• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1
میخوام که بعد آموزشی فقط تهران یا کرج بیوفتم. حتما همین جوری میشه یا ...؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اقا من هم توی برگ سبز هم سفیدم زده لیسانس غیر پزشکی پیوسته در صورتی که ناپیوسته هستم . اعزامم 1.10 هست ، رفتم **** وظیفه شهرستان گفت ما یه 20-25 روز طول میکشه بفرستیم اگه میخوای خودت ببر مرکز استان بده درستش کنند . به نظرتون روز اعزام مشکل درست میکنه ؟

morteza_civil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من هم توی برگ سبز هم سفیدم زده لیسانس غیر پزشکی پیوسته در صورتی که ناپیوسته هستم . اعزامم 1.10 هست ، رفتم **** وظیفه شهرستان گفت ما یه 20-25 روز طول میکشه بفرستیم اگه میخوای خودت ببر مرکز استان بده درستش کنند . به نظرتون روز اعزام مشکل درست میکنه ؟

من هم همین مشکل رو دارم!!! اصلا فرقی میکنه پیوسته نوشته باشه یا ناپیوسته!؟؟؟

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0

واسه منم همینو نوشته :|
انگاری واسه همه همینطوره ;)
اونا فقط لیسانس رو میخوان چیکار دارن چطوری بوده مقطع ات... نمیخواییم بریم ارشد که تطابق بدن :D بیخیال چیز خاصی نیست.. نهایتا میریم اونجا اگه دیدیم مشکلی بود میگیم درست کنن خودشون ;)

hasan6666

Registered User
لایک‌ها
0
به به بچه ها اینجارو یکی دیگه هم اومد
سلام محمد حسن و من هم از آشناییت خوشحالم
امیر از تهران
باهمیم انشالا ببینمت ;)

خيلي ممنون

آقا يه سوال شماها روز اول يعني 10/1 كچل ميكنين؟؟

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
اقا من رفتم پلیس+10خانمه گفت مشکلی پیش نمیاد فقط لیسانس ممهمه منم مشکل ناپیوسنه بود.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
اقا من دیروز یه سربازی رو ردیدم اصفهانی بود همشهریمون تو اصفهان گفتم اموزشی کجا بودی گفت01 گفتم خوبه؟؟؟؟؟گفت از لحاظ غذا توپه از لحاظ هواتونم داشتن توپه گفتم چرا بش میگن هتل گفت سخت گیرییشون کمه مثل 05کرمان یا جاییدیگه نیست که پذر ذر بیارن گفت بعضی از پادگانها میگن خر تحویل بدین ادم تحویل بگیرین ولی چون زیر ارتش است و ارتشم میخواد خوب باشه نسبت به جاهای دیگه این خوبه فقطط گفت احتراممتو گذاشتن برخورد متقابل باشون کن ولی گفت برا تقسیم هرکجا که دلشون خواد مینذازن

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
آره دیگه. حالا یزید یه روز زودتر کچل کنی میمیری مگه؟؟!!:lol:

لیسانسه ها هم کچله کچل ؟ بعضیا میگند اصلاح و کاملا کوتاه و مرتب بعضیا میگند با 4 بزن که اونجا بهت ضد حال نزنند ! اساسی 2 دلم !

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
خيلي ممنون

آقا يه سوال شماها روز اول يعني 10/1 كچل ميكنين؟؟
مطمئنن کچل باید بشیم :grrr: :wub: اما اینکه چه شماره ای میتونه باشه من تو هفته ی بعد اینو دقیقشو مپرسم همینجا جواب می دهم ؟؟؟

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
مطمئنن کچل باید بشیم :grrr: :wub: اما اینکه چه شماره ای میتونه باشه من تو هفته ی بعد اینو دقیقشو مپرسم همینجا جواب می دهم ؟؟؟

