filit
Registered User
- نوشتهها
- 335
- لایکها
- 7
دوستان برای کسری کی باید اقدام کنیم؟
قبل از اعزام بهتره
حین خدمت هم میشه
دوستان برای کسری کی باید اقدام کنیم؟
ممنون از شما دوست عزیزقبل از اعزام بهتره
حین خدمت هم میشه
سلام...داداش چه جوری اعزامتو عقب انداختی؟؟کی اقدام کردی؟؟من 18 شهریور اعزامم. میتونم؟؟؟ممنون از شما دوست عزیز
------------------------------------------------
یه سوال دیگه من 6/1 اعزام بودم تمدید کردم واسه 8/1 الان میتونم برم دنبال امریه؟
سلام...داداش چه جوری اعزامتو عقب انداختی؟؟کی اقدام کردی؟؟من 18 شهریور اعزامم. میتونم؟؟؟
با سلام
من لیسانس نرم افزار هستم و اعزام 1 شهریور دانشگاه 01 ارتش ،دوستانی که آموزشی 01 ارتش بودند
1) به نظرتون چند درصد احتمال داره بعد از آموزشی تهران بیافتم اگه جای شک وجود داره بیوفتم دنباله پارتی!!!
2) راستی اگه ممکنه مواردی که بشه دستاویزی قرار داد تا شهر خودمون بیوفتیم نام ببرید ؟؟(غیر از پارتی)
3) من از تهران هستم شنیدم کلا توی تهران نیرو کم دارن از شهرستان ها هم بعد از آموزشی تهران می اندازن درسته ؟؟
4) این بنده (پ) چیه که آدم نداشته باشه کد نمیخوره ؟
5) آیا اگه کسی کد نخوره شهر خودش میوفته (منظورم اینه که موقع تقسیم شهری می افته که آموزشی اونجا بوده) ؟؟؟
با تشکر پیشاپیش ....
man 4 mahe tu 02 hast am , be post haye ghabliye man negah kon ye chizayi dastet miad.rدوستان تا جایی که من شنیدم 02 بیشتر از 01 و 06 سرباز می گیره اما توی اینترنت 01 ایا و 06 ایا بیشترن چرا آیا؟ خوب کسی نیست از اعزامیا تیر یا قبل تر که 02 بوده باشه به ما هم اطلاعات بده؟
ممنون اما متاسفانه زمانی که جستجوی کلیه پستهای شما را می زنم فقط همین دو تا پست بالایی شما را نشون میدهman 4 mahe tu 02 hast am , be post haye ghabliye man negah kon ye chizayi dastet miad.r
آقا فردا که اعزام نیستی!
فردا میری مدارک رو میدی **** وظیفه، یه برگه میدن آدرس و زمان محل مراجعه به پادگان. که احتمالاً باشه پس فردا.
بعد میری پادگان لباس و ... رو بهت میدن، میگن برید لباس ها رو اندازه کنید بیاید دو سه روز دیگه. چه بسا که اصلاً بگن برید بعد از عید فطر بیاید.
01 هم تا جایی که من شنیدم مرخصی روز برگ میدن. بهشون بگو جریان چیه، مرخصی میدن احتمالاً
در هر صورت همین فردا که اعزام نیست.
ممنون اما متاسفانه زمانی که جستجوی کلیه پستهای شما را می زنم فقط همین دو تا پست بالایی شما را نشون میده
برگه سبزو سفیدم اومده، تو محل نوشته 01 ارتش
روزشم نوشته 1 شهریور، بعد یه ادرس تو شهرمون داده که همه رو از اونجا میفرستن.
یعنی فردا مارو نمی برن تهران ؟!
خوبه اگر مرخصی ساعتی هم بدن من راضیم... اگه بگن عید بیاید که دیگه محشره...چون تا اون موقع جواب اومده و خودم میتونم برم دنبال کارام
سلام دوستان من جدیدا آموزشیم رو تموم کردم برج 4 اعزام بودم و آموزشیم رو توی پادگان شهدای کرمانشاه نیروی زمینی **** گذروندم لیسانس هم هستم
منتها روز آخر آموزش همه مدارک از جمله برگ سبز رو به ما دادن ولی برگ تقسیم و حکم درجه ما نیومد رفتیم دنبالش گفتن اون 2 تا برگه شما دست رابط هستن و بهمون گفتن 1 شهریور توی پادگان 15 خرداد تهران(آماد و پشتیبانی) حاضر باشیم تا اونا تقسیمتون کنن و بفرستن به یگاناتون.....
الان من واقعا نگرانم جریان چیه چرا اینجوری شد؟ اعزامی از تبریز بودم یعنی نمیخوان بدن شهر خودمون؟
تنها فرزند هم هستم نه خواهر دارم نه برادر