• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

خرس

Registered User
لایک‌ها
0
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900924000664

این خبر که می گه سربازی 24 ماه هست...یعنی هر زمان دوست داشته باشن می تونن بکننش 24 ماه!!!!
اینطوری اگه ما مثلا 10 ماه خدمت بریم و ببینن نیرو کم هست می کننش 24 ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی خبر موثقی داره که چطوریه؟

وسط خدمت زمان رو کم و زیاد نمیکنن. به اعزام های جدید میخوره هر قانونی باشه.

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
دوستم رفته بود براي معافيتش پليس+10 ميگفت چه خبر بود از كسانيكه ميخواستن سربازيشون يا جلو بندازن يا كسانيكه حالا تازه ميخواستن دفترچه پست كنن كه اينطرف سال(بخاطرتصويب نهايي 24 ماه خدمت) برن سربازي:D

ما هم كه 10/1 ان شاالله 01:rolleyes:

الان سرباز کمه که ما پست کردیم یک هفته نشده کد هم خوردیم :| :(
میگن میشه 24 ماه همه هجوم میارن این کسری سربازشون جبران میشه :D
بیایین زیاد شه سرباز ما بریم خونه :D

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
من امروز رفتم 01 یه سر، متروی شهید کلاهدوز نزدیکه این پادگانست، تا کلاهدوز هیچ مشکلی نیست اما از کاهدوز که تو خیابون افسریه هست تا سه راه تختی که 01 اونجاست ( درسته که یه نیم کورس بیشتر راه نیست اما کار سخت میشه الان میگم چرا )
کلاهدوز دوتا خروجی داره یکیش شهید دوران شمال یکی هم از زیر خیابون افسریه میگذره تا لاین اینطرفی
اون خروجی که نوشته شهید دوران شمال در حقیقت مسیر شمالی افسریه هست و برای گذر به مسیر جنوب ( که ما میریم ) هیچ پلی وجود نداره تا 1 کیلومتر بعدش :(
اون یکی خروجیه که یادم نیست اسمش چیه دقیقن می فرستت مسیر جنوبی البته حتمن اونجا باید یه ماشین سوار شی دیگه اما دست نزار رو دلم که خونه اول که گفتم میخواهم برم سه راه تختی یارو تخم سگ حرومزاده گفت باید دربست بری بعد هم کلی اطلاعات اشتباه داد منم یه ... نشونش دادم تا بزاره فلان جاش
به اون یکی گفتم اونم گفت میشه ... تومن ( فهمیده بودند که من راه رو بلد نیستم ) خلاصه یه جوری ما خودمونو رسوندیم اونجا حالا باید دنبال یه راه حلی بگردم که با این پوفیوزا چه جوری باید برم تا اونجا
دم در پادگان دوتا دژبان و چند تا افسر بودن که مخشونو گرفتم به کار سوالات رو هم ازونها پرسیدم

اما در جواب دوست خوبمون:
1 باید کچل کنی با 4 راه هم نداره :D
2 شما تا ساعت 5 فیکس پادگان تشریف داری بعدش واسه خودتی :cool:
3 هیچ اجباری نیست که از محل تقسیمتون با اتوبوس بیای منتها همونطور که استحضار دارید روز 1 دی شما رو یکم توجیح میکنن بعد برمی گردی تا یکی دو روز شایدم بیشتر مرخصی میری یعنی همون اتوبوسی که شمارو میاره همون روز برتون می گردونه. پس چه کاریه که خودت تکی بیای؟

