• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
بهترين راهش اينه كه 2/2 نريم --منم 2/2 اعزامم 8 ماه هم كسري ميتونستم بكيرم كه بي پدرا برداشتنش -اگه كمتر برن باور كنين يه هفته بعدش 10 تا تبصره ميزارن واسش-- بيشتر از غيبت خوردنه كه بعدش ميبخشنش؟ اين قانون اشگال داره عوضش ميكنن - امروز من واسه كسري رفتم ونك پرسيدم ميگفت احتمالش هست ارديبشت يه چيزاييش تغيير كنه---

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
من که مامانم میگه نرو گوره باباشون
میگه الان که ملک و ماشین به نامت می خوره واسه ازدواجم دیگه کارت سربازی نمی خواد پس فقط می مونه واسه خروج از کشور اونم که ایران ماشاالله گلستان برم بیرون چیکار
همین جا حالشو میبرم حالا برم 2 سال پا بکوبم که چی بشه

مدرک تحصیلیو رو چیکار کنیم ؟ 4 سال 6 سال جون کندن رو مگه میشه بیخیال شد

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
مدرک تحصیلیو رو چیکار کنیم ؟ 4 سال 6 سال جون کندن رو مگه میشه بیخیال شد

بابا به شما الان گواهی موفق میدن و شکر خدا با همون توی این مملکت گل و بلبل میشه همه کار کرد من الان با همون گواهی موقت دارم کار میکنم
مگر اینکه یکی بخواد بره توی دستگاه خودشون مثلا بانک که خوب باید بره سربازی

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
هنوز دارن با میراث رضاخان (منظورم اجباری یا همون سربازیه) مملکتو میگردونن ، بعد فیلم میسازن برا رضا خان دماغ میذارن اندازه خرطوم فیل !
حداقل مرد باشن ، بگن رضا خان ما خا....تم میبوسیم که همچین میراثی برامون گذاشتی . هر موقع عشقمون کشید جوونا رو اسگل کنیم .

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
بهترين راهش اينه كه 2/2 نريم --منم 2/2 اعزامم 8 ماه هم كسري ميتونستم بكيرم كه بي پدرا برداشتنش -اگه كمتر برن باور كنين يه هفته بعدش 10 تا تبصره ميزارن واسش-- بيشتر از غيبت خوردنه كه بعدش ميبخشنش؟ اين قانون اشگال داره عوضش ميكنن - امروز من واسه كسري رفتم ونك پرسيدم ميگفت احتمالش هست ارديبشت يه چيزاييش تغيير كنه---

خیلیا میرن چون کنکور ارشد دادن یا به حاطر پروژه هایی که کار کردن کسریشون حساب میشه...نمیشه رو این قضیه زیاد حساب کرد.(البته خودم نمیرم!)

payam_202075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من میگم همگی جمع شیم بریم میدون **** پلاکارت بگیریم دستمون.ببینن جمعیت زیاده و تو تلویزیون منعکس بشه تجدید نظر میکنن.

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یکی بگه اگه 2/2 نریم دقیقا چه بلایی سرمون میاد

تا بتونیم تصمیم بگیریم

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
فرق سربازی با زندان :
تو زندان به جسمت تجاوز میکنن ، تو سربازی به روحت .
این رفیقمون atrebehesht چه روحیات خشنی داره . فک کرده اون جمله رو بگه همه میزنن زیر گریه ، معافمون میکنن .
soulfly ، 5 دقیقس دارم به پستت میخندم . دمت گرم . حال و هوا رو عوض کردی .

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0

تا بتونیم تصمیم بگیریم

من که 100 دفعه به این بابام گفتم بیا یک طلاق صوری بده منو خلاص کن بابا
پسرخالیه ناکسم همین کارو کرد دوباره رفتن محضر پدر و مادرش عقد رو رسمی کردن
اقا سربازی هم نرفت
البته 1 سال از زمان طلاق می گذشت ولی خوب باباش رفته بود دوباره محرم شده بود کیه که بفهمه بههمسایه ها هم گفته بودند که این ها از هم جدا شدن

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
خیلیا میرن چون کنکور ارشد دادن یا به حاطر پروژه هایی که کار کردن کسریشون حساب میشه...نمیشه رو این قضیه زیاد حساب کرد.(البته خودم نمیرم!)

من هم کنکور ارشد دادم.. هم اگه قیول نشم بازم می خوام شرکت کنم..هم می خوام از ایران برم(الان پول ندارم فعلن).. اونوقت اگه نرم سربازی چه کار کنم؟

t.m

Registered User
لایک‌ها
0

تا بتونیم تصمیم بگیریم

سرباز فراری رو به شخصه دیدم نهایتا یکی دو بار دژبان میاد دم خونت بعد بی خیال میشن...اگه از اول نری فکر نکنم کار خاصی بکنن...

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون آش خورهایی که کسرخدمتشون تا تاریخ 91/2/15 توی یگان مربوط ثبت شده همون 18 ماه هستند
این خبر تو متن بالا هم که از سایت پلیس گذاشتم واضح است

آقا این یعنی چی؟؟؟؟؟خوب واسه ما که اعزاممون 2 اردیبهشته کسر خدمتمون به خاطر لیسانس ثبت شده دیگه درسته؟اینجوری که نوشتین که ما 18 ماه میشیم!!!!!

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
من هم کنکور ارشد دادم.. هم اگه قیول نشم بازم می خوام شرکت کنم..هم می خوام از ایران برم(الان پول ندارم فعلن).. اونوقت اگه نرم سربازی چه کار کنم؟

نمیشه هم خدا رو بخوای هم خرما رو!

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
اقا جان من توروقران به اونیکه میپرستید قسم حداقل این یه کاری رو که به فکر من میرسه رو رو انجام بدید شخصا انجام دادم.یه ایمیل بزنید برنامه نوبت شما بی بی سی که برنامه فرداش اختصاص داده بشه به این موضوع .یه ایمیل هم به شبکه منو تو بزنید و هرچی خبرگزاری که خودتون میدونید تا یه خورده با اطلاع رسانی متحد بشیم نارضایتی هم به گوش اون بالا بالایی ... برسه.
خیلی خیلی ممنوننتون میشم دوستان

imanpod

Registered User
لایک‌ها
0
امریکا هر چی ناو هوا پیما بره فرستاده توی خلیج فارس
دیدی گفتم تابستان جنگ میشه
شک نکنید این چه روزیه من گفتم
منو اگه یادت باشه اشتباهی (با سابقه خدمت نیرو انتظامی) انداخته بودن نیروی دریایی **** . رفتم گفتم درستش کردن .
معلومه یه خبرهایی هست که فرت و فرت دارن میفرستن نیرو دریایی .

payam_202075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به اون خدایی که بالا سرمون قسم ،اگه ما همه با هم متحدباشیم هیچ غلطی نمیتونن بکنن

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
به اون خدایی که بالا سرمون قسم ،اگه ما همه با هم متحدباشیم هیچ غلطی نمیتونن بکنن

قصه یکی بود یکی نبود همیشه هست چجوری میشه متحد شد

آخرش هم مجبوریم روز اعزام لبخند بزنیم بگیم 21 ماه چیزی نیست. همه چی عالیه.

جمله تکراری چون میگذرد غمی نیست رو خالکوبی کنیم

بالا