• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
سلام آقا مرسی دیروز اومدم لباس را گرفتم و برگشتم افتادم وحدت ( اونجایی ها می گفتن خوبه ولی تو اینترنت می گفتن بهترین نصره؟ کدوم درسته؟ ) راستی خیلی در مورد لباس ها توضیح ندادن کش باید به پاچه شلوارها بدوزیم؟ بعد شلوار میره توی پوتین؟ اتیکت سمت راست هست که اسممون روشه باید بنویسم ل و زیرش اسمم را بنویسم؟ اون عدده هست که مال گروهانه ( از من 21 ) اونا کجا باید بزنم؟ جلوی ل و؟ یه اتیکت هست که باید اسممون را روش بنویسیم و به کیسه بدوزیم اون را گفتن زیر کیسه یعنی اونجا که می زاریم رو زمین باید بدوزم؟
آره رفيق ، من اونجا بودم وقتی شما اومديد .
چيزايی که تو اينترنت خوندی رو ول کن ، ميدونم چی رو خوندی ، اون مال قديماست که 02 ليسانس نميميگرفت
الان همچی فرق کرده، البته اين گروهانی که افتادی تا همين دوره پيش فوق ديپلم فقط ميگرفت
اين دوره جا به جا کردن و فوق ديپلم ها رو دادن به گردان فجر ، ولی در کل مهم نيست .
فعلاً که نگهبانياتون با ماست تا شما بياين ،
آره ، نگران نباش ، همچی راحته

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
^ ما رفتیم 01 دیروز اصلا ساکهامونم رو نگشتن ! ما هم تا توسنتیم این ور اونور سیگار قایم کردیم. اما برمیگشتیم 02 یی ها رو داشتمن جلو در میگشتن.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دیپلم میشه سرباز صفر ؟!؟!

سربازی که تحصیلات دبستان یا زیر دوم راهنمایی داره میشه صفر

دیپلمه میشه سرجوخه ارتش یا رزمیار **** ( لا سه خط)

بعضی اوقات سرباز دیپلمه هم میفرستن سر 4 راه ولی نه همیشه

نمیدونم چرا اطلاعات اشتباه میدین به مردم

با دیپلم هم هر سربازی میتونه بهترین جاها خدمت کنه که من پیشنهاد میکنم یا صنایع دفاع بیفتین یا ****

داداش شما درست میگی تو ارتش میشه سرجوخه و **** رزمیار، نیروی انتظامی فرقی بین پیش دانشگاهی و اول ابتدایی بلحاظ درجه وجود نداره
اما اگه تشریف ببری میبینی که بین سرجوخه - رزمیار و سرباز صفر فرقی نداره اسمشون متفاوت هست فقط
سرباز دیپلمه رو می فرستن سر چهار راه ولی شما اینو اغلب توی شهرهای کوچک میبینی نه مراکز استان. من نمیگم دیپلمه ها همیشه جاهای بد میفتن ولی در شرایط برابر و بدون پارتی تا افسر و درجه دار هست برای کارهای دفتری و ... از اونا استفاده میکنند. دیپلم میتونه راننده فرمانده باشه و کیفشم ببره.
اطلاعات اشتباه به مردم نمیدیم شما آرمانی فکر میکنی

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
منم شدیدا حرفهای شما دوست عزیز رو تایید میکنم .در این مورد باید بگم که خود من تو مرزبانی آذربایجان غربی خدمت میکردم اونم نه تو هنگ مرزی نه تو گروهان مرزی تو پاسگاه مرزی بودم و اره طبق گفته شما همیشه بیشترین شهدا از مرزبانی ناجا هست فقط **** توتابستون بعضی سال ها مثل امسال با پزاک درگیر میشه که اونا هم این موقع ممکنه شهید بدن اما چون من دیگه اونجا نیستم خبر ندارم ولی انگار امسال طبق گفته دوستان امسال بدجوری درگیر شدن و **** مجبور شده همه نوع سرباز ببره.

