• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
من با تحریم و تجمع مخالفم چون یهو دیدی یه عده سو استفاده کردن اومدن بین شما و کار رو به اغتشاش کشوندن بعد بقیه باید به پای اونل بسوزن و خدمت 24ماهه با سابقه ی سیاسی رو تحمل کنند/
آره تجمع فایده نداره که هیچ, ضرر و زیان هم داره!!!

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
حرفت درسته

متاسفانه همیشه یکی بود یکی نبود هست

ولی میشه یه تجمع ساده نیم ساعته انجام داد هممون هم سربازیم فعال سیاسی که نیستیم

حتی میشه با پلاکارد و نوشته بیایم از ***** بخوایم کمک کنه دیگه برچسب ضد **** هم نمیخوریم

سیاسی نیستیم ولی سیاسی میکنن:eek:

azad.sh

Registered User
لایک‌ها
0
این امریکا و اسرائیل هم نمودن مارو....یا بزنید بترکونید مارو یا بیخیال شید دیگه حی تهدید میکنن...اینام که ترسیدن
بدبختیشم برا ماس اه اه

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
حالا 21 ماه فرض میکنیم باهاش مشکلی نداریم .
من بدبخت که پارتی ندارم مطمئنا تو تقسیم (مثل دفعه ی قبلی) جای بد و دور و خارج از شهر خودم میفتم . تو نیرو انتظامی هم که نه روز داریم نه شب نه خواب . خلاصه بابامونو در میارن .
کاش میشد حداقل پارتی بازیها کم بشه . بچه های کثافت خودشون که جای ناجور خدمت نمیکنن . من به چشم خودم دیدم سربازی که پارتی داشت به فرمانده ی گروهان هم دستور میداد .
لعنت بر بی عدالتی .
اسگلا فک کردن اگه جنگ بشه همه ی این سرباز هایی که بردن دفاع میکنن .
p30world هم که لامصب نمیاد بالا . اونجا جمعیت بیشتره .

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
این امریکا و اسرائیل هم نمودن مارو....یا بزنید بترکونید مارو یا بیخیال شید دیگه حی تهدید میکنن...اینام که ترسیدن
بدبختیشم برا ماس اه اه

ایول اینو خوب اومدی

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره باید یه کاری بکنیم نمیشه که فقط بشینی و حرص بخوری

حداقل روز اعزام به همراه مادر پدر هایی که میان بدرقه یه اعتراضی بکنیم

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره باید یه کاری بکنیم نمیشه که فقط بشینی و حرص بخوری

حداقل روز اعزام به همراه مادر پدرایی که میان بدرقه یه اعتراضی بکنیم

تنها مشکل عدم اتحاده و همیشه خاینین وجود داشتند.

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
حالا 21 ماه فرض میکنیم باهاش مشکلی نداریم .
من بدبخت که پارتی ندارم مطمئنا تو تقسیم (مثل دفعه ی قبلی) جای بد و دور و خارج از شهر خودم میفتم . تو نیرو انتظامی هم که نه روز داریم نه شب نه خواب . خلاصه بابامونو در میارن .
کاش میشد حداقل پارتی بازیها کم بشه . بچه های کثافت خودشون که جای ناجور خدمت نمیکنن . من به چشم خودم دیدم سربازی که پارتی داشت به فرمانده ی گروهان هم دستور میداد .
لعنت بر بی عدالتی .
اسگلا فک کردن اگه جنگ بشه همه ی این سرباز هایی که بردن دفاع میکنن .
p30world هم که لامصب نمیاد بالا . اونجا جمعیت بیشتره .

اینا واقعن فکر می کنن سربازی که از هیچی رضایت نداره و به زور بردنش و هیچ وابستگی نداره واسشون میجنگه؟!! با چه هدفی؟!!

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
برا یک انسان باارزش ترین چیزی که داره زمانشه من اینو به شخصه حس کردم.کسایی هستند که در عرض یک ماه کل سرمایشون رو دوبل میکنن زمان ارزشش از طلا بیشتره،کثافتا برا ما که کاری نکردن لااقل آزادمون میزاشتن تا خودمون یه خاکی تو سرمون بریزیم ولی افسوس.
میدونستین یه چنین ماجرایی برا ام ریکا پیش اومد؟سربازی 40 سال پیش اونجا اجباری بود ولی اونا متحد شدندو اونقد سربازی نرفتن و اعتراض کردندتا بالاخره اختیاریش کردن (البته با حقوق بالا و اجباریشون نهایت 4 ماهه) ولی مردم بی بخار ما فقط به فکر پاچه خوارین ...!!!

