jack_poppy
Registered User
- نوشتهها
- 66
- لایکها
- 0
نه عزیز.لیسانسارو عجب شیر هم میندازن چه برسه به 02:lol:آقا کسی قبلا مرکز اموزش 02 بوده یه توضیحی بده؟؟؟ مگه لیسانسارو 01 نمینداختن؟ (لیسانس, تهران, اعزام 1/10)
نه عزیز.لیسانسارو عجب شیر هم میندازن چه برسه به 02:lol:آقا کسی قبلا مرکز اموزش 02 بوده یه توضیحی بده؟؟؟ مگه لیسانسارو 01 نمینداختن؟ (لیسانس, تهران, اعزام 1/10)
میدن میدن میدن شاید الکی بگن ممکنه ندن ولی میدنسلام بچه ها کسی نمیدونه پادگان هاشمی نژاد نیشابور مرخصی یا میان دوره میدن یا نه؟ راستی امروز هم پست برگ سفید هارو اورد.
راستی تقسیمات بعد اموزشی تو **** چطوره مثلا اگه یکی شانسی افتاده باشه **** بعدش میوفته شهر خودش؟
یک هفته در میون 5 شنبهعصر تا شنبه صبح میدن.بهر کسی کنار تختش یه کمد میدن ولی باید یه قفل کوچیک ببری وسایلتو بذار توش.دمپایی ببر حوله زیر پوش تیغ نمیذارنببخشید دوباره سوال: لوازمی که میدونید ضروریه وباید ببریم چیا هستن؟؟ میزارن تیغ ببریم ؟؟؟ من چون از اصفهانم اگه میان دوره بدن فکر نکنم برگردم به دلیل طولانی بودن مسیر،میخوام ببینم میشه وسایلو بزاریم تو پادگان و بریم مشهد؟؟؟
یه سوال خیلی مهم مگه آموزشی هم مرخصی میدن(به غیر از میان دوره)؟؟؟
تو **** باید یکم ریش همیشه داشته باشی میدون تیر و عقیدتی فقط نمرش تو درجت موثره.فط و فقط بپیچون که نکنی ضرر میکنی هیچ تنبیهی هم نداره.
آهان یه سوال خیلی خیلی مهم دیگه گفتی نمره، من امریه گرفتم یعنی جایی که بعد از آموزشی میفتم مشخصه و واضحه که دیگه با درجه سر وکار نداریم....با این حال من شنیدم خیلیا میگن
این نمره ها توی افتادن توی یگان بعد از آموزشی تاثیر داره،حالا سوال من اینه ما که امریه داریم تاثیر این نمره ها برای ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
( هاشمی نژاد نیشابور ) 10/1
سلام
آقا کسی برای نیروی دریایی سیرجان نبود ؟؟؟؟ 1390/10/1
عجله کن دیگه جاموندی!!!!
نه جونم اتفاقا خیلی جای باصفایی هستش!!!!!!!!!!!!!!به به چه جای خوبی :blink: میگن هم رده عجب شیره :wacko:
آقا کسی قبلا مرکز اموزش 02 بوده یه توضیحی بده؟؟؟ مگه لیسانسارو 01 نمینداختن؟ (لیسانس, تهران, اعزام 1/10)
نه آقا.هیچ جا عین عجبشیر در پیت نیست.شنیدم روز اول اعزام هر کس باید زیر کاغذی که به دیوار زده شده و اسم پادگان آموزشی رو نوشته وایسه،معمولا بقیه اونایی رو که به عجب شیر افتادند مسخره میکنن.فکر کن چه آبروریزی بشه واسه ما عجب شیری هابه به چه جای خوبی :blink: میگن هم رده عجب شیره :wacko:
درود
اقایون من در 06 اموزشی بودم تقریبا یکی از سختگیرانه ترین مراکز تربیت افسری
اولین دوره اموزشی اونجا ما رو اونجا فرستادن سختیهاش رو که افرادی که بودند 88.12 میدونن
هرکی سوال یا کمکی در این موارد داشت میتونم کمکتون کنم...
کلا تو آموزشی تحصیل کرده ها با هم هستن ( لیسانس به بالا ) اونوقت اونایی که فوق یا دکتری دارن یه کم شل تر میگیرن بهشون ( البته کاملا بستگی به فرمانده یگان داره ) من نیرو زمینی بودم ... فرمانده یگان ما خیلی آدم توپی بود منکه فقط زیر پنکه تو دفتر یگان نشستم. اما کلا سخت نگیر... چیز خاصی نیست که نگرانت کنه. کلا همه چیزو بیخیالی طی کن بره پی کارش. چش به هم میذاری برگه تقسیمو میدن دستت.
سلام دوست عزیز. منم سیرجان افتادم. از کجا میایی شما؟ راستی میدونید چه جور پادگانیه؟سلام
آقا کسی برای نیروی دریایی سیرجان نبود ؟؟؟؟ 1390/10/1
عجله کن دیگه جاموندی!!!!
هیچی فقط تو چندرقاض حقوق تاثیر داره اونم 10 تا 15 تومنآهان یه سوال خیلی خیلی مهم دیگه گفتی نمره، من امریه گرفتم یعنی جایی که بعد از آموزشی میفتم مشخصه و واضحه که دیگه با درجه سر وکار نداریم....با این حال من شنیدم خیلیا میگن این نمره ها توی افتادن توی یگان بعد از آموزشی تاثیر داره،حالا سوال من اینه ما که امریه داریم تاثیر این نمره ها برای ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
------------------------------------------------------------------------------
( هاشمی نژاد نیشابور ) 10/1
ممنون از اطلاعاتتآره دوست منم الان 06 هستش.. میگه دهنشو سرویس کردن :|
دوستانی که 01 تهران هستن خدمتشون عرض کنم که آخرین اطلاعاتی که گرفتم اینکه:
مرخصی روزانه داریم (روزبرگ) از ساعت 2 یا 4 بعدازظهر تا فردا صبح
مرخصی آخر هفته هم هستش (البته اگه پست نگهبانی نخوره بهمون)
میان دوره هم دوره قبلی دادن (حالا شانس بیاریم بمون بدن )
از نظر هتل بودن و نظم و احترام هم حلللللللله
پاشین بریم هتل رزرو کردن واسمون =)) اولاش گریه است البته من یبار رفتم آموزشی غمی نیست .. سخت نیست میگذره بالاخره
سلامسلام دوست عزیز. منم سیرجان افتادم. از کجا میایی شما؟ راستی میدونید چه جور پادگانیه؟
درود
من لیسانس دارم و افتادم عجبشیر /میگن سری اوله /درجه ستوان 2 میدن یا امسال تغییر میکنه؟