امسال **** نیروی زیادی ریخته منطقه تلفات هم خیلی داده به گفته های تلویزیون گوش ندید. از استانهای دیگه مثل زنجان اردبیل قم و ... تیپ اومده منطقه ( اونروز یکی از دوستای اردبیلیم میگفت مردم میگن جز دژبانای تیپ اردبیل کسی نمونده ;) ) البته جنبه شوخی هم داره ولی تلفاتشون زیاده
با اینکه **** وارد منطقه شده مرزبانی کماکان تلفاتش بیشتره.

filit

Registered User
لایک‌ها
7
داداش شما درست میگی تو ارتش میشه سرجوخه و **** رزمیار، نیروی انتظامی فرقی بین پیش دانشگاهی و اول ابتدایی بلحاظ درجه وجود نداره
اما اگه تشریف ببری میبینی که بین سرجوخه - رزمیار و سرباز صفر فرقی نداره اسمشون متفاوت هست فقط
سرباز دیپلمه رو می فرستن سر چهار راه ولی شما اینو اغلب توی شهرهای کوچک میبینی نه مراکز استان. من نمیگم دیپلمه ها همیشه جاهای بد میفتن ولی در شرایط برابر و بدون پارتی تا افسر و درجه دار هست برای کارهای دفتری و ... از اونا استفاده میکنند. دیپلم میتونه راننده فرمانده باشه و کیفشم ببره.
اطلاعات اشتباه به مردم نمیدیم شما آرمانی فکر میکنی

من 14 ماه خدمتم و همه چیزو دیدم جدید نیستیم که...

سرباز صفر که پشت میز نمیندازن ولی دیپلمه همه جا پشت میز و کامپیوتره و کارهای اداری رو انجام میده...
ولی بعضی اوقات فرقی بینشون نیست
دیپلمه کلاس کاریش بالاتره از سرباز صفر

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
آره رفيق ، من اونجا بودم وقتی شما اومديد .
چيزايی که تو اينترنت خوندی رو ول کن ، ميدونم چی رو خوندی ، اون مال قديماست که 02 ليسانس نميميگرفت
الان همچی فرق کرده، البته اين گروهانی که افتادی تا همين دوره پيش فوق ديپلم فقط ميگرفت
اين دوره جا به جا کردن و فوق ديپلم ها رو دادن به گردان فجر ، ولی در کل مهم نيست .
فعلاً که نگهبانياتون با ماست تا شما بياين ،
آره ، نگران نباش ، همچی راحته
دیشب شما اونجا بودی؟ آقا شما چرا زحمت می کشی ما خودمون مواظبیم

farshad_mc2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینطوری میگفتن. ولی ما که رفتیم. کلی تعهد گرفتن و تهدید کردن که 2 روز بعد از بقیه میرین... آخرش هم 7 صبح فرداش send کردنمون خونه. ;)

سلام
ممنون دوست عزیز
من برای شهر مجاورمون اقدام کردم فکر میکنم چندتا شهرستان دیگه هم مثل شیراز داشته باشه.بعدمن شنیدم خودصاایران قسمت های مختلفی داره که میشه بری صحبت کنی بری اون قسمت...
بله اعزامی 4/1 بودم.بنظر خودم جوادنیا راحتتراز جاهای دیگه هست که ازشون خبر دارم مخصوصا دوران ما که مقارن شد با ماه رمضون..
هفته اول پذیزش بود که 2-3 روز مرخصی دادن بعد از دادن لباس و.. هفته دوم و سوم خیلی فشرده بود.مدام رژه میرفتیم.البته چیزی که اذیت میکرد گرمای هوا و تشنگی بود.دوشنبه ها پیش فرمانده باید رژه میرفتیم.اول قرار بود هرهفته چهارشنبه بریم کوهپیمایی که یه بار رفتیم درکل. که باکوله پشتی بودکه توش وروش باید پتوهامونو میذاشتیم که من توش یه جعبه مقوایی گذاشتم!از اون ببعد کلاس ها شروع شد. اوایل بیشتر بعدازظهرها بودکه اغلب تو خواب و بیداری میگذروندیم از هفته سوم یاابتدای هفته چهارم ژ-3 دادن دستمون. قبل از شروع ماه رمضون میدان تیر رفتیم.نشسته 200متر درازکش 100متر.هفته قبل از ماه رمضون رفتیم اردوگاه قرار بود یک هفته بمونیم که دو روز موندیم .اونجاکلاس بود انواع سینه خیز بود که یکساعته تموم شد و کوهپیمایی که حدود سه ساعت بود.البته کارایی از قبیل کندن سنگرو برپاکردن چادر هم بود که انجام ندادیم .مثل میدان موانع که تو پادگانمون نرفتیم اونجاهم سختیش گرما بودو چادرایی که مثل کوره گرم بودن...بمایک هفته درمیون ازچهارشنبه بعدازظهر تاجمعه بعدازظهر یک هفته درمیون مرخصی میدادن واز پنجشنبه بعدازظهر تا جمعه..که باشروع ماه رمضون مرخصی هارو لغو کردن که کسی نتونه بعنوان مسافر روزه نگیره...تو این ماه فقط کلاس داشتیم ساعت 3:30 بیدار باش بود برای سحری و نماز وقرآن تا 6:30.بعدگاهی میرفتیم صبحگاه تاپرچمو ببریم بالا..بعدم میرفتیم کلاس.تا ساعت 12.ساعت 13 میرفتیم نماز از 14:30 تا ساعت 8شب بیکار بودیم یا میخوابیدیم یادرس میخوندیم فوتبالم بازی میکردن.بعدم افطارو نماز.آمارگیریو خواب.هفته آخر امتحانات بود.رزمی احکام.و عملی.یکی دوروز آخر برای رژه تحلیف تمرین کردیم
تاروز تحلیف که یه رژه رفتیمو خیلی ...خوب گرفتیم .خلاص.اگه سوال خاصی داشتی که جواب ندادم بگو.مثل وضع غذا یاحموم و آب...آموزشی رفتی یا میخوای بری؟

