webnama
Registered User
اعزامي هاي اول شهريور اميدوارم همتون به سلامتي بريد و برگرديد
من رو هم دعا كنيد
شهيد هاشمي نژاد نيشابور
من رو هم دعا كنيد
شهيد هاشمي نژاد نيشابور
سلام دوستان...
میگم احتمال داره اعرامی های اول شهریور رو بندازن بعد عید فطر؟
ببخشید دوست عزیزسلام عزیزم
امیدوارم اینطور باشه
فردا میرم استعلام بگیرم
یه قانون هست تو کارگزینی که نوشته :
سربازان اگه تائیدیه رو تا 1.6.90 بیارن قوانین قدیم حساب میشه
که طرفف گفت تا 10 شهریور هم بیاری اشکالی نداره
باور کن خودمم مطمئن نیستم چقدر کسری گرفتم
به سلامتی ..دیگه تموم شدسلام بر همه دوستان.
بالاخره آموزشی ما هم تو 06 یا همون جهنم سبز به پایان رسید. یکشنبه تحلیف بود ، امروز هم امریه ها رو گرفتیم و خلاص.
دوره جالبی بود. سخت گذشت، البته افراد مختلف نظرات مختلفی دارند و خواهند داشت ولی انصافا 06 به خاطر اینکه مرکز تربیت کادری های ارتش هست واقعا جو کاری جدی ای داره.
طبیعت و آب و هوای پادگان عالیه. فرمانده ها اکثرا با شخصیت و با شعوراند. امکانات بهداشتی خوبی داره ( با توجه به اینکه پادگانه ). بگذریم، چون بچه های دوره جدید امروز اومدند و همه چیز رو خودشون خواهند دید.
در ضمن بنده رشته ام برق قدرت هست و کد رسته پیاده خوردم پادگان 02 . کسی اونجا دوره کد گذرونده که به ما بگه چه جوریه ؟
تا بعد...
به سلامتی ..دیگه تموم شد
اگر ممکنه جواب سوالاتم رو در تاپیک زیر یا همینجا پاسخ بدید ممنون
http://forum.persiantools.com/t211395-page2.html
شما اطلاع دارین چه رشته هایی کد خوردن ؟؟ بقیه بچه ها با رشته های دیگه مثل عمران امریشون کجا افتاد ؟؟
راستی ممکنه بفرمایید حقوق سربازی برای لیسانس ها چقدر هست ؟ و کی این حقوق ها معمولا ریخته میشه ؟
شما اردو کجا افتادین ؟ میان دوره داشتین ؟ در مورد روزبرگ هم لطفا توضیح بدید که اونجا از کی دادن و بیشتر به چه کسایی تعلق میگرفت ....
درمورد گردان ها و رسته ها هم یه توضیحی بدین که کدوم ها بهترن ...راستی من شنیدم فرماندهای گردانا همش تغییر میکنه صحت داره ؟ کدوم فرمانده ها با شعورترن ؟
خواهش ميکنم ، فقط رفتی بيا بگو کدوم گردان و گروهان افتادی که بيشتر بهت اطّلاعات بدم
فردا که بری ،يکی براتون ميگه چی کار کنيد و گروهان بنديتون ميکنه ، لباس و اينا ميگيريد ميريد تا چند روز بعد بر ميگرديد
احتمالاً 4 يا 5 روزی مرخسی ميدن .بعدش حتی از همون روز اوّل که برگشتی هم هر روز ميتونی روز برگ بگيری ساعت 3:45 و بری خونه اگه تهران هستی ، اگه از شهرستان هم هستی بازم ميتونی بری بيرون و ساعت 6 صبح برگردی
از تو پادگان موندن بهتره ،
وسايل با خودت زياد نبر، من که هيچی نبردم حتی يه قاشق هم نبردم که ناهار که دادن باهاش بخورم ، و البته هيچ وقت هم نبردم ،
بوفه ظرف و ليوان و قاشق چنگال يک بار مصرف داره،
فکر کن داری ميری پيکنيک ، يه کوله کوچيک فقط با خودت ببر .تمام چيزاييی که تا هالا از اموزشی شنيدی که چی کار کنی و چی ببری و اينرو ول کن ، تو داری ميری 02 پس راحت باش
اقا من یک حرفی رو شنیدم نمیدونم راست یا نه ولی زیاد راجع بهش حرف میزننن.