در مورد روز اول هم لازم نیست حتمن کچل باشی :D

سلام داش امیرارسلان گل :)
مرسی از آماری که گرفتی :)
آقا من صبح رفتم خودم تازه یک ساعتی میشه برگشتم :D اییییییییییییینقدری خسته ام که نگو ... همش پشت فرمون از صبح ساعت 7 تا 1:30 .. جاده که خلوت بود ولی تهران اوه اوه :(
آقا منم یه چند تا اصلاحیه به حرفات بزنم ;)
در مورد کچلی اولش که نمیخواد حله.. بعدشم میگن اصلاح خیلی کوتاه مثلا 6 :DDD که هیچ فرقی با 4 نداره بزن بره :D البته با یکی از افسرا که میحرفیدم مو ش کوتاه بود ...ولی دورش رو نمره 6 زده بود (اینطوری)
واسه مرخصی روزانه هم که تو آموزشی ساعت 4 5 اینا تا فردا صبح ساعت 5:30 6 صبح .. اگرم بخوای غروب 4 5 بری بیرون و برگردی! باید تا قبل خاموشی داخل باشی وگرنه رات نمیدن تا فردا صبح :D اگه شام هم میخوای باید زودتر تشریف بیاری :D
واسه تقسیمم اره گفت خودت بیا مشکلی نیست... ولی یه مسئله اش این که اگه با اتوبوس های خودشون از شهرتون بیای با همشهری هات میای و میفتین شاید تو یک یگان (مزیت)
واسه مرخصی بعد روز اول: یکی میگفت 5 روز میدن مرخصی که برین و برگردین مثلا امکان داره پنجشنبه برسیم اونجا بعد بگن برین شنبه هفته بعدی بیایین... تا این حد به به :D
این دوستمم که 06 هستش میگه واسه ما هم 7 8 روز شد رفتیم برگشتیم (البته اون خودش بچه تهران بود کلا خوش گذروند)
این حرف آخرت که میگی خودشون میبرن اگر برگردونن که خیلی خوبه... اینو چطوری مطمئن شیم؟!؟ (میخوام ببینم اگر برنگردونن من خودم برم و برگردم آخه شاید بردنمون و گفتن رفتنی در کار نیست باشین تا شنبه شروع شه :| اونوقت ضدحال میشه من ماشینو نیاوردم :| از کار زندگی میفتم اساسی )
اگه این قضیه رو مطمئنی یه اوکی بده ...تنککککککککککس
بازم مرسی که رفتی و پیگیر بودی :)

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
خواهش میکنم رفیق، چه خوب شد که خودتم سرزدی آخه همش این استرس رو داشتم که شاید مطلبی رو درست ملتفت نشده باشم که خدا رو شکر خودت ته و توشو درآوردی
والا میگم من هم از همون افسرایی که اتاقشون دم ورودی بود پرسیدم اینو گفتن حالا برای اینکه 100 درصد مطمئن بشی یه سوالم از پادگان شهرتون بکن خب اونا مرتب دارن میبرن و میارن
اتفاقن در مورد مو یکی از همون افسرا همین وضعیتی که میگی رو داشت من به شوخی در مورد موهاش پرسیدم که گفت دیگه داره فارغ میشه تو آموزشی با صفر میزده :lol: ولی دور از شوخی چندتاشون موهاشون از منم بلندتر بود :D اما خب درجه هاشونم چاق بود :rolleyes:

pakhoul

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو بچ 1 دی شهدای کرمانشاه نبود؟

adoh

Registered User
لایک‌ها
0
اقا من تو این دو ماه اینترنت نداشته باشم دق میکنم.....از روی سوسولی نیستا اما حاضرم خر حمالیای سرباز گرفته تا ارتشبئو بکنم اما روزی 2 ساعت بگن بیا این اینترنت پرسرعت
دیدم یکی گفت گیم نت تو پادگان بوده امیدوار شدم هرچند مطمئنم شعر گفته

pakhoul

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها راجع به اون 24 ماه هم باید بگم یه اصلاحیه ای بوده از خیلی وقت پیش که بالاخره یکی دو هفته پیش تایید شد و 24 آذر هم تو روزنامه رسمی چاپ شده ولی تا آیین نامه اش بیاد بیرون طول می کشه. اگه توی گوگل روزنامه رسمی رو سرچ کنید و از آرشیو طرح اصلاح قانون **** وظیفه میاد. راستی همه اش هم بد نیس اگه کامل بخونیدش

