با سلام و درود تشکر از شما کاربر گرامی kh.farshad
بنده از پلیس +10 امروز کپی مکانی که برای آموزشی افتاده ام را گرفتم که در آن نوشته "نیروی هوایی ارتش گروه پدافند مشهد"
برای امریه اصولا ازمایشات و غیره قبل از اعزام گرفته نمی شود؟
با سلام خدمت شما دوست بزرگوارسلام ارادت دارم
منظورت رو از ازمایشات و ... نفهمیدم
با سلام خدمت شما دوست بزرگوار
به عنوان مثال برخی ادارات آزمایش های عدم اعتیاد و عدم سوپیشینه را قبل از اعزام میگیرند
چطور میتوان از قطعی بودن امریه اطمینان حاصل کرد؟
با تشکر
نه انشاالله، امکان دارد خواهش کنم منبع اطلاعاتی خود را ذکر کنید؟یعنی به چه احتمالی نکاتی که ذکر کردید صحت دارد؟من تا بحال چنین چیزی نشنیدم ولی از اونجایی که پدافند هوایی مشهد افتادی میشه حدس زد امریت قبول شده. اینو میگم چون برای امریه اقدام کردی. قبلا هم گفتم یه تعداد از اونایی که این مرکز میفتن امریه هستند منتهی نه 100% بلکه بیش از 50% امریتون قبول شده شایدم خیلی بد شانس باشید که اتفاقی افتادید اونجا
نوشته اصلی توسط portfo_forex نمایش نوشته ها
1: اینکه چقدر کچل کنیم؟
2: مرخصی روزانه میدن یا نه!؟ اگه میدن از چه ساعتی مثلا 2 یا 4 تا فردا صبح ؟
3: اگه رفتی خود پادگان بشون بگو که تهران هستی میتونی خودتو معرفی کنی همون روز؟ یا باید برگردی شهرتون و جایی که گفتن واسه اعزام!؟
سلام.خدا رو شکر که بالاخره یکی پیدا شد به ما از عجب شیر بگه.اگه میشه یه خورده از سرما و مشکلات اونجا بگو.
وضعیت حمام چجوری بود؟
چقدر لباس بیاریم؟
واسه چی نباید بارمون سنگین باشه؟
صبح ساعت چند بیدار باش بود؟
فرق استوار با ستوان 3 چیه؟چرا بعضی از دوستان میگن که درجه هارو کم کردن؟از روی چه استنادی این حرف رو میزنند.
آخه من از یکی از دوستام که اعزام اول شهریور بود،پرسیدم و گفت که به همشون ستوان 3 دادند.و اعزام برج 8 هم که هنوز آموزشی شون تموم نشده که بخوان به کسی درجه ای بدن.حالا اگر هم بخوان درجه ها رو کم کنن،عدالت چی میشه؟تفاوت دو تا سرباز فقط در اینه که یکی زودتر از دیگری دفترچه رو پست کرده؟
بچه ها من یه نذر حضرت ابوالفضل می کنم واسه کسی که یه راهی به من نشون بده که اعزامم بیافته عقب.یک دی اعزامم الان یه اتفاقی افتاده که حاضرم هرکاری بکنم تا یه دوره عقب بیافته جون هرکی دوس دارید یه راه نشون بدید ناسلامتی شما اساتید سربازی هستیدااااا
داداش شما قدم در راهی گذاشتی ( البته به اختیار خودت) که بازگشت ازش ...
