• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

LittleSoldier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من يه سوال فوري داشتم ميشه جواب قاطع بديد؟

من برگه سفيدم اومده و كد محل آموزشيم زده 35 (مركز آموزش 01) ولي زير اون محل مراجعه رو زده ميدان ****
حالا من يك اسفند برم خود 01 (افسريه )يا باز برم نضام وظيفه تو ميدون ****(چون شنيدم مهر ميزنند برگه سفيد رو آيا اين درسته؟)
ممنون ميشم كمكم كنيد

msjoon63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم ا اسفند اعزامم- مدركم فوق ليسانسه و امريه هم دارم- متاهل هم هستم
مي خواستم بدونم شرايطي كه گفتيد براي متاهلها فرقي نمي كنه؟
من شنيدم مرخصي بيشتر مي دن
هفته بعد 3شنبه و 5 شنبه تعطيله- تعطيلات رسمي رو مرخصي مي دن؟
بعد هم مي خوام بدونم با توجه به اينكه 1 اسفند اعزاميم تاريخ ترخيص نهايي-پايان دوره- كي مي شه
ممنون مي شم سريع جواب بديد
چون 2 روز بيشتر به اعزام نمونده

agha alave be soalaye in doostemoon dar morede moaf az razmaye oonajm toozih bedin
man moaf razm daram oonja khube ya bade?

maleki_com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
وقت همگی بخیر
از دوستان هر کی از نیروی مقاومت **** پادگان خاتمی یزد اطلاعی داره،اونجا خدمت کرده یا احیانا مثل من 1 اسفند اعزامه بقیه رو هم روشن کنه​

nima321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. شنيدم ميگن هتل خاتمي يزد. يكي از دوستام آموزشيش اونجا بود ميگفت خيلي جاي خوبيه.
شما ميدونيد اگه كسي كارت سبز بسيجي (آموزش دوره تكميلي) داشته باشه تو ارتش تاثيري داره يا نه؟

babak00063

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها روز آخره
فردا روز اعزامومونه:(
امروز آخرین روز آزادیهو استفاده کنید
روز آخر
برادران نیروی انتظامی پادگان شهید ادیبی مرزن آباد چالوس
نبوووووود؟

saber63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها روز آخره
فردا روز اعزامومونه:(
امروز آخرین روز آزادیهو استفاده کنید
روز آخر
برادران نیروی انتظامی پادگان شهید ادیبی مرزن آباد چالوس
نبوووووود؟

آقا من هستم!D:
من يه ساعت ديگه ميرم كچل كنم شنيدم خومون بزنيم بهتر از اونه كه بريم اونجا كچلمون كنن!
اون دوستيم كه پرسيده بود نكنه كد 12 تغيير كرده باشه، نه، من از خود **** وظيفه پرسيدم همون مرزن آباد خودمونهD:
آقا ايشالا به اميد ديدار
راستي من اعزامم از تبريزه

babak00063

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هستم!D:
من يه ساعت ديگه ميرم كچل كنم شنيدم خومون بزنيم بهتر از اونه كه بريم اونجا كچلمون كنن!
اون دوستيم كه پرسيده بود نكنه كد 12 تغيير كرده باشه، نه، من از خود **** وظيفه پرسيدم همون مرزن آباد خودمونهD:
آقا ايشالا به اميد ديدار
راستي من اعزامم از تبريزه

آقا منم امشب کچل میکنم
اعزام من از بوشهره
تازه از بدشانسی مریض هم شدم, شانسو باش:(
هرکی رو دیدم از مرزن آباد تعریف کرده, حالا تا ببینیم, شنیدن کی بود مانند دیدن
پس به امید دیدار;)

LittleSoldier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من برگه سفيدم اومده و كد محل آموزشيم زده 35 (مركز آموزش 01) ولي زير اون محل مراجعه رو زده ميدان ****
حالا من يك اسفند برم خود 01 (افسريه )يا باز برم نضام وظيفه تو ميدون ****(چون شنيدم مهر ميزنند برگه سفيد رو آيا اين درسته؟)
ممنون ميشم كمكم كنيد

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3

ممنون ميشم كمكم كنيد
برو میدان ****
اونجا برگه سفید رو ازت میگیرن و زمان دقیق معرفی به پادگان را بهتون میگن

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
منم ا اسفند اعزامم- مدركم فوق ليسانسه و امريه هم دارم- متاهل هم هستم
مي خواستم بدونم شرايطي كه گفتيد براي متاهلها فرقي نمي كنه؟
من شنيدم مرخصي بيشتر مي دن
هفته بعد 3شنبه و 5 شنبه تعطيله- تعطيلات رسمي رو مرخصي مي دن؟
بعد هم مي خوام بدونم با توجه به اينكه 1 اسفند اعزاميم تاريخ ترخيص نهايي-پايان دوره- كي مي شه
ممنون مي شم سريع جواب بديد
چون 2 روز بيشتر به اعزام نمونده

