• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ali agha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان قیمت مصوب خیاطی البسه نظامی نهایت حولو حوشه 5 تومنه با درنظر گرفتن اینکه باند و روبانو این چرت و پرتاشم خودشون بزنن!!!
البته خبرو دیر گفتم دوستانی که اقدام نکردن که حواسشون باشه ...

راستی دوستان 01 که هنوز دلخوشه پوتینایی هستن که بهشون دادن زودتر برن نظامی فروشیا پوتیناشونو عوض کنن که بعدا زجر خواهند کشید ...
نظامی فروشیا پوتینم میخرن خودشون میگفتن که **** وظیفه میاد همینایی که از نو سربازا گرفتنو باز ازشون میخرن میدن به سری جدیدیا!!!

دوستانیم که پوتین دارن پیشنهاد میکنم واکسه غلیظ به پوتیناشون بزنن بزارن فردا یه گوش که حسابی واکس بره به خوردش بشه دمبه !!!

Last edited:

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
ما از آموزشي ترخصيص شديم و تمام شد و رفت

اعزامي 1/6/90 نيشابور بوديم و كارت تكميلي بسيج ارائه داديم و همون روز اول نامه معرفي به يگان بهمون دادن (خدا خيرشون بده خيلي خوب كارمون رو انجام دادن)
از يكشنبه هم بايد بريم يگان

lopht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من از سربازای اول شهریور اعزامی به باغرود نیشابور بودم...بابا عجب جایی بود...
درسته پذیرایی نداشتن ولی خیلی خوب برخورد کردن...
اونایی که دوره تکمیلی بسیج رو رفته بودن و برگه کفایت داشتن رو جدا کردن و همون روز تا ظهر کارشون تموم شد ...خودمم جروشون بودم
خداییش مسوولش خیلی خوش برخورد بود ما که خاطره خوبی از اونجا واسمون موند
صبح که رسیدیم تا ساعت 3 کارمون تموم شد برگ سبز و برگ معرفی رو گرفتیم و همون روز بلیط گرفتیم و برگشتیم...
از فردا (5/6/90)هم باید بریم خودمون رو واسه خدمت معرفی کنیم...

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
آقا این پوتینای یورد بهتره یا ایمن پارس تبریز؟

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
آقا جدیدا میگن که کارت های پایان خدمتی ها هم مثل معافیت ها هوشمند شده آیا کسی هست که از این موضوع اطلاع داشته باشه؟؟؟؟؟
و دوم اینکه آیا این کارت ها به لطف هوشمند بودنشان زودتر از کارت های قدیمی میاد میرسه یا دیرتر؟؟؟؟:snitch:

sadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شدیم 7ماه خدمت (وزارت دفاع)...
یادش به خیر انگار همین دیروز بود میخواستم اعزام شم و استرس الکی داشتم
دنبال کسری خدمت هستم... کسی میتونه کمکم کنه؟:f34r:

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا جدیدا میگن که کارت های پایان خدمتی ها هم مثل معافیت ها هوشمند شده آیا کسی هست که از این موضوع اطلاع داشته باشه؟؟؟؟؟
و دوم اینکه آیا این کارت ها به لطف هوشمند بودنشان زودتر از کارت های قدیمی میاد میرسه یا دیرتر؟؟؟؟:snitch:

سلام اره شده هوشمند
دیرتر میاد چون وقتی معمولی بود خدمتت تموم میشد ستاد استان میرفتی بهت میدادن کارتت رو ولی الان وقتی خدمتت تموم میشه تازه مدارکت رو برای تشکیل پرونده میفرستن ستاد تهران وپست میشه درخونتون کارت پایان خدمت:f34r:

hamid5700

Registered User
لایک‌ها
33
آقا این پوتینای یورد بهتره یا ایمن پارس تبریز؟

برو میدون حر
اونجا خیلی بیشتره
من دادم پوتینمو زیپ انداختن روش
تا اواسط خدمت هم کسی متوجه نشده بود چون خیاط خیلی حرفه ای روش زیپ کار گذاشته بود
وقتی فهمیدن که تابلو شده بود و زیپش پاره بود ،ولی چون پایه خدمتم بالا بود کسی چیزی نمی گفت
برای خرید پوتین هم عجله نکن ،ببین کجا میفتی بعد برو بخر
شاید ستاد باشی و نیازی به پوتین نداشته باشی(لباس فصل و کفش مشکی نظامی)
راستی یه جفت پوتین هم آخرای خدمت گرفتم یه کیت زیپی کردن هم روش داد خیلی باحاله
وزن جفت پوتینام کمتر از نیم کیلوه ،از یه کفش معمولی سبکترو راحت تره
مارکشو ببینم همینجا اعلام می کنم

chevrolet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو تا سوال

1. من اعزام 5/18 بودم تمدیدش کردم برای 6/18 بازم میتونم تمدیدش کنم؟ (چندبار میشه تمدید کرد؟؟؟)
2.از کی مدت سربازی میشه 24 ماه؟

