• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
بابا چرا شعر میگید .پادگانها مکانهای مثلا محرمانه دولت هستش و کلی مدارک محرمانه و سری اینور و اونور میکنن .
بعدش اینا میان گیم نت! و کافی نت! راه بندازن!
آخه کدوم عقل سلیمی قبول میکنه که گیم نت تو پادگان بزارن.
مگه خونه خالست....!!!!

hasan6666

Registered User
لایک‌ها
0
بابا چرا شعر میگید .پادگانها مکانهای مثلا محرمانه دولت هستش و کلی مدارک محرمانه و سری اینور و اونور میکنن .
مگه خونه خالست....!!!!

من شنيدم از دو نفر هم شنيدم كه داره
تازه اگه هم باشه كه صددرصد كنترل روش دارن
سوما ان شاالله اون هفته اونجاييم و خواهيم ديد كه داره يانه بعد ببينيم كي شعر گفته:D

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از همکلاسی های من اول شهریور اونجا اعزام شده بود.خودش معاف از رزم داشت و خیلی راضی بود.میگفت وضعیت غذا،حمام عالی بود.روزای اول یه خورده توپ و تشر میکردن رو سرشون.اما بعد از اون ماست مالی شد.خودش که خیلی راضی بود.مرخصی میان دوره بهش داده بودن یا نه رو نمی دونم(ازش نپرسیدم).اما خودش میگفت که بعد از 2 ماه اومد خونه.شاید مرخصی میان دوره داده باشن ولی چون از شهر ما حدود 13 ساعت فاصله داره نیومده باشه.جالب اینجاست که یکی دیگه از همکلاسی های منم اول آبان اونجا اعزام شده بود و تو تعطیلات عاشورا دیدمش اونم گفت روزای اول سخت گرفتن اما بعدا کم کم بهشون خوش گذشت.به قول این دوستان کارای نظافت و .. رو سربازای دیپلم و زیر دیپلم انجام میدادن و اینا فقط رژه می فتند و از این حرفا.حالا خدا کنه که راست گفته باشن چون هر کی میره و میاد هزار تا داستانو با آب و تاب تعریف میکنه:D

خیلی ممنون از پاسخ شما دوست گرامی به سوال بنده درباره وضعیت پدافند هوایی مشهد(نیروی هوایی ارتش)
در مورد آدرسش کسی اطلاعی نداره که پدافند هوایی مشهد(نیروی هوایی ارتش) کجای مشهد هست؟
توی google map که مکان های نظامی رو به دلایل امنیتی نامشون رو نشو نمی ده(حداقل من دو شهر رو چک کردم که نشون نداد)
آدرس تقریبی شو که search کردن نزدیکای بلوار الغدیر و شمال فرودگاه مشهد بود که اگه اونجا باشه طبق google map هشت کیلومتر تا حرم امام رضا راهه
کسی آدرس دقیق نداره دوستان بزرگوار؟؟؟؟؟؟؟

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان عزیز در دوران آموزشی اجازه تراشیدن صورت را می دهند؟
آیا می توان با خود آینه و قیپی کوچک برای اصلاح صورت ببریم؟؟؟؟

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
راستييييي بچه ها يادم رفته بود بگم يكي از دوستام 8/1 01 هستش يكبار كه براي مرخصي اومده بود ميگفتشششششششش كهههههههه گيم نت و كافي نت داره:p
پس احتياط واجب اينه كه يه گوني پول همراتون باشه
woooooooooooooooooooooooooooooooooow
تازه میگن تو این دوره میخان مختلطش کنن :thumbsup:​

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
جداااااااااااااااا!؟!؟؟ فکر داشتن چنین چیزی رو نکرده بودم وگرنه حتما دیروز میپرسیدم :D
ای ول خوبه که... از همین الان گیم نت و کافی نت پایه ام بیایین اونجا منو ببینین :DDD

گیم نت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink::blink::blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::wacko::wacko::wacko::wacko::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

آدم خندش میگیره:lol::lol:

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
گیم نت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink::blink::blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::wacko::wacko::wacko::wacko::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

آدم خندش میگیره:lol::lol:

