• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

محمدرضا26

Registered User
لایک‌ها
98
سلام بچه ها کسی نمیدونه پادگان هاشمی نژاد نیشابور مرخصی یا میان دوره میدن یا نه؟ راستی امروز هم پست برگ سفید هارو اورد.
راستی تقسیمات بعد اموزشی تو **** چطوره مثلا اگه یکی شانسی افتاده باشه **** بعدش میوفته شهر خودش؟
میدن میدن میدن شاید الکی بگن ممکنه ندن ولی میدن

محمدرضا26

Registered User
لایک‌ها
98
ببخشید دوباره سوال: لوازمی که میدونید ضروریه وباید ببریم چیا هستن؟؟ میزارن تیغ ببریم ؟؟؟ من چون از اصفهانم اگه میان دوره بدن فکر نکنم برگردم به دلیل طولانی بودن مسیر،میخوام ببینم میشه وسایلو بزاریم تو پادگان و بریم مشهد؟؟؟
یه سوال خیلی مهم مگه آموزشی هم مرخصی میدن(به غیر از میان دوره)؟؟؟
یک هفته در میون 5 شنبهعصر تا شنبه صبح میدن.بهر کسی کنار تختش یه کمد میدن ولی باید یه قفل کوچیک ببری وسایلتو بذار توش.دمپایی ببر حوله زیر پوش تیغ نمیذارن

محمدرضا26

Registered User
لایک‌ها
98
تو **** باید یکم ریش همیشه داشته باشی میدون تیر و عقیدتی فقط نمرش تو درجت موثره.فط و فقط بپیچون که نکنی ضرر میکنی هیچ تنبیهی هم نداره.

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
تو **** باید یکم ریش همیشه داشته باشی میدون تیر و عقیدتی فقط نمرش تو درجت موثره.فط و فقط بپیچون که نکنی ضرر میکنی هیچ تنبیهی هم نداره.

آهان یه سوال خیلی خیلی مهم دیگه گفتی نمره، من امریه گرفتم یعنی جایی که بعد از آموزشی میفتم مشخصه و واضحه که دیگه با درجه سر وکار نداریم....با این حال من شنیدم خیلیا میگن این نمره ها توی افتادن توی یگان بعد از آموزشی تاثیر داره،حالا سوال من اینه ما که امریه داریم تاثیر این نمره ها برای ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

------------------------------------------------------------------------------

( هاشمی نژاد نیشابور ) 10/1

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
آهان یه سوال خیلی خیلی مهم دیگه گفتی نمره، من امریه گرفتم یعنی جایی که بعد از آموزشی میفتم مشخصه و واضحه که دیگه با درجه سر وکار نداریم....با این حال من شنیدم خیلیا میگن

این نمره ها توی افتادن توی یگان بعد از آموزشی تاثیر داره،حالا سوال من اینه ما که امریه داریم تاثیر این نمره ها برای ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز نمره میدان تیر هیچ تاثیر در تعیین یگان خدمتی شما نداره فقط در بعضی از پادگان ها همانطور که دوستمون گفت تاثیر در گرفتن درجه داره.اون هم همه جا رعایت نمیشه.در خیلی از موارد به شما می گن که اگر نمره کم بیارید تجدید دوره میشید از این حرفا.اما یادت باشه که همش حرف بی خود است و حتی می گن اگر بالا بزنید براتون فلان کار را می کنیم که تهش اون را هم انجام نمی دن شاید دست اخر یک تشویقی بگیری که اون هم یگان خدمتیت قبول نمی کنه.اما یک توصیه دوستان درمورد یگان خدمت که می گی پذیرش گرفتی من خودم هم پذیرش یک جا بودم با لباس شخصی اما زمانی که تقسیم شدیم یکسری اتفاقات افتاد که به خاطر کوتاهی ویا پارتی بازی یا هرچیزه دیگه ای من اونجا که پذیرش گرفتم نیافتادم و با دردسر خودم را انداختم یک جا دیگه بنابراین توصیه می کنم حتما اگر کسی که پذیرشت کرده را پیدا کنی و مطمئن بشی چون کار اینا حساب و کتاب ندارن.
موفق باشید.

kdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا کسی برای نیروی دریایی سیرجان نبود ؟؟؟؟ 1390/10/1
عجله کن دیگه جاموندی!!!!

anakarnina

Registered User
لایک‌ها
1
درود

اقایون من در 06 اموزشی بودم تقریبا یکی از سختگیرانه ترین مراکز تربیت افسری
اولین دوره اموزشی اونجا ما رو اونجا فرستادن سختیهاش رو که افرادی که بودند 88.12 میدونن

هرکی سوال یا کمکی در این موارد داشت میتونم کمکتون کنم...

anakarnina

Registered User
لایک‌ها
1
آقا کسی قبلا مرکز اموزش 02 بوده یه توضیحی بده؟؟؟ مگه لیسانسارو 01 نمینداختن؟ (لیسانس, تهران, اعزام 1/10)

دوست گرامی من با خیلی از افاسر(ج افسر) :lol: در مهمانسرای ل 81 بودیم از همه جا بودند...

دیگه 01 که خیلی هوای بچه ها رو دارن حالا 02 که تازه چند وقتیه افسر میگیره معلومه از اونجا هتلتره...
لااقل اینطور نیست که به زور هفته ای یه پنجشنبه بزارن بری خونه اونم تازه اگر مشکلی نداشتی و نگهبون نبودی من تو اموزشی 2 ماهه 06 فقط 4 یا 5 بار یک روزه رفتم خونه

در حالیکه شرایط 01 و مخصوصا 02 هتله و روزبرگ میکنن...