میگن یکی دو ماهه تمام سربازهای **** رو بعد از اموزشی میفرستن کردستان و شهرستانهای دیگه نمیدن، واسه خاطر پژاک
بابا این شیعات چیه که پخش میکنید
با این آموزش رزمی که به ما یاد ددن حتی تو مسابقه پینت بال هم نمیشه شرکت کرد چه برسه به جنگ با پژاک
سلام
من خودم اهل اورمیه هستم همین شهر و استانمون اوج درگیری با پژاک و پ ک ک رو داره
کلا سیستم سربازی کم کم در درگیری ها از **** میره کنار اکثر تیپها و گردانهایی که به منطقه عملیاتی فرستاده میشن نیروهای بسیج ویژه و گردانهای صابرین هستند. البته در پادگانهای مرزی سرباز هم وجود داره حالا افسر احتمالش کمتره
بهر حال در مورد هیچ چیزی نمیشه اظهار نظر قطعی کرد اینو بگم که جنگ با پژاک و امثال اون کوهستانی و باصطلاح پارتیزانی صورت میگیره و سربازان معمولی هیچ شانسی ندارند.
اما در مورد مرزبانی سربازا زیاد به پاسگاه های مرزی فرستاده میشن. اکثر شهدا هم مال مرزبانی و ناجا هستند چون **** کارش مقطعی هست چند روزی میاد و میره
اما مرزبانی همیشه مستقره و تعدادشم کمتره یهو وقتی دارن با ماشین گشت میزنن میفرستنشون هوا ولی چون **** تعداد نیروی زیادی میبره شانسش بیشتره
داداش من شما دیپلمی و با درجه باصطلاح صفر خدمت خواهی کرد. برای اینکه بیفتی سر 4 راه باید اول سرباز نیروی انتظامی باشی
در ضمن الان برای پلیس راهور اغلب از افسران و درجه داران وظیفه استفاده میشه تا دیپلم و زیردیپلم ها اگرم بیفتی سر 4 راه قبض جریمه بهت نمیدن
حالا صبر کن کدت بیاد اونوقت ببین کجا افتادی ارتش ناجا **** مرزبانی و ...
منم شدیدا حرفهای شما دوست عزیز رو تایید میکنم .در این مورد باید بگم که خود من تو مرزبانی آذربایجان غربی خدمت میکردم اونم نه تو هنگ مرزی نه تو گروهان مرزی تو پاسگاه مرزی بودم و اره طبق گفته شما همیشه بیشترین شهدا از مرزبانی ناجا هست فقط **** توتابستون بعضی سال ها مثل امسال با پزاک درگیر میشه که اونا هم این موقع ممکنه شهید بدن اما چون من دیگه اونجا نیستم خبر ندارم ولی انگار امسال طبق گفته دوستان امسال بدجوری درگیر شدن و **** مجبور شده همه نوع سرباز ببره.سلام
من خودم اهل اورمیه هستم همین شهر و استانمون اوج درگیری با پژاک و پ ک ک رو داره
کلا سیستم سربازی کم کم در درگیری ها از **** میره کنار اکثر تیپها و گردانهایی که به منطقه عملیاتی فرستاده میشن نیروهای بسیج ویژه و گردانهای صابرین هستند. البته در پادگانهای مرزی سرباز هم وجود داره حالا افسر احتمالش کمتره
بهر حال در مورد هیچ چیزی نمیشه اظهار نظر قطعی کرد اینو بگم که جنگ با پژاک و امثال اون کوهستانی و باصطلاح پارتیزانی صورت میگیره و سربازان معمولی هیچ شانسی ندارند.
اما در مورد مرزبانی سربازا زیاد به پاسگاه های مرزی فرستاده میشن. اکثر شهدا هم مال مرزبانی و ناجا هستند چون **** کارش مقطعی هست چند روزی میاد و میره
اما مرزبانی همیشه مستقره و تعدادشم کمتره یهو وقتی دارن با ماشین گشت میزنن میفرستنشون هوا ولی چون **** تعداد نیروی زیادی میبره شانسش بیشتره
خوبه ديگه ، دوره کد تو 02 يعنی تفريح ، ما هم که اين دوره کاری کرديم که همه ديگه ساعت 2 تعطيل ميشن .سلام بر همه دوستان.
بالاخره آموزشی ما هم تو 06 یا همون جهنم سبز به پایان رسید. یکشنبه تحلیف بود ، امروز هم امریه ها رو گرفتیم و خلاص.
دوره جالبی بود. سخت گذشت، البته افراد مختلف نظرات مختلفی دارند و خواهند داشت ولی انصافا 06 به خاطر اینکه مرکز تربیت کادری های ارتش هست واقعا جو کاری جدی ای داره.
طبیعت و آب و هوای پادگان عالیه. فرمانده ها اکثرا با شخصیت و با شعوراند. امکانات بهداشتی خوبی داره ( با توجه به اینکه پادگانه ). بگذریم، چون بچه های دوره جدید امروز اومدند و همه چیز رو خودشون خواهند دید.
در ضمن بنده رشته ام برق قدرت هست و کد رسته پیاده خوردم پادگان 02 . کسی اونجا دوره کد گذرونده که به ما بگه چه جوریه ؟
تا بعد...