• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
راستييييي بچه ها يادم رفته بود بگم يكي از دوستام 8/1 01 هستش يكبار كه براي مرخصي اومده بود ميگفتشششششششش كهههههههه گيم نت و كافي نت داره:p
پس احتياط واجب اينه كه يه گوني پول همراتون باشه
نه بابا :eek::eek:.همچین چیزی هم مگه میشه؟میگم وی پی ان و ف.ی.ل.ت.ر شکن هم تو کافی نتش باشه که دیگه غوغا میشه.:lol::lol::lol: فکر کنم خالی بسته

Last edited:

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد آدرسش کسی اطلاعی نداره که پدافند هوایی مشهد(نیروی هوایی ارتش) کجای مشهد هست؟
توی google map که مکان های نظامی رو به دلایل امنیتی نامشون رو نشو نمی ده(حداقل من دو شهر رو چک کردم که نشون نداد)
آدرس تقریبی شو که search کردن نزدیکای بلوار الغدیر و شمال فرودگاه مشهد بود که اگه اونجا باشه طبق google map هشت کیلومتر تا حرم امام رضا راهه
کسی آدرس دقیق نداره دوستان بزرگوار؟؟؟؟؟؟؟
تو ویکی مپیا سرچ کن.من 03 رو با wikimapia پیدا کردم.اون دوستم پنج شنبه ها میومد.اگر زودتر میگفتی،میتونستم ازش آدرس دقیق رو بگیرم.اما این پنج شنبه باید برم سربازی و دیگه معلوم نیست کی ببینمش.

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
99 درصد برج 12 اعزام میشی.

سلام
هیچ چیز معلوم نمیشه اما باتوجه به کاهش تعداد سربازا و افزایش تعداد و ظرفیت مراکز آموزش اعزامها الان زودتر تاریخ میخوره
من خودم 4/8/88 دفترچم رو پست کردم اعزامم خورده بود 1/4/89 رفیقم اسفند 88 پست کرد اعزامش شده بود اردیبهشت 89 !!!!!!!!

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
هیچ چیز معلوم نمیشه اما باتوجه به کاهش تعداد سربازا و افزایش تعداد و ظرفیت مراکز آموزش اعزامها الان زودتر تاریخ میخوره
من خودم 4/8/88 دفترچم رو پست کردم اعزامم خورده بود 1/4/89 رفیقم اسفند 88 پست کرد اعزامش شده بود اردیبهشت 89 !!!!!!!!
راست میگن.حساب و کتاب نداره

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
نه انشاالله، امکان دارد خواهش کنم منبع اطلاعاتی خود را ذکر کنید؟یعنی به چه احتمالی نکاتی که ذکر کردید صحت دارد؟
دوست گرامی شما در مورد پدافند هوایی مشهد اطلاعاتی ندارید که چطور جایی هست؟
1-آیا شرایط سختی دارد یا خیر؟
2-آیا مرخصی میان دوره یا مرخصی آخر هفته ای میدهند ؟
3-وضعیت غذا چطور است؟
و .....

من خودم اول شهریور اونجا بودم:wacko:
بهترین پادگان آموزشی در ایران هست :blink:
این پادگان چسبیده به فرودگاه مشهد :wacko: هر چند دقیقه یکبار یه هواپیما رد میشه و کل شیشه های آسایشگاه می لرزه :wacko:
مرخصی میان دوره فقط به کسانی که رژه رفتن میدن :blink: ولی مرخصی روزانه تا دلت بخواد میدن برای زیارت ( بهتره که دو تا دفترچه مرخصی داشته باشی تا بیشتر مرخصی بری :rolleyes: یه روز با این دفترچه و فرداش با اون دفترچه دیگه :lol: بهتره کسی نفهمه که دوتا دفترچه داری ;) )

luxe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
05 کرمان کسی نبود اول دی ؟؟

pakhoul

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
nagi tak sarneshine
kermounsha rafta
fonte farsimam raft
:guitar:

is_omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته اصلی توسط em_developer نه انشاالله، امکان دارد خواهش کنم منبع اطلاعاتی خود را ذکر کنید؟یعنی به چه احتمالی نکاتی که ذکر کردید صحت دارد؟
دوست گرامی شما در مورد پدافند هوایی مشهد اطلاعاتی ندارید که چطور جایی هست؟
1-آیا شرایط سختی دارد یا خیر؟
2-آیا مرخصی میان دوره یا مرخصی آخر هفته ای میدهند ؟
3-وضعیت غذا چطور است؟
و .....
بیا شهر ما عشق و حال کن داداش...
بیرجند خراب شده,محمد رسول الله کسی نیست؟

