• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mhgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه

محل آموزشی ما هم مشخص شد: مرکز آموزشی 02. می خواستم ببینم کسی اونجا آموزشی بوده؟ چجور جایی؟ وضعیت مرخصی اونجا چطوریاست؟ تمرینات ورزشی چی میدن؟
در ضمن من فوق لیسانسم. مثل اینکه اولین دوره است که فوق هم می گیره درسته؟

با تشکر از پاسخ هایی که داده خواهد شد.

mhgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شنیدم تو آموزشی می پرسن کسایی که مثلا کامپیوتر بلدن بیان مسولیت بگیرن. چطوریاست؟ اگر قبول کنیم چه مزایایی/معایبی داره؟!
شنیدم که بهتره مسولیت قبول نکنی و سرت به کار خودت باشه و با جمع باشی. نظر شما چیه؟

saber192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شنیدم تو آموزشی می پرسن کسایی که مثلا کامپیوتر بلدن بیان مسولیت بگیرن. چطوریاست؟ اگر قبول کنیم چه مزایایی/معایبی داره؟!
شنیدم که بهتره مسولیت قبول نکنی و سرت به کار خودت باشه و با جمع باشی. نظر شما چیه؟

منم دقیقا این سوالو دارم. کلا کدوم مسئولیت هارو قبول کنیم بهتره ؟ کدومارو نه ؟

همین الان دارم میرم موهامو بزنم. فعلا تصمیم نگرفتم به شماره 2 بزنمشون یا 4 ! :p :(

amir20611

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
05 کرمان کسی نبود اول دی ؟؟

سلام منم 05 کرمانم رفیق !

یه سوال دارم ، من باید فردا میدان **** باشم ، حالا منو همون فردا میبرن کرمان یا میگن برو شنبه ترمینال باشد ؟ فردا ساک با خودم ببرم یا نه ؟

is_omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

همین الان دارم میرم موهامو بزنم. فعلا تصمیم نگرفتم به شماره 2 بزنمشون یا 4 ! :p :(

تا جایی که من شنیدم میگن سعی کنید مسئولیت های بی دردسری مثل تقسیم صبحانه یا مثلا کار دفتری توی این مایه ها دست بگیرید.خلاصه کاری نباشه که مسئولیتش باعث دردسرتون بشه.حالا اونحا برید متوجه می شید.
موهارو هم اگر حساس نیستید که با 2 بزنید بهتره.(چون کسی دیگه نمی تونه گیر بده و بهانه داشته باشه)...ولی اگر مثل من به موها حساسید که با همون 4 بزنید...فوقش میگه همونجا با 2 بزنن واست..در کل اصلا مهم نیست موها...

mnikoo

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها خدمت در **** راحت تره یا ارتش یا نیروی انتظامی؟
هم از نظر راحتی هم از نظر شهر خودت افتادن
ممنون میشم جواب بدین

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

من خودم با توجه به اینکه آموزشی رو گذروندم دوستانم هم همینطور و چیزای زیادی هم شنیدم ولی از هیچ کسی در مورد کار با کامپیوتر نشنیدم. در آموزشی برای فراگیر آموزشی مسئولیت کامپیوتری نمیدن این کار برای اونایی است که دارن خدمت می کنن
مسئولیتهای سربازان آموزشی داخل گروهانی هست مثل مقسمین غذا - اراشد - منشی - دفتردار - منشی بهداری - انباردار و ...
تقسیم غذا بهتر و بی دردسرتر هست پست نگهبانی هم کم داره. منشی خوبه ( من خودم منشی بودم) ولی دردسر زیاد داره. ارشد هم که به هیچ وجه

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یه سوال واجب پادگان هاشمی نژاد عابر بانک داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرکی میدونه خواهشن جواب بده

--------------------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور 14 ساعت دیگه

adoh

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها امشب موها رو بزنیم؟؟؟؟واسه فردا که لازم نیس؟؟؟دوباره برمیگردم خونه دیگه؟؟؟اخه من تهرانیم تهران هم افتادم؟؟؟؟

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام

آموزشی من تمام شد ( اعزام اول آبان 90 بودم ، نیروی انتظامی ، مرکز آموزش ولیعصر تبریز )

شدیم ستوان سوم وظیفه ، تو تقسیمات هم افتادیم "فرماندهی انتظامی ویزه غرب تهران" که ظاهراً شهریار می باشد

که البته اونجا دوباره تقسیم خواهیم شد

باید شنبه صبح 90/10/10 اونجا باشیم

////////

حالا یکم از شهریار بگید !