آقا زودتر برو آمارو در بیار دیگه :D
1: اینکه چقدر کچل کنیم :(
2: مرخصی روزانه میدن یا نه!؟ اگه میدن از چه ساعتی مثلا 2 یا 4 تا فردا صبح ؟ (آقا ما کار زندگی داریم به کی بگیم آخه :| این چه بساطی ه :| فکر کردن بیکاریم زوری میبرن :D )
3: اگه رفتی خود پادگان بشون بگو که تهران هستی میتونی خودتو معرفی کنی همون روز؟ یا باید برگردی شهرتون و جایی که گفتن واسه اعزام!؟
اینا خیلی مهم ان واسم حتما بپرس دستت طلا :)
من احتمال داره شنبه برم اگه رفتم جنگی اینجا آمارشو کامل میدم بتون ;)

hasan6666

Registered User
لایک‌ها
0

سلام امير آقاي گل
بابا منم ميدونم كه بايد كچل كرد:rolleyes: منظورم اين بود كه دوستم اعزام تير بود گفت وقتي 4/1 رسيديم 01 گفتن برين 6 روز ديگه بياين تازه دوستم ميگفت روز اول خيلي ها كچل نكرده بودن
من كه كچل نميكنم:glasses:

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
1: اینکه چقدر کچل کنیم؟
2: مرخصی روزانه میدن یا نه!؟ اگه میدن از چه ساعتی مثلا 2 یا 4 تا فردا صبح ؟
3: اگه رفتی خود پادگان بشون بگو که تهران هستی میتونی خودتو معرفی کنی همون روز؟ یا باید برگردی شهرتون و جایی که گفتن واسه اعزام!؟
چشم حتمن اینهارو میپرسم
اما در مورد سوال سومتون: یعنی توی برگه ی شما نوشته که یکم دی باید از شهر خودتون معرفی بشین؟؟ مگر یکم، شهرستانی ها نباید بیان میدون **** ؟؟

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
سلام امير آقاي گل
بابا منم ميدونم كه بايد كچل كرد:rolleyes: منظورم اين بود كه دوستم اعزام تير بود گفت وقتي 4/1 رسيديم 01 گفتن برين 6 روز ديگه بياين تازه دوستم ميگفت روز اول خيلي ها كچل نكرده بودن
من كه كچل نميكنم:glasses:
آره اتفاقن من هم شنیدم که روز اول یه سری صحبت ها می کنند و میری 5 روز دیگه باید بیای آموزشی، حله دیگه عزیز حق با شماست برای شما احتیاجی نیست همون اول کاری
البته من که واقعن باید این هفته برم اصلاح اصلن به غیر از سربازی و اینا

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
چشم حتمن اینهارو میپرسم
اما در مورد سوال سومتون: یعنی توی برگه ی شما نوشته که یکم دی باید از شهر خودتون معرفی بشین؟؟ مگر یکم، شهرستانی ها نباید بیان میدون **** ؟؟

میدون **** تهران!؟!؟!؟!؟!؟؟؟ نهههههههههههههه
واسه من که نوشته تو همین مرکزی که همه سرباز ها رو از تو شهرمون تقسیم میکنن باید برم... خب اگه تهران بود که خوب بود دیگه ... خودم میومدم مشکلی نبود ماشینم میاوردم راحت
حالا تو برگم نوشته که باید برم همینجا.. اونوقت منو ببرن هیچی دیگه :(
حتما بپرس لطفا
بگو که شهرستانی هستم و تو شهرمون آدرس دادن که بریم اونجا بعد خودشون بیارنمون تهران تحویل بدن :| انگار دزد گرفتن که تحویل بدن :D

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

توی برگ سفید می نویسه که با نمره 4 اصلاح کنید بلندتر از اون رو حتما گیرمیدن بخصوص نیروی انتظامی که روزهای اول به خود 4 هم گیر میده ما که رفته بودیم سرمون رو با 4 زده بودیم یارو گفت باید با 2 بیایید

بالا