payam_202075
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 13
- لایکها
- 0
بهترین کار تجمع در میدون ****
اين سازمان يادآورشد: سربازاني كه در سال 90 وقبل ازآن به خدمت اعزام شده اندمدت خدمت انان برابر مقررات سابق (مناطق عادي 18ماه ، مناطق جنگي و عملياتي 16 ماه ، مناطق محروم وبدآب وهوا 17 ماه ) خواهدبود.
آقا این یعنی چی؟؟؟؟؟خوب واسه ما که اعزاممون 2 اردیبهشته کسر خدمتمون به خاطر لیسانس ثبت شده دیگه درسته؟اینجوری که نوشتین که ما 18 ماه میشیم!!!!!
باز هم که نامفهومه من هم 2/2 اعزام دارم لیسلنس هستم رو برگ سبز من هیچ اثری از کسر خدمت لیسانس نیست از کجا بفهمم ثبت شده یا نه؟؟ اینو هیچ جا روشن نمی گن که قضیه چطوریه
باز هم که نامفهومه من هم 2/2 اعزام دارم لیسلنس هستم رو برگ سبز من هیچ اثری از کسر خدمت لیسانس نیست از کجا بفهمم ثبت شده یا نه؟؟ اینو هیچ جا روشن نمی گن که قضیه چطوریه
از صبح تا حالا توی بهت هستم. من 27 سالمه و متاهل هستم. اگه اسفند اعزام میشدم 16 ماه (که اونم زیاد بود) خدمت میکردم ولی الان 21 ماه.
من توی تهران مستاجرم و خرج زندگیم رو فقط از تدریس خصوصی جلوی امتحانات در میارم که الان با اعزام 2/2 اونم از دستم پرید و هرچی تلاش کردم تمدید کنم که تیر اعزام بشم قبول نکردن.
الان ساعت 5 صبحه و بعد از مدتها بیخوابی زده به سرم و هرکاری میکنم خوابم نمیبره.
میدونم که خود خدمت زیاد اذیتم نمیکنه ولی نداشتن درآمد منو جلوی زنم خوار میکنه. میترسم از روزی که طلاهای عروسیش رو بفروشه و منو شرمنده کنه.
کاش آموزشی هم 7صبح تا 2 ظهر بود.
از صبح تا حالا توی بهت هستم. من 27 سالمه و متاهل هستم. اگه اسفند اعزام میشدم 16 ماه (که اونم زیاد بود) خدمت میکردم ولی الان 21 ماه.
من توی تهران مستاجرم و خرج زندگیم رو فقط از تدریس خصوصی جلوی امتحانات در میارم که الان با اعزام 2/2 اونم از دستم پرید و هرچی تلاش کردم تمدید کنم که تیر اعزام بشم قبول نکردن.
الان ساعت 5 صبحه و بعد از مدتها بیخوابی زده به سرم و هرکاری میکنم خوابم نمیبره.
میدونم که خود خدمت زیاد اذیتم نمیکنه ولی نداشتن درآمد منو جلوی زنم خوار میکنه. میترسم از روزی که طلاهای عروسیش رو بفروشه و منو شرمنده کنه.
کاش آموزشی هم 7صبح تا 2 ظهر بود.
پدر من میگه چه بهتر که زیاد شد برید اونجا آدم بشیدآنقدر فشار اقتصادی و اجتماعی و .. رو خانواده ها زیاده که پدر مادر ها هم دیگه زدن سیم آخر اصلا براشون مهم نیست خدمت بشه 21 بشه 24
عمق فاجعه رو فقط یه آش خور درک میکنه !
گفتنش آسونه!!!دوستان من بیش از 2 سال هست که میام این فروم به بعضی سوالات هم جواب میدم خداییش اون استرسی که اعزامیان این دوره یعنی شما حضرات دارید توی این دو سال و خرده ای بی سابقه بوده!!!!! بابا بیخیال هر چه بادا باد برید حالتونو بکنید. فکر کردید بمونید بیرون استخدام میشید برید همون سربازی نترسید ادارات لنگ شما نیستن
جنگم بشه یه کاری می کنید اونوقت فرار کنید دیگه از اونم نترسید نمی گیرنتون جنگ عراق رو نبینید توی این جنگ 90 درصد سربازا فرار می کنن حتی کل کادریها هم فرار می کنن. اون آقای سپاهی که توی 2 روز اومده یه سردار هم چسبونده فکر میکنی می مونه جنگ کنه !!!!!!
گفتنش آسونه!!!
ای بابا دیگه سختش نگیرید که اینقد!!!! شده دیگه چیکار میشه کرد!! هیچ کسم صدای مارو نمیشنوه مطمئن باشید! هرچی سخت بگیرین سخت تر میگذره دقیقا!!! بابا بیخیالش !! آره سختی داره وقت تلف شدن داره ولی میشه دور همی خوش گذروندو سخت نگرفت.من خودم کلی برنامه هام بهم ریخت سر این 4 ماه اضافه شدن و خیلی هم ناراحت بودم ولی چیکارش میشه کرد! جنگم شد که شد کسایی که ترسو بودن فرار میکنن کسایی که مردمو خانوادشون واسشون مهمه میمونن این یچی شخصیه هرکی هرکاری دوست داره میکنه....فقط تصمیم بگیرین که خوش بگذرونین همین...توکل ب خدا...
دوستان من بیش از 2 سال هست که میام این فروم به بعضی سوالات هم جواب میدم خداییش اون استرسی که اعزامیان این دوره یعنی شما حضرات دارید توی این دو سال و خرده ای بی سابقه بوده!!!!! بابا بیخیال هر چه بادا باد برید حالتونو بکنید. فکر کردید بمونید بیرون استخدام میشید برید همون سربازی نترسید ادارات لنگ شما نیستن
جنگم بشه یه کاری می کنید اونوقت فرار کنید دیگه از اونم نترسید نمی گیرنتون جنگ عراق رو نبینید توی این جنگ 90 درصد سربازا فرار می کنن حتی کل کادریها هم فرار می کنن. اون آقای سپاهی که توی 2 روز اومده یه سردار هم چسبونده فکر میکنی می مونه جنگ کنه !!!!!!