اقا من هم توی برگ سبز هم سفیدم زده لیسانس غیر پزشکی پیوسته در صورتی که ناپیوسته هستم . اعزامم 1.10 هست ، رفتم **** وظیفه شهرستان گفت ما یه 20-25 روز طول میکشه بفرستیم اگه میخوای خودت ببر مرکز استان بده درستش کنند . به نظرتون روز اعزام مشکل درست میکنه ؟
شماره ام رو برات میفرستم 6 صبح پنجشنبه 1 دی همدیگرو ببینیم
گلم من چه طوری شما روبشناسم انجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اقا من هم توی برگ سبز هم سفیدم زده لیسانس غیر پزشکی پیوسته در صورتی که ناپیوسته هستم . اعزامم 1.10 هست ، رفتم **** وظیفه شهرستان گفت ما یه 20-25 روز طول میکشه بفرستیم اگه میخوای خودت ببر مرکز استان بده درستش کنند . به نظرتون روز اعزام مشکل درست میکنه ؟
به به بچه ها اینجارو یکی دیگه هم اومد
سلام محمد حسن و من هم از آشناییت خوشحالم
امیر از تهران
باهمیم انشالا ببینمت
[/QUOTE
دادا شما ذاصفهاتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اه:blink: ؟؟؟؟اه کجاش؟؟؟؟؟توباقالیاش:lol:
آره دیگه. حالا یزید یه روز زودتر کچل کنی میمیری مگه؟؟!!:lol:خيلي ممنون
آقا يه سوال شماها روز اول يعني 10/1 كچل ميكنين؟؟
آره دیگه. حالا یزید یه روز زودتر کچل کنی میمیری مگه؟؟!!:lol:
مطمئنن کچل باید بشیم :grrr: :wub: اما اینکه چه شماره ای میتونه باشه من تو هفته ی بعد اینو دقیقشو مپرسم همینجا جواب می دهم ؟؟؟خيلي ممنون
آقا يه سوال شماها روز اول يعني 10/1 كچل ميكنين؟؟
مطمئنن کچل باید بشیم :grrr: :wub: اما اینکه چه شماره ای میتونه باشه من تو هفته ی بعد اینو دقیقشو مپرسم همینجا جواب می دهم ؟؟؟
مطمئنن کچل باید بشیم :grrr: :wub: اما اینکه چه شماره ای میتونه باشه من تو هفته ی بعد اینو دقیقشو مپرسم همینجا جواب می دهم ؟؟؟
چشم حتمن اینهارو میپرسم1: اینکه چقدر کچل کنیم؟
2: مرخصی روزانه میدن یا نه!؟ اگه میدن از چه ساعتی مثلا 2 یا 4 تا فردا صبح ؟
3: اگه رفتی خود پادگان بشون بگو که تهران هستی میتونی خودتو معرفی کنی همون روز؟ یا باید برگردی شهرتون و جایی که گفتن واسه اعزام!؟
آره اتفاقن من هم شنیدم که روز اول یه سری صحبت ها می کنند و میری 5 روز دیگه باید بیای آموزشی، حله دیگه عزیز حق با شماست برای شما احتیاجی نیست همون اول کاریسلام امير آقاي گل
بابا منم ميدونم كه بايد كچل كرد منظورم اين بود كه دوستم اعزام تير بود گفت وقتي 4/1 رسيديم 01 گفتن برين 6 روز ديگه بياين تازه دوستم ميگفت روز اول خيلي ها كچل نكرده بودن
من كه كچل نميكنم:glasses:
چشم حتمن اینهارو میپرسم
اما در مورد سوال سومتون: یعنی توی برگه ی شما نوشته که یکم دی باید از شهر خودتون معرفی بشین؟؟ مگر یکم، شهرستانی ها نباید بیان میدون **** ؟؟