• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

آقا این یعنی چی؟؟؟؟؟خوب واسه ما که اعزاممون 2 اردیبهشته کسر خدمتمون به خاطر لیسانس ثبت شده دیگه درسته؟اینجوری که نوشتین که ما 18 ماه میشیم!!!!!
اين سازمان يادآورشد: سربازاني كه در سال 90 وقبل ازآن به خدمت اعزام شده اندمدت خدمت انان برابر مقررات سابق (مناطق عادي 18ماه ، مناطق جنگي و عملياتي 16 ماه ، مناطق محروم وبدآب وهوا 17 ماه ) خواهدبود.

شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.

gazijoon

Registered User
لایک‌ها
0
باز هم که نامفهومه من هم 2/2 اعزام دارم لیسلنس هستم رو برگ سبز من هیچ اثری از کسر خدمت لیسانس نیست از کجا بفهمم ثبت شده یا نه؟؟ اینو هیچ جا روشن نمی گن که قضیه چطوریه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
باز هم که نامفهومه من هم 2/2 اعزام دارم لیسلنس هستم رو برگ سبز من هیچ اثری از کسر خدمت لیسانس نیست از کجا بفهمم ثبت شده یا نه؟؟ اینو هیچ جا روشن نمی گن که قضیه چطوریه

21 ماه باید خدمت کنی.

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28

:(کسری تحصیلی حذف شده 21 ماه برو به میهن عزیز خدمت کن . مرد برگرد

meysam3040

Registered User
لایک‌ها
0
من که تنها دلیلم واسه رفتن به سربازی و کارت پایان خدمت اینه که بعدش برم سر یه کاری و زندگی کنم ولی الان با این وضعیت به خدا شک ندارم که روانی میشم و بعدش چجوری دیگه میخوام کار کنم و زندگی کنم ؟؟؟.من همین الان که هنوز نرفتم دارم داغون میشم چه برسه به اینکه بخوام 21 ماه رو واقعی تجربه کنم.دلم خوش بود که 15 ماه خدمت بیشتر ندارم(3ماه کسری مدرک و منطقه عملیاتی و بد آب وهوا)ولی الان حداقل باید 4-5 ماه بیشتر خدمت کنم.آخه یکی نیست به اینا بگه من وقتی دفترچه گرفتم 18 ماه بوده حالا که موقع اعزامم شده نمیتونن بزنن زیرش و بگن 21 ماه.
خدا ایشالله باعث و بانیشو به زمین گرم بزنه.

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0
از صبح تا حالا توی بهت هستم. من 27 سالمه و متاهل هستم. اگه اسفند اعزام میشدم 16 ماه (که اونم زیاد بود) خدمت میکردم ولی الان 21 ماه.
من توی تهران مستاجرم و خرج زندگیم رو فقط از تدریس خصوصی جلوی امتحانات در میارم که الان با اعزام 2/2 اونم از دستم پرید و هرچی تلاش کردم تمدید کنم که تیر اعزام بشم قبول نکردن.
الان ساعت 5 صبحه و بعد از مدتها بیخوابی زده به سرم و هرکاری میکنم خوابم نمیبره.
میدونم که خود خدمت زیاد اذیتم نمیکنه ولی نداشتن درآمد منو جلوی زنم خوار میکنه. میترسم از روزی که طلاهای عروسیش رو بفروشه و منو شرمنده کنه.
کاش آموزشی هم 7صبح تا 2 ظهر بود.

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
از صبح تا حالا توی بهت هستم. من 27 سالمه و متاهل هستم. اگه اسفند اعزام میشدم 16 ماه (که اونم زیاد بود) خدمت میکردم ولی الان 21 ماه.
من توی تهران مستاجرم و خرج زندگیم رو فقط از تدریس خصوصی جلوی امتحانات در میارم که الان با اعزام 2/2 اونم از دستم پرید و هرچی تلاش کردم تمدید کنم که تیر اعزام بشم قبول نکردن.
میدونم که خود خدمت زیاد اذیتم نمیکنه ولی نداشتن درآمد منو جلوی زنم خوار میکنه. میترسم از روزی که طلاهای عروسیش رو بفروشه و منو شرمنده کنه.

عزیز توکلت به اونی باشه که اون بالاست این آقایون خیلی کوچیکن در مقابل اون ... انشالا یه راهی برات پیدا می شه از یه جایی که اصلا فکرشم نمی کردی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

خیلی سخته واقعا. خدا لعنتشون کنه.

badchans

Registered User
لایک‌ها
0
در عصر صفوی بعد از فوت مجتهد ایران - شاه عباس صفوی به شیخ بهائی (در حرم امام هشتم مدفون هستند )ماموریت میدهد یکنفر عالم جهت مرجعیت ایران پیدا کند .
شیخ بهائی هم با توجه به اینکه در آن زمان نجف محل حوزه های علمیه بوده آقای مقدس اردبیلی را پیشنهاد میکند و شاه هم موافقت میکنه .
شیخ بهائی سوار براسبان درباری شده و با چند سرباز راهی نجف میشود و پس از رسیدن به محل زندگی مقدس اردبیلی تقاضای شاه رو اعلام میکنه و برای چند بار مقدس اردبیلی قبول نمیکنند ولی با اصرار فراوان شیخ بهائی قبول میکنند و فقط شرط میگذارند که من با همین الاغی که دارم آرام می آیم تا به مشهد برسم و در طی راه هم در روستاها مسائل شرعی مردم را بر طرف میکنم قبول است ؟شیخ بهائی هم قبول میکنه و همه راه می افتند .
اما پس از چند روز راه حوصله شیخ بهائی هم که خود از مجتهدین ایران بوده سر میرود و ضربه ای به الاغ مقدس اردبیلی منوازد که حیوان تندتر بیا .
با همین کار مقدس اردبیلی سر الاغ را دوباره برمیگرداند و مسیر برگشت را در پیش میگیرد .
شیخ بهائی علت را جویا میشود که مقدس اردبیلی میگویند :
در مملکتی که مجتهد آن به یک حیوان چنین ظلمی کند وای به حال شاه آن که با خلق الله چه کند