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
برا یک انسان باارزش ترین چیزی که داره زمانشه من اینو به شخصه حس کردم.کسایی هستند که در عرض یک ماه کل سرمایشون رو دوبل میکنن زمان ارزشش از طلا بیشتره،کثافتا برا ما که کاری نکردن لااقل آزادمون میزاشتن تا خودمون یه خاکی تو سرمون بریزیم ولی افسوس.
میدونستین یه چنین ماجرایی برا ام ریکا پیش اومد؟سربازی 40 سال پیش اونجا اجباری بود ولی اونا متحد شدندو اونقد سربازی نرفتن و اعتراض کردندتا بالاخره اختیاریش کردن (البته با حقوق بالا و اجباریشون نهایت 4 ماهه) ولی مردم بی بخار ما فقط به فکر پاچه خوارین ...!!!

بیایید گوسفند صفت نباشیم:hmm:

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
نظر من ارسال نامه بصورت کتبی به دفتر **** یه.هزینشم حدوده1000تومنه.همه باهم بفرستیم.اینطوری مجبور میشنر **** رو مطلع کنند از نارضایتی .اگه بصورت اینترنتی نامه بدید کسی متوجه نمیشه به **** هم نمیگن.

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
تجمع؟!!!!!

اونم تو امور نظامی؟!

این حرف شما به خاطر روحیه دانشجوییه که هنوز مونده براتون....

وقتی وارد سربازی شدید میبینید چه فضاییه! اینجا جرات نداره یکی اسم ببره حتی از کسی!!!!

نظامی گری یا بدون سیاسته یا با سیاست موافق! مخالف و اینا نداریم! چرا هم نداره... هیچکیم اصولاً چیزی به نام گوش شنوا و منطق و کوفت و زهرمار نداره ...از رده بالای نظامی تا استوار و گروهبانش

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها هر کاری میشه انجام داد غیر ازتجمع و نرفتن به خدمت و راهپیمایی و .... اگه اینکارا رو انجام بدیم اوضاع رو از اینی هم که هست بدتر میکنند
مطمئن باشید اینا فقط اوضاع رو بدتر و بدتر میکنند تا هممون رو متقاعد کنند که همون وضع قبلی بهتر بود به قولی مارو به مرگ میگیرن تا به تب رازی بشیم
به نظر منم فقط باید به دفتر ***** نامه بدیم و باهاشون مکاتبه داشته باشیم شاید که ایشون کاری کنن
یا اینکه منتظر فرج امام زمان باشیم (( ان شاالله ))

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اخبار گفت یک سری ازاین قوانین جدید برای کسانی که تا پایان سال 90 در دفاتر پلیس +10 ثبت نام کرده اند اعمال نمی شود

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
اخبار گفت یک سری ازاین قوانین جدید برای کسانی که تا پایان سال 90 در دفاتر پلیس +10 ثبت نام کرده اند اعمال نمی شود
نه عزیزم. اونایی که سال 90 اعزام شدند 18ماه هستن ولی اونایی که 91 اعزام میشن 21ماه. به فرستادن دفترچه ربطی نداره

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
میدونید بدی قضیه چیه؟
اینکه شما الان 4 ماه رو درک نمکنید...

ماهها و روزای آخر اینقد روحیه داغون میشه که هر روز یه سال میگذره....

ببخشید خیلی روحیه میدم بهتون! میخوام علت ناراحتی رو خواننده های دیگه درک کنند ... خیلی وحشتناکه 4 ماه اضافه تر خدمت کردن برای مثلاً لیسانس...

برای 10 اضاف خدمتش اشک ادم درمیاد اینجا

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
والا اینی که من گفتم اخبار گفته و جایی که فونتش بزرگ کردم یعنی چی
توقف كسرخدمت هاي جبهه، جانبازي و مدرك تحصيلي براي مشمولان از سال 91گروه ناجا- كسرخدمت هاي ناشي از سابقه جبهه و جانبازي والدين و كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي براي مشمولان از سال جاري متوقف گرديد.سازمان وظيفه عمومي ناجاطي اطلاعيه اي اعلام كرد: باتوجه به اينكه برخي مصوبات مربوط به ايثارگران از قبيل كسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازي والدين و همچنين كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي مشمولان، در قانون جديد وظيفه عمومي ذكر نشده است لذا در سال جاري ، اين نوع كسرخدمت ها اجرايي نخواهند شد و صرفا افرادي مي توانند از امتيازات مذكور بهره مند شوند كه در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند.
لازم به ذكراست: كليه كسرخدمت هايي كه در سال 1390 براي افراد مشمول قانون خدمت وظيفه عمومي (اعم از كاركنان وظيفه در حال خدمت و مشمولين داراي برگ اعزام ) صادر و در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) و سامانه وظيفه عمومي ثبت شده است ، داراي اعتبار بوده و لازم الاجرا مي باشد.
همچنين سربازاني كه در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاكنون به هردليل كسرخدمت آنان صادر نشده است ، همچنان درشمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور كسرخدمت آنان تا پايان خدمت بلامانع است.
اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.
همچنين كسرخدمت بسيجيان در سال 1391اينگونه مي باشد: در اجراي قانون احتساب خدمت بسيجيان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامي **** ، در سال 91 نيز همانند سال گذشته ميزان صدور كسرخدمت براي بسيجيان حداكثر6ماه خواهدبود.
شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.

