سلام دوستان عزیز
من تازه تو این تالار عضو شدم. 19 شهریور اعزامم . تو سازمان زندان ها افتادم و آموزشیم افتاده تو پادگان شهید کچویی کرج.
اول اینکه سازمان زندان چجوریه سربازیش و دوم کچویی چجور پادگانی هست؟ سوم هم دیپلمه تو سازمان زندان سرباز صفره یا درجه دیگه ای بهش میدن و کارش چی خواهد بود؟ چهارم که خدمتم کجاها خواهد بود؟
خواهشا جواب سوالاتم رو دارین ، بهم دقیق بگین و اگه توضیحی هست اونم بهم توضیح بدین که از روزی که نامه **** وظیفه اومده دستم ،اعصابم بد ریخته بهم. از هرکی میپرسم میگه بدتر از این نمیشد!!!!
هنوز نرقته اراک مرخصی دادن دمشون گرم .
کسی اینجا گروهان شهادت گردان ذوالفقار افتاده اگه اره اعلام کنه .
منم شرايط شما رو داشتم البته توي ارتش بودم ....بعد از دانشگاه دوباره افتادم همون ارتش ، آموزشي هم گفتن نميخواد بگزروني ، هر چي هم كه خدمت كردي تو سيستم ثبت ميشه و فقط ممكنه جايي كه خدمت ميكردي تغيير كنهسلام دوستان من با مدرک لیسانس در تاریخ 1 اسفند 1389 اعزام شدم به خدمت، الان نتیجه کارشناسی ارشد اومد قبول شدم. تا 1 مهر 90 دقیقا سابقه 7 ماه خدمت دارم. می خوام برم دانشگاه سربازیو ول کنم.
چند تا سوال داشتم:
1. بعد از تحصیل می خوام دوباره برم خدمت باید آموزشی بگذرونم چطوری و چقدره؟
2. یگان خدمتی و یا ارگانم که الان سپاهه ممکنه تغییر کنه؟
3. 7 ماهی که رفتم کشک که نمی شه؟
اگه دوستان توصیه ای دارن کمک کنن. ممنون.
یعنی من که اعزام نشدم هنوز و اضافه دفترچه ای دارم بخشیده شده غیبتام ؟سلام دوستان امیدوارم که خوب باشید
استرس به هیچ عنوان نداشته باشید/ البته طبیعی هست ولی میرید میفهمید که استرس بیجا داشتید ...
حالا یه خبر خوب بدم اینکه 3ماه اضافه های دفترچه ای رو بخشیدن گویا...خوش باشید...
لباس دوره کد، استتار در جنگله ، که روز سردوشی تو اموزشی پوشيديد، با سردوشی ،پبوش برو ،
ميتونی هم با لباس شخصی بری ،خودت ببينی ، مشکلی نيست،
پتو و ملافه هم ببر ، چون بايد انکارد کنی ، مهم نيست که يه شب هم حتی قرار نباشه که اونجا بخوابی ،.تختت بايد انکارد باشه
همه اينارو بنداز تو ساک انفرديت و ببر،
ديگه چيز بيشتری نيازی نيست ببری . ما هم فردا دوره کدمون تموم ميشه و سنگر رو به شما ميديم ..
فقط اگه تو امريت زده دهم ، جمعه پا نشی بری . شنبه برو ساعت 10 به بعد که الّاف نشی
موفق باشی
سلام
منم افتادم توپخانه.چه جور جاییه؟میشه پیچوند؟