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
به به چه جای خوبی :blink: میگن هم رده عجب شیره :wacko:
نه آقا.هیچ جا عین عجبشیر در پیت نیست.شنیدم روز اول اعزام هر کس باید زیر کاغذی که به دیوار زده شده و اسم پادگان آموزشی رو نوشته وایسه،معمولا بقیه اونایی رو که به عجب شیر افتادند مسخره میکنن.فکر کن چه آبروریزی بشه واسه ما عجب شیری ها

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
هفت روز بیشتر به اعزام نمونده.تا میتونیم از این هفت روز استفاده کنید که اصلا معلوم نیست قراره بریم چه جهنم دره ای.

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
درود

اقایون من در 06 اموزشی بودم تقریبا یکی از سختگیرانه ترین مراکز تربیت افسری
اولین دوره اموزشی اونجا ما رو اونجا فرستادن سختیهاش رو که افرادی که بودند 88.12 میدونن

هرکی سوال یا کمکی در این موارد داشت میتونم کمکتون کنم...

آره دوست منم الان 06 هستش.. میگه دهنشو سرویس کردن :|

دوستانی که 01 تهران هستن خدمتشون عرض کنم که آخرین اطلاعاتی که گرفتم اینکه:
مرخصی روزانه داریم (روزبرگ) از ساعت 2 یا 4 بعدازظهر تا فردا صبح
مرخصی آخر هفته هم هستش (البته اگه پست نگهبانی نخوره بهمون)
میان دوره هم دوره قبلی دادن (حالا شانس بیاریم بمون بدن :D )
از نظر هتل بودن و نظم و احترام هم حلللللللله :)
پاشین بریم هتل رزرو کردن واسمون =)) اولاش گریه است البته :D من یبار رفتم آموزشی غمی نیست .. سخت نیست میگذره بالاخره ;)

behnam.65

Registered User
لایک‌ها
0
کلا تو آموزشی تحصیل کرده ها با هم هستن ( لیسانس به بالا ) اونوقت اونایی که فوق یا دکتری دارن یه کم شل تر میگیرن بهشون ( البته کاملا بستگی به فرمانده یگان داره ) من نیرو زمینی بودم ... فرمانده یگان ما خیلی آدم توپی بود منکه فقط زیر پنکه تو دفتر یگان نشستم. اما کلا سخت نگیر... چیز خاصی نیست که نگرانت کنه. کلا همه چیزو بیخیالی طی کن بره پی کارش. چش به هم میذاری برگه تقسیمو میدن دستت.

مرسی دوست عزیز از راهنماییتون.

محمدرضا26

Registered User
لایک‌ها
98
آهان یه سوال خیلی خیلی مهم دیگه گفتی نمره، من امریه گرفتم یعنی جایی که بعد از آموزشی میفتم مشخصه و واضحه که دیگه با درجه سر وکار نداریم....با این حال من شنیدم خیلیا میگن این نمره ها توی افتادن توی یگان بعد از آموزشی تاثیر داره،حالا سوال من اینه ما که امریه داریم تاثیر این نمره ها برای ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

------------------------------------------------------------------------------

هیچی فقط تو چندرقاض حقوق تاثیر داره اونم 10 تا 15 تومن

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
آره دوست منم الان 06 هستش.. میگه دهنشو سرویس کردن :|

دوستانی که 01 تهران هستن خدمتشون عرض کنم که آخرین اطلاعاتی که گرفتم اینکه:
مرخصی روزانه داریم (روزبرگ) از ساعت 2 یا 4 بعدازظهر تا فردا صبح
مرخصی آخر هفته هم هستش (البته اگه پست نگهبانی نخوره بهمون)
میان دوره هم دوره قبلی دادن (حالا شانس بیاریم بمون بدن :D )
از نظر هتل بودن و نظم و احترام هم حلللللللله :)
پاشین بریم هتل رزرو کردن واسمون =)) اولاش گریه است البته :D من یبار رفتم آموزشی غمی نیست .. سخت نیست میگذره بالاخره ;)
ممنون از اطلاعاتت
همیشه خوش خبر باشی رفیق ;)

kdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز. منم سیرجان افتادم. از کجا میایی شما؟ راستی میدونید چه جور پادگانیه؟
سلام
پس همراه هستیم!
مدرکت لیسانسه؟
بدنیست زیاد فقط یکم[خیلی] سرده!!!!!!
از کجا میای؟

amin42

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان و مخصوصا بچه های اعزامی عجب شیر! و سلام به همه بچه های 1/10/89 عجب شیر
منم پارسال همین موقع ها بود که داشتم اماده میشدم برم عجب شیر و تو همین انجمن دنبال دوستام می گشتم.
دوستان برج 10 بدترین موقع از لحاظ سرما برای رفتن به عجب شیر هست، مراقب خودتون باشید و لباس گرم زیاد ببرید و اصلا وسایل اضافه نبرید.

درود
من لیسانس دارم و افتادم عجبشیر /میگن سری اوله /درجه ستوان 2 میدن یا امسال تغییر میکنه؟

جالبه عجب شیر لیسانس میگیره، چون قبلا فقط تا فوق دیپلم میگرفت. احتمالا شما رو ببرن آسایشگاه 300 نفره که نسبتا نوساز هست.
درجه لیسانس ها ستوان 3 شده. اعزامی های تیر به بعد ستوان 3 شدن.
دوستان در مورد عجب شیر هر سوالی داشتید در خدمتم.

همگی موفق باشید

بالا