• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
آقا ما با هزار بدیختی کد 226 مازاد رو کردیم 35 پادگان 01 افسریه ..... پدرم رفت امروز دنبالش من خودم نبودم . گویا برای کد 35 (01 تهران)صبح توجیه شدن که من نبودم ......

کسی هست که صبح کد35 بوده باشه و به من بگه برای لباس و وسایل و غیره چی گفتن ؟

ممنون ازتون

Last edited:

LittleSoldier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما با هزار بدیختی کد 226 مازاد رو کردیم 35 پادگان 01 افسریه ..... پدرم رفت امروز دنبالش من خودم نبودم . گویا برای کد 35 (01 تهران)صبح توجیه شدن که من نبودم ......

کسی هست که صبح کد35 بوده باشه و به من بگه برای لباس و وسایل و غیره چی گفتن ؟

ممنون ازتون

سلام من كد 35 بودم در مورد لباس چيزي نگفتن فقط گفتن يكشنبه ساعت 9 صبح بريم پادگان 01 كه آدرسشم اينه:
اتوبان افسريه-سه راه تختي-بلوار هجرت

meka-1360

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به برو بچ عزیز

آقا امروز ما رفتیم **** وظیفه میدون **** ... بعد از کلی الافی و استرس! گفتن اونایی که میخوان برن نیروی زمینی ارتش برن اون سمت بشینن ... ما هم دل رو به دریا زدیم و رفتیم تو صف ارتش (آخه شنیده بودم **** نیرو نمیگیره یا ارتش یا نیرو انتظامی) ... هیچی دیگه برگه ها رو جمع کردن بعد اون سروان اومد سمت ما بهمون گفت این دسته روز یکشنبه ساعت 9 برن 01 تهران ...

خلاصه آقا بساطی بود ... خیلی ها هم خوشحال شدن ... اما تهش یه خوبی خوب داشت و اونم این که از برزخ بیرون اومدیم!! ... آخه نمیدونی چی گذشت تا اینا اعلام کردن که قراره کجا بیافتیم ... در هر صورت دوستای گلم ما هم افتادیم 01 تهران ... تا خدا چی بخواد ...;)

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام من كد 35 بودم در مورد لباس چيزي نگفتن فقط گفتن يكشنبه ساعت 9 صبح بريم پادگان 01 كه آدرسشم اينه:
اتوبان افسريه-سه راه تختي-بلوار هجرت

سلام به برو بچ عزیز

آقا امروز ما رفتیم **** وظیفه میدون **** ... بعد از کلی الافی و استرس! گفتن اونایی که میخوان برن نیروی زمینی ارتش برن اون سمت بشینن ... ما هم دل رو به دریا زدیم و رفتیم تو صف ارتش (آخه شنیده بودم **** نیرو نمیگیره یا ارتش یا نیرو انتظامی) ... هیچی دیگه برگه ها رو جمع کردن بعد اون سروان اومد سمت ما بهمون گفت این دسته روز یکشنبه ساعت 9 برن 01 تهران ...

خلاصه آقا بساطی بود ... خیلی ها هم خوشحال شدن ... اما تهش یه خوبی خوب داشت و اونم این که از برزخ بیرون اومدیم!! ... آخه نمیدونی چی گذشت تا اینا اعلام کردن که قراره کجا بیافتیم ... در هر صورت دوستای گلم ما هم افتادیم 01 تهران ... تا خدا چی بخواد ...;)