سازمان وظيفه عمومي در پايان ، در خصوص توقف اجراي بعضي از معافيت ها مانند معافيت سه برادري و توقف بعضي از امتيازات مانند كسرخدمت در سال 91 ،اعلام داشت : ازآنجايي كه تمامي معافيت ها و امتيازات مورد نظر در ارتباط با ايثارگران ، امداد جويان و سايرگروه ها، در قانون جديد وظيفه عمومي ( مصوب 22/8/90 مجلس شوراي اسلامي) پيش بيني شده است لذا تصميم براين گرفته شد كه كليه معافيت ها و امتيازات سربازي برمبناي قانون جديد اجرايي گردد.

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
میدونید بدی قضیه چیه؟
اینکه شما الان 4 ماه رو درک نمکنید...

ماهها و روزای آخر اینقد روحیه داغون میشه که هر روز یه سال میگذره....

ببخشید خیلی روحیه میدم بهتون! میخوام علت ناراحتی رو خواننده های دیگه درک کنند ... خیلی وحشتناکه 4 ماه اضافه تر خدمت کردن برای مثلاً لیسانس...

برای 10 اضاف خدمتش اشک ادم درمیاد اینجا

ممنون از دلگرمی ای که به ما میدی:D دمت گرم

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
والا اینی که من گفتم اخبار گفته و جایی که فونتش بزرگ کردم یعنی چی
توقف كسرخدمت هاي جبهه، جانبازي و مدرك تحصيلي براي مشمولان از سال 91گروه ناجا- كسرخدمت هاي ناشي از سابقه جبهه و جانبازي والدين و كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي براي مشمولان از سال جاري متوقف گرديد.سازمان وظيفه عمومي ناجاطي اطلاعيه اي اعلام كرد: باتوجه به اينكه برخي مصوبات مربوط به ايثارگران از قبيل كسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازي والدين و همچنين كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي مشمولان، در قانون جديد وظيفه عمومي ذكر نشده است لذا در سال جاري ، اين نوع كسرخدمت ها اجرايي نخواهند شد و صرفا افرادي مي توانند از امتيازات مذكور بهره مند شوند كه در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند.
لازم به ذكراست: كليه كسرخدمت هايي كه در سال 1390 براي افراد مشمول قانون خدمت وظيفه عمومي (اعم از كاركنان وظيفه در حال خدمت و مشمولين داراي برگ اعزام ) صادر و در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) و سامانه وظيفه عمومي ثبت شده است ، داراي اعتبار بوده و لازم الاجرا مي باشد.
همچنين سربازاني كه در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاكنون به هردليل كسرخدمت آنان صادر نشده است ، همچنان درشمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور كسرخدمت آنان تا پايان خدمت بلامانع است.
اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.
همچنين كسرخدمت بسيجيان در سال 1391اينگونه مي باشد: در اجراي قانون احتساب خدمت بسيجيان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامي **** ، در سال 91 نيز همانند سال گذشته ميزان صدور كسرخدمت براي بسيجيان حداكثر6ماه خواهدبود.
شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.

سازمان وظيفه عمومي در پايان ، در خصوص توقف اجراي بعضي از معافيت ها مانند معافيت سه برادري و توقف بعضي از امتيازات مانند كسرخدمت در سال 91 ،اعلام داشت : ازآنجايي كه تمامي معافيت ها و امتيازات مورد نظر در ارتباط با ايثارگران ، امداد جويان و سايرگروه ها، در قانون جديد وظيفه عمومي ( مصوب 22/8/90 مجلس شوراي اسلامي) پيش بيني شده است لذا تصميم براين گرفته شد كه كليه معافيت ها و امتيازات سربازي برمبناي قانون جديد اجرايي گردد.

یعنی اگه سال 91 اعزام بشی شامل قانون قبل نمیشی و باید 21ماه خدمت کنی

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
برید نامتونو بنویسید:hmm:

بالا