کسی آشنایی دقیقی با 01 نداره؟
باسلام
امیدوارم اینقد که از نوشته هاتون بوش میاد از سربازی نترسیده باشید
دوستان من اعزامی 1/2/87 بودم که آموزشیمو تو 01 گذروندم از اونجایی که هر کی یه با بیشتر سربازی نمیره اولش فکر میکردم خیلی جای بدی افتادم اما بعد فهمیدم واقعاً جای خوبیه و چرا اون موقع بهش میگفتن هتل 01!!!!!!!!
اگه دفعه اولیه که میرید اونجا(یعنی تاریخ اعزامتون اون روز یا روز قبلش بوده) چیزی لازم نیست با خودتون ببرید چون بهتون لباس پوتین و استحقاقی تون(زیرپوش جورابو... ) میدن و میاید مرخصی تا یه هفته

لازم نیست کچلم کنید تا هفته بعد ولی بهتون توصیه میکنم هفته بعد که برگشتید قبلش حتماً کچل کنید چون اونجا 2000 نفره و 2 تا آرایشگاه!!!!!!!!!!!
هفته بعد هم که برگشتید چیز خاصی نمیخواد ببرید بجز اون چیزایی که خودشون میگن ولی یه روانداز یا یه ملحفه بیارید وسایل اضافه وبال گردنتون میشه
وسایل الکترونیکی اعم از موبایل mp3 پلیر و... نبرید ماشین ریش تراش مورد نداره
رفتید تو 01 اولش تقسیمتون میکنن هر چند نفرو میفرستن تو یه یگان از اون اول سعی کنید با رفقا تو یه یگان باشید هر چند زیاد فرق نمیکنه چون همه با هم رفیق میشید
من از قبل امریه داشتم ولی میشه تو آموزشیم امریه گرفت به شرطی که یه نفر از بیرون پیگیر کارتون باشه چون خودتون نمیتونید چون اونجائید
10 ماه از سربازیم میگذره ولی باور کنید هنوز تو کف آموزشیم خیلی دوران شیرین و باحالی بود یادش بخیر اولش ممکنه یه خورده سخت باشه ولی باور کنید سختیشم شیرینه