• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
اعزامي هاي اول شهريور اميدوارم همتون به سلامتي بريد و برگرديد
من رو هم دعا كنيد

شهيد هاشمي نژاد نيشابور

lopht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان...
میگم احتمال داره اعرامی های اول شهریور رو بندازن بعد عید فطر؟

mostafi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام

همین الآن رسیدم خونه :دی:happy::cool:

تا حالا این همه سرباز یک جا ندیده بودم :دی :f34r:

رفتیم میدون **** بعد نیم ساعت دیگه به زور رفتیم داخل (بس که زیاد بودیم) نشستیم پادگانها را میوخند میرفتند اونور حیاط برگهخ سفید میدادند یه برگه میگرفتند که تاریخ و ساعت مراجعه به پادگان توش بود گرفتیم و اومدیم :)

برای من نوشته : فردا ساعت 9 صبح اونجا باشم :):rolleyes:

بریم آخرین استراحتهامونو بکنیم :lol:

mostafi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان...
میگم احتمال داره اعرامی های اول شهریور رو بندازن بعد عید فطر؟

هر چیزی ممکنه :دی

باید دید نظر فرمانده پادگان چیه که تو روز مراجعه به پادگان و دریافت استحقاقی ها مشخص میشه (برای ما 06یها که فردا مشخص میشه)

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
شهيد هاشمي نژاد نيشابور ، فردا ساعت 5 بعدازظهر ترمينال جنوب تعاوني 4

جا نمونيد بچه ها

chevrolet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اعزام من 6/18
ماه قبل نیروی مازاد بودم ولی نرفتم:

1.این ماه هم مازاد میشم؟
2. چکار کنم بیافتم پلیس راهور ( سر چهار راه )
3. برای کسانی که در پلیس راهور ( سر چهار راه ) خدمت میکنند در برگه سفید چی نوشته بود؟
4. معاف از رزم ها رو سر چهار راه میزارند؟
5. آیا میشه معاف از رزم رو لغو کرد؟

6.راست میگن که اعزام رو یک ماه یک ماه تمدید میکنند؟

تورو خدا کامل جواب بدید:rolleyes:

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام عزیزم

امیدوارم اینطور باشه

فردا میرم استعلام بگیرم

یه قانون هست تو کارگزینی که نوشته :

سربازان اگه تائیدیه رو تا 1.6.90 بیارن قوانین قدیم حساب میشه

که طرفف گفت تا 10 شهریور هم بیاری اشکالی نداره

باور کن خودمم مطمئن نیستم چقدر کسری گرفتم
ببخشید دوست عزیز
شما خودت اعزامی کدوم سال هستی؟
نامه کسریتو گرفتی؟
منظورت از استعلام چیه؟
بازم ممنون

filit

Registered User
لایک‌ها
7
من اعزامیه 18.4.89 هستم و منظور از استعلام اینه که میرم کارگزینی مشخص میشه وضعیتم

که چند روز مرخصی رفتم چند روز اضاف دارم چند روز خلا و تاریخ پایان خدمتم کی هست

من کسری رو گرفتم و خدا رو شکر 3 ماه کسری برای من منظور شده...

شما پایه خدمتت کی هست ؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
سازمان وظيفه عمومي ناجا در اطلاعيه اي اعلام كرد: مشمولاني كه داراي گواهي كسر خدمت (جبهه و جانبازي والدين و بسيج) تا پايان سال 89 بوده و تاييديه آن نيز حداكثر تا پايان تاريخ (واسه ما زده 1.6.90) 31/3/90 در سيستم جامع وظيفه عمومي ثبت گرديده باشد مشمول مقررات ايثارگران و امدادجويان در سال 1389 خواهند بود.

همچنين مشمولاني كه داراي فرزند معلول و يا خانواده هايي كه داراي يك فرزند معلول مي باشند و در سال 89 بر اساس مقررات فوق اقدام به اخذ گواهي نموده و تاييديه هاي صادره از سوي سازمان بهزيستي در اين خصوص را نهايتا تا تاريخ 31/3/90 به سازمان وظيفه عمومي ناجا تحويل نموده و يا اينكه در سيستم جامع وظيفه عمومي ثبت گرديده باشد نيز در سال جاري بر اساس آن مقررات مي توانند از اين معافيت بهره مند شوند.

