• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1
اون گیر دادن چیز طبیعیه، یه جورایی می خوان زهر چشم بگیرن. اگه همه سرشون رو با ژیلت بزنن شرط میبندم بازم به بعضی ها گیر بدن.:cool:

mnikoo

Registered User
لایک‌ها
0
عزیزان یه سوال هرکی میدونه جواب بده:

پذیرش گرفتن واسه یه پادگان همون امریه گرفتن حساب میشه یا نه؟ اصلا میشه مظمین شد پذیرش اوکی شده یا نه؟
بعد اگه یکی شانسی افتاده باشه **** چقدر احتمالش هست بعدش بیوفته شهر خودش؟

mimghr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش من هم پزیرش **** هستم هیچ فرمی نداره اونا خودشون همه کارها رو انجام میدن:lol:

mimghr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش
من نیشابور افتادم از مشهد:blush:

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
آقا زودتر برو آمارو در بیار دیگه :D
1: اینکه چقدر کچل کنیم :(
2: مرخصی روزانه میدن یا نه!؟ اگه میدن از چه ساعتی مثلا 2 یا 4 تا فردا صبح ؟ (آقا ما کار زندگی داریم به کی بگیم آخه :| این چه بساطی ه :| فکر کردن بیکاریم زوری میبرن :D )
3: اگه رفتی خود پادگان بشون بگو که تهران هستی میتونی خودتو معرفی کنی همون روز؟ یا باید برگردی شهرتون و جایی که گفتن واسه اعزام!؟
اینا خیلی مهم ان واسم حتما بپرس دستت طلا :)
من احتمال داره شنبه برم اگه رفتم جنگی اینجا آمارشو کامل میدم بتون ;)

توی برگ سفید زده با 4 منم 4شنبه میرم با 4 میزنم حوصلشو ندارم برم اونجا بخوان با یه ماشینی که کله ی 60 نفرو کچل کردن منو هم کچل کنن

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
عزیزان یه سوال هرکی میدونه جواب بده:

پذیرش گرفتن واسه یه پادگان همون امریه گرفتن حساب میشه یا نه؟ اصلا میشه مظمین شد پذیرش اوکی شده یا نه؟
بعد اگه یکی شانسی افتاده باشه **** چقدر احتمالش هست بعدش بیوفته شهر خودش؟

دوست عزیز امریه و پذیرش خیلی با هم فرق میکنن در مورد سوال سومتون باید بگم هیچی معلوم نیست

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من از شاهرود با لیسانس نرم افزار یک دی اعزام هستم.
برای من هیچ برگه سفیدی نیومده اما زنگ زدم پلیس +10 گفت افتادی نیرو هوایی مشهد(امریه دولتی دارم)
میخوام بدونم من باید کجا برم 10/1 یعنی برم مرکز استان چون برگه سفید نیومده؟
آیا یک دی نود که صبح پنجشنبه هست احتمال داره بگن برین خونه شنبه برین مشهد یا بگن هفته بعد برید؟
ممنون می شم اگه کسی پاسخ بده

aminn_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
آقا این 24 ماه شدن عجب ضدحالی بود اه

سلام نه هنوز 18 ماه طول می کشه برای لیسانسه ها هم که می دونیم می شه 17 ماه
قانون 24 ماهه شدن سربازی تو مجلس تصویب شده اما در اختیار **** وظیفه گذاشتن که تغییرش بده یا نه
حالا حالا ها هم **** وظیفه قصد تغییر مدت سربازی را نداره

hasan6666

Registered User
لایک‌ها
0
عجب!!! اين خبر رو بخونيد من كه سرم درد گرفت اينو شنيدم رفتم بخوابم:eek:hno::blink:

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
من که الان کچل کردم پسر خیلی حال میده مخصوصا تو زمستون کلی با میخوره به کلتون;)

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
شامل ما نمیشه ما همون چیزی که فرستادیم است طبق دستور العمل قبلی ثبت نام سدیم اکی ار یو اندراستند؟؟؟؟؟؟؟

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
دوسال دیکه انتخاباته اگه چیزی بشه سرباز داشته باشن الان دوستم 2ماه پیش از8شکاری اصفهان امده بود بیرون میگفت سرباز ندارن هرکی گفته ششوخی کرده اتفاقا سرباز لازمن

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من از شاهرود با لیسانس نرم افزار یک دی اعزام هستم.
برای من هیچ برگه سفیدی نیومده اما زنگ زدم پلیس +10 گفت افتادی نیرو هوایی مشهد(امریه دولتی دارم)
میخوام بدونم من باید کجا برم 10/1 یعنی برم مرکز استان چون برگه سفید نیومده؟
آیا یک دی نود که صبح پنجشنبه هست احتمال داره بگن برین خونه شنبه برین مشهد یا بگن هفته بعد برید؟
ممنون می شم اگه کسی پاسخ بده
دوستان لطفا اگر گسی اطلاعاتی داره به من پاسخ بده

