• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sadra_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه های هاشمی نژاد نیشابور. بعد یه هفته تو پادگان بودن بهتون خسته نباشید میگم.

hijack3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز

من تازه تو این تالار عضو شدم. 19 شهریور اعزامم . تو سازمان زندان ها افتادم و آموزشیم افتاده تو پادگان شهید کچویی کرج.

اول اینکه سازمان زندان چجوریه سربازیش و دوم کچویی چجور پادگانی هست؟ سوم هم دیپلمه تو سازمان زندان سرباز صفره یا درجه دیگه ای بهش میدن و کارش چی خواهد بود؟ چهارم که خدمتم کجاها خواهد بود؟

خواهشا جواب سوالاتم رو دارین ، بهم دقیق بگین و اگه توضیحی هست اونم بهم توضیح بدین که از روزی که نامه **** وظیفه اومده دستم ،اعصابم بد ریخته بهم. از هرکی میپرسم میگه بدتر از این نمیشد!!!!

سلام به تو داش عزیزم :)
آقا من یه روز قبل از شما باید برم سازمان زندان ها
اگه خبر مبری
اطلاعاتی خلاصه هر چی گیر آوردی مارو بی نصیب نذار :p
دوستان در ضمن کسی خبر داره ما قراره تو همون کرج آموزش ببینیم یا میفرستنمون جای دیگه؟استرس دارم کسی چیزی نداره بگه استرسمون کم شه؟ :(

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
هنوز نرقته اراک مرخصی دادن دمشون گرم .
کسی اینجا گروهان شهادت گردان ذوالفقار افتاده اگه اره اعلام کنه .

amoohamed24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من کد 335 خوردم.افتادم لشکر 57 ارتش تهران.(پشت **** وظیفه).کسی میدونه چه جور جاییه؟؟18 شهریور اعزامم.ما که تهرانییم 5شنبه جمعه مرخصی میدن بریم خونه؟؟
ممنون.

nima.trojan

Registered User
لایک‌ها
0
هنوز نرقته اراک مرخصی دادن دمشون گرم .
کسی اینجا گروهان شهادت گردان ذوالفقار افتاده اگه اره اعلام کنه .

سلام داداش
من گروهان ایمان گردان عاشورام . شما مدرکت چیه ؟ بچه کجایی ؟ شنیدم ذولفقار خیلی مشتیه . تا الان که بد نبود ایشالا بعدش نباشه
آره دمشون گرم فکر کنم قبل از 31 شهریورم یه 24 بدن , بعد از 31 شهریورم یه تعطیلی هست اونم شاید بدن.

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها من متولد 6/31/71 هستم... تا كي وقت دارم دفترچه پست كنم كه اضاف نخورم؟؟؟؟

تا اخر 90 يا نه تا تاريخ تولدم؟؟؟؟

mahyar_111

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من با مدرک لیسانس در تاریخ 1 اسفند 1389 اعزام شدم به خدمت، الان نتیجه کارشناسی ارشد اومد قبول شدم. تا 1 مهر 90 دقیقا سابقه 7 ماه خدمت دارم. می خوام برم دانشگاه سربازیو ول کنم.
چند تا سوال داشتم:

1. بعد از تحصیل می خوام دوباره برم خدمت باید آموزشی بگذرونم چطوری و چقدره؟
2. یگان خدمتی و یا ارگانم که الان سپاهه ممکنه تغییر کنه؟
3. 7 ماهی که رفتم کشک که نمی شه؟

اگه دوستان توصیه ای دارن کمک کنن. ممنون.

doei

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان من با مدرک لیسانس در تاریخ 1 اسفند 1389 اعزام شدم به خدمت، الان نتیجه کارشناسی ارشد اومد قبول شدم. تا 1 مهر 90 دقیقا سابقه 7 ماه خدمت دارم. می خوام برم دانشگاه سربازیو ول کنم.
چند تا سوال داشتم:

1. بعد از تحصیل می خوام دوباره برم خدمت باید آموزشی بگذرونم چطوری و چقدره؟
2. یگان خدمتی و یا ارگانم که الان سپاهه ممکنه تغییر کنه؟
3. 7 ماهی که رفتم کشک که نمی شه؟

اگه دوستان توصیه ای دارن کمک کنن. ممنون.
منم شرايط شما رو داشتم البته توي ارتش بودم ....بعد از دانشگاه دوباره افتادم همون ارتش ، آموزشي هم گفتن نميخواد بگزروني ، هر چي هم كه خدمت كردي تو سيستم ثبت ميشه و فقط ممكنه جايي كه خدمت ميكردي تغيير كنه