ali agha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم امروز 01 بودم رفتم برای تحویل جیره به یگان مربوطه دیدم یه غول بیابونی نشسته روی میز (به اصطلاح ارشد) ما هم جلوش نشستیم روی زمین که بیاد مثلا توجیه کنه که اتیکتهای لباسارو چه جوری بدوزیم !!!
با بدترین وضعیت ممکنه صحبت میکرد فک کنم از سر ساختمون آورده بودنش تریپشم از روی یونیفرمش فک کنم دیپلم یا نهایت فوق دیپلم بود...
خلاصه نشسته بودیم که یهو دیدم یه بدبختی رو صدا کرد که فلانی شربتمو بیار ، طرفم آمد و بقیشو اون توضیح داد ؛بیچاره به نظر که آدم خوبی بود کلی در مورد اینکه اینجا زیر آب زدن زیاده و حواستون باشه و ... حرف زد؛ آخرش که داشتیم میرفتیم ازش پرسیدیم جریان چیه این یارو به نظر مشکل داره ، اونم گفت که باهاش کل نندازیم که بعد از فرمانده اون رییسه و بخادم (هیکلشو که دیدین) بیرون پادگان خفتتون می کنه !!!
خلاصه طرف خوفی بود نمیدونم فیلمشون بود یا نه!!!

حالا دوستانی که 01 بودن!!!
به نظرتون جریان چیه ؟؟؟

در مورد خابگاهم که من قبلا که یه مستند از 01 دیده بودم خیلی تر تمیز بود اینجا که ما بودیم دربو داغون بود یه سری کمدا در نداشت تخت ها چند تاشون نیمه شکسته بود ...

دوستمون که گفتن 01 هتله ما که هتلی ندیدیم !!
سالی که نکوست از بهارش پیداست

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من 14 ماه خدمتم و همه چیزو دیدم جدید نیستیم که...

سرباز صفر که پشت میز نمیندازن ولی دیپلمه همه جا پشت میز و کامپیوتره و کارهای اداری رو انجام میده...
ولی بعضی اوقات فرقی بینشون نیست
دیپلمه کلاس کاریش بالاتره از سرباز صفر

شما 14 ماه خدمتی پس چرا اینا رو میپرسی؟ میخوای بیفتی راهور و ...

aghafarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبه ديگه ، دوره کد تو 02 يعنی تفريح ، ما هم که اين دوره کاری کرديم که همه ديگه ساعت 2 تعطيل ميشن .
شانسه ما خورد به رمزون و همچی بهم خورد ،ولی برای شما خوبه ،2 تا کلاس داره تو روز که مثل برق ميگزره ، از رژه و اينا هم خبری نيست
که ساعت 12 ناهار ميخوريد و ميريد خونه ،
فقط سعی کن که گروهان يک بيفتی . کلّا 3 تا گروهانه
چيز زيادی برای گفتن نيست ، جز اينکه ارزو ميکنی که همه خدمتت بشه دوره کد

سلام دوست عزیز.
در مورد این دوره کد یه سری اطلاعات بیشتر میخواستم.
دوره کد نگهبانی هم داره؟
قطعا هر روز میام خونه یا ممکنه بعضی روزا مرخصی ندند و بمونیم؟ یعنی میخوام بدونم باید وسایل لازم واسه موندن رو ببریم یا نه؟
این که فرمودید سعی کنم گروهان 1 بیافتم چه جوری ممکنه؟ مگه خودشون تقسیم نمیکنند؟
آیا حقیقت داره که افسر آموزش رو بیشتر از دوره کدی ها انتخاب میکنند؟
راستی،تو دوره کد و بعد از اون بردن موبایل مجازه یا نه؟
ممنون.