اگه خیلی حیاتیه شما میتونی نری در عوضش 3 ماه اضافه رو به جون بخری
اگه خیلی خیلی حیاتیه مسئله مرگ و زندگیه میتونی یه بلایی سر خودت بیاری تا قانونا و با مدرک پزشکی موقتا لغو اعزام بشی
الان نه تنها کد خوردید بلکه کمتر از یه هفته به اعزام وقت دارید بهیچ وجه بغیر از روشهای فوق نمیشه اعزام رو به تعویق انداخت بنحوی میشه گفت که پرونده دی ماه بسته شده
من امروز قرب کربلا بودم، گفتن فقط همون حقوق سربازی رو میدن!!! ولی اگه جای بد آب و هوا بیوفتی، یه مبلغی هم به خاطر این شرایط اضافه میشه! خلاصه دلت رو به حقوقش خوش نکنکسی میدونه حقوق امریه قرارگاه خاتم النبیاء چقدره ؟ چند نفر بهم گفتند حدود 300-350 ولی یه نفر بهم گفت بعیده حقوق بدند . کسی از شرایط و حقوقش اطلاع داره ؟
نه داداش اینا که شما گفتی خطریه ولی میگم یکی بهم گفت اگه روز اعزام مدرک واکسنتو نبری و بگی نزدم میگن برو دوره بعد بیا نظرت چیه؟؟؟شعر گفته؟؟
بچه ها من یه نذر حضرت ابوالفضل می کنم واسه کسی که یه راهی به من نشون بده که اعزامم بیافته عقب.یک دی اعزامم الان یه اتفاقی افتاده که حاضرم هرکاری بکنم تا یه دوره عقب بیافته جون هرکی دوس دارید یه راه نشون بدید ناسلامتی شما اساتید سربازی هستیدااااا
من امروز رفتم 01 یه سر، متروی شهید کلاهدوز نزدیکه این پادگانست، تا کلاهدوز هیچ مشکلی نیست اما از کاهدوز که تو خیابون افسریه هست تا سه راه تختی که 01 اونجاست ( درسته که یه نیم کورس بیشتر راه نیست اما کار سخت میشه الان میگم چرا )
کلاهدوز دوتا خروجی داره یکیش شهید دوران شمال یکی هم از زیر خیابون افسریه میگذره تا لاین اینطرفی
اون خروجی که نوشته شهید دوران شمال در حقیقت مسیر شمالی افسریه هست و برای گذر به مسیر جنوب ( که ما میریم ) هیچ پلی وجود نداره تا 1 کیلومتر بعدش
اون یکی خروجیه که یادم نیست اسمش چیه دقیقن می فرستت مسیر جنوبی البته حتمن اونجا باید یه ماشین سوار شی دیگه اما دست نزار رو دلم که خونه اول که گفتم میخواهم برم سه راه تختی یارو تخم سگ حرومزاده گفت باید دربست بری بعد هم کلی اطلاعات اشتباه داد منم یه ... نشونش دادم تا بزاره فلان جاش
به اون یکی گفتم اونم گفت میشه ... تومن ( فهمیده بودند که من راه رو بلد نیستم ) خلاصه یه جوری ما خودمونو رسوندیم اونجا حالا باید دنبال یه راه حلی بگردم که با این پوفیوزا چه جوری باید برم تا اونجا
دم در پادگان دوتا دژبان و چند تا افسر بودن که مخشونو گرفتم به کار سوالات رو هم ازونها پرسیدم
اما در جواب دوست خوبمون:
1 باید کچل کنی با 4 راه هم نداره
2 شما تا ساعت 5 فیکس پادگان تشریف داری بعدش واسه خودتی
3 هیچ اجباری نیست که از محل تقسیمتون با اتوبوس بیای منتها همونطور که استحضار دارید روز 1 دی شما رو یکم توجیح میکنن بعد برمی گردی تا یکی دو روز شایدم بیشتر مرخصی میری یعنی همون اتوبوسی که شمارو میاره همون روز برتون می گردونه. پس چه کاریه که خودت تکی بیای؟
در مورد روز اول هم لازم نیست حتمن کچل باشی
سلام خواهش می کنم عزیزممرسي اميرجون زحمت كشيدي
پس گفتي نزديكترين ايستگاه كلاهدوزه فقط آخرش بخواهيم بريم پادگان از ايستگاه با ماشين هاي مسير گفتي نميشه رفت يا بايد دربست گرفت؟