• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

amin42

Registered User
لایک‌ها
0
آقا تو کل فروم گشتم اما آخر سر نتونستم بفهمم که بالاخره ریش تراش برقی رو میذارند ببریم یا تیغ ژیلت ؟اگر هر دو شو ببرم چی؟ریش تراش برقی از این فیلیپس شارژی هاست
دوست عزیز بله میتونید ببرید، هر دو رو هم میتونید ببرید.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
اقایون01 افتادن بگن میخوایم حال کنیم خودتونو معرفی کنین راستی میزارن موبایل یا دوربین برا عکس بیاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا خاطره میمونه

behnam.65

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
پس همراه هستیم!
مدرکت لیسانسه؟
بدنیست زیاد فقط یکم[خیلی] سرده!!!!!!
از کجا میای؟
آره همراه هستیم. من از کرمان اعزام دارم. فوق لیسانسم. گویا این دوره ای اولین دوره ای هستش که میخواد فوق بگیره. ولی احتمالا فوق و غیر فوق نداره همه یه جا هستن. راستی نگفتی از کجایی؟

behnam.65

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان و مخصوصا بچه های اعزامی عجب شیر! و سلام به همه بچه های 1/10/89 عجب شیر
منم پارسال همین موقع ها بود که داشتم اماده میشدم برم عجب شیر و تو همین انجمن دنبال دوستام می گشتم.
دوستان برج 10 بدترین موقع از لحاظ سرما برای رفتن به عجب شیر هست، مراقب خودتون باشید و لباس گرم زیاد ببرید و اصلا وسایل اضافه نبرید.

جالبه عجب شیر لیسانس میگیره، چون قبلا فقط تا فوق دیپلم میگرفت. احتمالا شما رو ببرن آسایشگاه 300 نفره که نسبتا نوساز هست.
درجه لیسانس ها ستوان 3 شده. اعزامی های تیر به بعد ستوان 3 شدن.
دوستان در مورد عجب شیر هر سوالی داشتید در خدمتم.

همگی موفق باشید
تا اونجایی که من میدونم لیسانس ها شدن استوار . فوق لیسانس ها را دادن ستوان3. البته جدیدا

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
اقایون01 افتادن بگن میخوایم حال کنیم خودتونو معرفی کنین راستی میزارن موبایل یا دوربین برا عکس بیاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا خاطره میمونه

مگه میخوایم بریم 13 به در :lol::D نه نمیزارن:lol:

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
هاشمی نژاد نیشابور بدو بدو نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amin42

Registered User
لایک‌ها
0
تا اونجایی که من میدونم لیسانس ها شدن استوار . فوق لیسانس ها را دادن ستوان3. البته جدیدا

ارتش فرق می کنه.
**** همین طور هست ولی ارتش لیسانس ستوان 3 میشه و فوق لیسانس ستوان دو

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1
منم افتادم 02 تهران و لیسانسم. قبلا میگفن که لیسانس به بالا میفتن 01؟:eh:

چند روز بعد از 1/10 باید بریم؟

behnam.65

Registered User
لایک‌ها
0
ارتش فرق می کنه.
**** همین طور هست ولی ارتش لیسانس ستوان 3 میشه و فوق لیسانس ستوان دو
کم کردن درجه ها الان مدتی هست که اعلام شده. **** درجات را مدتیه که کم کرده ولی ارتش کم نکرده بود تا اینکه همین جدیدا مثل اینکه داره اجرا میکنه. آخه من خودم از یکی از پرسنل **** وظیفه پرسیدم گفتش که مثل اینکه ارتش هم کم کرده.به هر حال خدا کنه که حرف شما درست باشه.

kdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره همراه هستیم. من از کرمان اعزام دارم. فوق لیسانسم. گویا این دوره ای اولین دوره ای هستش که میخواد فوق بگیره. ولی احتمالا فوق و غیر فوق نداره همه یه جا هستن. راستی نگفتی از کجایی؟
سلام
من از رفسنجان هستم
[email protected]
میلم

kdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من از رفسنجان هستم
میلم [email protected]

amin42

Registered User
لایک‌ها
0
کم کردن درجه ها الان مدتی هست که اعلام شده. **** درجات را مدتیه که کم کرده ولی ارتش کم نکرده بود تا اینکه همین جدیدا مثل اینکه داره اجرا میکنه. آخه من خودم از یکی از پرسنل **** وظیفه پرسیدم گفتش که مثل اینکه ارتش هم کم کرده.به هر حال خدا کنه که حرف شما درست باشه.
نه دوست عزیز شما مطمئن باش. ارتش از تیر 90 درجه هارو برای لیسانس به بالا یک درجه کم کرده. شما خیالت راحت باشه ، من الان 12 ماه هست که دارم خدمت میکنم و دقیق میدونم به چه صورت هست.
هر دو ماه پادگان ما نیرو میاد و از تیر ماه درجه ها کم شد.

behnam.65

Registered User
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز شما مطمئن باش. ارتش از تیر 90 درجه هارو برای لیسانس به بالا یک درجه کم کرده. شما خیالت راحت باشه ، من الان 12 ماه هست که دارم خدمت میکنم و دقیق میدونم به چه صورت هست.
مرسی از راهنماییتون.

behnam.65

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما اطلاع دارید حقوق برای فوق لیسانس الان چنده؟

amin42

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما اطلاع دارید حقوق برای فوق لیسانس الان چنده؟
فکر کنم حدود 70 هزار تومان باشه.
خواستید فردا پادگان نگاه میکنم دقیق تر میگم.
البته حقوق رو بعد از آموزشی وقتی وارد یگان شدید و بک ماه هم از یگان گذشت براتون واریز میکنن(سه ماه رو با هم)

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان لطفا به من میگید که چند روز پس از تاریخ اعزام باید بریم مرکز آموزشی؟ من 1/10 اعزام هستم. راستی 02 چجور جاییه؟ دوستانی که اطلاعات دارند لطفا راهنمایی کنند.

behnam.65

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم حدود 70 هزار تومان باشه.
خواستید فردا پادگان نگاه میکنم دقیق تر میگم.
البته حقوق رو بعد از آموزشی وقتی وارد یگان شدید و بک ماه هم از یگان گذشت براتون واریز میکنن(سه ماه رو با هم)
ممنون .

hasan6666

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
از آشناييتون خوشبختم
من محمدحسن هستم از كاشان ليسانس مكانيك، تازه عضو شدم من 10/1 اعزامم هست 01 تهران;)

خيلي جالبه كه من 9/2 پست كردم بعد 5 روز برگ سبز و سفيدم باهم اومد:blink::blink: (رفتم پليس +10 گفتم چرا اينجوريه گفت سرباز كمه:blink:)

بالا