• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
اون فرق داشت اونا هدفشون چیز دیگه ای بود.
ما دعوا نداریم با کسی فقط میخوام بگیم یه فرقی باید بین دکترا و بی سواد باشه.
چند صد نفر هم برن بگن آقا یه فرقی باید باشه بینشون بسه. درستش نکردن هم نکردن ولی حداقل ما اعتراضمونو کردیم.

اعتراض ما سیاسی نیست چطور خودشون برای دوتا فیلم سینمایی تجمع میکنن ما هم اعتراضمون فرهنگیه

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
چند صد نفر هم برن بگن آقا یه فرقی باید باشه بینشون بسه. درستش نکردن هم نکردن ولی حداقل ما اعتراضمونو کردیم.

من با دوستم صحبت می گردم یک نقطه امیدی داد
گفت این ها معافیت ***** رو حذف کردند و از 24 ماه خدمت و کردن 21 ماه هر چند این تصمیم با نظر فرمانده کل قوا گرفته میشه
دوستم گفت منتظر این خبر باشید که کسر خدمت معافیت تحصیلی از طرف **** دوباره اعلام بشه ولی ممکنه چندماهی زمان ببره

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من اینا لازم نیست همون که ملت گوسفندبازی درنیاره و 2 اردیبهشت نرن خدمت میبینن که این جوونا مثه جوونای 30 سال پیش نیستن که زود خر شن و هرچی میگن بره تو کتشون اونوقت که ببینن نتیجه کارشون برعکس شده با قانونای جدید وضع رو به صورت سابق درمیارن چون سرباز کم خواهند داشت.

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
با تحریم اعزام به نظر من خودمون ضرر میکنیم اونایی که پذیرش گرفتند و یا امریه دارند و در کل جایی که دوست داشتند افتادند فکر نمی کنم حاضر به تحریم باشند

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من با دوستم صحبت می گردم یک نقطه امیدی داد
گفت این ها معافیت ***** رو حذف کردند و از 24 ماه خدمت و کردن 21 ماه هر چند این تصمیم با نظر فرمانده کل قوا گرفته میشه
دوستم گفت منتظر این خبر باشید که کسر خدمت معافیت تحصیلی از طرف **** دوباره اعلام بشه ولی ممکنه چندماهی زمان ببره

دیره، خیلی دیره.
باید سریعتر تکلیفمونو روشن کنه که ما قبل از اعزام بدونیم چند ماه باید خدمت کنیم و کی برمیگردیم.
من میگم هممون تو سایت ***** هم پیغام بدیم و درخواست رسیدگی بکنیم شاید فرجی شد و طی همین چند روز گفت باید کسری تحصیلی برگردونده بشه (اونجوری به محض اعلام لازم الجراست) موافقین؟ شروع کنیم بریم تو سایت ***** نظر بدیم؟

Last edited:

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
100% همینطوره، ما تجمع سیا.ی که نمیخوایم بکنیم.

دیره، خیلی دیره.
باید سریعتر تکلیفمونو روشن کنه که ما قبل از اعزام بدونیم چند ماه باید خدمت کنیم و کی برمیگردیم.
من میگم هممون تو سایت ***** هم پیغام بدیم و درخواست رسیدگی بکنیم شاید فرجی شد و طی همین چند روز گفت باید کسری تحصیلی برگردونده بشه (اونجوری به محض اعلام لازم الجراست) موافقین؟ شروع کنیم بریم تو سایت ***** نظر بدیم؟

سایت ***** میشه همون leader.ir ؟

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100

داداش منظور من این بود که اینا کلا با واژه ی تجمع از سوی مردم مشکل دارن.
برا قلاده های طلا هم خودشون بودن که تجمع کردن.و تجمع اونا از بالا بود عین سفارت انگلیس.بهر حال همون میدون **** باشه بهتره،منم میام برا حمایت.هرچند که سربازیم تموم شده

Sent from my iPhone using Tapatalk

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
100% همینطوره، ما تجمع سیا.ی که نمیخوایم بکنیم.

دیره، خیلی دیره.

