• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان و خوانندگان گرامی
من که هم موهامو هنوز نزدم، هم دارم موبایل میبرم:blush:
منم مثل دوست گرامی portfo_forex امیدوارم بگن برو چند روز دیگه بیا
تازه من الان تقریبا دارم راه میفتم برم راه آهن سوار قطار شم که 7 صبح مکان اعلام شده باشند
به امید داشتن بهترین خاطرات در پدافند هوایی مشهد (نیروی هوایی ارتش )

خداحافظ

saber192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آموزشی من تمام شد ( اعزام اول آبان 90 بودم ، نیروی انتظامی ، مرکز آموزش ولیعصر تبریز )

شدیم ستوان سوم وظیفه ، تو تقسیمات هم افتادیم "فرماندهی انتظامی ویزه غرب تهران" که ظاهراً شهریار می باشد

که البته اونجا دوباره تقسیم خواهیم شد

باید شنبه صبح 90/10/10 اونجا باشیم

////////

حالا یکم از شهریار بگید !

مردمش ، جوش ، حال و حواش ، اوضاع رهنمایی و رانندگی ، اوضاع کلانتری هاش ، فاصله اش تا تهران ، متروی تهران تا اونجا میره یا نه ؟ و ...

آشنایی رفیقی چیزی تو ستاد ندارید ؟

تبریک میگم بابت تموم شدن دوره آموزشی !

شما تموم شدین ما اومدیم جاتونو گرفتیم ! یعنی فردا میام ! 1 دی 90 - مرکز آموزشی ولیعصر تبریز ! - کدوم گردان خوب بود داداش ؟ تقسیم که شدین بیشتر کجا میدادند بچه هارو ؟

نمیدونم چرا خوابم نمیبره ! 4 ساعت مونده به اعزام ! همگی خدا حافظ !

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
داغ داغ موظب باشین دستتون نسوزه
آقایون فردا 8 صبح سه راه تختی ;)

adoh

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا چه زود سربازی تموم شدد فقط 2 ساعت بود بعدشم گفتن عزیزان من برید خونتوووونننن.فعلا که جز تو سرما نشستن سختی دیگه نداشت :snitch: شنبه رو عشقه بدرود تهران و سلام 06 پاسداراننن

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ما هم رفتیم اصفهان و برگشتیم . دوباره شنبه صبح باید برم ...:eek:

sarbazielaanati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صبح رفتیم نیم ساعت نشستیم وسط حیاط . برگ سفید و گرفتن یه چسه برگه دادن فردا جمعه 8 صبح 02 نیرو زمینی افسریه. حلیم خوردیم اومدیم.

اقا فردا کچل کنم یا باز برمیگردیم؟؟؟؟؟؟

saber192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صبح رفتیم، یه 2 ساعتی نشستیم حیاط + نماز خونه. وسایلمونو دادن بهمون، گفتن برین صبح شنبه ساعت 8 اونجا باشیم ! مرکز آموزش ولیعصر تبریز

adoh

Registered User
لایک‌ها
0
اقا گفتن برو شنبه بیاا باز وسایلمونو نبریم یا اینکه نه این دفعه دیگه باید جدی جدی وسایلمونو حاضر کنیم؟؟؟؟میگن باز شنبه هم مرخصی میدن؟؟

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
وسایل میدن برگردی خونه لباس های خدمت رو آماده کنی و رتق و فتق کنی بعد برمی گردی اونجا
تک تک افراد فامیل و دوستان اینطوری بوده شرایط براشون :cool:

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان
من 13 ماه خدمت هستم و تجربم میگه توی آموزشی سعی کنید برید توی دفتر ! به نفعتون هستش چون میتونید راحت مرخصی بگیرید و بپیچونید

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
فکر کنم منظورت همون منشی هست دیگه،اون که اصلا به درد نمیخوره با دردسرهایی که داره...

به نظر من اگه سلفی بشید خیلی بهتره،تو اردو هم کاری با هاتون ندارند...

flight91

Registered User
لایک‌ها
0
اعزامی 90/8/18 هستم.تا اینجای آموزشیم که خیلی هم بد نبود.پادگان دژبان مرکز کهریزک هستم.فقط سرماش اذیت میکنه :p
ایشالا تا 3 هفته دیگه تموم میشه آموزشیم اینجوری که بهمون گفتن .هـــــــــــــــوراااااااااااا

hasan6666

Registered User
لایک‌ها
0
وسایل میدن برگردی خونه لباس های خدمت رو آماده کنی و رتق و فتق کنی بعد برمی گردی اونجا
تک تک افراد فامیل و دوستان اینطوری بوده شرایط براشون :cool:

سلام اميرارسلان چطوري؟
ما هم ديروز ساعت 4 عصر بود رسيديم 01 بعد از پذيرايي و خوش آمدگويي تقسيم شديم من كه افتادم يگان 523 بعد از دادن لباس گفتن برين دوشنبه 8 صبح اينجا باشين:cool:
از شما هم همينطور بود؟

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
سلام اميرارسلان چطوري؟
ما هم ديروز ساعت 4 عصر بود رسيديم 01 بعد از پذيرايي و خوش آمدگويي تقسيم شديم من كه افتادم يگان 523 بعد از دادن لباس گفتن برين دوشنبه 8 صبح اينجا باشين:cool:
از شما هم همينطور بود؟

سلام حسن جان
ما یکبار پنج شنبه رفتیم میدون **** که اونجا بهمون اعلام شد چه تاریخی پادگان باشیم
امروز جمعه 8 صبح رفتیم 01 و تا 12 ظهر مارو نگه داشته بودن تو سرما که سگ لرز گرفتیم ( لعنت بر فلان فلان شده ها البته این بنده خدا درجه دارهارو نمیگم ها سیاست کلی سربازی رو میگم )
من افتادم 533 ، انشالا ببینیمتون دیگه حسن آقا ببخشید بددهنی کردم خیلی دلم پره :hmm:

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
اه اه اه اه اه اه اه اه
بابا این چه وضعیه
خیلی مزخرفه این 01. این که هتله این وضعشه؟
اصلن خوشم نیومد لعنت برمن که بعد از دوسال غیبت به سرم زد برم سربازی :wacko: :mad:
این چه آسایشگاه و دم و تشکیلاتی بود؟ اه اه
واقعن متاسفم امیدوارم حداقل بچه هایی که اونجا هستن یه طوری سپری کنیم این لامصب دوماه کابوس بگذره :weird::wacko:
اه

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه سربازان عزیز :)
آخرین اطلاعات من از شرایط اعزام به 01 و خود 01 ...
خدمتتون عرض کنم که من 8 صبح رسیدم همون محل اعزام تو شهرمون دو تا اتوبوس بچه های 01 رو بردن یک اتوبوسی موندیم تاااااااااااااا ساااااااااااعت 13 دهنمون صاف شد خلاصه
یه اتوبوس ما رو برد ساعت 8 شب رسیدیم هتل 01 :D
کلی شلوغ بود یک ساعتی هم معطل شدیم که بریم تو پذرش ... در نهایت که افتادیم 733 با 3 تا از دوستای گرگانیم و بقیه اصفهانی بودن ;)
لباسارو دادن و گفتن برین دوشنبه 6 صبح بیایین .. البته تو برگه مرخصی نوشته تا 8 صبح دوشنبه :D
دیگه دوشنبه صبح استارت میخوره :p

بالا