آقا پس هیچی نگفتن ؟!‌فقط 1 شنبه بریم پادگان افسریه ؟! آخه لباس چی ببریم چی نبریم .........! هیچی نگفتن؟

physics

Registered User
لایک‌ها
31
اگر کسی از دوستان تجربه لیسانس و فوق لیسانس در 01 رو در داره خوشحال می شیم از تجربیات استفاده کنیم
مخصوضاً از سرنوشت بعد از آموزشی
و اینکه یک سوال تخصصی :می شه در هنگام آموزشی امریه جور کرد تا هنگام تقسیم امریه را رو کرد و پر زد و رفت

iman77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاهلها دوشنبه رو از ساعت ۴ مرخصی میدن تا فردا ۵ و نیم صبح و چهارشنبه ها از ۴ تا شنبه ۵ و نیم. در ضمن متاهلها نگهبانی روزهای تعطیل هم ندارن. یعنی خیالتون راحته که روزهای تعطیل و این روزهایی که گفتم حتما خونه هستید.
احتمالا شنبه که پنجشنبه که میرید **** وظیفه که احتمالا میگن شنبه برید پادگان بعد از اینکه لباس گرفتید میگن شنبه بعدش بیاید.
احتمالا پایان دورتون میفته ۲۷-۲۸ فروردین ۸۸.

معاف از رزم فقط یه چیز بی ارزشه توی برگ سبز شما. نهایتا میتونید باهاش مثلا اگر گفتن چرا راه میری و نمیدوی (توی خضرایی برای سربازها فقط بدو رو توی پادگان مجازه و سرباز اجازه نداره راه بره) کپی برگه سبز رو نشون بدی (در ضمن حتما از برگه سبز که معاف از رزمی رو نوشته یه کپی رنگی بگیرید چون میگیرن ازتون) برای اینکه رژه و **** جمع شرکت نکنید حتما باید از بهداری پادگان نامه بگیرید.
صحبت از معاف از رزم هم اوایل حداقل نکنید که اذتتون میکنن. نگید معاف از رزم هستم اگه کاری رو نمیتونید واقعا انجام بدید. آروم و خصوصی با فرمانده یا مربی بگید که مثلا نمیتونید روی دو زانو بشینید. نسبت به کلمه معاف از رزم اینا مشکل دارن.

با سلام مجدد و تشكر از راهنماييتون
ما امروز براي گرفتن لباس امديم ولي چون از اراك اعزاممون كردن دير رسيديم به پادگان.حالا دوباره بايد شنبه بيايم لباس تحويل بگيريم-مي خوام بدونم شنبه كه بيايم چقدر معطلي داره و ضمنا من با توجه به اينكه فوق ليسانسم بايد موهام رو با چه نمره اي بزنم
بعد هم اينكه مرخصي تعطيلات عيد چطوريه
مرسي

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
agha vaghean daste shoma nadarde!!!!
shoma oonja alan kojaein?
amoozeshitooon tamum shode?
rastii
motmaeini shoma shanbe migan berin hafteye bad biaym?yani moohamoono natarashim!!!:D

من معاونت اداری هستم.
آموزشی من ۴ ماه پیش بوده.
یکشنبه باید برید و ۹۹ درصد میگن شنبه بعدش بیاید چون سه شنبه و پنجشنبه تعطیله.

آقا ما صبح يكشنبه 12/4 بايد خودمونو خضرايي معرفي كنيم . فكر كنم پذيرش مي كنن و لباس مي دن .با اين حال چيزي همراه خودمون بياريم ؟مثل ساك وسايل ؟البته فكر نكنم بذارن ساك بياريم .

ساک مشکلی نداره ولی لباس شخصی توش نباشه که درمیارن میندازن دور. وسیله هم بغیر از تیغ غیر ژیلت و آجیل و شکلات پوست دار و وسایل برقی چیزی مورد نداره.

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
مرکز آموزش مخابرات لویزان مربوط به نیروی زمینی, کسی اونجا بوده؟ چجور جایی هست؟

msjoon63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من معاونت اداری هستم.
آموزشی من ۴ ماه پیش بوده.
یکشنبه باید برید و ۹۹ درصد میگن شنبه بعدش بیاید چون سه شنبه و پنجشنبه تعطیله.