بی نتیجه خواهد بود خواهید دید.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پس آماده میشیم واسه 21 ماه!

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0

مشکل این جاست که 21 ماه نیست

2 ماه طول میکشه تا برگه اعزام بیاد
از اون ور 1 ماه طول میکشه تا کارت سربازی بیاد
نتیجه اینکه

21+2+1=24 ماه

badchans

Registered User
لایک‌ها
0

ایکاش فقط 21 ماه خدمت بود.اصلا به فلسفه وجودی قانونای جدید فکر کردید؟واقعیت خیلی ترسناک تری پشت ظاهر این قضیه هست، احتمال زیاد جنگ وکشته شدن هست.انجوری 21 ماه از عمرت تلف نمیشه همه عمرت تلف میشه.
هیچی بدتر از ناامیدی نیست:(
وای

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
ایکاش فقط 21 ماه خدمت بود.اصلا به فلسفه وجودی قانونای جدید فکر کردید؟واقعیت خیلی ترسناک تری پشت ظاهر این قضیه هست، احتمال زیاد جنگ وکشته شدن هست.انجوری 21 ماه از عمرت تلف نمیشه همه عمرت تلف میشه.
هیچی بدتر از ناامیدی نیست:(

دوستم میگه احتمالا تابستان موقعیت جنگی میگیره کشور به خودش
این حرکت این ها توی امسال و سال گذشته با خذف معافیت ها نشون میده یک کاسه ای زیر نیم کاسه است

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
آقا بیخیال جنگ

امریکا که انتخابات آینده داره فعلا دنبال مذاکره است اسراییل هم بیشتر جنگ روانی راه میندازه خودشون میدونند اگه حمله کنند از سوریه و لبنان و ... موشک بارون میشند

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
دوستم میگه احتمالا تابستان موقعیت جنگی میگیره کشور به خودش
این حرکت این ها توی امسال و سال گذشته با خذف معافیت ها نشون میده یک کاسه ای زیر نیم کاسه است

میگم حالا که احتمال جنگ زیاده و اسرائیل هم توی آذربایجان یه پایگاه هوایی ایجاد کرده آیا بهتر نیس سرباز فراری باشیم و خدمت نریم؟ :blush: اینطوری احتمال زنده موندنمون بیشتره :دی

azad.sh

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اینطوری فایده نداره. باید تا می تونیم در سطح وب (شبکه های اجتماعی، شبکه های خبری، فاروم ها و ...) بر علیه این قانون مزخرف تبلیغات کنیم.

بعد از اون هم در جلسات ملاقات مردمی اعتراض خودمون رو به گوش مسئولین **** وظیفه برسونیم.

من برا یک ماه خدمت کمتر حاضرم هر کاری بکنم!

حرفه خوبی زدی ...موافقم
آخه زوره برا کی خدمت کنی؟
برا کسایی که بین آدمو حیون فرق قائل نیستن
تا دیروز یکی ۱۰ ماه کسری میگرفت...امروز جوانه مردم باید از زندگیش بزنه ۲۱ ماه بره
متاسفم برا خودم..

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
من با تحریم و تجمع مخالفم چون یهو دیدی یه عده سو استفاده کردن اومدن بین شما و کار رو به اغتشاش کشوندن بعد بقیه باید به پای اونل بسوزن و خدمت 24ماهه با سابقه ی سیاسی رو تحمل کنند/

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
من با تحریم و تجمع مخالفم چون یهو دیدی یه عده سو استفاده کردن اومدن بین شما و کار رو به اغتشاش کشوندن بعد بقیه باید به پای اونل بسوزن و خدمت 24ماهه با سابقه ی سیاسی رو تحمل کنند/

حرفت درسته

متاسفانه همیشه یکی بود یکی نبود هست

ولی میشه یه تجمع ساده نیم ساعته انجام داد هممون هم سربازیم فعال سیاسی که نیستیم

حتی میشه با پلاکارد و نوشته بیایم از ***** بخوایم کمک کنه دیگه برچسب ضد **** هم نمیخوریم

بالا