سلام
منم ا اسفند اعزامم- مدركم فوق ليسانسه و امريه هم دارم- متاهل هم هستم
مي خواستم بدونم شرايطي كه گفتيد براي متاهلها فرقي نمي كنه؟
من شنيدم مرخصي بيشتر مي دن
هفته بعد 3شنبه و 5 شنبه تعطيله- تعطيلات رسمي رو مرخصي مي دن؟
بعد هم مي خوام بدونم با توجه به اينكه 1 اسفند اعزاميم تاريخ ترخيص نهايي-پايان دوره- كي مي شه
ممنون مي شم سريع جواب بديد
چون 2 روز بيشتر به اعزام نمونده
متاهلها دوشنبه رو از ساعت ۴ مرخصی میدن تا فردا ۵ و نیم صبح و چهارشنبه ها از ۴ تا شنبه ۵ و نیم. در ضمن متاهلها نگهبانی روزهای تعطیل هم ندارن. یعنی خیالتون راحته که روزهای تعطیل و این روزهایی که گفتم حتما خونه هستید.
احتمالا شنبه که پنجشنبه که میرید **** وظیفه که احتمالا میگن شنبه برید پادگان بعد از اینکه لباس گرفتید میگن شنبه بعدش بیاید.
احتمالا پایان دورتون میفته ۲۷-۲۸ فروردین ۸۸.
agha alave be soalaye in doostemoon dar morede moaf az razmaye oonajm toozih bedin
man moaf razm daram oonja khube ya bade?
معاف از رزم فقط یه چیز بی ارزشه توی برگ سبز شما. نهایتا میتونید باهاش مثلا اگر گفتن چرا راه میری و نمیدوی (توی خضرایی برای سربازها فقط بدو رو توی پادگان مجازه و سرباز اجازه نداره راه بره) کپی برگه سبز رو نشون بدی (در ضمن حتما از برگه سبز که معاف از رزمی رو نوشته یه کپی رنگی بگیرید چون میگیرن ازتون) برای اینکه رژه و **** جمع شرکت نکنید حتما باید از بهداری پادگان نامه بگیرید.
صحبت از معاف از رزم هم اوایل حداقل نکنید که اذتتون میکنن. نگید معاف از رزم هستم اگه کاری رو نمیتونید واقعا انجام بدید. آروم و خصوصی با فرمانده یا مربی بگید که مثلا نمیتونید روی دو زانو بشینید. نسبت به کلمه معاف از رزم اینا مشکل دارن.