• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
از آشناييتون خوشبختم
من محمدحسن هستم از كاشان ليسانس مكانيك، تازه عضو شدم من 10/1 اعزامم هست 01 تهران;)

خيلي جالبه كه من 9/2 پست كردم بعد 5 روز برگ سبز و سفيدم باهم اومد:blink::blink: (رفتم پليس +10 گفتم چرا اينجوريه گفت سرباز كمه:blink:)

هه تو که خوبی... من بیچاره پست کردم همینطور شدم اونوقت بردم **** میگه کد خوردی خداحافظ شما ارتش خوش بگذره :| (چون آموزشی **** رفتم میسوزم)
سرباز کم شده.. جنگ میشه :D همه میمیریم... البته بعضی ها اسیر میشن :D من فکر کنم جانباز بشم :| (شوخی :p )

behnam.65

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
از آشناييتون خوشبختم
من محمدحسن هستم از كاشان ليسانس مكانيك، تازه عضو شدم من 10/1 اعزامم هست 01 تهران;)

خيلي جالبه كه من 9/2 پست كردم بعد 5 روز برگ سبز و سفيدم باهم اومد:blink::blink: (رفتم پليس +10 گفتم چرا اينجوريه گفت سرباز كمه:blink:)
سلام. جالبه من اواخر آبان فرستادم برام تاریخ اومد 1/12 بعد دوباره درخواست دادم تا انداختمش 1/10 اونوخت مال شما اینجوری میشه!!!!!!!!!!!

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان لطفا به من میگید که چند روز پس از تاریخ اعزام باید بریم مرکز آموزشی؟ من 1/10 اعزام هستم. راستی 02 چجور جاییه؟ دوستانی که اطلاعات دارند لطفا راهنمایی کنند.

وقتی رو برگه ات نوشته 1/10 اعزام -> یعنی 1/10 تشریف ببر همون آدرسی که تو برگه ات نوشته ... فکر میکنی کم توضیح داده برو پلیس +10 بیشتر روشن کنه واست ;)
02 هم جای خوبیه .. خوش بگذره.. به ما هم سری بزن 01 هستیم :D

behnam.65

Registered User
لایک‌ها
0
هه تو که خوبی... من بیچاره پست کردم همینطور شدم اونوقت بردم **** میگه کد خوردی خداحافظ شما ارتش خوش بگذره :| (چون آموزشی **** رفتم میسوزم)
سرباز کم شده.. جنگ میشه :D همه میمیریم... البته بعضی ها اسیر میشن :D من فکر کنم جانباز بشم :| (شوخی :p )
سلام. آخ اگه بدونی چقدر دلم برات کباب شد.;)

behnam.65

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز برو درخواست بده بندازن عقب. حیفه رفتی دوره آموزشی

hasan6666

Registered User
لایک‌ها
0
از ما اينطوريه كه 10/1 بايد از كاشان برم اصفهان ساعت 7 صبح بايد اونجا باشم بعد خودشون اتوبوس ميگيرن از اصفهان به سمت 01 يعني من بايد ساعت 4 صبح سوار اتوبوس بشم برم اصفهان كه ساعت 7 اونجا باشم دوباره از اصفهان سوار اتوبوس شيم ديگه فك كنم عصر برسيم تهران
حالا حسابشو بكنين روز اول بگن برين شنبه بياين ديگه خسته كوفته چطور بيام كاشان
كسانيكه تهران هستين برين خداروشكركنين گرفتاري هاي منو ندارين

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1
مهندس portfo_forex از راهنمایی کاملتون سپاسگذارم.
منظورم این بود که همون روز اول که اعزام نمیشی و بری، میری تقسیم میشی و چند روز بهت وقت میدن. بعدشم مگه خونه خاله اقدسه که جای خوبیه:D . اگه اونجا بودی کامل تر توضیح بده.

