آقا زودتر برو آمارو در بیار دیگه
1: اینکه چقدر کچل کنیم
2: مرخصی روزانه میدن یا نه!؟ اگه میدن از چه ساعتی مثلا 2 یا 4 تا فردا صبح ؟ (آقا ما کار زندگی داریم به کی بگیم آخه :| این چه بساطی ه :| فکر کردن بیکاریم زوری میبرن )
3: اگه رفتی خود پادگان بشون بگو که تهران هستی میتونی خودتو معرفی کنی همون روز؟ یا باید برگردی شهرتون و جایی که گفتن واسه اعزام!؟
اینا خیلی مهم ان واسم حتما بپرس دستت طلا
من احتمال داره شنبه برم اگه رفتم جنگی اینجا آمارشو کامل میدم بتون
عزیزان یه سوال هرکی میدونه جواب بده:
پذیرش گرفتن واسه یه پادگان همون امریه گرفتن حساب میشه یا نه؟ اصلا میشه مظمین شد پذیرش اوکی شده یا نه؟
بعد اگه یکی شانسی افتاده باشه **** چقدر احتمالش هست بعدش بیوفته شهر خودش؟
سلام داداش
من نیشابور افتادم از مشهد:blush:
آقا این 24 ماه شدن عجب ضدحالی بود اه
دوستان لطفا اگر گسی اطلاعاتی داره به من پاسخ بدهسلام به همه دوستان
من از شاهرود با لیسانس نرم افزار یک دی اعزام هستم.
برای من هیچ برگه سفیدی نیومده اما زنگ زدم پلیس +10 گفت افتادی نیرو هوایی مشهد(امریه دولتی دارم)
میخوام بدونم من باید کجا برم 10/1 یعنی برم مرکز استان چون برگه سفید نیومده؟
آیا یک دی نود که صبح پنجشنبه هست احتمال داره بگن برین خونه شنبه برین مشهد یا بگن هفته بعد برید؟
ممنون می شم اگه کسی پاسخ بده
دوستان لطفا اگر گسی اطلاعاتی داره به من پاسخ بده
سلام بر شما
البته برای اومدن برگ سفید عجله نکن، تا یکی دو روز مونده به اعزام صبر کن. شما یه راهت اینه که بری پلیس+10 و بارکد مرسوله رو بگیری و از طریق پست پیشتاز رهگیری کنی ببینی چرا نیومده !!!1 ممکنه چند بار اومده خونه نبودید یا آدرستون عوض شده خلاصه به هر دلیلی پیدا نکردند. اونوقت شما با دردست داشتن بارکد میرید مرکز پست و نامه رو میگیرید. راه دوم اینکه حدوداً سه شنبه مراجعه کنید به وظیفه عمومی استانتون ( سمنان) و یه پرینت از برگ سفید بهتون بدند. خیلی از اونایی که امریه سازمانهای دولتی بجز آموزش و پرورش و جهاد و ... دارند میفتند پدافند هوایی مشهد که دوره به دوره فرق میکنه البته بعضیها هم 01 و شهید خضرایی میفتند و چند جای دیگه پس شما بنحوی میتونید مطمئن باشید که امریتون قبوله
اما در مورد اینکه کی برید و کی نرید هیچ چیزی نمیشه گفت هر چی بگیم فقط بر اساس حدس و سلیقه شخصیمونه و الا از برنامه خبری نیست.
دوست عزیز خدمت 24 ماه است که **** 6 ماهشو کم کرده. در واقع این خبر خبر جدیدی نیستش اما ستاد میتونه با نظر **** اونو از 18 ماه بیشتر یا کمتر کنه ولی ملاک مدت زمان خدمت قانون در زمانی است که شما اعزام می شوید پس اگه 1 دی اعزامید خیالتون راحت 18 ماه هستش که یه ماه هم کم میشه اما در اینده ممکنه تغییر کنهhttp://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900924000664
این خبر که می گه سربازی 24 ماه هست...یعنی هر زمان دوست داشته باشن می تونن بکننش 24 ماه!!!!
اینطوری اگه ما مثلا 10 ماه خدمت بریم و ببینن نیرو کم هست می کننش 24 ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی خبر موثقی داره که چطوریه؟