• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
ولی با تمام این اوصاف هنوز وضعیت کسایی مثل من که پایه خدمتیشون مال قبلا هست و دوباره دارن اعزام میشن در هاله ای از ابهامه .
من پایه خدمتیم مال ساله 88هست.رفتم **** وظیفه گفت شماهم باید21ماه خدمت کنید.

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
بعضیا اینقدر از جنگ میترسن که میگن فرار کنیم.ماشالله وقتی جوونای مملکت اینقدر راحت طلب و ترسو هستن دیگه امریکا میخایم چکار؟من خودم 4ماه خدمت داشتم با این قانون شد21ماه .کاریش نمیشه کرد ولی اگه جنگ هم میشد و من سرباز نبودم باز هم خودم و معرفی میکردم.غیرت ایرانی خیلی با ارزش تر از اسلحه ی یانکی هاست.

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از آشناهای ما که سرهنگ سپاهه یه مطلبی گفته که نباید من به شما لو بدم ولی در همین حد بهتون بگم که تا میتونید عقب بندازید سربازیتون رو که ممکنه یه مباحثی مطرح بشه که با $ بشه ...

دوستان شفاف صحبت کنین...

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
بابا 3 ماه اضاف شده چه خبــــــــــــــــــــر راه انداختین شما ماشاالله !!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودمم باید امسال برم خدمت!
مهم نیست این همه سال این همه وقت از دست دادیم توی زندگی این 3 ماهم روش

t.m

Registered User
لایک‌ها
0
بعضیا اینقدر از جنگ میترسن که میگن فرار کنیم.ماشالله وقتی جوونای مملکت اینقدر راحت طلب و ترسو هستن دیگه امریکا میخایم چکار؟من خودم 4ماه خدمت داشتم با این قانون شد21ماه .کاریش نمیشه کرد ولی اگه جنگ هم میشد و من سرباز نبودم باز هم خودم و معرفی میکردم.غیرت ایرانی خیلی با ارزش تر از اسلحه ی یانکی هاست.

عزیز این جنگ دیگه جنگ با عراق نیست که با کلاش بری پشت خاکریز یه گلوله شلیک کنی و دوباره پناه بگیری!
اگه وجود من فقط 1 درصد فایده داشت منم با تمام وجود می رفتم ولی می دونم بود و نبود من فایده نداره...(اگه یه موقع ایران بخواد به اسرائیل حمله کنه نمیان فراخوان نیروی زمینی و دریایی بدن!)

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0

آقا ما بی غیرت.. تو خوبی..

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
بابا 3 ماه اضاف شده چه خبــــــــــــــــــــر راه انداختین شما ماشاالله !!!!!!!!!!!!!!!!!

همه که مثل شما وقتشونو از دست ندادن برادر...در ضمن من با لیسانس باید 17 ماه خدمت می کردم الان حداقل 21 ماه و حداکثر 24 ماه یعنی تا 7 ماه بیشتر از چیزی که فکر می کردم و خودمو راضی کرده بودم.

Last edited:

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0

به به.موافقم!!!

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
قبل از فروردین وقتی بحث بودجه سال 91 بود با دو برابر شدن بودجه نظامی میشد یه حدسایی زد که برا سربازی هم یه خواب هایی دیدن!!

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0

شما خودت هم میدونی اگه جنگی هم بشه برای مردم و میهن نمی جنگی
پس ادعای دفاع از ناموس و وطن نداشته باشید که آدم عق میزنه :puke:

جنگ مدرن و اتمی !! دیگه جنگ دهه 60 نیست

شما احتمالا یا تو فاز روایت فتحی یا نشستی call of duty زدی جو گیر شدی !

Last edited:

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
همه که مثل شما وقتشونو از دست ندادن برادر...در ضمن من با لیسانس باید 17 ماه خدمت می کردم الان حداقل 21 ماه و حداکثر 24 ماه یعنی تا 7 ماه بیشتر از چیزی که فکر می کردم و خودمو راضی کرده بودم.
برادر من خواستم یه همدردی بکنم با بچه ها والا من خودم مدرک تحصیلیم از شما بالاتره و بیشتر از شما و خیلی ها ضرر میکنم با افزایش مدت خدمت
بهتره جو منفی ندید این شرایط برای همه هست

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
برادر من خواستم یه همدردی بکنم با بچه ها والا من خودم مدرک تحصیلیم از شما بالاتره و بیشتر از شما و خیلی ها ضرر میکنم با افزایش مدت خدمت
بهتره جو منفی ندید این شرایط برای همه هست

جو منفی نمیدیم چشم !