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان
از آشناييتون خوشبختم

به به بچه ها اینجارو یکی دیگه هم اومد
سلام محمد حسن و من هم از آشناییت خوشحالم
امیر از تهران
باهمیم انشالا ببینمت ;)

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان تو برگه ی سفید من ساعت حضور رو زده 6 صبح و آدرس محل اعزام رو زده تهران میدان ****
یعنی اینکه من یکم دی باید برم میدون ****؟؟ لازم نیست که برم محل آموزش ( 01 )؟؟؟
من تو اوایل هفته بعد میخواهم یه سر برم این 01 ببینم مسیرش چه جوریه میام براتون تعریف می کنم چه جور پادگانیه ;)
سوالم رو جواب بدین ها دمتون گرم :D

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان تو برگه ی سفید من ساعت حضور رو زده 6 صبح و آدرس محل اعزام رو زده تهران میدان ****
من تو اوایل هفته بعد میخواهم یه سر برم این 01 ببینم مسیرش چه جوریه میام براتون تعریف می کنم چه جور پادگانیه ;)
خوشحالی میخوای بری خدمت ها نه ؟ :D
خوشحالی از دونه دونه کلماتت مشخصه :D

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1
نه امیرارسلان، باید بری میدون **** و نیازی نیست که اولش بری 01.

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1

معلومه تهران بیوفتی باید خوشحال باشی. مخصوصا برای کسی که نزدیک تهران باشه خیلی ردیفه (مثل من که کرج میشینم).

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1
باید بچه تهران باشی و یه دفه بیوفتی 08 خاش (سیستان بلوچستان) تا قبل اعزام سکته رو بزنی بفهمی چه حالی داره:skull:

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
نه به اون غلظتی که تو میگی
آب از سرمون گذشته بعد دوسال غیبت
به قول داداش گلمون:
معلومه تهران بیوفتی باید خوشحال باشی. مخصوصا برای کسی که نزدیک تهران باشه خیلی ردیفه (مثل من که کرج میشینم).
مخصوصن برای کسی که تو تهران باشه، wide هم باشه، ... خودت برو تا آخرش ;)

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان و مخصوصا بچه های اعزامی عجب شیر! و سلام به همه بچه های 1/10/89 عجب شیر
منم پارسال همین موقع ها بود که داشتم اماده میشدم برم عجب شیر و تو همین انجمن دنبال دوستام می گشتم.
دوستان برج 10 بدترین موقع از لحاظ سرما برای رفتن به عجب شیر هست، مراقب خودتون باشید و لباس گرم زیاد ببرید و اصلا وسایل اضافه نبرید.

جالبه عجب شیر لیسانس میگیره، چون قبلا فقط تا فوق دیپلم میگرفت. احتمالا شما رو ببرن آسایشگاه 300 نفره که نسبتا نوساز هست.
درجه لیسانس ها ستوان 3 شده. اعزامی های تیر به بعد ستوان 3 شدن.
دوستان در مورد عجب شیر هر سوالی داشتید در خدمتم.

همگی موفق باشید
سلام.خدا رو شکر که بالاخره یکی پیدا شد به ما از عجب شیر بگه.اگه میشه یه خورده از سرما و مشکلات اونجا بگو.
وضعیت حمام چجوری بود؟
چقدر لباس بیاریم؟
واسه چی نباید بارمون سنگین باشه؟
صبح ساعت چند بیدار باش بود؟
فرق استوار با ستوان 3 چیه؟چرا بعضی از دوستان میگن که درجه هارو کم کردن؟از روی چه استنادی این حرف رو میزنند.
آخه من از یکی از دوستام که اعزام اول شهریور بود،پرسیدم و گفت که به همشون ستوان 3 دادند.و اعزام برج 8 هم که هنوز آموزشی شون تموم نشده که بخوان به کسی درجه ای بدن.حالا اگر هم بخوان درجه ها رو کم کنن،عدالت چی میشه؟تفاوت دو تا سرباز فقط در اینه که یکی زودتر از دیگری دفترچه رو پست کرده؟

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
مهندس portfo_forex از راهنمایی کاملتون سپاسگذارم.
منظورم این بود که همون روز اول که اعزام نمیشی و بری، میری تقسیم میشی و چند روز بهت وقت میدن. بعدشم مگه خونه خاله اقدسه که جای خوبیه:D . اگه اونجا بودی کامل تر توضیح بده.