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم اول شهریور اونجا بودم:wacko:
بهترین پادگان آموزشی در ایران هست :blink:
این پادگان چسبیده به فرودگاه مشهد :wacko: هر چند دقیقه یکبار یه هواپیما رد میشه و کل شیشه های آسایشگاه می لرزه :wacko:
مرخصی میان دوره فقط به کسانی که رژه رفتن میدن :blink: ولی مرخصی روزانه تا دلت بخواد میدن برای زیارت ( بهتره که دو تا دفترچه مرخصی داشته باشی تا بیشتر مرخصی بری :rolleyes: یه روز با این دفترچه و فرداش با اون دفترچه دیگه :lol: بهتره کسی نفهمه که دوتا دفترچه داری ;) )

یه سوال خیلی مهم:اگه من 10/1 برم مرکز استان و بعد منو از اونجا بفرستن مشهد از همون روز آموزشیم شروع میشه یا مثل بعضی پادگان ها استحقاقی ها رو میدن میگن بری لباسارو اندازه کنین چند روز دیگه بیاین؟اگه میزارن بریم چند روز میزارن؟
بهترین پادگان آموزشی در ایران هست یعنی از پادگان های تهران هم بهتره؟دلیلتون چیه میشه بیشتر توضیح بدید؟
منظور شما از اینکه مرخصی میان دوره فقط به کسانی که رژه رفتن چیه؟
مگه رژه اختیاریه؟حالا این مرخصی شون چقدر هست ارزش رژه رو داره؟

Last edited:

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
یه سوال خیلی مهم:اگه من 10/1 برم مرکز استان و بعد منو از اونجا بفرستن مشهد از همون روز آموزشیم شروع میشه یا مثل بعضی پادگان ها استحقاقی ها رو میدن میگن بری لباسارو اندازه کنین چند روز دیگه بیاین؟اگه میزارن بریم چند روز میزارن؟
بهترین پادگان آموزشی در ایران هست یعنی از پادگان های تهران هم بهتره؟دلیلتون چیه میشه بیشتر توضیح بدید؟
منظور شما از اینکه مرخصی میان دوره فقط به کسانی که رژه رفتن چیه؟
مگه رژه اختیاریه؟حالا این مرخصی شون چقدر هست ارزش رژه رو داره؟
روز اول استحقاقی ها رو میدن میگن برین چند روز دیگه بیایین :( ( به ما گفتن سه روز بعد بیایین )
در ضمن رژه را به همه آموزش میدن و همه هم باید برن ولی چون ما شهریور اعزام شده بودیم :wacko: مرخصی میان دوره را به کسانی 30 شهریور در داخل شهر رژه رفتن دادن :eek: ( یک هفته بهشون مرخصی دادن :blink: )
در مورد اینکه اونجا بهترین پادگان است باید خودتون برید تا بفهمید :eek: من الان تهران افتادم :( ولی اونجا یه چیز دیگه بود :D

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
روز اول استحقاقی ها رو میدن میگن برین چند روز دیگه بیایین :( ( به ما گفتن سه روز بعد بیایین )
در ضمن رژه را به همه آموزش میدن و همه هم باید برن ولی چون ما شهریور اعزام شده بودیم :wacko: مرخصی میان دوره را به کسانی 30 شهریور در داخل شهر رژه رفتن دادن :eek: ( یک هفته بهشون مرخصی دادن :blink: )
در مورد اینکه اونجا بهترین پادگان است باید خودتون برید تا بفهمید :eek: من الان تهران افتادم :( ولی اونجا یه چیز دیگه بود :D

در مورد وسایلی که باید ببریم هرکی یچی میگه من یک لیست بیست قلمی از لباس زیرو حوله و کلی چیزه دیگه از گفته های اینو اون تهیه کردم
شما که اونجا بودید باید بهتر بدونید چیا میدن و چیا ضروریه، میشه لطفا کمکم کنید؟؟؟؟
آینه و قیچی کوچولو میشه برد؟

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
در مورد وسایلی که باید ببریم هرکی یچی میگه من یک لیست بیست قلمی از لباس زیرو حوله و کلی چیزه دیگه از گفته های اینو اون تهیه کردم
شما که اونجا بودید باید بهتر بدونید چیا میدن و چیا ضروریه، میشه لطفا کمکم کنید؟؟؟؟
آینه و قیچی کوچولو میشه برد؟