اره اگه هم داشته باشه مگه جون واسه آدم میمونه تا 4 بعدازظهر بعد بریم بازی و نت :D
من سوال کردم نداره دلتون خوش نکنین :((
الکی :D :D D:D:D:D:D:D:D:
در جواب اون دوستمون که گفت پادگان محرمانه و اینا اینکه اولا شما فلش و گوشی و رم اینا نداری دست خالی هستی
بعدشم اینکه نشستن پای یه سیستمی که فقط توش بازی نصب ه چه مشکلی داره!؟!؟ چند تا سیستم که با هم شبکه ان و خالی از هر گونه اطلاعات ;)
پس مشکلی نداره (هم کافی نت و هم گیم نت)
اگه فکر میکنی دسترسی شما به اینترنت مشکل داره پس غروب میری بیرون مگه نت دم دستت نیست تا فردا صیح? :D خوش باشی

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام
دوستان عزیز در دوران آموزشی اجازه تراشیدن صورت را می دهند؟
آیا می توان با خود آینه و قیپی کوچک برای اصلاح صورت ببریم؟؟؟؟

**** و نیروی انتظامی نمیذارن با تیغ بزنید ولی ارتش فکر کنم مشکلی نداشته باشه

adoh

Registered User
لایک‌ها
0
بچها ملاقات مردمی مگه تو خود میدون **** نیس؟؟؟تو سایتها چو افتاده فردا ملاقات مردمی تو خ شریعتی هست کسی اطلاع داره؟؟؟؟لطفا پیام بذاره ااگه کسی میدونه؟؟لطفااااا

ali_kaka100

Registered User
لایک‌ها
1
بچها ملاقات مردمی مگه تو خود میدون **** نیس؟؟؟تو سایتها چو افتاده فردا ملاقات مردمی تو خ شریعتی هست کسی اطلاع داره؟؟؟؟لطفا پیام بذاره ااگه کسی میدونه؟؟لطفااااا

هردوشنبه مالاقات مردمی میگذارن تو میدون **** در مورد مشکلات سربازها/تو شهرستان ها رو نمی دونم

adoh

Registered User
لایک‌ها
0
فردا اخریشه دعا کنید کارم درست بشه هرچند باز می ترسم این پسره درست گفته باشه و مکانش عوض شده باشه

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
رزمندگان گرامی چند ماه بعد از ثبت اطلاعات اعزام میشیم ؟
یعنی اگه من 1 - 2 هفته دیگه برم پلیس+10 ثبتش کنه ، اعزامم میشه 12/1 یا میوفته برج 2 ؟

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
رزمندگان گرامی چند ماه بعد از ثبت اطلاعات اعزام میشیم ؟
یعنی اگه من 1 - 2 هفته دیگه برم پلیس+10 ثبتش کنه ، اعزامم میشه 12/1 یا میوفته برج 2 ؟
اگر تحصیل کرده باشی ابتدای هر برج زوج اعزامه

pakhoul

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ا دی حرکت کردیم بابا شهدا کرمونشا

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1
مگه خونه خالست....!!!!

آره راست میگن. سرههنگ فرمانده خودش میاد گیم نت با بچه ها کانتر بازی می کنه!! laughwitchb2.gif

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
میدونم .. منظورم اینه که برج 12 اعزام میشم یا برج 2 سال دیگه
بسته به ظرفیت داره ولی خیلی کم پیش میاد دو دوره بعد بفرستن
هرچی دیرتر بری احتمال اینکه دو دوره بعد اعزام بشی بیشتر مثلا 20 برج 12 پست کنی احتمال زیاد برج 2 میری
اما اگه تا یکی دو هفته آینده پست کنی به احتمال بالای 90% 12/1 اعزام میشی

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
بسته به ظرفیت داره ولی خیلی کم پیش میاد دو دوره بعد بفرستن
هرچی دیرتر بری احتمال اینکه دو دوره بعد اعزام بشی بیشتر مثلا 20 برج 12 پست کنی احتمال زیاد برج 2 میری
اما اگه تا یکی دو هفته آینده پست کنی به احتمال بالای 90% 12/1 اعزام میشی

ممنون
دوستم دندون تیز کرده برای تعطیلی هایی که اعزامی های 12/1 دارن و جزء آموزشی حساب میشه و پاشو کرده تو
یه کفش که باید من حتما برج 12 برم ... الان این نوید رو بهش میدم که احتمالا برج 12 اعزام میشه :D

بالا