متاهلها دوشنبه رو از ساعت ۴ مرخصی میدن تا فردا ۵ و نیم صبح و چهارشنبه ها از ۴ تا شنبه ۵ و نیم. در ضمن متاهلها نگهبانی روزهای تعطیل هم ندارن. یعنی خیالتون راحته که روزهای تعطیل و این روزهایی که گفتم حتما خونه هستید.
احتمالا شنبه که پنجشنبه که میرید **** وظیفه که احتمالا میگن شنبه برید پادگان بعد از اینکه لباس گرفتید میگن شنبه بعدش بیاید.
احتمالا پایان دورتون میفته ۲۷-۲۸ فروردین ۸۸.

agha alave be soalaye in doostemoon dar morede moaf az razmaye oonajm toozih bedin
man moaf razm daram oonja khube ya bade?

معاف از رزم فقط یه چیز بی ارزشه توی برگ سبز شما. نهایتا میتونید باهاش مثلا اگر گفتن چرا راه میری و نمیدوی (توی خضرایی برای سربازها فقط بدو رو توی پادگان مجازه و سرباز اجازه نداره راه بره) کپی برگه سبز رو نشون بدی (در ضمن حتما از برگه سبز که معاف از رزمی رو نوشته یه کپی رنگی بگیرید چون میگیرن ازتون) برای اینکه رژه و **** جمع شرکت نکنید حتما باید از بهداری پادگان نامه بگیرید.
صحبت از معاف از رزم هم اوایل حداقل نکنید که اذتتون میکنن. نگید معاف از رزم هستم اگه کاری رو نمیتونید واقعا انجام بدید. آروم و خصوصی با فرمانده یا مربی بگید که مثلا نمیتونید روی دو زانو بشینید. نسبت به کلمه معاف از رزم اینا مشکل دارن.

msjoon63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
meydoone sepah ke 6 sobh bayad beri chand saat bahamoon kar daran?
kheyli negah midaran?
lotfaaan yejiiiiiiiiii zoood javab bedeeeee sobh bayad berim:wacko:

babak00063

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که الان کچل کرم
کلمو صفر زدم
الان با خیال راحت فردا میرم
بچه ها فردا بدبختیمون شروع میشه:(

babak00063

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها 30 دقیقه دیگه
نبووووووود؟
من که الان میرم ببینم چی میشه!!!!!!!!

alileonardo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچها
امروز رفتیم **** وظیفه
بچه های کد 256 رو که خیلی هم بودیم جمع کردن گفتن شنبه ساعت 12 بریم پادگان.
جهت اطلاع دوستان آدرس اونجا:

آدرس پادگان شهید مدرس کرج (نیروی زمینی ****):

جاده مخصوص تهران کرج - قبل از پل پردیس - جنب شهرک خاتم النبیاء - ایستگاه اتمسفر(مترو)

arashap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاهلها دوشنبه رو از ساعت ۴ مرخصی میدن تا فردا ۵ و نیم صبح و چهارشنبه ها از ۴ تا شنبه ۵ و نیم. در ضمن متاهلها نگهبانی روزهای تعطیل هم ندارن. یعنی خیالتون راحته که روزهای تعطیل و این روزهایی که گفتم حتما خونه هستید.
احتمالا شنبه که پنجشنبه که میرید **** وظیفه که احتمالا میگن شنبه برید پادگان بعد از اینکه لباس گرفتید میگن شنبه بعدش بیاید.
احتمالا پایان دورتون میفته ۲۷-۲۸ فروردین ۸۸.

معاف از رزم فقط یه چیز بی ارزشه توی برگ سبز شما. نهایتا میتونید باهاش مثلا اگر گفتن چرا راه میری و نمیدوی (توی خضرایی برای سربازها فقط بدو رو توی پادگان مجازه و سرباز اجازه نداره راه بره) کپی برگه سبز رو نشون بدی (در ضمن حتما از برگه سبز که معاف از رزمی رو نوشته یه کپی رنگی بگیرید چون میگیرن ازتون) برای اینکه رژه و **** جمع شرکت نکنید حتما باید از بهداری پادگان نامه بگیرید.
صحبت از معاف از رزم هم اوایل حداقل نکنید که اذتتون میکنن. نگید معاف از رزم هستم اگه کاری رو نمیتونید واقعا انجام بدید. آروم و خصوصی با فرمانده یا مربی بگید که مثلا نمیتونید روی دو زانو بشینید. نسبت به کلمه معاف از رزم اینا مشکل دارن.
آقا ما صبح يكشنبه 12/4 بايد خودمونو خضرايي معرفي كنيم . فكر كنم پذيرش مي كنن و لباس مي دن .با اين حال چيزي همراه خودمون بياريم ؟مثل ساك وسايل ؟البته فكر نكنم بذارن ساك بياريم .

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من مي خواهم برم آموزشي ..چه چيزهايي براي شناسايي ببرم ؟؟؟
گارت ملي ، شناسنامه ؟؟؟؟؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بالا