مردمش ، جوش ، حال و حواش ، اوضاع رهنمایی و رانندگی ، اوضاع کلانتری هاش ، فاصله اش تا تهران ، متروی تهران تا اونجا میره یا نه ؟ و ...

آشنایی رفیقی چیزی تو ستاد ندارید ؟

adoh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
امروز رفتم **** وظیفه و خبر افزایش سربازی رو پرسیدم و اونها هم گفتند که اصلا چنین چیزی تا پایان سال 90 وجود نداره ،هیچ بخشنامه ای هم دریافت نکردند و هر کسی هم هر چیزی در مورد کم و یا زیاد شدن طول خدمت می گوید شایعه محض است.از مدیر سایت خواهشمندم با افرادی که سعی در ایجاد تشویش و شایعه پراکنی دارند بخورد گردد.
ارادتمند.

اره شایعست هرچند ان اقای امیر تو جلسه ملاقات مردمی دقیقا این حرفو به من زد که ما شدیدا به سرباز نیازمندیم و این اواخر هم پادگانها اضافه شده هم سرباز کم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اگر بار گران بودیم میخواییم بریم ، اگر نامهربان بودیم میخواییم بریم ( به گا ! ) :D

mhgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درباره ی مرکز آموزشی 02. می خواستم ببینم کسی اونجا آموزشی بوده؟ چجور جایی؟ وضعیت مرخصی اونجا چطوریاست؟ تمرینات ورزشی چی میدن؟
دوره اول هستش که فوق لیسانس هم می گیره درسته؟

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1
درباره ی مرکز آموزشی 02. می خواستم ببینم کسی اونجا آموزشی بوده؟ چجور جایی؟ وضعیت مرخصی اونجا چطوریاست؟ تمرینات ورزشی چی میدن؟
دوره اول هستش که فوق لیسانس هم می گیره درسته؟

دوست عزیز منم اونجا افتادم، با لیسانس. چند روز پیش یه سر رفتم اونجا. پادگان خوبیه. چند تا از بچه هاش که از پادگان میومدن میگفتن که جای خوبیه. بعد از یکی دو هفته مرخصی هم میدن. به صورت ساعتی مرخصی میدن و آخر هفته هم میتونی مرخصی بگیری بری خونه و شنبه صبح پادگان باشی.

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
ما که رفتیم آسیا .... ..... .........
دوستان همگی خداحافظ

-------------------------------------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور اگه خدا بخواد 7 ساعت دیگه

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
به به چه سربازای خوبی :D چه زود خاموشی زدین :D بابا شب آخر اینقدی زود نخوابین :D باشه بابا چقدر قر میزنین الان چراغارو خاموش میکنم :D خوب بخوابین صبح همه اعزام :D :( :p
راستی من 4 نزدم موهامو اصلاح کوتاه کردم ولی همین الانشم کچل شدم :( :D شب یلدا خوراک خنده همگان شدیم :D:D وسایل هم کلی گرفتم سه تا ساک :| هیچی نگرفتم هاهاااا دست خالی هاش فردا بیان :D
زندگی در شرایط سخت رو عشق ه ;)
01 تهران حرکت کردیم دیگه بود و نبود رفتیم جا موندی باش 12/01 بیا :D
ایشالله صبح بریم و وسایلمون بدن بگن برین یه هفته دیگه بیایین :D (مثل دوستم)
همگی باااااااااای

بالا