لذا به اين دسته از مشمولان تاكيد مي شود هر چه سريعتر براي ثبت درخواست خود به دفاتر پليس +10 مراجعه نمايند.

aghafarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان.
بالاخره آموزشی ما هم تو 06 یا همون جهنم سبز به پایان رسید. یکشنبه تحلیف بود ، امروز هم امریه ها رو گرفتیم و خلاص.
دوره جالبی بود. سخت گذشت، البته افراد مختلف نظرات مختلفی دارند و خواهند داشت ولی انصافا 06 به خاطر اینکه مرکز تربیت کادری های ارتش هست واقعا جو کاری جدی ای داره.
طبیعت و آب و هوای پادگان عالیه. فرمانده ها اکثرا با شخصیت و با شعوراند. امکانات بهداشتی خوبی داره ( با توجه به اینکه پادگانه ). بگذریم، چون بچه های دوره جدید امروز اومدند و همه چیز رو خودشون خواهند دید.
در ضمن بنده رشته ام برق قدرت هست و کد رسته پیاده خوردم پادگان 02 ;). کسی اونجا دوره کد گذرونده که به ما بگه چه جوریه ؟
تا بعد...

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام بر همه دوستان.
بالاخره آموزشی ما هم تو 06 یا همون جهنم سبز به پایان رسید. یکشنبه تحلیف بود ، امروز هم امریه ها رو گرفتیم و خلاص.
دوره جالبی بود. سخت گذشت، البته افراد مختلف نظرات مختلفی دارند و خواهند داشت ولی انصافا 06 به خاطر اینکه مرکز تربیت کادری های ارتش هست واقعا جو کاری جدی ای داره.
طبیعت و آب و هوای پادگان عالیه. فرمانده ها اکثرا با شخصیت و با شعوراند. امکانات بهداشتی خوبی داره ( با توجه به اینکه پادگانه ). بگذریم، چون بچه های دوره جدید امروز اومدند و همه چیز رو خودشون خواهند دید.
در ضمن بنده رشته ام برق قدرت هست و کد رسته پیاده خوردم پادگان 02 ;). کسی اونجا دوره کد گذرونده که به ما بگه چه جوریه ؟
تا بعد...
به سلامتی ..دیگه تموم شد
اگر ممکنه جواب سوالاتم رو در تاپیک زیر یا همینجا پاسخ بدید ممنون
http://forum.persiantools.com/t211395-page2.html
شما اطلاع دارین چه رشته هایی کد خوردن ؟؟ بقیه بچه ها با رشته های دیگه مثل عمران امریشون کجا افتاد ؟؟
راستی ممکنه بفرمایید حقوق سربازی برای لیسانس ها چقدر هست ؟ و کی این حقوق ها معمولا ریخته میشه ؟
شما اردو کجا افتادین ؟ میان دوره داشتین ؟ در مورد روزبرگ هم لطفا توضیح بدید که اونجا از کی دادن و بیشتر به چه کسایی تعلق میگرفت ....
درمورد گردان ها و رسته ها هم یه توضیحی بدین که کدوم ها بهترن ...راستی من شنیدم فرماندهای گردانا همش تغییر میکنه صحت داره ؟ کدوم فرمانده ها با شعورترن ؟

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
امروز صبح ما هم رفتیم 01 تهران لباسامونو دادن گفتن شنبه اومجا باشیم

بابا 01 واقعا هتلیه واسه خودش
امکانات هیچی کم و کسر نداره

aghafarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به سلامتی ..دیگه تموم شد
اگر ممکنه جواب سوالاتم رو در تاپیک زیر یا همینجا پاسخ بدید ممنون
http://forum.persiantools.com/t211395-page2.html
شما اطلاع دارین چه رشته هایی کد خوردن ؟؟ بقیه بچه ها با رشته های دیگه مثل عمران امریشون کجا افتاد ؟؟
راستی ممکنه بفرمایید حقوق سربازی برای لیسانس ها چقدر هست ؟ و کی این حقوق ها معمولا ریخته میشه ؟
شما اردو کجا افتادین ؟ میان دوره داشتین ؟ در مورد روزبرگ هم لطفا توضیح بدید که اونجا از کی دادن و بیشتر به چه کسایی تعلق میگرفت ....
درمورد گردان ها و رسته ها هم یه توضیحی بدین که کدوم ها بهترن ...راستی من شنیدم فرماندهای گردانا همش تغییر میکنه صحت داره ؟ کدوم فرمانده ها با شعورترن ؟