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
اقا من تو این دو ماه اینترنت نداشته باشم دق میکنم.....از روی سوسولی نیستا اما حاضرم خر حمالیای سرباز گرفته تا ارتشبئو بکنم اما روزی 2 ساعت بگن بیا این اینترنت پرسرعت

خوشبختانه پادگان علاوه بر اینکه مرکز آموزش رزم مقدماتی یا عمومی سرباز هست بنوعی مرکز ترک اعتیاد هم بحساب میاد. حالا انواع اعتیاد از اعتیاد به اینترنت گرفته تا اعتیاد به چای و سیگار و قلیون و اس ام اس و ... :D

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
اون یکی خروجیه که یادم نیست اسمش چیه دقیقن می فرستت مسیر جنوبی البته حتمن اونجا باید یه ماشین سوار شی دیگه اما دست نزار رو دلم که خونه اول که گفتم میخواهم برم سه راه تختی یارو تخم سگ حرومزاده گفت باید دربست بری بعد هم کلی اطلاعات اشتباه داد منم یه ... نشونش دادم تا بزاره فلان جاش
به اون یکی گفتم اونم گفت میشه ... تومن ( فهمیده بودند که من راه رو بلد نیستم ) خلاصه یه جوری ما خودمونو رسوندیم اونجا حالا باید دنبال یه راه حلی بگردم که با این پوفیوزا چه جوری باید برم تا اونجا
:D
عجب آدمای پستی پیدا میشن.حالا خوبه شما بچه ی تهرانی،اینجور باشه به ما شهرستانی مسیر 500 تومنی 20000 حساب میکنن.

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من یه نذر حضرت ابوالفضل می کنم واسه کسی که یه راهی به من نشون بده که اعزامم بیافته عقب.یک دی اعزامم الان یه اتفاقی افتاده که حاضرم هرکاری بکنم تا یه دوره عقب بیافته جون هرکی دوس دارید یه راه نشون بدید ناسلامتی شما اساتید سربازی هستیدااااا
اگر آپاندیستو قبلا در نیاوردی میتونی به یه دکتری بگی که قضیه اینجوریه.میتونی با عمل جراحی آپاندیس یه دوره بندازی عقب.البته این فقط نظر شخصی منه و هیچ تضمینی هم نیست.باز اگر دوستان نظری دارن بگن.

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
نه انشاالله، امکان دارد خواهش کنم منبع اطلاعاتی خود را ذکر کنید؟یعنی به چه احتمالی نکاتی که ذکر کردید صحت دارد؟
دوست گرامی شما در مورد پدافند هوایی مشهد اطلاعاتی ندارید که چطور جایی هست؟
1-آیا شرایط سختی دارد یا خیر؟
2-آیا مرخصی میان دوره یا مرخصی آخر هفته ای میدهند ؟
3-وضعیت غذا چطور است؟
و .....
یکی از همکلاسی های من اول شهریور اونجا اعزام شده بود.خودش معاف از رزم داشت و خیلی راضی بود.میگفت وضعیت غذا،حمام عالی بود.روزای اول یه خورده توپ و تشر میکردن رو سرشون.اما بعد از اون ماست مالی شد.خودش که خیلی راضی بود.مرخصی میان دوره بهش داده بودن یا نه رو نمی دونم(ازش نپرسیدم).اما خودش میگفت که بعد از 2 ماه اومد خونه.شاید مرخصی میان دوره داده باشن ولی چون از شهر ما حدود 13 ساعت فاصله داره نیومده باشه.جالب اینجاست که یکی دیگه از همکلاسی های منم اول آبان اونجا اعزام شده بود و تو تعطیلات عاشورا دیدمش اونم گفت روزای اول سخت گرفتن اما بعدا کم کم بهشون خوش گذشت.به قول این دوستان کارای نظافت و .. رو سربازای دیپلم و زیر دیپلم انجام میدادن و اینا فقط رژه می فتند و از این حرفا.حالا خدا کنه که راست گفته باشن چون هر کی میره و میاد هزار تا داستانو با آب و تاب تعریف میکنه:D