آینه و قیچی و ژیلت و چاقوی میوه خوری هم میتونید ببرید :blink:
حوله و لباس زیر و دمپایی و شامپو و صابون و ... میدن :p
دو دست لباس پلنگی و اورکت و کلاه ولباس پشمی و پوتین و پتو و ملحفه و... هم بهتون میدن :blink: ( روز اول یه دست لباس پلنگی میدن میگن برین اتیکت بزنین وبرگردین و بعد از چند روز که بر گشتین بهتون همه چی میدن )
موزر هم میتونید ببرید :eek:

موبایل هم میتونید ببرید :eek: ( البته روز اول نبرید :blink: بعد از دو سه روزی که مهلت میدن برای اندازه کردن لباس :blink: اونوقت میتونید قاطی وسایلتون :p موبایل را هم ببرید :rolleyes: نمی گردن :eek: فقط میگن هرکی موبایل داره تحویل بده :lol: اما کیه که تحویل بده :lol:

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
آینه و قیچی و ژیلت و چاقوی میوه خوری هم میتونید ببرید :blink:
حوله و لباس زیر و دمپایی و شامپو و صابون و ... میدن :p
دو دست لباس پلنگی و اورکت و کلاه ولباس پشمی و پوتین و پتو و ملحفه و... هم بهتون میدن :blink: ( روز اول یه دست لباس پلنگی میدن میگن برین اتیکت بزنین وبرگردین و بعد از چند روز که بر گشتین بهتون همه چی میدن )
موزر هم میتونید ببرید :eek:

موبایل هم میتونید ببرید :eek: ( البته روز اول نبرید :blink: بعد از دو سه روزی که مهلت میدن برای اندازه کردن لباس :blink: اونوقت میتونید قاطی وسایلتون :p موبایل را هم ببرید :rolleyes: نمی گردن :eek: فقط میگن هرکی موبایل داره تحویل بده :lol: اما کیه که تحویل بده :lol:
آخه من امریه دارم و شنیدم به امریه ها چیز خاصی نمیدن

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
آخه من امریه دارم و شنیدم به امریه ها چیز خاصی نمیدن
اونجا از کسی نمی پرسن امریه داری یا نه :blink: همه رو جمع می کنن جلوی انبار و استحقاقی ها رو می دن :blink: بعضی ها هم که زرنگ هستند :p بعد از اینکه استحقاقی شون رو گرفتن :blink: میدنش دست رفیقشون و دوباره میرن و یه سری دیگه میگیرن :eek:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
بالاخره این دوره منحوس 182 پادگان شهدای کرمانشاه هم تموم شد،نامردا تو اردو جر وا جرمون کردند(وای از روز اول اردو)

خلاصه هتل شهدا نیست آقا،چرا یه سره میگن هتل هتل،والا من نمیدونم،3 شب و 4 روز اردو بودیم،تازه یه سرداری اومد که روز آخر اردو رو تخفیف گرفتیم،وگرنه اردو 5 روز و 4 شب بود

خلاصه بد جور سپوخته شدیم این دوره،دیگه تو اردو صدای خود مربی ها هم در اومده بود

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0

بالاخره این دوره منحوس 182 پادگان شهدای کرمانشاه هم تموم شد،نامردا تو اردو جر وا جرمون کردند(وای از روز اول اردو)

خلاصه هتل شهدا نیست آقا،چرا یه سره میگن هتل هتل،والا من نمیدونم،3 شب و 4 روز اردو بودیم،تازه یه سرداری اومد که روز آخر اردو رو تخفیف گرفتیم،وگرنه اردو 5 روز و 4 شب بود

خلاصه بد جور سپوخته شدیم این دوره،دیگه تو اردو صدای خود مربی ها هم در اومده بود

تو پادگاناش خوبه هتل... اردو که بله سخته :( حتی واسه **** که ما رفتیم دهنمون اون چند روز صاف شد ...ولی میگذره خیالی نیست :D

aminn_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من متاهل هستم برای اینکه تو شهر خودم بیفتم چه مدارکی ببرم
آیا باید برابر اصل بشن یا نه

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
با سلام
من متاهل هستم برای اینکه تو شهر خودم بیفتم چه مدارکی ببرم
آیا باید برابر اصل بشن یا نه
داداش کپی سند محضری و عقد نامه رو ببر ... ترجیحا برابر اصل باشه ... اگه می تونی کارت ملی یا صفحات شناسنامه خانومتم کپی بگیر برابر اصل کن ببر ... همین ...
کلا یه مقدار فوتوکپی شناسنامه + کارت ملی ببر تعداد زیاد بکار می آد ... اگه کمکی بود پی ام بزن خوشحال می شم کمکتون کنم ... موفق باشید دوست من ...

بالا