Last edited:

doei

Registered User
لایک‌ها
14
درود بر دوستان عزیز
ما 1/6 از شیراز به سمت تهران پادگان 01 حرکت کردیم ساعت 1 شب رسیدیم اونجا بلافاصله مسئولای پذیرش اومدن جلومون و خوش آمد گویی کردن همراه با کیک و آب میوه و موز :D بعد گفتن کیا قبلن خدمت کردن که منم جزو همون دسته بودم چون 3 ماه خدمت کرده بودم بلافاصله کارامون رو انجام دادن و 20 روز بهمون مرخصی دادن و گفتن بعد بیستم بیاین و امریتون رو که مشخص شده کجا افتادین بگیرین و بهمون گفتن چیزی با خودتون نیارین والا من هنوز باورم نمیشه که رفته بودیم پادگان فکر کنم هتلی جایی بود.... از دوستان کسی تجربه اینجوری داشته مشخص نیست کجا بیفتیم من قبلا زاهذان بودم ممکنه دوباره بیفتم اونجا؟ امریمون رو بدن چند روز مرخصی میدن تا خودمونو معرفی کنیم به اونجایی کهتو امریمون مشخص شده البته منظورم از امریه همون برگه تعیین مکان هست که میگه کجاافتادیمو از این حرفا..... ممنون

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
^ ما رفتیم 01 دیروز اصلا ساکهامونم رو نگشتن ! ما هم تا توسنتیم این ور اونور سیگار قایم کردیم. اما برمیگشتیم 02 یی ها رو داشتمن جلو در میگشتن.

نه ما را نگشتن ولی موقع ورود سربازه گفت اگه گوشی دارین نیارید تو ولی نگشتمون.

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
خوب دوستان من بعد از 9 روز پایان دوره دیروز رفتم برگه تقسیمات رو گرفتم
دیدم همه همشهری ها و اطرافیان رو انداختن جنوب اهواز و بوشهر و یک سری هم رفتتن خارک و ایلام و تبریز و غیره

راست میگن پدافند هوایی اموزشیش مثل بهشته اما تقسیماتش افتضاحه
من خودم افتادم تهران - پش مرکزفاوا
که فرمانده میگفت یکی از بهترین جاهاست و خوب تا اینجا هم 3 ساعت راه هست

اما نه ادرس رو زدن نه ساعت مراجعه گفتن شنبه 5 شهریور معرفی کنم

کسی میدونه کجاست ادرسش ؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
درود بر دوستان عزیز
ما 1/6 از شیراز به سمت تهران پادگان 01 حرکت کردیم ساعت 1 شب رسیدیم اونجا بلافاصله مسئولای پذیرش اومدن جلومون و خوش آمد گویی کردن همراه با کیک و آب میوه و موز :D بعد گفتن کیا قبلن خدمت کردن که منم جزو همون دسته بودم چون 3 ماه خدمت کرده بودم بلافاصله کارامون رو انجام دادن و 20 روز بهمون مرخصی دادن و گفتن بعد بیستم بیاین و امریتون رو که مشخص شده کجا افتادین بگیرین و بهمون گفتن چیزی با خودتون نیارین والا من هنوز باورم نمیشه که رفته بودیم پادگان فکر کنم هتلی جایی بود.... از دوستان کسی تجربه اینجوری داشته مشخص نیست کجا بیفتیم من قبلا زاهذان بودم ممکنه دوباره بیفتم اونجا؟ امریمون رو بدن چند روز مرخصی میدن تا خودمونو معرفی کنیم به اونجایی کهتو امریمون مشخص شده البته منظورم از امریه همون برگه تعیین مکان هست که میگه کجاافتادیمو از این حرفا..... ممنون

از ما هم یادمه خوب پذیرایی کردن روز اول !