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان لطفا اگر گسی اطلاعاتی داره به من پاسخ بده

سلام بر شما
البته برای اومدن برگ سفید عجله نکن، تا یکی دو روز مونده به اعزام صبر کن. شما یه راهت اینه که بری پلیس+10 و بارکد مرسوله رو بگیری و از طریق پست پیشتاز رهگیری کنی ببینی چرا نیومده !!!1 ممکنه چند بار اومده خونه نبودید یا آدرستون عوض شده خلاصه به هر دلیلی پیدا نکردند. اونوقت شما با دردست داشتن بارکد میرید مرکز پست و نامه رو میگیرید. راه دوم اینکه حدوداً سه شنبه مراجعه کنید به وظیفه عمومی استانتون ( سمنان) و یه پرینت از برگ سفید بهتون بدند. خیلی از اونایی که امریه سازمانهای دولتی بجز آموزش و پرورش و جهاد و ... دارند میفتند پدافند هوایی مشهد که دوره به دوره فرق میکنه البته بعضیها هم 01 و شهید خضرایی میفتند و چند جای دیگه پس شما بنحوی میتونید مطمئن باشید که امریتون قبوله
اما در مورد اینکه کی برید و کی نرید هیچ چیزی نمیشه گفت هر چی بگیم فقط بر اساس حدس و سلیقه شخصیمونه و الا از برنامه خبری نیست.

aliakbar_850

Registered User
لایک‌ها
0
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900924000664

این خبر که می گه سربازی 24 ماه هست...یعنی هر زمان دوست داشته باشن می تونن بکننش 24 ماه!!!!
اینطوری اگه ما مثلا 10 ماه خدمت بریم و ببینن نیرو کم هست می کننش 24 ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی خبر موثقی داره که چطوریه؟

em_developer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر شما
البته برای اومدن برگ سفید عجله نکن، تا یکی دو روز مونده به اعزام صبر کن. شما یه راهت اینه که بری پلیس+10 و بارکد مرسوله رو بگیری و از طریق پست پیشتاز رهگیری کنی ببینی چرا نیومده !!!1 ممکنه چند بار اومده خونه نبودید یا آدرستون عوض شده خلاصه به هر دلیلی پیدا نکردند. اونوقت شما با دردست داشتن بارکد میرید مرکز پست و نامه رو میگیرید. راه دوم اینکه حدوداً سه شنبه مراجعه کنید به وظیفه عمومی استانتون ( سمنان) و یه پرینت از برگ سفید بهتون بدند. خیلی از اونایی که امریه سازمانهای دولتی بجز آموزش و پرورش و جهاد و ... دارند میفتند پدافند هوایی مشهد که دوره به دوره فرق میکنه البته بعضیها هم 01 و شهید خضرایی میفتند و چند جای دیگه پس شما بنحوی میتونید مطمئن باشید که امریتون قبوله
اما در مورد اینکه کی برید و کی نرید هیچ چیزی نمیشه گفت هر چی بگیم فقط بر اساس حدس و سلیقه شخصیمونه و الا از برنامه خبری نیست.

با سلام و درود تشکر از شما کاربر گرامی kh.farshad
بنده از پلیس +10 امروز کپی مکانی که برای آموزشی افتاده ام را گرفتم که در آن نوشته "نیروی هوایی ارتش گروه پدافند مشهد"
برای امریه اصولا ازمایشات و غیره قبل از اعزام گرفته نمی شود؟

mnikoo

Registered User
لایک‌ها
0
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900924000664

این خبر که می گه سربازی 24 ماه هست...یعنی هر زمان دوست داشته باشن می تونن بکننش 24 ماه!!!!
اینطوری اگه ما مثلا 10 ماه خدمت بریم و ببینن نیرو کم هست می کننش 24 ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی خبر موثقی داره که چطوریه؟
دوست عزیز خدمت 24 ماه است که **** 6 ماهشو کم کرده. در واقع این خبر خبر جدیدی نیستش اما ستاد میتونه با نظر **** اونو از 18 ماه بیشتر یا کمتر کنه ولی ملاک مدت زمان خدمت قانون در زمانی است که شما اعزام می شوید پس اگه 1 دی اعزامید خیالتون راحت 18 ماه هستش که یه ماه هم کم میشه اما در اینده ممکنه تغییر کنه

بالا