سلام دوست عزیز.
در موردکد واقعا نمیشه قطعی حرف زد.مثلا چند تا از هم دانشکده ای های خودم دوره های قبل تو 06 بودند هیچ کدوم کد نخوردند ولی من تو این دوره کد خوردم.با فرمانده ها هم که صحبت می کردیم میگفتند بستگی به نیاز ارتش داره.راستش دیروز در آخرین لحظه موقع خروج ار درب پادگان امریه ها رو دادند و نشد آمار درست بگیریم کی چی خورده.ولی مثلا برق اکثرا کد خوردند لویزان و 02، یا مثلا دو تا لیسانس مدیریت دیدم کد خوردند اصفهان. از عمران اطلاع پیدا نکردم.
حقوق هم والا رو برد آموزشی یه چیزهایی نوشته بود انگار تو آموزشی چیزی در حدود35 تا 40 تومان میدند ولی من دیروز حساب سپه خودم رو چک کردم اثری ازش نبود، بعد اینکه مثل اینکه بانک واسه واریز حقوق دیگه سپه نخواهد بود و حکمت ایرانیان هست ولی به ما که درست توضیح ندادند.
اردو رو براتون بگم ما فوق العاده خوش شانس بودیم چون در تاریخی که واسه اردو تعیین شده بود بچه های دانشکده افسری رفته بودند تلو دیگه نمیشد ما هم بریم. خلاصه گفتند اردو کنسله ولی بعد از چند ساعتی قرار شد اردو تو خود پادگان باشه. خلاصه تو همون پادگان چادر زدیم و مثلا شرایط اردو رو پیاده کردیم ( البته اردوی ما در برابر اردوی واقعی مثل اردوی تفریحی بود. ). معمولا اردو میبرند تلو و خب اردو هست دیگه ، قاعدتا باید کار و فعالیت بیشتری انجام بدید.
از اون روزای اول به ما میگفتند از میاندوره خبری نیست تا اینکه خوردیم به تعطیلی نیمه شعبان و شنبه وسطش که تعطیل شد ما رو از چهارشنبه بعد از ظهر فرستادند تا دوشنبه صبح و اسمش رو گذاشتند میاندوره.البته نگهبانی ها سر جای خودش بود و بر عهده تهرانی ها و کرجی ها بود.
روزبرگ تو 06 بسیار کمه. تا 10 روز اول که خبری ازش نبود.بعد هم گفتند 10 تا هست و اولویت با متاهل هاست و به مرور زیادتر شد. شد چیزی در حدود 20 تا در روز و تا 30 تا هم رسید و بعضی وقتها که کارمون خیلی خوب بود بیشتر هم میرفتند.ولی من که تهرانی بودم در طول کل دوره 3 بار رفتم روزبرگ. یکی از موانع روزبزگ نگهبانی زیاد تو 06 هست. البته میزان روزبرگ و اینکه به کی بدند به فرمانده گردان و فرمانده گروهان و انضباط گروهان هم بستگی داره. ما گروهان 3 گردان یس بودیم، رفیقم تو 3 نصر بود میگفت تقریبا هر دو یا سه روز یکبار میره روزبرگ.روزبرگ به همه میدند ، تهرانی و غیر تهرانی نداره.
ما سه تا گردان بودیم، نصر ، جواد و یس و هر کدوم سه تا گروهان بودند.واقعا نمیدونم کدوم خوب بود کدوم بد ولی یکی تو همین انجمن از دوره قبلی ما میگفت جواد بهتره. انصافا هم فکر کنم وضع نصر و جواد بهتر از ما بود. ولی مثلا تو یس هم فرمانده های خوب و واقعا با شعور بودند که آدم از بودن در کنارشون لذت میبرد.
ولی در کل دوست عزیز باور کنید خیلی زود میگذره. سعی کنید از چیزای خوبش استفاده کنید.من خودم از سربازی متنفرم و لی این دوره آموزشی واقعا برام فوایدی هم داشت. از محیط زیبا و سبزش لذت ببرید. نمای میدون صبحگاهش خیلی زیباست.
فقط یه توصیه اینکه کارتون رو درست انجام بدید چون ما یه سری آدم بی خیال داشتیم و همش به خاطر اونها تنبیه و بازداشت میشدیم. حتما میدونید که یه اصلی دارند میگه " تشویق برای یکی ، تنبیه برای همه" . در ضمن تهدید ها اکثرا دروغی هستند مگر اینکه دیگه کسی واقعا شورش رو دربیاره اون موقع ممکنه واقعا از نمره فرماندهیش خیلی کم کنند و یا رسما در دفتر تنبیهات و تشویقات گردان واسش اضاف بزنند.
انشاء ا... موفق باشید.