همون جمله مسخره "چون میگذرد غمی نیست" رو هی تکرار میکنیم ببینیم به کجا میرسیم

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
یکی از آشناهای ما که سرهنگ سپاهه یه مطلبی گفته که نباید من به شما لو بدم ولی در همین حد بهتون بگم که تا میتونید عقب بندازید سربازیتون رو که ممکنه یه مباحثی مطرح بشه که با $ بشه ...

شما اولش میگید که تا میتونید به عقب بندازید که ممکنه فرجی بشه و تغییراتی در قانون ایجاد بشه
ولی از این طرف میگید 3 ماه مهم نیست !
بالاخره بریم و تحمل کنیم یا عقب بندازیم ؟

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
شما اولش میگید که تا میتونید به عقب بندازید که ممکنه فرجی بشه و تغییراتی در قانون ایجاد بشه

منظورشون اینه که شما نرین و تحریم کنین من و امثال من میریم با جون و دل
پس فردا سرباز فراری که میشیم هیچ فرار از جنگ هم بهش اضافه میشه
و در آخر ضد **** و فتنه گر هم لقب میگیریم

ysalamat

Registered User
لایک‌ها
0
یکم عاقلانه و منطقی نگاه کنید به قضیه...آره اشتباه محض بوده که بدون اطلاع قبلی این کارو کردن و واقعا همه رو ناراحت کردن! ولی منطقی ترین کار اینه که موقع اعزام بریم...جنگم شد شد دیگه...از کجا معلوم بعدن بیشتر هم نکنن! الکی جو سازی نکنین که بابا......من که همون 2 اردیبهشت میرم.چون با نرفتن تنها کسی که ضرر میبینه خود ماییم! چقد اضافه بخوره .شایدم بیشتر از 21 ماه شه از کجا معلوم!!! پس بیخیال این جو سازیا....توکل به خدا میریم و بر میگردیم....

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
من گفتم تا میتونید! اگه فرصت دارید و به برنامه هاتون صدمه نمیزنه سعی کنید دیرتر برید والا همین وقتی که هدر میدید میتونه جزو خدمت محسوب بشه!
هرکسی مسئول کارهای خودشه پس به حرف من و امثال من تصمیم نگیرید
من یه حرفی شنیدم و برداشتم این بود که اگه میتونید دیرتر اعزام بشید ممکنه خبرهایی بشه...

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
منظورشون اینه که شما نرین و تحریم کنین من و امثال من میریم با جون و دل
پس فردا سرباز فراری که میشیم هیچ فرار از جنگ هم بهش اضافه میشه
و در آخر ضد **** و فتنه گر هم لقب میگیریم
اولا بنده خودم زبون دارم و منظورمو میگم لازم نیست شما تو زحمت بیافتی!
ثانیا کی و کجا من حرف از تحریم زدم استاد برای چی توهم میزنی؟
بعدشم تو پست بالا گفتم که جریان چیه

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
اولا بنده خودم زبون دارم و منظورمو میگم لازم نیست شما تو زحمت بیافتی!
ثانیا کی و کجا من حرف از تحریم زدم استاد برای چی توهم میزنی؟
بعدشم تو پست بالا گفتم که جریان چیه

شما درست می فرمایید من معذرت میخوام

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
شما خودت هم میدونی اگه جنگی هم بشه برای مردم و میهن نمی جنگی
پس ادعای دفاع از ناموس و وطن نداشته باشید که آدم عق میزنه :puke:

جنگ مدرن و اتمی !! دیگه جنگ دهه 60 نیست

شما احتمالا یا تو فاز روایت فتحی یا نشستی call of duty زدی جو گیر شدی !
دوست عزیز فکر نمیکنم یه نظر اینقدر باعث عصبانیت بشه که توهین کنی.خداییش تعجب کردم.

بالا