amirie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من اعزامم 1/6 بود ولی مشکل پزشکی برام پیش اومد نرفتم، الان 2 تا سوال داشتم:
1. رفتم **** وظیفه یه گوسفندی اونجا بود که گواهی پزشکیمو نشون دادم، اصلا بروی خودش نیاورد، مسئول بخش اعزام بود. اگه بخام غیبتو موجه کنم باهاس چیکار کنم؟
فقط اینو توضیح بدم که من از قبل غیبت داشتم، الآن تو پروندم میزنه 2 بار غیبت یا نه کلا فقط میزنه غیبت؟
2. من افتادم نیرو انتظامی مشکین شهر، الان دوباره همونجا میفتم یا کلا دوباره تقسیم میشم؟

kambiz021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز

من تازه تو این تالار عضو شدم. 19 شهریور اعزامم . تو سازمان زندان ها افتادم و آموزشیم افتاده تو پادگان شهید کچویی کرج.

اول اینکه سازمان زندان چجوریه سربازیش و دوم کچویی چجور پادگانی هست؟ سوم هم دیپلمه تو سازمان زندان سرباز صفره یا درجه دیگه ای بهش میدن و کارش چی خواهد بود؟ چهارم که خدمتم کجاها خواهد بود؟

خواهشا جواب سوالاتم رو دارین ، بهم دقیق بگین و اگه توضیحی هست اونم بهم توضیح بدین که از روزی که نامه **** وظیفه اومده دستم ،اعصابم بد ریخته بهم. از هرکی میپرسم میگه بدتر از این نمیشد!!!!

aghafarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان.
دوستانی که دوره کد گذروندند بالاخص دوست عزیز sarbaztobe که در 02 دوره کد گذروندند و بنده هم همونجا افتادم،
روز اول باید با چه لباسی و چه لوازمی بریم ؟ باید پتو و ملحفه و ساک انفرادی و خلاصه استحقاقی های لازم واسه موندن رو ببریم یا نه ؟ ( بنده ساکن تهران هستم )
لباس چی، با همون لباس و آرمهای قبلی باید بریم؟
راستی نفهمیدیم موبایل میشه برد یا نه ؟!
ممنون.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دو تا سوال

1. من اعزام 5/18 بودم تمدیدش کردم برای 6/18 بازم میتونم تمدیدش کنم؟ (چندبار میشه تمدید کرد؟؟؟)
2.از کی مدت سربازی میشه 24 ماه؟

بستگی داره تو دوره ی ای که میخوای تمدید کنی سرباز کم باشه یا نباشه.

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
نبـــــــــــــــــو 150 تا خاموشی توی گروه 33 پرندک !!:rolleyes:

kambiz021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز

من تازه تو این تالار عضو شدم. 19 شهریور اعزامم . تو سازمان زندان ها افتادم و آموزشیم افتاده تو پادگان شهید کچویی کرج.

اول اینکه سازمان زندان چجوریه سربازیش و دوم کچویی چجور پادگانی هست؟ سوم هم دیپلمه تو سازمان زندان سرباز صفره یا درجه دیگه ای بهش میدن و کارش چی خواهد بود؟ چهارم که خدمتم کجاها خواهد بود؟

خواهشا جواب سوالاتم رو دارین ، بهم دقیق بگین و اگه توضیحی هست اونم بهم توضیح بدین که از روزی که نامه **** وظیفه اومده دستم ،اعصابم بد ریخته بهم. از هرکی میپرسم میگه بدتر از این نمیشد!!!!

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
سلام بر دوستان.
دوستانی که دوره کد گذروندند بالاخص دوست عزیز sarbaztobe که در 02 دوره کد گذروندند و بنده هم همونجا افتادم،
روز اول باید با چه لباسی و چه لوازمی بریم ؟ باید پتو و ملحفه و ساک انفرادی و خلاصه استحقاقی های لازم واسه موندن رو ببریم یا نه ؟ ( بنده ساکن تهران هستم )
لباس چی، با همون لباس و آرمهای قبلی باید بریم؟
راستی نفهمیدیم موبایل میشه برد یا نه ؟!
ممنون.
لباس دوره کد، استتار در جنگله ، که روز سردوشی تو اموزشی پوشيديد، با سردوشی ،پبوش برو ،
ميتونی هم با لباس شخصی بری ،خودت ببينی ، مشکلی نيست،
پتو و ملافه هم ببر ، چون بايد انکارد کنی ، مهم نيست که يه شب هم حتی قرار نباشه که اونجا بخوابی ،.تختت بايد انکارد باشه
همه اينارو بنداز تو ساک انفرديت و ببر،
ديگه چيز بيشتری نيازی نيست ببری . ما هم فردا دوره کدمون تموم ميشه و سنگر رو به شما ميديم ..
فقط اگه تو امريت زده دهم ، جمعه پا نشی بری . شنبه برو ساعت 10 به بعد که الّاف نشی
موفق باشی

بالا