ساک مشکلی نداره ولی لباس شخصی توش نباشه که درمیارن میندازن دور. وسیله هم بغیر از تیغ غیر ژیلت و آجیل و شکلات پوست دار و وسایل برقی چیزی مورد نداره.

yani rishtarashe barghi nemitoonim biarimmmmmmm??????????:(

Last edited:

meka-1360

Registered User
لایک‌ها
1
اگر کسی از دوستان تجربه لیسانس و فوق لیسانس در 01 رو در داره خوشحال می شیم از تجربیات استفاده کنیم
مخصوضاً از سرنوشت بعد از آموزشی
و اینکه یک سوال تخصصی :می شه در هنگام آموزشی امریه جور کرد تا هنگام تقسیم امریه را رو کرد و پر زد و رفت

آقا سوال این دوستمون رو کسی اگه میدونه جواب بده چون سوال من هم هست ... ممنون
در ضمن ما که یکشنبه بهمون گفتن برید 01 آیا اون روز ما رو اونجا نگه می دارن یا میگن برید فلان روز بیاین!!؟ و داریم میریم اونجا باید موها رو زده باشیم یا نه ؟

ممنون میشم اگه جواب بدین:)

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
فردا 01 نبوووووووووووددددددد ؟؟؟؟؟!!! :lol:

edriskhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی آشنایی دقیقی با 01 نداره؟

باسلام
امیدوارم اینقد که از نوشته هاتون بوش میاد از سربازی نترسیده باشید:D
دوستان من اعزامی 1/2/87 بودم که آموزشیمو تو 01 گذروندم از اونجایی که هر کی یه با بیشتر سربازی نمیره اولش فکر میکردم خیلی جای بدی افتادم اما بعد فهمیدم واقعاً جای خوبیه و چرا اون موقع بهش میگفتن هتل 01!!!!!!!!
اگه دفعه اولیه که میرید اونجا(یعنی تاریخ اعزامتون اون روز یا روز قبلش بوده) چیزی لازم نیست با خودتون ببرید چون بهتون لباس پوتین و استحقاقی تون(زیرپوش جورابو... ) میدن و میاید مرخصی تا یه هفته :cool: لازم نیست کچلم کنید تا هفته بعد ولی بهتون توصیه میکنم هفته بعد که برگشتید قبلش حتماً کچل کنید چون اونجا 2000 نفره و 2 تا آرایشگاه!!!!!!!!!!!
هفته بعد هم که برگشتید چیز خاصی نمیخواد ببرید بجز اون چیزایی که خودشون میگن ولی یه روانداز یا یه ملحفه بیارید وسایل اضافه وبال گردنتون میشه
وسایل الکترونیکی اعم از موبایل mp3 پلیر و... نبرید ماشین ریش تراش مورد نداره
رفتید تو 01 اولش تقسیمتون میکنن هر چند نفرو میفرستن تو یه یگان از اون اول سعی کنید با رفقا تو یه یگان باشید هر چند زیاد فرق نمیکنه چون همه با هم رفیق میشید
من از قبل امریه داشتم ولی میشه تو آموزشیم امریه گرفت به شرطی که یه نفر از بیرون پیگیر کارتون باشه چون خودتون نمیتونید چون اونجائید
10 ماه از سربازیم میگذره ولی باور کنید هنوز تو کف آموزشیم خیلی دوران شیرین و باحالی بود یادش بخیر اولش ممکنه یه خورده سخت باشه ولی باور کنید سختیشم شیرینه

physics

Registered User
لایک‌ها
31
01 امروز پذیرش شدم
بدلیل تعطیلات فرمودند از فردا یکشنبه 5 اسفند شروع می شه آموزش

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
خوب ؛ بالاخره ما هم اومديم ميان دوره !
اونم بعد از 41 روز ! العان كه نه ؛ شب ميان ...
كلي حرف براي گفتن دارم :)

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی آشنا نداره معافی درست کنه

msjoon63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
agha ma emrooz raftim shahid khazraei
dahane maro ke saaaf kardan rooze aval
az 9sobh ta 5 asr faghat vase 1 lebas!!!

بالا