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
توی **** وظیفه یه نفر نشسته که معافیت تحصیلی ها رو تبدیل می کنه به فارغ از تحصیل یا اخراج و یا غیره .
توی اون نامه ی ابطال معافیت تحصیلی هم که از طرف دانشگاه یا مدرسه میبریم واسه **** وظیفه تاریخ اخراج رو نوشته .
حالا اون کسی که مسوول ثبت این چیزاست توی **** وظیفه نمی تونه یه تاریخی رو بزنه که نشون نده منه بیچاره اضافه خدمت خوردم ؟
مثلا تاریخ 2 ماه پیش رو .
طرف آشناست .
به نظرتون امکان پذیره همچین چیزی ؟:(

shahrouz63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba salam khedmate ame azizan..aval b khatere inke finglish type mikonam ozr mikham chon computeram farsi nadare..man pezeshkiam 2-3mahe tamum shode va taze bara sarbaziam eghdam kardam..albate ba bande maroofe parti ehtemalan sepah mioftam...soali k dashtam ine k man k pezeshkam mitunam b jaye rejeo in jur harfha too behdarie padegan amoozeshimo begzarunam..albate y 110 kg vaznam khoda behem dade..chejuri bara moafiat az razm bkhatere vazne balam eghdam konam?..moteahelam hastam..lotfan age momkene javabamo bedin mamnun misham

sadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان امیدوارم که خوب باشید
استرس به هیچ عنوان نداشته باشید/ البته طبیعی هست ولی میرید میفهمید که استرس بیجا داشتید ...
حالا یه خبر خوب بدم اینکه 3ماه اضافه های دفترچه ای رو بخشیدن گویا...:Dخوش باشید...

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوستان امیدوارم که خوب باشید
استرس به هیچ عنوان نداشته باشید/ البته طبیعی هست ولی میرید میفهمید که استرس بیجا داشتید ...
حالا یه خبر خوب بدم اینکه 3ماه اضافه های دفترچه ای رو بخشیدن گویا...:Dخوش باشید...
یعنی من که اعزام نشدم هنوز و اضافه دفترچه ای دارم بخشیده شده غیبتام ؟
یا فقط مال اوناییه که اول شهریور اعزام شدن ؟؟

sadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا اونجا که من میدونم اونهایی که تا شهریور اعزام شدن بخشیده شدن فقط/ حالا نمی دونم ایشاله یه قانونی تبصره ای چیزی باشه که به شما هم بخوره...

filit

Registered User
لایک‌ها
7
بخشش سه ماه اضافه خدمت سربازان غايبي كه تا يكم شهريور ماه سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.

amoohamed24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...من 18 شهریور اعزامم.پادگان ثابت خواه تو گیلانغرب.نیرو زمینی ****...کسی نیست با هم باشیم.
راستی 18 جمعه هست.ما باید شنبه بریم دیگه؟؟

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
لباس دوره کد، استتار در جنگله ، که روز سردوشی تو اموزشی پوشيديد، با سردوشی ،پبوش برو ،
ميتونی هم با لباس شخصی بری ،خودت ببينی ، مشکلی نيست،
پتو و ملافه هم ببر ، چون بايد انکارد کنی ، مهم نيست که يه شب هم حتی قرار نباشه که اونجا بخوابی ،.تختت بايد انکارد باشه
همه اينارو بنداز تو ساک انفرديت و ببر،
ديگه چيز بيشتری نيازی نيست ببری . ما هم فردا دوره کدمون تموم ميشه و سنگر رو به شما ميديم ..
فقط اگه تو امريت زده دهم ، جمعه پا نشی بری . شنبه برو ساعت 10 به بعد که الّاف نشی
موفق باشی

به به جناب سروان sarbaztobe...

انگار همین دیروز بود میخواستم برم 01 و برای اینکه ببینم باید چی با خودم ببرم افتادم جون اینترنت و از خوش شانسی با این سایت آشنا شدم...

الان دوره کد هم تموم شد واقعاً خوش گذشت.... ما و رمضون و اصفهان و دانشکده توپخانه که خداییش یه جورایی از دانشگاههای معمولی ایران باکلاس تر و با تجهیزات تر بود.

الان هم پا در هوا که بقیه خدمت رو که کم هم نیست کجا میفتیم :happy:

chevrolet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اعزام 6/18
1.خواهش میکنم که اطلاعاتی درباره دوره آموزشی ارتش لشکر ۸۱ زرهی کرمانشاه به من بدید خیلی ممنون

2.میشه بعد از دوره آموزشی به بقیه خدمتم رو در همدان سپری کنم؟

en.javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم افتادم توپخانه.چه جور جاییه؟میشه پیچوند؟

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم افتادم توپخانه.چه جور جاییه؟میشه پیچوند؟

شما قاعدتاً می بایست دهم اونجا میبودید! این سوال یعنی اینکه نرفتید هنوز؟؟

کلاً اوقات خوشی رو خواهید داشت...هیچ تهدیدی رو جدی نگیرید.... سختی به اون صورت نداره که بپیچونید! 4-5 تا پاسداری و نگهبانی فقط میدید میریه پی کارش!

(البته شمایی که میخورید به31 شهریور ممکنه یکم تمرینات جهت اجرای یه رژه داخلی داشته باشید... دقیقاً نمیدونم)

بالا