همون 01/10 که نوشته میری همون مکان... میبرنتت پادگانی که افتادی.. بعد اونجا بت وسایل میدن میگن برو چند روز مرخصی و با لباسی که بت دادیم اندازه خودت کن و برگرد (شایدم مرخصی ندن... اگرم بدن تو شهری باشه یکروزه)
بابا من رفتم آموزشی خدایی حالشو میده :D راس میگن کلی خاطره واست میمونه فققققققققققط یک هفته اولش سخته فقط یک هفته... :) اونم واسه دوری از خانواده و تغییر شرایط زندگی همین (سخــــت نگـــــیرید به خودتون همه چی حله)

و یچیزی از اونجایی که ما پنجشنبه صبح اعزامییم از شهرستان تا بیان ما رو برسونن تهران میشه غروب پنجشنبه و تعطیل ه کلا پادگان فقط بچه های نگهبان اینا هستن.. خب در این صورت یعنی ما در نقش میشینیم الکی الکی تا صبح شنبه تو پادگان!؟
اصلا کسی نیست هم یه خوش آمدگویی خشک کنه :D یه وسیله ای بده بمون .. تقسیممون کنن که بگن برین دو سه روز دیگه با لباس اینا بیایین!؟!؟
این یعنی امکان داره اصلا پنجشنبه نبرنمون و بگن آقا همه صبح بخیر که اومدین (محل اعزام) چیز شدین :D ..تشریف ببرین شنبه صبح بیایین که ببریمتون پادگان ! (دوستم که میگفت واسه من اتفاق افتاده این حالت! )
حالا شاید ما هم شانس داشتیم 2 روز خدمتون اینطوری پرید =)) :D (خدمت تو خونه هم حالی میده :D )

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107

گلم من چه طوری شما روبشناسم انجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
همون 01/10 که نوشته میری همون مکان... میبرنتت پادگانی که افتادی.. بعد اونجا بت وسایل میدن میگن برو چند روز مرخصی و با لباسی که بت دادیم اندازه خودت کن و برگرد (شایدم مرخصی ندن... اگرم بدن تو شهری باشه یکروزه)
بابا من رفتم آموزشی خدایی حالشو میده :D راس میگن کلی خاطره واست میمونه فققققققققققط یک هفته اولش سخته فقط یک هفته... :) اونم واسه دوری از خانواده و تغییر شرایط زندگی همین (سخــــت نگـــــیرید به خودتون همه چی حله)

و یچیزی از اونجایی که ما پنجشنبه صبح اعزامییم از شهرستان تا بیان ما رو برسونن تهران میشه غروب پنجشنبه و تعطیل ه کلا پادگان فقط بچه های نگهبان اینا هستن.. خب در این صورت یعنی ما در نقش میشینیم الکی الکی تا صبح شنبه تو پادگان!؟
اصلا کسی نیست هم یه خوش آمدگویی خشک کنه :D یه وسیله ای بده بمون .. تقسیممون کنن که بگن برین دو سه روز دیگه با لباس اینا بیایین!؟!؟
این یعنی امکان داره اصلا پنجشنبه نبرنمون و بگن آقا همه صبح بخیر که اومدین (محل اعزام) چیز شدین :D ..تشریف ببرین شنبه صبح بیایین که ببریمتون پادگان ! (دوستم که میگفت واسه من اتفاق افتاده این حالت! )
حالا شاید ما هم شانس داشتیم 2 روز خدمتون اینطوری پرید =)) :D (خدمت تو خونه هم حالی میده :D )

من شنیدم تشویقی هست تو انجا؟؟؟؟؟الهی
تهران خوبه برا ادمهاش
میگم بچه ها روز اخر یه دربند میخوام باهم بریم ها ما که شهری هستیم اصفهان فکر کن بیام انجا بگن بریم شنبه صبح بیان چی میشه خیلی سخته
ولی من رفیقمم هست بچه ها با این حساب میشیم6نفر نه؟؟؟؟؟

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها بعد از آموزشی امکان داره بیوفتیم شهرستان؟ (اگه نزدیک تهران باشی و لیسانس داشته باشی میگن حتما میوفتی اطراف تهران(؟) یا باید پارتی ردیف کنیم تا خیالمون راحت باشه؟؟) من کرج میشینم و آموزشی 02 افتادم.

بالا