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
منم دودلم موبایلمو ببرم تا باش اینترنت وصل شم یا نه.اگر ببرم و اونجا گوشیمو بشکنن چی؟اونقت میشه که فیوز از کلم میپره و حرکات خشن ازم سر میزنه

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه برو بچ.یه سوال تستی داشتم:
واسه روز اعزام کدوم برگه ها رو ببریم؟
اگر زحمتی نیست فقط گزینه مورد نظرتونو فشار بدید:
1)سفید
2)سبز
3)واکسن
4)همشونو به علاوه کپی کارت ملی و شناسنامه
راستی اون برگ واکسن با برگ معاینه پزشکی ادغام شدن.منظورشون همون برگ ادغام شده است؟
اون برگ مشخصات فردی رو چی اونم ببریم؟

hasan6666

Registered User
لایک‌ها
0
1)سفید
2)سبز
3)واکسن
راستی اون برگ واکسن با برگ معاینه پزشکی ادغام شدن.منظورشون همون برگ ادغام شده است؟

همه رو بردار ضرر نميكني كه

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
1)سفید
2)سبز
3)واکسن

به به آقای عجبشیری !!!! خوبی؟
گزینه 4 درسته
زمانی که ما مشرف بودیم توی دفترچه **** وظیفه سه صفحه پر میکردیم 1- برگ مشخصات فردی و رشته دانشگاهی 2 - برگ معاینات پزشکی - 3- برگ واکسیناسیون
دو برک 1و2 در پلیس+10 ثبت میشد و بعداً پیش خودمون می موندن. برگ واکسن دو قسمت بود یکی نوشته بود برای پست به **** وظیفه که چون دیگه سیستم پستی کنسل شده و از طریق ثبت سامانه ای توسط پلیس+10 میشه عملا این نسخش موند پیش خودمون قسمت دومش رو بریدیم و دادیم به مرکز آموزش نه دیگه لازم نیست برگ مشخصات رو ببری اونا تو پلیس+10 ثبت شده
اما در مورد بردن موبایل که فرموده بودی از من می شنوی نبر. اگرم بردی هیچ کس گوشی شما رو نمی شکنه!!!!!!! داداش شما تو تخیلی ها!!!! کی میخواد گوشی شما رو بشکنه آخه حرفی میزنیا!!!!! نهایتاً دم در می گیرنش یه برگه بهت میدن بعد توی اولین فرصتی که رفتی مرخصی میدن بهت میگن دیگه نیار بار دوم که آوردی ممکنه کمی تنبیهت کنن
شما نبر گوشیتو از همین اول. تلفن عمومی که همه جا هست. می مونه اس ام اس و اینترنت
مرد حسابی 2 ماه اینترنت نری کجای دنیا کارش لنگ میمونه ؟؟؟؟؟
بابا شماها میخواین دو ماه آموزشی برید کلی برنامه برا خودتون باز کردید برید 2 ماه حال کنید دیگه سفر آخرت نیست که .. ای بابا !!!!!:D
من خودم یه بار آموزشی رو کامل رفتم (تیر89) چون علاقه شدیدی دارم قراره دوباره برم. :p چون من کارشناسی ارشد قبول شدم الان سال دوم و آخرای ترم 3 هست اگه ان شا ا... خدا بطلبه بتونیم 4 ترمه از پایاننامه دفاع کنیم بعد از 7-8 ماه دیگه من همینجا هستم و اینبار خودم قراره اعزام بشم !!!!!!!:blink:
بدبختیش اینجاست ... ارتش و **** اگه آموزشیت تموم شده باشه دفعه بعد روز اول میری مرکز آموزش برگ تقسیم یا همون امریت رو میدن میگن به سلامت نهایتا یه شب میخوابی اونجا. نیروی انتظامی هرکسی که آموزشیش تموم شده بار دوم که بخواد بره از 20 روز تا 1 ماه باید آموزش مجدد ببینه !!!!!!