تا رسیدیم طرف گفت مثه ادم بشینین وگرنه بدترین شب زندگیتونه امشب !!!

تا لباس دادن بردن بالای تپه

گفت کی بچه تهرانه کل گروهان دستش رفت بالا !

گفت دارم براتون (بدونه دلیل ) !

پا مرغی رفتیم بالا از تپه سینه خیز اومدیم پایین !

این قضیه 10 بار انجام شد !

حالا باز هم دوستان بگن ارتش ارتش...

اموزشیه **** بدترینه ! شک نکنین !

تو خار و شیشه ما رو پا خرگوشی میبردن هر کی نمیرفت با زنجیر میزدن... (پا خرگوشی : ارنج و زانوها رو زمین و حرکت !)

و هزاران زجر و عذابه دیگه !

حقمونه الان راحت باشیم بخدا

ما رو خیلی زجر دادن تو اموزشی...که دفتر خاطرات منو بخونین مطمئنا اشکتون در میاد

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوست عزیز.
در مورد این دوره کد یه سری اطلاعات بیشتر میخواستم.
دوره کد نگهبانی هم داره؟
قطعا هر روز میام خونه یا ممکنه بعضی روزا مرخصی ندند و بمونیم؟ یعنی میخوام بدونم باید وسایل لازم واسه موندن رو ببریم یا نه؟
این که فرمودید سعی کنم گروهان 1 بیافتم چه جوری ممکنه؟ مگه خودشون تقسیم نمیکنند؟
آیا حقیقت داره که افسر آموزش رو بیشتر از دوره کدی ها انتخاب میکنند؟
ممنون.
دوره کد هم نگاهبانی داره ولی نه زياد، به هر آدم عادی هر 2 هفته يک بر يک پست ميخوره،
اگر مسئوليت داشته باشی مثل من ، اصلاً پست نميخوری ، ( ارشد. ارشد اسايشگاه . مسئول غذا .مونشی .انور فرمانده ) اينا پست نميخورن
اينا هم انتخابی هست تو گروهان يک که دسته کم هست . مثلاً ميگه کی ميخواد مسئول فلان جا باشه تو دستتو مياری بلا .
دو نفر هم مسئول نظافت توالت ميشن که اينا هم پست نميخورن ، کلاس هم نميرن ،يعنی هميشه پيچ اند ، البته نظافت بايد کنند. سرگرد هم مرخسی هر وقت بخوان بهشون ميده. از سه شنبه تا شنبه
هر چی ميشی ، فقط ارشد گروهان نشو که به فاک ميری ، مسئول غذا هم همينجور ، ولی حتماً يک مسئوليت بگير که هم کلاسارو و ورزش و صبحگاه رو بپيچی هم وقتی چند روزی تعطيل شد ،بهت پست ندن بمونی
اين که گفتم سی کن گروّهان يک بيفتی ، اين بود که يک و از همه مهم تر پلّه نداره طبقه اوّله. دو فرماندش آدم منطقيه هر وقت بگی م بهت مرخسی ميده بری . کادريهاشم آدمايه خوبين
حالا اگه تقسيم که شدی گفت تو برو گروهان سه برو با کسی که ونجا نشسته بگو بندازت يک . اين کارو ميکنه، اينجا همه باهات راه ميان
اين که ميگی امکان داره روزبرگ بهت ندن بمونی ، معمولاً نه . مگه اين که يه کاری کنی که بازداشت شی .. يا مراسمی چيزی باشه که معمولاً شهرستانی ها رو نگاه ميدارن ،پس خيالت راحت
در مورد افسر اموزش شدن ، نميتونی بگی صد در صد افسر اموزش ميشی ، ولی احتمالش بيشتر از بدون دوره کد خوردنه .
فقط يک پيشنهاد،از روی تجربه، . تا ميتونی همچی رو بپيچون ، هيچ جا نرو ،هيچ کاری نکن ، ، من که يک بار هم يادم نمياد به خط شده باشم يا نماز رفته باشم يا صبحگاه يا ورزش ، هيچ کاری هم نميتونند بکنن ، من چون اموزشی نميدونستم سرم کلاه رفته بود دوره کد تا تونستم تلافی کردم هاهاها

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0

از ما هم یادمه خوب پذیرایی کردن روز اول !

تا رسیدیم طرف گفت مثه ادم بشینین وگرنه بدترین شب زندگیتونه امشب !!!