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
آنقدر فشار اقتصادی و اجتماعی و .. رو خانواده ها زیاده که پدر مادر ها هم دیگه زدن سیم آخر اصلا براشون مهم نیست خدمت بشه 21 بشه 24

عمق فاجعه رو فقط یه آش خور درک میکنه !
پدر من میگه چه بهتر که زیاد شد برید اونجا آدم بشید :D

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من بیش از 2 سال هست که میام این فروم به بعضی سوالات هم جواب میدم خداییش اون استرسی که اعزامیان این دوره یعنی شما حضرات دارید توی این دو سال و خرده ای بی سابقه بوده!!!!! بابا بیخیال هر چه بادا باد برید حالتونو بکنید. فکر کردید بمونید بیرون استخدام میشید برید همون سربازی نترسید ادارات لنگ شما نیستن
جنگم بشه یه کاری می کنید اونوقت فرار کنید دیگه از اونم نترسید نمی گیرنتون جنگ عراق رو نبینید توی این جنگ 90 درصد سربازا فرار می کنن حتی کل کادریها هم فرار می کنن. اون آقای سپاهی که توی 2 روز اومده یه سردار هم چسبونده فکر میکنی می مونه جنگ کنه !!!!!!

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان من بیش از 2 سال هست که میام این فروم به بعضی سوالات هم جواب میدم خداییش اون استرسی که اعزامیان این دوره یعنی شما حضرات دارید توی این دو سال و خرده ای بی سابقه بوده!!!!! بابا بیخیال هر چه بادا باد برید حالتونو بکنید. فکر کردید بمونید بیرون استخدام میشید برید همون سربازی نترسید ادارات لنگ شما نیستن
جنگم بشه یه کاری می کنید اونوقت فرار کنید دیگه از اونم نترسید نمی گیرنتون جنگ عراق رو نبینید توی این جنگ 90 درصد سربازا فرار می کنن حتی کل کادریها هم فرار می کنن. اون آقای سپاهی که توی 2 روز اومده یه سردار هم چسبونده فکر میکنی می مونه جنگ کنه !!!!!!
گفتنش آسونه!!!

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا دیگه سختش نگیرید که اینقد!!!! شده دیگه چیکار میشه کرد!! هیچ کسم صدای مارو نمیشنوه مطمئن باشید! هرچی سخت بگیرین سخت تر میگذره دقیقا!!! بابا بیخیالش !! آره سختی داره وقت تلف شدن داره ولی میشه دور همی خوش گذروندو سخت نگرفت.من خودم کلی برنامه هام بهم ریخت سر این 4 ماه اضافه شدن و خیلی هم ناراحت بودم ولی چیکارش میشه کرد! جنگم شد که شد کسایی که ترسو بودن فرار میکنن کسایی که مردمو خانوادشون واسشون مهمه میمونن این یچی شخصیه هرکی هرکاری دوست داره میکنه....فقط تصمیم بگیرین که خوش بگذرونین همین...توکل ب خدا...

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
آره منم باهات موافقم هرکی اگه بتونه یه هدفی رو برا سربازی رفتنش تعیین کنه اونوق سختی سربازی رو به تن میخره. ماهم اگه اینقد ناراحتیم فقط به این خاطر هست که نمیتونیم هضم کنیم که یهو بیان اعلام کنن اعزامی های 91 باید 21ماه خدمت کنن. من چند وقت طول کشیده بود تا 17,18 ماه خدمت رو برا خودم بقبولونم ولی حالا ... !!!

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
ای بابا دیگه سختش نگیرید که اینقد!!!! شده دیگه چیکار میشه کرد!! هیچ کسم صدای مارو نمیشنوه مطمئن باشید! هرچی سخت بگیرین سخت تر میگذره دقیقا!!! بابا بیخیالش !! آره سختی داره وقت تلف شدن داره ولی میشه دور همی خوش گذروندو سخت نگرفت.من خودم کلی برنامه هام بهم ریخت سر این 4 ماه اضافه شدن و خیلی هم ناراحت بودم ولی چیکارش میشه کرد! جنگم شد که شد کسایی که ترسو بودن فرار میکنن کسایی که مردمو خانوادشون واسشون مهمه میمونن این یچی شخصیه هرکی هرکاری دوست داره میکنه....فقط تصمیم بگیرین که خوش بگذرونین همین...توکل ب خدا...

مگه به دوست داشتنه؟!!!جنگ بشه فرار از خدمت برابر است با دادگاه نظامی و ....

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0

تو این دو روزه بدجور ضربه خوردیم اگه این تغییرات طی 6ماه تا یک سال اتفاق میفتاد هضمش آسون بود
ولی الان چی.... تاثیرات روانیش به زودی خودش رو به صورت عقده - خشم - افسردگی و .. نشون میده

بالا