hasan6666

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داش امیرارسلان گل :)
مرسی از آماری که گرفتی :)
آقا من صبح رفتم خودم تازه یک ساعتی میشه برگشتم :D اییییییییییییینقدری خسته ام که نگو ... همش پشت فرمون از صبح ساعت 7 تا 1:30 .. جاده که خلوت بود ولی تهران اوه اوه :(
آقا منم یه چند تا اصلاحیه به حرفات بزنم ;)
در مورد کچلی اولش که نمیخواد حله.. بعدشم میگن اصلاح خیلی کوتاه مثلا 6 :DDD که هیچ فرقی با 4 نداره بزن بره :D البته با یکی از افسرا که میحرفیدم مو ش کوتاه بود ...ولی دورش رو نمره 6 زده بود (اینطوری)
واسه مرخصی روزانه هم که تو آموزشی ساعت 4 5 اینا تا فردا صبح ساعت 5:30 6 صبح .. اگرم بخوای غروب 4 5 بری بیرون و برگردی! باید تا قبل خاموشی داخل باشی وگرنه رات نمیدن تا فردا صبح :D اگه شام هم میخوای باید زودتر تشریف بیاری :D
واسه تقسیمم اره گفت خودت بیا مشکلی نیست... ولی یه مسئله اش این که اگه با اتوبوس های خودشون از شهرتون بیای با همشهری هات میای و میفتین شاید تو یک یگان (مزیت)
واسه مرخصی بعد روز اول: یکی میگفت 5 روز میدن مرخصی که برین و برگردین مثلا امکان داره پنجشنبه برسیم اونجا بعد بگن برین شنبه هفته بعدی بیایین... تا این حد به به :D
این دوستمم که 06 هستش میگه واسه ما هم 7 8 روز شد رفتیم برگشتیم (البته اون خودش بچه تهران بود کلا خوش گذروند)
این حرف آخرت که میگی خودشون میبرن اگر برگردونن که خیلی خوبه... اینو چطوری مطمئن شیم؟!؟ (میخوام ببینم اگر برنگردونن من خودم برم و برگردم آخه شاید بردنمون و گفتن رفتنی در کار نیست باشین تا شنبه شروع شه :| اونوقت ضدحال میشه من ماشینو نیاوردم :| از کار زندگی میفتم اساسی )
اگه این قضیه رو مطمئنی یه اوکی بده ...تنککککککککککس
بازم مرسی که رفتی و پیگیر بودی :)

خواهش میکنم رفیق، چه خوب شد که خودتم سرزدی آخه همش این استرس رو داشتم که شاید مطلبی رو درست ملتفت نشده باشم که خدا رو شکر خودت ته و توشو درآوردی
والا میگم من هم از همون افسرایی که اتاقشون دم ورودی بود پرسیدم اینو گفتن حالا برای اینکه 100 درصد مطمئن بشی یه سوالم از پادگان شهرتون بکن خب اونا مرتب دارن میبرن و میارن
اتفاقن در مورد مو یکی از همون افسرا همین وضعیتی که میگی رو داشت من به شوخی در مورد موهاش پرسیدم که گفت دیگه داره فارغ میشه تو آموزشی با صفر میزده :lol: ولی دور از شوخی چندتاشون موهاشون از منم بلندتر بود :D اما خب درجه هاشونم چاق بود :rolleyes:

راستييييي بچه ها يادم رفته بود بگم يكي از دوستام 8/1 01 هستش يكبار كه براي مرخصي اومده بود ميگفتشششششششش كهههههههه گيم نت و كافي نت داره:p
پس احتياط واجب اينه كه يه گوني پول همراتون باشه

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
راستييييي بچه ها يادم رفته بود بگم يكي از دوستام 8/1 01 هستش يكبار كه براي مرخصي اومده بود ميگفتشششششششش كهههههههه گيم نت و كافي نت داره:p
پس احتياط واجب اينه كه يه گوني پول همراتون باشه

جداااااااااااااااا!؟!؟؟ فکر داشتن چنین چیزی رو نکرده بودم وگرنه حتما دیروز میپرسیدم :D
ای ول خوبه که... از همین الان گیم نت و کافی نت پایه ام بیایین اونجا منو ببینین :DDD

بالا