سلام داش امیرارسلان گل
مرسی از آماری که گرفتی
آقا من صبح رفتم خودم تازه یک ساعتی میشه برگشتم
اییییییییییییینقدری خسته ام که نگو ... همش پشت فرمون از صبح ساعت 7 تا 1:30 .. جاده که خلوت بود ولی تهران اوه اوه
آقا منم یه چند تا اصلاحیه به حرفات بزنم
در مورد کچلی اولش که نمیخواد حله.. بعدشم میگن اصلاح خیلی کوتاه مثلا 6
DD که هیچ فرقی با 4 نداره بزن بره
البته با یکی از افسرا که میحرفیدم مو ش کوتاه بود ...ولی دورش رو نمره 6 زده بود (اینطوری)
واسه مرخصی روزانه هم که تو آموزشی ساعت 4 5 اینا تا فردا صبح ساعت 5:30 6 صبح .. اگرم بخوای غروب 4 5 بری بیرون و برگردی! باید تا قبل خاموشی داخل باشی وگرنه رات نمیدن تا فردا صبح
اگه شام هم میخوای باید زودتر تشریف بیاری
واسه تقسیمم اره گفت خودت بیا مشکلی نیست... ولی یه مسئله اش این که اگه با اتوبوس های خودشون از شهرتون بیای با همشهری هات میای و میفتین شاید تو یک یگان (مزیت)
واسه مرخصی بعد روز اول: یکی میگفت 5 روز میدن مرخصی که برین و برگردین مثلا امکان داره پنجشنبه برسیم اونجا بعد بگن برین شنبه هفته بعدی بیایین... تا این حد به به
این دوستمم که 06 هستش میگه واسه ما هم 7 8 روز شد رفتیم برگشتیم (البته اون خودش بچه تهران بود کلا خوش گذروند)
این حرف آخرت که میگی خودشون میبرن اگر برگردونن که خیلی خوبه... اینو چطوری مطمئن شیم؟!؟ (میخوام ببینم اگر برنگردونن من خودم برم و برگردم آخه شاید بردنمون و گفتن رفتنی در کار نیست باشین تا شنبه شروع شه :| اونوقت ضدحال میشه من ماشینو نیاوردم :| از کار زندگی میفتم اساسی )
اگه این قضیه رو مطمئنی یه اوکی بده ...تنککککککککککس
بازم مرسی که رفتی و پیگیر بودی