دوست عزیز بله میتونید ببرید، هر دو رو هم میتونید ببرید.آقا تو کل فروم گشتم اما آخر سر نتونستم بفهمم که بالاخره ریش تراش برقی رو میذارند ببریم یا تیغ ژیلت ؟اگر هر دو شو ببرم چی؟ریش تراش برقی از این فیلیپس شارژی هاست
دوست عزیز بله میتونید ببرید، هر دو رو هم میتونید ببرید.آقا تو کل فروم گشتم اما آخر سر نتونستم بفهمم که بالاخره ریش تراش برقی رو میذارند ببریم یا تیغ ژیلت ؟اگر هر دو شو ببرم چی؟ریش تراش برقی از این فیلیپس شارژی هاست
آره همراه هستیم. من از کرمان اعزام دارم. فوق لیسانسم. گویا این دوره ای اولین دوره ای هستش که میخواد فوق بگیره. ولی احتمالا فوق و غیر فوق نداره همه یه جا هستن. راستی نگفتی از کجایی؟سلام
پس همراه هستیم!
مدرکت لیسانسه؟
بدنیست زیاد فقط یکم[خیلی] سرده!!!!!!
از کجا میای؟
تا اونجایی که من میدونم لیسانس ها شدن استوار . فوق لیسانس ها را دادن ستوان3. البته جدیداسلام به همه دوستان و مخصوصا بچه های اعزامی عجب شیر! و سلام به همه بچه های 1/10/89 عجب شیر
منم پارسال همین موقع ها بود که داشتم اماده میشدم برم عجب شیر و تو همین انجمن دنبال دوستام می گشتم.
دوستان برج 10 بدترین موقع از لحاظ سرما برای رفتن به عجب شیر هست، مراقب خودتون باشید و لباس گرم زیاد ببرید و اصلا وسایل اضافه نبرید.
جالبه عجب شیر لیسانس میگیره، چون قبلا فقط تا فوق دیپلم میگرفت. احتمالا شما رو ببرن آسایشگاه 300 نفره که نسبتا نوساز هست.
درجه لیسانس ها ستوان 3 شده. اعزامی های تیر به بعد ستوان 3 شدن.
دوستان در مورد عجب شیر هر سوالی داشتید در خدمتم.
همگی موفق باشید
اقایون01 افتادن بگن میخوایم حال کنیم خودتونو معرفی کنین راستی میزارن موبایل یا دوربین برا عکس بیاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا خاطره میمونه
تا اونجایی که من میدونم لیسانس ها شدن استوار . فوق لیسانس ها را دادن ستوان3. البته جدیدا
مگه میخوایم بریم 13 به در :lol: نه نمیزارن:lol:[/QUOTE
دادا شما ذاصفهاتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کم کردن درجه ها الان مدتی هست که اعلام شده. **** درجات را مدتیه که کم کرده ولی ارتش کم نکرده بود تا اینکه همین جدیدا مثل اینکه داره اجرا میکنه. آخه من خودم از یکی از پرسنل **** وظیفه پرسیدم گفتش که مثل اینکه ارتش هم کم کرده.به هر حال خدا کنه که حرف شما درست باشه.ارتش فرق می کنه.
**** همین طور هست ولی ارتش لیسانس ستوان 3 میشه و فوق لیسانس ستوان دو
سلامآره همراه هستیم. من از کرمان اعزام دارم. فوق لیسانسم. گویا این دوره ای اولین دوره ای هستش که میخواد فوق بگیره. ولی احتمالا فوق و غیر فوق نداره همه یه جا هستن. راستی نگفتی از کجایی؟
سلامآره همراه هستیم. من از کرمان اعزام دارم. فوق لیسانسم. گویا این دوره ای اولین دوره ای هستش که میخواد فوق بگیره. ولی احتمالا فوق و غیر فوق نداره همه یه جا هستن. راستی نگفتی از کجایی؟
نه دوست عزیز شما مطمئن باش. ارتش از تیر 90 درجه هارو برای لیسانس به بالا یک درجه کم کرده. شما خیالت راحت باشه ، من الان 12 ماه هست که دارم خدمت میکنم و دقیق میدونم به چه صورت هست.کم کردن درجه ها الان مدتی هست که اعلام شده. **** درجات را مدتیه که کم کرده ولی ارتش کم نکرده بود تا اینکه همین جدیدا مثل اینکه داره اجرا میکنه. آخه من خودم از یکی از پرسنل **** وظیفه پرسیدم گفتش که مثل اینکه ارتش هم کم کرده.به هر حال خدا کنه که حرف شما درست باشه.
مرسی از راهنماییتون.نه دوست عزیز شما مطمئن باش. ارتش از تیر 90 درجه هارو برای لیسانس به بالا یک درجه کم کرده. شما خیالت راحت باشه ، من الان 12 ماه هست که دارم خدمت میکنم و دقیق میدونم به چه صورت هست.
هر دو ماه پادگان ما نیرو میاد و از تیر ماه درجه ها کم شد.
سلام. گویا کلا سیرجان رو دادن به بچه های استان کرمان. چون از هر کدوم از بچه ها که میپرسم کد سیرجان رو خورده.
دوست عزیز شما اطلاع دارید حقوق برای فوق لیسانس الان چنده؟نه دوست عزیز شما مطمئن باش. ارتش از تیر 90 درجه هارو برای لیسانس به بالا یک درجه کم کرده. شما خیالت راحت باشه ، من الان 12 ماه هست که دارم خدمت میکنم و دقیق میدونم به چه صورت هست.
هر دو ماه پادگان ما نیرو میاد و از تیر ماه درجه ها کم شد.
فکر کنم حدود 70 هزار تومان باشه.دوست عزیز شما اطلاع دارید حقوق برای فوق لیسانس الان چنده؟
ممنون .فکر کنم حدود 70 هزار تومان باشه.
خواستید فردا پادگان نگاه میکنم دقیق تر میگم.
البته حقوق رو بعد از آموزشی وقتی وارد یگان شدید و بک ماه هم از یگان گذشت براتون واریز میکنن(سه ماه رو با هم)