسیمتون کنن و بفرستن به یگاناتون.....
الان من واقعا نگرانم جریان چیه چرا اینجوری شد؟ اعزامی از تبریز بودم یعنی نمیخوان بدن شهر خودمون؟
تنها فرزند هم هستم نه خواهر دارم نه برادر

برادرها کسی نیست جواب مارو هم بده ؟

بالا