تا لباس دادن بردن بالای تپه

گفت کی بچه تهرانه کل گروهان دستش رفت بالا !

گفت دارم براتون (بدونه دلیل ) !

پا مرغی رفتیم بالا از تپه سینه خیز اومدیم پایین !

این قضیه 10 بار انجام شد !

حالا باز هم دوستان بگن ارتش ارتش...

اموزشیه **** بدترینه ! شک نکنین !

تو خار و شیشه ما رو پا خرگوشی میبردن هر کی نمیرفت با زنجیر میزدن... (پا خرگوشی : ارنج و زانوها رو زمین و حرکت !)

و هزاران زجر و عذابه دیگه !

حقمونه الان راحت باشیم بخدا

ما رو خیلی زجر دادن تو اموزشی...که دفتر خاطرات منو بخونین مطمئنا اشکتون در میاد
[/QUOTE

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
دوستان رزمی فروشی و خیاطی نزدیک به شمال غرب کسی میشناسه ؟ آدرس دقیق میخوام ..مثلا کجای حسن آباد یا امام حسین قرار گرفته
در مورد پوتین باید چه نکاتی رو مد نظر داشته باشیم ؟؟ چه مارکی بخریم؟ چطور نرمترش کنیم ؟

Last edited:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
ببین شما میدون امام حسین که رسیدی. غرب میدون، نزدیک پل عابر پیاده اول، یعنی توی خیابون انقلاب. سه چهار تا مغازه هست لوازم نظامی داره.
واسه خیاطی هم روبروی همین چند تا مغازه، اون دست خیابون یک پاساژ هست که یه پسر با لباس سیاه وایساده، تا ببینه بار و بندیل دستته، میبرتت طبقه دوم اون پاساژ خیاطی آقایی. هم کارشون سریعه، هم آدمهای خوبین.
پوتین هم من یه مارک خریدم ایمن تبریز، یا یه همچین چیزی. خیلی سبکتر از اونیه که خودشون دادن (به ما که نیرو هوایی افتادیم، مارک بهمن دادن)
کلاً اندازه ات باشه دیگه، همین! نرم هم باشه.
من قشنگ وقتی داشتم برمیگشتم انگار دو کیلو ساکم سبکتر شده بود!
به ما تکنیک پوتین دادن . وزنشون رو هم 1.5 میشد ...مال شما چند کیلو هست؟

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
منم امروز 01 بودم رفتم برای تحویل جیره به یگان مربوطه دیدم یه غول بیابونی نشسته روی میز (به اصطلاح ارشد) ما هم جلوش نشستیم روی زمین که بیاد مثلا توجیه کنه که اتیکتهای لباسارو چه جوری بدوزیم !!!
با بدترین وضعیت ممکنه صحبت میکرد فک کنم از سر ساختمون آورده بودنش تریپشم از روی یونیفرمش فک کنم دیپلم یا نهایت فوق دیپلم بود...
خلاصه نشسته بودیم که یهو دیدم یه بدبختی رو صدا کرد که فلانی شربتمو بیار ، طرفم آمد و بقیشو اون توضیح داد ؛بیچاره به نظر که آدم خوبی بود کلی در مورد اینکه اینجا زیر آب زدن زیاده و حواستون باشه و ... حرف زد؛ آخرش که داشتیم میرفتیم ازش پرسیدیم جریان چیه این یارو به نظر مشکل داره ، اونم گفت که باهاش کل نندازیم که بعد از فرمانده اون رییسه و بخادم (هیکلشو که دیدین) بیرون پادگان خفتتون می کنه !!!
خلاصه طرف خوفی بود نمیدونم فیلمشون بود یا نه!!!

حالا دوستانی که 01 بودن!!!
به نظرتون جریان چیه ؟؟؟

در مورد خابگاهم که من قبلا که یه مستند از 01 دیده بودم خیلی تر تمیز بود اینجا که ما بودیم دربو داغون بود یه سری کمدا در نداشت تخت ها چند تاشون نیمه شکسته بود ...

دوستمون که گفتن 01 هتله ما که هتلی ندیدیم !!
سالی که نکوست از بهارش پیداست

اقا فکر کنم از شانس بد شما باشه.
منم 01 هستم، اسایشگاه ما که تمیز بود، ارشدمون هم ادمی بود که زبون می فهمید، پسر خوبی بود.
شما کدوم گروهان افتادی ؟ من 724 افتادم !

بالا