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش ميکنم ، فقط رفتی بيا بگو کدوم گردان و گروهان افتادی که بيشتر بهت اطّلاعات بدم
فردا که بری ،يکی براتون ميگه چی کار کنيد و گروهان بنديتون ميکنه ، لباس و اينا ميگيريد ميريد تا چند روز بعد بر ميگرديد
احتمالاً 4 يا 5 روزی مرخسی ميدن .بعدش حتی از همون روز اوّل که برگشتی هم هر روز ميتونی روز برگ بگيری ساعت 3:45 و بری خونه اگه تهران هستی ، اگه از شهرستان هم هستی بازم ميتونی بری بيرون و ساعت 6 صبح برگردی
از تو پادگان موندن بهتره ،
وسايل با خودت زياد نبر، من که هيچی نبردم حتی يه قاشق هم نبردم که ناهار که دادن باهاش بخورم ، و البته هيچ وقت هم نبردم ،
بوفه ظرف و ليوان و قاشق چنگال يک بار مصرف داره،
فکر کن داری ميری پيکنيک ، يه کوله کوچيک فقط با خودت ببر .تمام چيزاييی که تا هالا از اموزشی شنيدی که چی کار کنی و چی ببری و اينرو ول کن ، تو داری ميری 02 پس راحت باش

سلام آقا مرسی دیروز اومدم لباس را گرفتم و برگشتم افتادم وحدت ( اونجایی ها می گفتن خوبه ولی تو اینترنت می گفتن بهترین نصره؟ کدوم درسته؟ ) راستی خیلی در مورد لباس ها توضیح ندادن کش باید به پاچه شلوارها بدوزیم؟ بعد شلوار میره توی پوتین؟ اتیکت سمت راست هست که اسممون روشه باید بنویسم ل و زیرش اسمم را بنویسم؟ اون عدده هست که مال گروهانه ( از من 21 ) اونا کجا باید بزنم؟ جلوی ل و؟ یه اتیکت هست که باید اسممون را روش بنویسیم و به کیسه بدوزیم اون را گفتن زیر کیسه یعنی اونجا که می زاریم رو زمین باید بدوزم؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
اقا من یک حرفی رو شنیدم نمیدونم راست یا نه ولی زیاد راجع بهش حرف میزننن.
میگن یکی دو ماهه تمام سربازهای **** رو بعد از اموزشی میفرستن کردستان و شهرستانهای دیگه نمیدن، واسه خاطر پژاک
بابا این شیعات چیه که پخش میکنید
با این آموزش رزمی که به ما یاد ددن حتی تو مسابقه پینت بال هم نمیشه شرکت کرد چه برسه به جنگ با پژاک

سلام
من خودم اهل اورمیه هستم همین شهر و استانمون اوج درگیری با پژاک و پ ک ک رو داره
کلا سیستم سربازی کم کم در درگیری ها از **** میره کنار اکثر تیپها و گردانهایی که به منطقه عملیاتی فرستاده میشن نیروهای بسیج ویژه و گردانهای صابرین هستند. البته در پادگانهای مرزی سرباز هم وجود داره حالا افسر احتمالش کمتره
بهر حال در مورد هیچ چیزی نمیشه اظهار نظر قطعی کرد اینو بگم که جنگ با پژاک و امثال اون کوهستانی و باصطلاح پارتیزانی صورت میگیره و سربازان معمولی هیچ شانسی ندارند.
اما در مورد مرزبانی سربازا زیاد به پاسگاه های مرزی فرستاده میشن. اکثر شهدا هم مال مرزبانی و ناجا هستند چون **** کارش مقطعی هست چند روزی میاد و میره
اما مرزبانی همیشه مستقره و تعدادشم کمتره یهو وقتی دارن با ماشین گشت میزنن میفرستنشون هوا ولی چون **** تعداد نیروی زیادی میبره شانسش بیشتره

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
داداش من شما دیپلمی و با درجه باصطلاح صفر خدمت خواهی کرد. برای اینکه بیفتی سر 4 راه باید اول سرباز نیروی انتظامی باشی
در ضمن الان برای پلیس راهور اغلب از افسران و درجه داران وظیفه استفاده میشه تا دیپلم و زیردیپلم ها اگرم بیفتی سر 4 راه قبض جریمه بهت نمیدن
حالا صبر کن کدت بیاد اونوقت ببین کجا افتادی ارتش ناجا **** مرزبانی و ...

filit

Registered User
لایک‌ها
7
داداش من شما دیپلمی و با درجه باصطلاح صفر خدمت خواهی کرد. برای اینکه بیفتی سر 4 راه باید اول سرباز نیروی انتظامی باشی
در ضمن الان برای پلیس راهور اغلب از افسران و درجه داران وظیفه استفاده میشه تا دیپلم و زیردیپلم ها اگرم بیفتی سر 4 راه قبض جریمه بهت نمیدن
حالا صبر کن کدت بیاد اونوقت ببین کجا افتادی ارتش ناجا **** مرزبانی و ...

دیپلم میشه سرباز صفر ؟!؟!

سربازی که تحصیلات دبستان یا زیر دوم راهنمایی داره میشه صفر

دیپلمه میشه سرجوخه ارتش یا رزمیار **** ( لا سه خط)

بعضی اوقات سرباز دیپلمه هم میفرستن سر 4 راه ولی نه همیشه

نمیدونم چرا اطلاعات اشتباه میدین به مردم

با دیپلم هم هر سربازی میتونه بهترین جاها خدمت کنه که من پیشنهاد میکنم یا صنایع دفاع بیفتین یا ****

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من خودم اهل اورمیه هستم همین شهر و استانمون اوج درگیری با پژاک و پ ک ک رو داره
کلا سیستم سربازی کم کم در درگیری ها از **** میره کنار اکثر تیپها و گردانهایی که به منطقه عملیاتی فرستاده میشن نیروهای بسیج ویژه و گردانهای صابرین هستند. البته در پادگانهای مرزی سرباز هم وجود داره حالا افسر احتمالش کمتره
بهر حال در مورد هیچ چیزی نمیشه اظهار نظر قطعی کرد اینو بگم که جنگ با پژاک و امثال اون کوهستانی و باصطلاح پارتیزانی صورت میگیره و سربازان معمولی هیچ شانسی ندارند.
اما در مورد مرزبانی سربازا زیاد به پاسگاه های مرزی فرستاده میشن. اکثر شهدا هم مال مرزبانی و ناجا هستند چون **** کارش مقطعی هست چند روزی میاد و میره
اما مرزبانی همیشه مستقره و تعدادشم کمتره یهو وقتی دارن با ماشین گشت میزنن میفرستنشون هوا ولی چون **** تعداد نیروی زیادی میبره شانسش بیشتره
منم شدیدا حرفهای شما دوست عزیز رو تایید میکنم .در این مورد باید بگم که خود من تو مرزبانی آذربایجان غربی خدمت میکردم اونم نه تو هنگ مرزی نه تو گروهان مرزی تو پاسگاه مرزی بودم و اره طبق گفته شما همیشه بیشترین شهدا از مرزبانی ناجا هست فقط **** توتابستون بعضی سال ها مثل امسال با پزاک درگیر میشه که اونا هم این موقع ممکنه شهید بدن اما چون من دیگه اونجا نیستم خبر ندارم ولی انگار امسال طبق گفته دوستان امسال بدجوری درگیر شدن و **** مجبور شده همه نوع سرباز ببره.

hessam_e250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیز
حدودا 5 ماهه که سرباز ستاد فرماندهی نیروی هوافضای **** هستم .
خوشحال میشم اگه بتونم به کسی در مورد خدمت سربازی کمک کنم.
اگه کسی سوالی از من داره با کمال میل در خدمتشم.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
سلام بر همه دوستان.
تا بعد...
خوبه ديگه ، دوره کد تو 02 يعنی تفريح ، ما هم که اين دوره کاری کرديم که همه ديگه ساعت 2 تعطيل ميشن .
شانسه ما خورد به رمزون و همچی بهم خورد ،ولی برای شما خوبه ،2 تا کلاس داره تو روز که مثل برق ميگزره ، از رژه و اينا هم خبری نيست
که ساعت 12 ناهار ميخوريد و ميريد خونه ،
فقط سعی کن که گروهان يک بيفتی . کلّا 3 تا گروهانه
چيز زيادی برای گفتن نيست ، جز اينکه ارزو ميکنی که همه خدمتت بشه دوره کد

بالا